stella-kukarella 250 Опубликовано: 1 мая В 30.04.2025 в 01:16, Warming сказал: Та це все вигадки і понти. Ніякий звір не полює на коноплі і тим більше не розкопує лунки в пошуках курячого лайна. Усі випадки чисто випадковість і невдалий збіг обставин. В мене і зайці, і косулі, їжаки, білки, ондатри, лисиці... Бувало топчуть, бувало птах якийсь нашкодить, одного разу натрапив на кабанчика зовсім поряд, але ніяка тварина спєцом на діляни не лізе. Хіба двонога. Це комахи значно більше шкоди приносять, слимаки, тощо. Ну можна трохи накидати гілок підходи позакривати, зайці буває гризуть, копитні пересуваються тропами.. Але з рибою чотко зроблений маячок. В принципі як і весь підхід в цілому чоткий. Респект ого😱 ото у вас звіринець там. ще й ондатри. у нас їх кажись взагалі нема. колись були, коли я була мала бачила їх в річці. а їжаків нема і не було.в житті не бачила живого їжака) а десь їх кажуть повно) косулі, кабани, лиси , вовки... ну вони є в цьому краю, але значно десь дальше від міста. ну якшоб це все водилося тут, явно б не було ніякої риби і всякого такого в лунках, обходилась би без цього. а так, чому б не спробувати. я хз чому, ну якось (можливо поки що) мені до душі на органіці їхати. але знаю, що все може згодом помінятись). дякую) дуже приємно, ще й як)😊 В 30.04.2025 в 06:54, yyarik сказал: Ну автікам буде збс так думаю...а ось deep forest від Doctors choice,планую робити добрячі лунки,там і земля і перегній перепрівший піде в хід,ну а трохи пізніше від kyiv old hills , original charas, Scotian gold автікам 💯 процентів буде зашибісь) а репорту нема у тебе? із задоволенням подивилась би. думаю і не тільки я) у мене теж від олдкиїв буде шось але інші сорти В 30.04.2025 в 00:31, Shajtan сказал: А репорт буде? 😏 ну в смислі чи буде😁 це і є мій репорт). чи що мається на увазі)? ну я бачиш приготувала 15 лунок і туди заселю 15 рослинок. всі різні, від різних виробників. і від вас в тому числі . і про це все і йтиметься в репорті) до речі сємки вже всі замочила і жду. як проклюнуться пустять корінці і проростуть, потім трохи окріпнуть і будуть усі готові в дорогу, тоді вже напишу від кого і які сорти. просто не хочу спішити з тим , бо можливо не всі ж проростуть, і їх тому треба буде замінити на щось інше, а це все потім виправляй тут в репорті.... короче боюсь що тільки заплутає справу.... чи шо? було б краще, якби про все це теж описувала? як краще?) 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
CERVANTES 418 Опубликовано: 2 мая Пишіть про все гарно виходить 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Хотабыч 10 292 Опубликовано: Понедельник в 01:34 В 30.04.2025 в 01:16, Warming сказал: Та це все вигадки і понти. Ніякий звір не полює на коноплі і тим більше не розкопує лунки в пошуках курячого лайна. Усі випадки чисто випадковість і невдалий збіг обставин. В мене і зайці, і косулі, їжаки, білки, ондатри, лисиці... Бувало топчуть, бувало птах якийсь нашкодить, одного разу натрапив на кабанчика зовсім поряд, але ніяка тварина спєцом на діляни не лізе. Хіба двонога. Це комахи значно більше шкоди приносять, слимаки, тощо. Ну можна трохи накидати гілок підходи позакривати, зайці буває гризуть, копитні пересуваються тропами.. Але з рибою чотко зроблений маячок. В принципі як і весь підхід в цілому чоткий. Респект Какие вигадки и понты?Люди делятся опытом,и он не всегда позитивный.То шо тебя не коснулась проблема,не означает шо её не может быть.Как можно утверждать что то не присутствуя и не видя собственными глазами,? 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Warming 3 746 Опубликовано: Понедельник в 16:37 14 часов назад, Хотабыч сказал: Как можно утверждать что то не присутствуя и не видя собственными глазами,? Друже, ти лісу ніколи в житті не бачив. Навіть уяви не маєш, що це таке Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Хотабыч 10 292 Опубликовано: Понедельник в 18:33 36 минут назад, Warming сказал: Друже, ти лісу ніколи в житті не бачив. Навіть уяви не маєш, що це таке Не угадал,грибы люблю собирать,по этому до 22года ездил 2-3 раза за сезон.В принципе разговора про лес и небыло,речь шла о возможном вреде животных в диком ауте,а это и поля,и посадки,и яры…К примеру с кабанами я столкнулся в заповеднике,ныне называемом рельефно ландшафтным парком ,,Клебан Бык».Там водохранилище 550га зеркала и вокруг него лесопосадка,в несколько раз больше.Так вот охотхозяйство развело столько свиней(скрестили диких с домашними)шо если ты как то встретил кабанчика,то тут я мог встретить 2-3 семьи,по 10-15 штук за день рыбалки.Которых первых вывели(они в розовых пятнах были),те и людей не боялись,выходили кормиться к зоне отдыха,та и вообще практически всю територию(особенно ближе к воде)перекапывали как трактором.А лиса шкодничала в ярку,по которому рос камыш,в перемешку с дичькой и постоянно паслись фазаны. По ходу ты на своей местности зациклен и другие варианты развития событий не рассматриваешь,либо же хлебом не корми,дай поспорить. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Warming 3 746 Опубликовано: Понедельник в 20:40 (изменено) @Хотабыч Изменено Вторник в 14:44 пользователем Warming Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Warming 3 746 Опубликовано: Понедельник в 21:38 (изменено) del Изменено Вторник в 14:45 пользователем Warming Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения