sztella-cucurella 676 Опубликовано: 1 июня, 2025 привіт, народ! що ж намаялась я з розсадою, всі нерви з'їла, но не біда. буде мені наукою. Отже, що ми на сьогодні маємо: big bang (auto fem.) - shajtan jack herer (auto fem.) - shajtan nice diesel (auto fem.) - mudro seeds astrata (auto fem.) - mudro seeds pale widow (foto fem.) 2шт. - old kyiv hills violet gas (foto fem.) - old kyiv hills мімозар (fast fem.)2шт. - kaktuss грааль (fast fem.) - kaktuss snow panda 🐼 (foto fem.) - atlas seed (барабашка) orange sherbet (fast fem.) - fast buds (барабашка) gorilla cookies (fast fem.) - fast buds (барабашка) я лише нагадаю, що земля з магазу перемішана з рибним і кістковим борошном з додаванням десь перліту а десь соломи. на дні лунки чотирирічний коров'ячий перегній добрива: навіть не знаю. є куряк в гранулах, можливо робитиму на основі цього компоти. або є мастер від valagro ось такі 15.5.30 3.11.38 13.40.13 що буде краще, як гадаєте? також є аміачна та магнієва селітра, різні стимулятори, антистресанти, вітаміни, інсектициди, фунгіциди... досвіду з цим усім мало, тому буду рада підказкам і порадам що і як краще зробити, додати, підживити .... тренувати? ... хм... мабуть не буду. ніколи нічо такого не робила. побачимо деякі рослинки досить хиленькі. вони пережили пророщення у дуже паршивій землі. хтось каже що краще не бабратись з ними, але хай вже ростуть як є. Рослинки переїхали в аут 31.05. 2025. big bang (auto fem.) двк 14.05.👇 jack herer (auto fem.) двк 14.05.👇 gorilla cookies (fast fem.) двк 14.05.👇 snow panda 🐼 (foto fem.) двк 14.05👇 orange sherbet (fast fem.) двк 17.05👇 pale widow1 (foto fem.) двк 14.05👇 nice diesel (auto fem.) двк 17.05.👇 astrata (auto fem.) двк 17.05👇 мімозар1 (fast fem.) двк 17.05👇 мімозар2 (fast fem.) двк 17.05👇 грааль (fast fem.) двк 17.05👇 violet gas (foto fem.) двк 14.05👇 pale widow2 (foto fem.) двк 14.05👇 ну і пара загальних фото 16 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 1 654 Опубликовано: 4 ноября, 2025 19 часов назад, Хотабыч сказал: толер как ни крути будет расти.Помню Хрон,после курения чистой сативы(кажись Малави)говорил вообще ничего не берет Да, но, к счастью, дофаминовое голодание даёт свои плоды) 5 дней не покурить и покушать скромно, уже и торкнуть может как должно) Хотя в целом и от одного раза по вечерам толер потихоньку растет, потом хочется несколько раз за вечер) в любом случае с хорошим разнообразным стаффом хоть есть варианты) 23 часа назад, jumbojet сказал: молодець. стала незалежною від каналів постачання Травяная независимость - важная штука) откуда не бери дудку, своя всегда намного приятнее, и должен никому не будешь) У меня так сложилось, в основном типы у которых можно "нарешать", то такие типы что с ними к сожалению каши и не сваришь, а общаться чисто ради дудки то такое дело, неприятное, проще трезвому походить и подождать пока вырастет свое) 5 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Вдалого полювання, сталкер Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 6 929 Трофеи и Медали Опубликовано: 5 ноября, 2025 пора писати може свої думки, котрі по накурі приходять ,може нас чимось порадуєш? В 04.11.2025 в 13:24, Mecheniy сказал: общаться чисто ради дудки то такое дело, неприятное, проще трезвому походить и подождать пока вырастет свое) золоті слова 2 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения