Перейти к публикации

КАННА-ПОХМІЛЛЯ — ЧОМУ ЗРАНКУ ВСЕ НЕ ТАК?

Рекомендованные сообщения

Вчора був кайф, а сьогодні — розбитість, сушняк і повна апатія?

Це може бути канна-похмілля, і ти не один. Розповідаємо, як відрізнити його від залежності, як полегшити стан і що зробити, аби наступного ранку не хотілося ховатися під ковдру. Обов'язково зазирни — буде корисно!

• Like +1 7
  • Не понравилось 1

Поделиться сообщением

Вибачте, але яка,нафіг, залежність? Яке похмілля? Яке КБД зранку? Де ви цю дичину взяли?

Можна побачити пруфи і посилання на доказово-медичні факти.

Наразі медицині відомо,шо ТГК не викликає залежності,лише толерантність й то тимчасову.

• Like +1 2

Поделиться сообщением

В мене таке враження,шо топік-стартер або взагалі далекий від ганжі або конкретно бухає. Або і те і інше, бо шось поплутав із синькою))))

Мікродози зранку,шоб не було залежності🤦‍♂️. Гагаріна посталівського і блідим поповзти на диван))))

Не пишіть таке більше - вас читають розумні люди:fool:

Поржав,короче

• Like +1 2

Поделиться сообщением

13 минут назад, Neverminder сказал:

Вибачте, але яка,нафіг, залежність? Яке похмілля? Яке КБД зранку? Де ви цю дичину взяли?

Бро, та твої дописи останні три місяці почитати - сразу зрозуміло з травичкою треба бути обережніше

:drujba:

15 минут назад, Neverminder сказал:

Я твій пруф)) Кину в лічку лінк на фб, не сьогодні і не завтра та планував якось)

9 минут назад, Neverminder сказал:

Мікродози зранку,шоб не було залежності🤦‍♂️

Бро я зараз палю багато капець. Потрошку рухаюсь у сторону зменшення. І ось ще цікавий факт про мене, коли травички не дуже багато палю більше в 2-3 рази, а коли стоять банки по вінце і різні сорти - значно менше і рідше палю.

• Like +1 4

Поделиться сообщением

Ой,бро. Я ж не бухаю і ганжа в мене як антидеприсант,шоб кукуха не з'їхала. Крім того, в мене онкологія. Жінка - лікар. Аналізи маю здавати щомісяця.

Короче, моє хоббі з ганджою погоджено було після фахового вивчення можливого впливу ганжубасу на моє здоров'я лікарями. Любить мене дружина)

Як війна почалася, я шмалю щодня.Постійно.

Так от,єдине,що помітив,то тягне саме покурити,як процес. Я палив 25 років і покинув,то знаю це відчуття.

Ніколи в житті я не відчував отого всього,шо написано вище,якшо не бухав)))

До тогож, в мене дружина лікар доказової медицини. Тому лише пруфи і факти.

Я,маючи досить цікавий життєвий досвід, ще ніколи в житті не зустрічав шоб когось ломало від ганжубасу.

Якшо б воно викликало залежність, як табак чи синька - держава давно б прибрала це до рук,бо це космічні гроші.

То ми,темні, живемо в пост-совковому просторі,через єбаних комуняк(((

Ганжу вживаю вже років з 30. От вперше почув за ухода...чи то за шмаль розмова,точно?))))

доречі "похмілля" суто алкашний термін бо походження від слову "хміль")))

• Like +1 1
  • Confused 1

Поделиться сообщением

19 минут назад, CannabisDoomOcculta сказал:

травички не дуже багато палю більше в 2-3 рази, а коли стоять банки по вінце і різні сорти - значно менше і рідше палю

ти не один такий,бро)))

20 минут назад, CannabisDoomOcculta сказал:

Бро, та твої дописи останні три місяці почитати - сразу зрозуміло з травичкою треба бути обережніше

:drujba:

матюгатися меньше став?:giggling:

• Джа Пре +1 3

Поделиться сообщением

9 минут назад, Neverminder сказал:

в мене онкологія

желаю побороть ебучий рак старина.

• Like +1 6
  • Не понравилось 1

Поделиться сообщением

8 минут назад, MrHaze сказал:

желаю побороть ебучий рак старина.

дякую,бро! Прорвемось. :drujba:

• Like +1 1

Поделиться сообщением

15 минут назад, Neverminder сказал:

Я,маючи досить цікавий життєвий досвід, ще ніколи в житті не зустрічав шоб когось ломало від ганжубасу.

Буває так хочеться палити просто п-ц. А як прихожу після справ - ноги самі несуть забити плотненько, затягнутися щоб думки поплили синусоїдою, відірвали душу від землі та понесли понад хмарами. А про покурчики вночі-вранці взагалі мовчу, що це якщо не залежність?

Зараз хоч в місті не палю, знайомі потрапили в серйозну халепу вчусь на чужих помилках.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

6 минут назад, Neverminder сказал:

дякую,бро! Прорвемось. :drujba:

Пробував пройти курс терапії чисто маслом, два місяці? Є знайомий, який допоміг позбутися раку своїй сестрі.. 

• Like +1 3

Репорт-2016 АУТ     http://jahforum.org/topic/39343-aut-2016-47ua-dyshite-na-polnuiu/                                                                                                                                          Семена - для аута,-кресты оригиналов, и лендрайсов (фото регуляры) .:flower:      https://jahforum.org/topic/39343-aut-2016-47ua-dyshite-na-polnuyu/?do=findComment&comment=1334468      

Поделиться сообщением

Только что, Kaktuss сказал:

Пробував пройти курс терапії чисто маслом, два місяці? Є знайомий, який допоміг позбутися раку своїй сестрі.. 

Бро, мною займаються серйозні лікарі-гемологи. Все не так просто...

Поделиться сообщением

3 минуты назад, CannabisDoomOcculta сказал:

Буває так хочеться палити просто п-ц. А як прихожу після справ - ноги самі несуть забити плотненько, затягнутися щоб думки поплили синусоїдою, відірвали душу від землі та понесли понад хмарами. А про покурчики вночі-вранці взагалі мовчу, що це якщо не залежність?

Зараз хоч в місті не палю, знайомі потрапили в серйозну халепу вчусь на чужих помилках.

Тоді,бро, ти-перший...І шо отак тебе бодунить,як ото написали?

Поделиться сообщением

Только что, Neverminder сказал:

Бро, мною займаються серйозні лікарі-гемологи. Все не так просто...

Це пов'язано з кров' ю в тебе? Ну, а ти сам читав про лікування маслом Ріка? 

Репорт-2016 АУТ     http://jahforum.org/topic/39343-aut-2016-47ua-dyshite-na-polnuiu/                                                                                                                                          Семена - для аута,-кресты оригиналов, и лендрайсов (фото регуляры) .:flower:      https://jahforum.org/topic/39343-aut-2016-47ua-dyshite-na-polnuyu/?do=findComment&comment=1334468      

Поделиться сообщением

Только что, Kaktuss сказал:

Це пов'язано з кров' ю в тебе? Ну, а ти сам читав про лікування маслом Ріка? 

Так,з кров'ю. Ні,бро,не читав. Я вважаю,що краще,коли справою займається фахівець,бо я нгачитаю)))

Поделиться сообщением

7 минут назад, Neverminder сказал:

Так,з кров'ю. Ні,бро,не читав. Я вважаю,що краще,коли справою займається фахівець,бо я нгачитаю)))

Фахівець - фахівцю різниця.. В Європі, в Ізраїлі, в Америці лікують мабуть краще, чим в нас,там приміняють тгк, КБД в медицині, а для наших лікарів, то темний ліс ще.. Просто ти один хер куриш, чого б не спробувати поїсти масла? 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

1 час назад, Neverminder сказал:

Наразі медицині відомо,шо ТГК не викликає залежності,лише толерантність й то тимчасову.

якщо в тебе не було каннапохмілля на ранок, то ти дуже відповідально вживаєш, або куриш сіно.. або унікальний організм

тгк не викликає залежність, a cbd може викликати тимчасову ФІЗІОЛОГІЧНУ залежність....

Поделиться сообщением

5 минут назад, Kaktuss сказал:

Фахівець - фахівцю різниця.. В Європі, в Ізраїлі, в Америці лікують мабуть краще, чим в нас,там приміняють тгк, КБД в медицині, а для наших лікарів, то темний ліс ще.. Просто ти один хер куриш, чого б не спробувати поїсти масла? 

Я масло роблю з кожного харву,бро. Дружина мені кекси пече)

Поделиться сообщением

1 минуту назад, jumbojet сказал:

якщо в тебе не було каннапохмілля на ранок, то ти дуже відповідально вживаєш, або куриш сіно.. або унікальний організм

тгк не викликає залежність, a cbd може викликати тимчасову ФІЗІОЛОГІЧНУ залежність....

Бро,я вбиваюся в сраку за першої-ліпшої можливості))))

• Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

Бро,я вбиваюся в сраку за першої-ліпшої можливості))))

тоді унікальний організм чи каннаорганізм))

• Джа Пре +1 2

Поделиться сообщением

Я масло роблю з кожного харву,бро. Дружина мені кекси пече)

Масло треба вживати кожного дня, впродовж двох місяців, а не по харвесту.. Там 60кубів треба з'їсти за курс, якщо пам'ять не підводе.. Почитай - масло Ріка Сімсона. 

• Like +1 2

Поделиться сообщением

3 минуты назад, Kaktuss сказал:

Масло треба вживати кожного дня, впродовж двох місяців, а не по харвесту.. Там 60кубів треба з'їсти за курс, якщо пам'ять не підводе.. Почитай - масло Ріка Сімсона. 

Дякую. Гляну,брою

• Like +1 1

Поделиться сообщением

40 минут назад, Neverminder сказал:

Тоді,бро, ти-перший

Не перший і не останній

Залежність від трави та ось ці похмілля це те, що я б ворогу не побажав навіть.

Гіршого стану тяжко знайти в житті, коли ти "куриш як антидепресант щоб кукуха не з'їхала" це вже піздєц яка залежність. Я так само...

Але я тверезо бачу ці речі, і розумію як сильно все міняється та як сильно воно впливає. А чим довше курити, тим гірше буде похмілля - і воно може бути до речі не сильним. Все залежить від стану. Але ж, якщо залежність то все складно. Коли встав і похмілля треба "прийти в себе", покурити. Коли встав і наче нормас(за виключенням підвищеного потовідділення і інших приколів по типу того що може голова іноді кружляти), то треба курнуть шоб було супер класно. Ну, безвихідно виходить, на жаль 

Тому я вважаю досить нерозумним казати що такого немає - якщо тебе Бог обрав мега витривалим до такого, тоді тобі повезло. Хоча знаючи себе, не хочеться приходити до того що травка насправді ускладнює життя якщо забагато курити) Тому що це значить що треба не курити...а це вже сум, неповноцінність та і взагалі якийсь тухляк, сприймається в голові так. 

А так все що описано в даному пості я підтверджую і знайомі також... один кинув палити бо пздц був, так він через 3 місяці іноді викашлював коричневі згустки як з водного.

Тримайся бро тобі можу побажати хорошого, якщо можеш курити без перерви і тебе це не напрягає, правильні сорти там все таке. То це супер. Але не кажи що такого немає, є ще і піздєц як. Я в такі моменти не виношу існування, коли психічно ламає і перепади настрою по 3000 разів на день, коли за 1 день можна психічно пережити ціле життя (хто розуміє той зрозуміє)

А так, загалом, я мрію вийти на нормальний рівень куріння, а то в мене більш згадки про те як воно перло коли не було толеру йобнутого, ну і під час куріння кайф, перші там пів години...потім норма, а потім і тупняк. А як не покурити звичний раз то і голова може іноді кругом йти. Це страшна річ.

Всі хто в житті мені казали що "це не викликає залежність", я не знаю, слав куди подалі. Зазвичай, ті хто так кажуть, вони курять кожен день та "можуть кинути в будь-який момент, просто не хочуть".

Ще додам - якщо толеру немає, він здоровий, тоді буде все чудово і на ранок, в більшості випадків. Просто буде трохи перти ще з вечора) річ йде про закури більше, тоді це похмілля це звична річ

Изменено пользователем Mecheniy
  • Like +1 2

Поделиться сообщением

21 минуту назад, jumbojet сказал:

не було каннапохмілля на ранок

Мені на ранок було погано або від алкашки шо намішав з ганджа, або коли палив,бо вилітало по пачці-дві цигарок за вечір. Як покинув - пісня. Чого і здивувався так)

Поделиться сообщением

2 минуты назад, Mecheniy сказал:

Але не кажи що такого немає, є ще і піздєц як. Я в такі моменти не виношу існування, коли психічно ламає і перепади настрою по 3000 разів на день, коли за 1 день можна психічно можна пережити ціле життя (хто розуміє той зрозуміє)

В мене таке було коли бухав плотно  та від ПТСР.

То може,бро, проблема в іншому...часто ми вживаємо різне,шоб втекти від чогось або через якіс внутрішні проблеми. То ж треба пропрацювати цю проблему.

Я зміг зібратися до купи лише коли свою дружину зустрів. До цього постійна депресія з усіма витікаючими..

Поделиться сообщением

10 минут назад, Mecheniy сказал:

курять кожен день та "можуть кинути в будь-який момент, просто не хочуть".

Тю, в мене регулярно проскакують голяки))) Вишкрябав масла, покромсав найстарший кущ і заспокоївся. Нема той нема - зачекаємо. Так,мені подобається шмалити. І палити подобалось. І бухати. Але ж кинув,бо треба

А я курю багато,бо сиджу дома і від немачого робить. Як починається робота - ганджа закінчується,бо робота цікавіше

• Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас

Чат Джа

Чат Джа

Пожалуйста, введите ваше отображаемое имя

• Создать...