Shajtan 4 516 Трофеи и Медали Опубликовано: 4 мая 24 минуты назад, POSTAL сказал: На 15:57 Гадаю, тема себе вичерпала. Закриваємо? 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kostia 28 652 Опубликовано: 4 мая 3 часа назад, Shajtan сказал: Хейз просив, щоб Легенд не ставив тобі дізів, бо ти, ставиш за дізи від Легенда мінуси хейзу. Ти там Костік взагалі неадекватний? А люди пишуть зробити тебе адміном знову. Ти найбільш неадекватна персона цього форуму, який з тебе може бути модер, та за собою не услідиш, а за іншими тим паче не зможеш а за посиланням, що ти скинув на свій профіль тут тобі докази, що на 3 діза Легенда ти на форумі плож\диш 10 дізів. Так що це ти тут злодій в першу чергу ДАВАЙ ТЕБЕ БУДЕТ СТАВИТЬ ПО 10 МИНУСОВ В 3 ДНЯ ПОНРАВИТСЯ...........?ПРИЧЁМ ОН СТАВИТ ПО 3 МИНУСА ЗА РАЗ ,А ЧТО ТАКОЕ АДМИНОВА ЗМОВА ? И КАКИЕ ЛЮДИ ПИШУТ ТЕБЕ СДЕЛАТЬ ТАКОЕ? МОЖНО ДЕЛАТЬ СКРИНЫ И ИДТИ К КЕШУ С НИИ А ТАМ БУДЬ КАК БУДЕТ)НАВЕРНОЕ ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ПРОВОКАТОРОВ ? НО ЭТО ТОЛЬКО МЫСЛИ МОИ) И С ЧЕГО ТЫ РЕШИЛ ЧТО Я ХОЧУ БЫТЬ АДМИНОМ))))))))))ХОЧУ ЧТОБЫ ТЫ УБРАЛ ВСЕХ ПРОВОКАТОРОВ В БУДКИ И НЕ ВЫПУСКАЛ БОЛЬШЕ И САМОУТВЕРДАЙСЯ ЗА СЧЁТ ДРУГИХ) не барыжу ,по почте не отсылаю))) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
markoff1984 1 506 Опубликовано: 4 мая 1 час назад, POSTAL сказал: Так я не проти, можеш купити та спробувати , потім тут напишеш , яж тільки за . Хочеш бути в незалежно залежних єкспертах ? Зробимо знижку) Сам пью сам гуляю , це якось по між касси , я роблю це сам тому що це мій матеріал, повинен бути впевнений , бо це моя репутація , а думки таких не компетентних тестировщіків мені не дуже цікаві. Тим паче хз де , скільки, як, він їх тримав та як пророщував 🥴 . Є питання , сумніви, то давай 👌 Чекаю . Ні дякую, вже майже десять років тому мав досвід з твоїм матеріалом(Мандала,Ганеш,Афгані,Рідік,Нью Мун і ще пару чогось бо вже не пам'ятаю), по кінцевому результату крім Рідіка нічого не зайшло, а були сорти які в ауті визріли наприклад афгані та були віддані манагерам ,бо то був нуль 1 2 https://jahforum.net/topic/74739-la-peyote-kush-seedsman/ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Krasav4eg 14 Опубликовано: 4 мая 5 часов назад, POSTAL сказал: враховуючи що вони будуть знищені Невыбрасуй бр вышли мне , взамен фотки скину как растут на разных стадиях, хули добру пропадать Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
POSTAL 4 342 Опубликовано: 4 мая 2 часа назад, markoff1984 сказал: Ні дякую, вже майже десять років тому мав досвід з твоїм матеріалом(Мандала,Ганеш,Афгані,Рідік,Нью Мун і ще пару чогось бо вже не пам'ятаю), по кінцевому результату крім Рідіка нічого не зайшло, а були сорти які в ауті визріли наприклад афгані та були віддані манагерам ,бо то був нуль Буває ) хоча це топові сорти , котрі змогли оцінити, сотні гроверів , но перші версії були так , не всі ранні для аута, але згодом змінились. Ми не 100€ щоб нас всі любили. 😉 17 минут назад, Krasav4eg сказал: Невыбрасуй бр вышли мне , взамен фотки скину как растут на разных стадиях, хули добру пропадать Та яке це добро , так порожняк )) Тепляк, Индор! Мощщщные! Стойкий!! Auto Feminised - Foto Feminised . Пиши Спеши В ЛС. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Warming 3 755 Опубликовано: 4 мая Ну шо, розібрались? 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
CERVANTES 419 Опубликовано: 4 мая Колись просив у Постала насіння на тест він не відмовив мені новачку джафоруму , насіння було живе те що з нього виросло пруче, так що враження в мене склалось позитивне як про людину і продавця всім миру. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 4 516 Трофеи и Медали Опубликовано: 4 мая 7 часов назад, kostia сказал: ДАВАЙ ТЕБЕ БУДЕТ СТАВИТЬ ПО 10 МИНУСОВ В 3 ДНЯ ПОНРАВИТСЯ...........?ПРИЧЁМ ОН СТАВИТ ПО 3 МИНУСА ЗА РАЗ ,А ЧТО ТАКОЕ АДМИНОВА ЗМОВА ? И КАКИЕ ЛЮДИ ПИШУТ ТЕБЕ СДЕЛАТЬ ТАКОЕ? МОЖНО ДЕЛАТЬ СКРИНЫ И ИДТИ К КЕШУ С НИИ А ТАМ БУДЬ КАК БУДЕТ)НАВЕРНОЕ ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ПРОВОКАТОРОВ ? НО ЭТО ТОЛЬКО МЫСЛИ МОИ) И С ЧЕГО ТЫ РЕШИЛ ЧТО Я ХОЧУ БЫТЬ АДМИНОМ))))))))))ХОЧУ ЧТОБЫ ТЫ УБРАЛ ВСЕХ ПРОВОКАТОРОВ В БУДКИ И НЕ ВЫПУСКАЛ БОЛЬШЕ И САМОУТВЕРДАЙСЯ ЗА СЧЁТ ДРУГИХ) добре, я попрошу Хейза про скрін переписки, де ти йому погрожуєш мінусовати репу і мінусуєш після цього. І я знаю, що Кеш мені скаже на це 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 4 516 Трофеи и Медали Опубликовано: 4 мая 3 часа назад, Warming сказал: Ну шо, розібрались? практично 3 часа назад, GreenLine сказал: Neverminder же в "парилке" так что все только впереди ! тоді тему пора закрити 1 час назад, CERVANTES сказал: Колись просив у Постала насіння на тест він не відмовив мені новачку джафоруму , насіння було живе те що з нього виросло пруче, так що враження в мене склалось позитивне як про людину і продавця всім миру. Я теж про нього завжди був і є гарної думки 1 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения