Перейти к публикации

@POSTAL -брідер чи нарваний брехливий барига? Давайте розберемся...

Рекомендованные сообщения

24 минуты назад, POSTAL сказал:

На 15:57

IMG_20250504_155748.jpg

Гадаю, тема себе вичерпала. Закриваємо?

• Confused 1

Поделиться сообщением

3 часа назад, Shajtan сказал:

Хейз просив, щоб Легенд не ставив тобі дізів, бо ти, ставиш за дізи від Легенда мінуси хейзу. Ти там Костік взагалі неадекватний? А люди пишуть зробити тебе адміном знову. Ти найбільш неадекватна персона цього форуму, який з тебе може бути модер, та за собою не услідиш, а за іншими тим паче не зможеш

а за посиланням, що ти скинув на свій профіль тут тобі докази, що на 3 діза Легенда ти на форумі плож\диш 10 дізів. Так що це ти тут злодій в першу чергу

image.thumb.png.2ac9a6715c5f6c7b2733c3d0262fd2db.png

ДАВАЙ ТЕБЕ БУДЕТ СТАВИТЬ ПО 10 МИНУСОВ В 3 ДНЯ ПОНРАВИТСЯ...........?ПРИЧЁМ ОН СТАВИТ ПО 3 МИНУСА ЗА РАЗ ,А ЧТО ТАКОЕ АДМИНОВА ЗМОВА ? И КАКИЕ ЛЮДИ ПИШУТ ТЕБЕ СДЕЛАТЬ ТАКОЕ? МОЖНО ДЕЛАТЬ СКРИНЫ И ИДТИ К КЕШУ С НИИ А ТАМ БУДЬ КАК БУДЕТ)НАВЕРНОЕ ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ПРОВОКАТОРОВ ? НО ЭТО ТОЛЬКО МЫСЛИ МОИ) И С ЧЕГО  ТЫ РЕШИЛ ЧТО Я ХОЧУ БЫТЬ АДМИНОМ))))))))))ХОЧУ ЧТОБЫ ТЫ УБРАЛ ВСЕХ ПРОВОКАТОРОВ В БУДКИ И НЕ ВЫПУСКАЛ БОЛЬШЕ И САМОУТВЕРДАЙСЯ ЗА СЧЁТ ДРУГИХ)

не барыжу ,по почте не отсылаю)))

Поделиться сообщением

1 час назад, POSTAL сказал:

Так я не проти, можеш купити та спробувати , потім тут напишеш ,  яж тільки за . Хочеш бути в незалежно залежних єкспертах ? Зробимо знижку) Сам пью сам гуляю , це якось по між касси , я роблю це сам тому що це мій матеріал, повинен бути впевнений , бо це моя репутація , а думки таких не компетентних тестировщіків мені не дуже цікаві. Тим паче хз де , скільки, як, він їх тримав та як пророщував 🥴 . Є питання , сумніви, то давай 👌 Чекаю . 

Ні дякую, вже майже десять років тому мав досвід з твоїм матеріалом(Мандала,Ганеш,Афгані,Рідік,Нью Мун і ще пару чогось бо вже не пам'ятаю), по кінцевому результату крім Рідіка нічого не зайшло, а були сорти які в ауті визріли наприклад афгані та були віддані манагерам ,бо то був нуль

• Like +1 1
  • Джа Пре +1 2

Поделиться сообщением

5 часов назад, POSTAL сказал:

враховуючи що вони будуть знищені

Невыбрасуй бр вышли мне , взамен фотки скину как растут на разных стадиях, хули добру пропадать

Поделиться сообщением

2 часа назад, markoff1984 сказал:

Ні дякую, вже майже десять років тому мав досвід з твоїм матеріалом(Мандала,Ганеш,Афгані,Рідік,Нью Мун і ще пару чогось бо вже не пам'ятаю), по кінцевому результату крім Рідіка нічого не зайшло, а були сорти які в ауті визріли наприклад афгані та були віддані манагерам ,бо то був нуль

Буває ) хоча це топові сорти , котрі змогли оцінити, сотні гроверів , но перші версії були так , не всі ранні для аута, але згодом змінились. Ми не 100€ щоб нас всі любили. 😉

17 минут назад, Krasav4eg сказал:

Невыбрасуй бр вышли мне , взамен фотки скину как растут на разных стадиях, хули добру пропадать

Та яке це добро , так порожняк )) 

Тепляк, Индор! Мощщщные! Стойкий!! Auto Feminised - Foto Feminised . Пиши Спеши В ЛС. 

Поделиться сообщением

Ну шо, розібрались? :rasta_biggrin:

• Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

Колись просив у Постала насіння на тест він не відмовив мені новачку джафоруму , насіння було живе те що з нього виросло пруче, так що враження в мене склалось позитивне як про людину і продавця всім миру.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

7 часов назад, kostia сказал:

ДАВАЙ ТЕБЕ БУДЕТ СТАВИТЬ ПО 10 МИНУСОВ В 3 ДНЯ ПОНРАВИТСЯ...........?ПРИЧЁМ ОН СТАВИТ ПО 3 МИНУСА ЗА РАЗ ,А ЧТО ТАКОЕ АДМИНОВА ЗМОВА ? И КАКИЕ ЛЮДИ ПИШУТ ТЕБЕ СДЕЛАТЬ ТАКОЕ? МОЖНО ДЕЛАТЬ СКРИНЫ И ИДТИ К КЕШУ С НИИ А ТАМ БУДЬ КАК БУДЕТ)НАВЕРНОЕ ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ПРОВОКАТОРОВ ? НО ЭТО ТОЛЬКО МЫСЛИ МОИ) И С ЧЕГО  ТЫ РЕШИЛ ЧТО Я ХОЧУ БЫТЬ АДМИНОМ))))))))))ХОЧУ ЧТОБЫ ТЫ УБРАЛ ВСЕХ ПРОВОКАТОРОВ В БУДКИ И НЕ ВЫПУСКАЛ БОЛЬШЕ И САМОУТВЕРДАЙСЯ ЗА СЧЁТ ДРУГИХ)

добре, я попрошу Хейза про скрін переписки, де ти йому погрожуєш мінусовати репу і мінусуєш після цього. І я знаю, що Кеш мені скаже на це

• Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

3 часа назад, Warming сказал:

Ну шо, розібрались? :rasta_biggrin:

практично

3 часа назад, GreenLine сказал:

Neverminder же в "парилке" так что все только впереди ! 

тоді тему пора закрити

1 час назад, CERVANTES сказал:

Колись просив у Постала насіння на тест він не відмовив мені новачку джафоруму , насіння було живе те що з нього виросло пруче, так що враження в мене склалось позитивне як про людину і продавця всім миру.

Я теж про нього завжди був і є гарної думки

• Like +1 1
  • Confused 1

Поделиться сообщением

• Shajtan locked this тему
Гость
Эта тема закрыта для публикации сообщений.

Чат Джа

Чат Джа

Пожалуйста, введите ваше отображаемое имя

• Создать...