Shajtan 7 111 Трофеи и Медали Опубликовано: 3 мая, 2025 Не міг не зафотошопить сьогодні після прочитаного в особистих повідомленнях... Ну і заспамити цим творінням весь форум та чат 😁 2 2 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 111 Трофеи и Медали Опубликовано: 3 мая, 2025 Накиньте ваші варіанти, що можна відповісти на це питання. Тільки коротно, однією фразою. Запустимо розгони типу :)) Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 111 Трофеи и Медали Опубликовано: 3 мая, 2025 Відповідь вбила: 😆 (Містер Х) Ну, ніби-то я написав, що треба знати, щоб це питання обговорювати... 🤔 Чи це я зайоб просто? І як далі спілкуватись після цього з людиною? (Shajtan) (Містер Х) 1 2 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
JahVibes 1 324 Трофеи и Медали Опубликовано: 3 мая, 2025 делись давай жадина! 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 111 Трофеи и Медали Опубликовано: 3 мая, 2025 19 минут назад, JahVibes сказал: делись давай жадина! тоді кликати треба @sshkiperвін шарить краще за мене. Хай ділиться (брунькуванням 😆) 1 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Warming 3 795 Опубликовано: 3 мая, 2025 Але ж виносити назагал приватні переписки - некоректно та неетично. З боку представників адміністрації - особливо. Мало того - зібралися гуртом, обговорюєте і глузуєте. Не соромно? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kostia 28 723 Опубликовано: 3 мая, 2025 2 часа назад, Warming сказал: Але ж виносити назагал приватні переписки - некоректно та неетично. З боку представників адміністрації - особливо. Мало того - зібралися гуртом, обговорюєте і глузуєте. Не соромно? МОГУТ ЕЩЁ ПО ДРУГОМУ ОТПРАВИТЬ ЧЕЛОВЕКА В БАН А САМИ ОБСИРАЮТ И ЗНАЮТ ЧТО ИМ НЕЧЕГО БОЯТСЯ ХОТЯ ПИШУТ БЕЗДОКАЗАТЕЛЬНУ ЧУШЬ. ПОНИМАЮ ЧО САМОУВЕРЖДАЮТСЯ А КОГО ВЫБРАТЬ ЖЕРТВОЙ КАК НЕ БЫВШЕГО АДМИНА ) 1 не барыжу ,по почте не отсылаю))) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
POVAR 935 Опубликовано: 3 мая, 2025 5 часов назад, Shajtan сказал: Не міг не зафотошопить сьогодні після прочитаного в особистих повідомленнях... Ну і заспамити цим творінням весь форум та чат 😁 мне тоже писали, я вроде бы норм ответил Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Warming 3 795 Опубликовано: 3 мая, 2025 5 часов назад, kostia сказал: ЗНАЮТ ЧТО ИМ НЕЧЕГО БОЯТСЯ ХОТЯ ПИШУТ БЕЗДОКАЗАТЕЛЬНУ ЧУШЬ Імхо брідерство це звичайне хобі і багато розуму не потребує, це як глузувати з школяра який захопився рибалкою і він ясно шо не знайомий з нюансами, але по факту йому достатньо тільки вудочки і все - рибак як і всі Ну і приватне звернення та спілкування в ЛС виносити на публіку суперечить і правилам хорошого тону, і правилам форуму. Це ж не на окремі випадки розповсюджується, а на концепцію в цілому Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 111 Трофеи и Медали Опубликовано: 3 мая, 2025 7 часов назад, Warming сказал: Але ж виносити назагал приватні переписки - некоректно та неетично. З боку представників адміністрації - особливо. Мало того - зібралися гуртом, обговорюєте і глузуєте. Не соромно? Тому це анонімно опубліковано. А глузую, бо такі писанини часто зустрічав. Мене повеселило. Я сам таким був. Чому не посміятися? Я ж не ображаю когось конкретно. Це класична ситуація. А ти накинувся, що я когось конкретно хейчу 2 минуты назад, Warming сказал: Імхо брідерство це звичайне хобі і багато розуму не потребує, це як глузувати з школяра який захопився рибалкою і він ясно шо не знайомий з нюансами, але по факту йому достатньо тільки вудочки і все - рибак як і всі Ну і приватне звернення та спілкування в ЛС виносити на публіку суперечить і правилам хорошого тону, і правилам форуму. Це ж не на окремі випадки розповсюджується, а на концепцію в цілому сама постановка питання була смішна, а не те, що він за брідерство питав. Треба ШВИДКО і ПРОСТО 1 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 111 Трофеи и Медали Опубликовано: 3 мая, 2025 5 часов назад, kostia сказал: МОГУТ ЕЩЁ ПО ДРУГОМУ ОТПРАВИТЬ ЧЕЛОВЕКА В БАН А САМИ ОБСИРАЮТ И ЗНАЮТ ЧТО ИМ НЕЧЕГО БОЯТСЯ ХОТЯ ПИШУТ БЕЗДОКАЗАТЕЛЬНУ ЧУШЬ. ПОНИМАЮ ЧО САМОУВЕРЖДАЮТСЯ А КОГО ВЫБРАТЬ ЖЕРТВОЙ КАК НЕ БЫВШЕГО АДМИНА ) я пишу все згідно з правилами форуму, так що не починай хоч тут, бивший адмін 1 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 111 Трофеи и Медали Опубликовано: 3 мая, 2025 4 часа назад, POVAR сказал: мне тоже писали, я вроде бы норм ответил я теж відповів людині норм, але спочатку угорнув. Але в решті все розписав. Чому ви такі кислі? 2 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Warming 3 795 Опубликовано: 3 мая, 2025 3 минуты назад, Shajtan сказал: Тому це анонімно опубліковано. А глузую, бо такі писанини часто зустрічав. Мене повеселило. Я сам таким був. Чому не посміятися? Я ж не ображаю когось конкретно. Це класична ситуація. А ти накинувся, що я когось конкретно хейчу Ну ні, просто тупо саме цій людині це може бути неприємно. Можливо незаслужено. І це потрібно брати до уваги. Але то таке, на помилках вчаться. Хотілося би запропонувати ось що: якщо якась тема, що виходить за рамки контексту, тим більше якщо вона псує атмосферу між нами, переходить в тупий срач і засмічує ефір одним тільки негативом - видаляти її нафіг і все. Принаймні писати в тему попередження про таку її перспективу якщо це тупо брєд. Костя зробив би це красиво як модератор, повертайте Костю, форум тільки виграє від цього Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 111 Трофеи и Медали Опубликовано: 3 мая, 2025 3 минуты назад, Warming сказал: Ну ні, просто тупо саме цій людині це може бути неприємно. Можливо незаслужено. І це потрібно брати до уваги. Але то таке, на помилках вчаться. Хотілося би запропонувати ось що: якщо якась тема, що виходить за рамки контексту, тим більше якщо вона псує атмосферу між нами, переходить в тупий срач і засмічує ефір одним тільки негативом - видаляти її нафіг і все. Принаймні писати в тему попередження про таку її перспективу якщо це тупо брєд. Костя зробив би це красиво як модератор, повертайте Костю, форум тільки виграє від цього Я в особистих це обговорював, і немає образ. Я теми закриваю ,якщо вони перетворюються на срач Добре, на цьому завершимо... Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения