Перейти к публикации
  • 0

про Gydro Cleaner Від Flora Growing

Вопрос

https://microgreen.org.ua/ua/p1388001785-270-hydrocleaner-analog.html

Всім хаю хай)))

Підігнали мені кенти гідро клінер, а тепер думаю, чи поміг би він мені в минулій ситуації, щоб не проливати по 5 л субстрат землі та перліта з дренажем. 

а ситуація була нижче.

була у мене така проблема:  На ранній вегі, заливаєш компотік (Grow Micro Bloom) по таблиці по 0,2 мл кожного препарата на 1 л води, набиралось це добро інсуліновим шприцом, там відмітка 20) все добре змішаючи , температура води 18 по цельсію, 6,2 пш і 353 ппм проводилось це підживлення кожні 5 днів, і на на виход в дренаж получаєш 6,93 пш і 1063 ппм, я чуть не вмер) 

Я спасав сітуацію тоді проливом водой пш 5.8 крайній допуск 6,3 пш, і ппм 58, поки не стабілізував, 

Але ж питання в тому, чи збереглаб мені на той час нерви ця приблуда Гідро клінер???? Як вважаєте Експерти?

Поделиться сообщением

Рекомендованные сообщения

• 0

Промивати землю, клінером? Ти серйозно?  Землю не промивають.  Якщо земля перенасичується солями та мінералами, їх треба зв'язати гумінами. Гумати тут добре поможуть. Але від гіпоксії коріневої системи, це не спасе.  Якщо вже все таки промивати, то потім не пхати під лампи. А дати, пару днів спокою рослині, щоб нормалізувалася аєрація коріневої системи. По можливості додавати антистреси, накшталт бенефіту від валагро.  Ще простіше засол у землі вирішується зміщенням на поливи лише водою. А, клінери ці всякі, вони для кокосу підходять більше.

Изменено пользователем ХаПаZz
  • Like +1 2

1747724098__1.gif.c92846b2f84aa19722026237ba305299.gif  click to->  frosted.png.cb21bdfd8fe6dc5a3eeb3b4a4718b2a9.pngclick to-> galery.png.496deca43d89f66db2f440504f907d7b.png

Поделиться сообщением

• 0
В 08.05.2025 в 23:22, ХаПаZz сказал:

Промивати землю, клінером? Ти серйозно?  Землю не промивають.  Якщо земля перенасичується солями та мінералами, їх треба зв'язати гумінами. Гумати тут добре поможуть. Але від гіпоксії коріневої системи, це не спасе.  Якщо вже все таки промивати, то потім не пхати під лампи. А дати, пару днів спокою рослині, щоб нормалізувалася аєрація коріневої системи. По можливості додавати антистреси, накшталт бенефіту від валагро.  Ще простіше засол у землі вирішується зміщенням на поливи лише водою. А, клінери ці всякі, вони для кокосу підходять більше.

так нагнав на мене) яж просто спросив) шо с тим робить шо подарили, и чи спасло ситуацию год назад. так то трохи шарим. є куди ще рости в цьому плані)) а цілому дякую.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...