Перейти к публикации

Первый гров на кокосе, органика

Рекомендованные сообщения

Начало гроурепорта

Всем хай, решил начать первый репорт на чистом кокосе :) Буду рад всем кто будет заходит на протяжение всего процесса. Пис ! 

сорт: Sherbet queen auto 

свет: китайские 2 лампы LED 120w примерно, показали себя вроде не плохо.

горшок: 6.5 литров, 

бокс: 100х50х50

удобрения: biobizz grow, bloom, topmax плюс буду разводить куриные какахи в гранулах. 

Зарядил кокос , закинул семку в стакан с водой на 5 часов примерно, потом закинул в горшок. 

10.5 первый день от каски 

IMG_3002.jpeg

IMG_3009.jpeg

• Like +1 12

Поделиться сообщением

• MrHaze changed the title to Первый гров на кокосе, органика
  • 4 weeks later...
Конец гроурепорта
29 минут назад, End0r сказал:

коли чітав репорти то деякі гравери підрізали листя щоб більше світла попадало в середину рослини щоб дати витягнутися новим побігам

Імхо але на автіках таке точно не можна робити

Я теж колись так робив, при чому прям фанатично підрізав автіки кожні 2 дні так що майже лисі були 

Але згодом прийшов до висновків, що це дуже зайве...особливо якщо порівнювати що наросло коли підрізав та коли ні, шишло більше наростає якщо не підрізати. Це фотікам наче пофіг в принципі хоча від сорту теж залежить.

А в індорі просто неможливо, щоб кожна кожна гілочка була як треба засвічена - ось як не старайся, що не роби, будуть шишки які нижче знаходяться чи затіняються іншими гілками) я за це вже і не парюсь) Бо якість по результату чудова у 80% стафу, якщо все визріє як треба, навіть те що не отримує пряме світло від лампи буде потужним. А все що отрмує то взагалі еталон)

Мені через це не подобається підіймати 2 рослини в боксу...так вихлоп більше, так різноманнітя - але в мене чисто фетиш щоб конкрентно одна рослина отримувала всю енергію світла - а там в неї вже звісно буде частина гілок менш талановита, ніж основні гілки, але енергію світла буде отрмувати вся рослина якомога більше.

Підрізати можна хіба що старі хворі лопухи, або які дуже низько в тені і створюють зайве загущення, зняти 3 лапушки якщо рослині вже десь 50-60ДВК, то нічого страшного не буде якщо не робити це часто)

• Like +1 2

Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити :yes:

Поделиться сообщением

11 часов назад, End0r сказал:

Бажання щось різати в загалі нема, коли чітав репорти то деякі гравери підрізали листя щоб більше світла попадало в середину рослини щоб дати витягнутися новим побігам

Такі репорти можна спокійно скіпати.

Бо рослині, як і усьому живому головне розмножиться. Народити максимально багато максимально якісних насіннь.

Листя це основний орган життєдіяльності у рослинки, так як рослина це фотоавтотроф, її "їжа" це енергія Сонця. Ці листя НЕ притиняють гілки, у тому етапі, коли це вважають опасним. Коли листя дійсно заважають, росилна через систему складних гормональних змін сама знищує непотрібні частини свого тіла.
Листя окрім перетворення лучистої енергії термоядерного синтезу на цукри, ще запасають ці цукру та також усі мікроелементи в найкращій та найдоступніщій формі (окрім немобільних, але і з ними не усе так просто).

Тобто, коли гровер відрізає здорове листя, це свідчить о повному нерозумінні процесу, та зайвому пошкодженню рослини

• Like +1 2

Поделиться сообщением

Бро, я тебя понял. Я не профи в этом деле по этому и репорт завел, до этого поднял один куст скурили с пацанами всем все понравилось, я же здесь для того что бы помогли мне поднять да и просто для общения с приятными людьми. Скипай это репорт я ж не за вставляю кого-то заходить. Удачи ! 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

В 06.06.2025 в 14:47, Mecheniy сказал:

Імхо але на автіках таке точно не можна робити

Я теж колись так робив, при чому прям фанатично підрізав автіки кожні 2 дні так що майже лисі були 

Але згодом прийшов до висновків, що це дуже зайве...особливо якщо порівнювати що наросло коли підрізав та коли ні, шишло більше наростає якщо не підрізати. Це фотікам наче пофіг в принципі хоча від сорту теж залежить.

А в індорі просто неможливо, щоб кожна кожна гілочка була як треба засвічена - ось як не старайся, що не роби, будуть шишки які нижче знаходяться чи затіняються іншими гілками) я за це вже і не парюсь) Бо якість по результату чудова у 80% стафу, якщо все визріє як треба, навіть те що не отримує пряме світло від лампи буде потужним. А все що отрмує то взагалі еталон)

Мені через це не подобається підіймати 2 рослини в боксу...так вихлоп більше, так різноманнітя - але в мене чисто фетиш щоб конкрентно одна рослина отримувала всю енергію світла - а там в неї вже звісно буде частина гілок менш талановита, ніж основні гілки, але енергію світла буде отрмувати вся рослина якомога більше.

Підрізати можна хіба що старі хворі лопухи, або які дуже низько в тені і створюють зайве загущення, зняти 3 лапушки якщо рослині вже десь 50-60ДВК, то нічого страшного не буде якщо не робити це часто)

Привіт бро, дякую за коментарій, тепер буду знати що автіки різати не потрібно, піс ! 

• Like +1 2

Поделиться сообщением

1 час назад, End0r сказал:

Бро, я тебя понял. Я не профи в этом деле по этому и репорт завел, до этого поднял один куст скурили с пацанами всем все понравилось, я же здесь для того что бы помогли мне поднять да и просто для общения с приятными людьми. Скипай это репорт я ж не за вставляю кого-то заходить. Удачи ! 

Вибач друже, я не зовсім правильно висловився.
Я мав на увазі, що якщо побачиш репорти, де листя ріжуть просто так, то краще бути дуже обережним з уроками, які можна знайти там.
Я не мав на увазі, що твій репорт треба скипати, чого ти в оборону та штики відразу, лише допомогти хочу

• Like +1 2

Поделиться сообщением

В 07.06.2025 в 02:07, SlowStems31-1 сказал:

Тобто, коли гровер відрізає здорове листя, це свідчить о повному нерозумінні процесу, та зайвому пошкодженню рослини

тому потрібно не критикувати, а пояснювати простими словами і коротко, чому не варто різати листя рослинам, щоб у людини, котру ти намагаєшся критикувати була здорова реакція, а не хейт до тебе за те, що ти просто принижуєш її інтелектуальні здібності

• Like +1 1

Поделиться сообщением

1 час назад, SlowStems31-1 сказал:

Я мав на увазі, що якщо побачиш репорти, де листя ріжуть просто так, то краще бути дуже обережним з уроками, які можна знайти там.
Я не мав на увазі, що твій репорт треба скипати, чого ти в оборону та штики відразу, лише допомогти хочу

а... тепер бачу що розібралися, але попереднє повідомлення лишаю, гадаю не будете мене хейтити, якщо кому не так щось пишу

• Like +1 2

Поделиться сообщением

10 часов назад, SlowStems31-1 сказал:

Все окей бро, можливо і я неправильно тебе зрозумів, піс ✌️

• Like +1 1

Поделиться сообщением

всем хай ! 

ДОК 28 вход 1л, ппм 650 пш 5.5

ДОК 29 вход 1л, ппм 730 пш 5.6

ДОК 30 вход 1л, ппм 800, пш 5.8 начал давать по 4мл Блум

IMG_3285.jpeg

IMG_3284.jpeg

• Like +1 4

Поделиться сообщением

Салатового кольору стійка в палатці асоціюється в мене зі шваброю, що не дивлюся, то завжди бачу типу ти гровиш в шкафчику прибиральниці школи якоїсь, наприклад... 😄

• Джа Пре +1 2

Поделиться сообщением

5 часов назад, Shajtan сказал:

Салатового кольору стійка в палатці асоціюється в мене зі шваброю, що не дивлюся, то завжди бачу типу ти гровиш в шкафчику прибиральниці школи якоїсь, наприклад... 😄

Хаха )) 😁

Поделиться сообщением

Шалом всем :) 

ДОК 31 вход 1л компота, ппм 700 , пш 5.9

ДОК 32 вход 1.2л компота, ппм 750, пш 5.8, гров 2мл , Блум 6мл , топмакс 2.5мл, калмаг 1мл

Дренаж 300мл , пш 6,8

IMG_3299.jpeg

IMG_3298.jpeg

• Like +1 4

Поделиться сообщением

Бразы подскажите, форс мажор, нужно будет уехать на 2 дня,  если оставить их без света и полива, полить смогу с утра в день отъезда потом через 2 дня вечером так же и свет врубить, ну умрет она за это время? В боксе ночью 24-25 градусов. Свет очкую оставлять выключенный т.к это китайские лампы, тут на форуме писали что лучше на долго их не оставлять без присмотра 

Поделиться сообщением

10 минут назад, End0r сказал:

2 дня

Все норм будет бро

• Like +1 1

Поделиться сообщением

2 минуты назад, MrHaze сказал:

Все норм будет бро

Спасибо бро ! 😎 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

16 часов назад, End0r сказал:

Бразы подскажите, форс мажор, нужно будет уехать на 2 дня,  если оставить их без света и полива, полить смогу с утра в день отъезда потом через 2 дня вечером так же и свет врубить, ну умрет она за это время? В боксе ночью 24-25 градусов. Свет очкую оставлять выключенный т.к это китайские лампы, тут на форуме писали что лучше на долго их не оставлять без присмотра 

міні-стрес, а так в блекаут ростив і нічого страшного, я палатку відкривав, щоб трохи світла від вікна доходило, хоч і не прямого

• Like +1 1

Поделиться сообщением

3 часа назад, Shajtan сказал:

міні-стрес, а так в блекаут ростив і нічого страшного, я палатку відкривав, щоб трохи світла від вікна доходило, хоч і не прямого

Поняв бро, значіть все буде гуд :) 

Поделиться сообщением

И снова здравствуйте ) 

ДОК 33 вход,1л компота 720ппм, пш 5.8 дренаж 200мл

ДОК 34 вход, 1л компота 600ппм , пш 5.9 в этот раз добавил 1 мл гров, Блум 8мл, калмаг 1мл, топмакс 2мл, Блум на так сильно повышает ппм как гров. 

ради интереса замерил дренаж, 760ппм, пш 6.4 , 

сколько ее еще держать нужно, недельки 2 наверное ? ) Как то в этот раз все быстро. 

IMG_3316.jpeg

IMG_3318.jpeg

IMG_3320.jpeg

• Like +1 3

Поделиться сообщением

1 минуту назад, End0r сказал:

сколько ее еще держать нужно, недельки 2 наверное ? ) Как то в этот раз все быстро. 

Привет бро! 

Та недельки 2 мне кажется мало будет) с месяц минимум ещё, а то и полтора...

• Like +1 3

Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити :yes:

Поделиться сообщением

6 минут назад, End0r сказал:

недельки 2 наверное ?

2 месяца если точнее =))

• Like +1 2

Поделиться сообщением

7 минут назад, Mecheniy сказал:

Привет бро! 

Та недельки 2 мне кажется мало будет) с месяц минимум ещё, а то и полтора...

Привет бро, Значит будем держать )

• Like +1 1

Поделиться сообщением

6 минут назад, MrHaze сказал:

2 месяца если точнее =))

Прям стоун не люблю, 2 месяца конечно многовато, ну а там посмотрим 😎

Изменено пользователем End0r
  • Like +1 2

Поделиться сообщением

Привіт,  цікавий репорт 

я на якейсь майбутьнє планую теж бізи коко + добрива,  і для мене це прям гарний приклад! 

Є декілька питань
1. Якою подою поливаєш (крануха, осмос),  який ппм? 
2. Як на рахунок мікробіоти, вона ж для органіки прям потрібна?

• Like +1 2

Поделиться сообщением

1 час назад, End0r сказал:

Прям стоун не люблю, 2 месяца конечно многовато, ну а там посмотрим 😎

ну все ще від сорту і генів залежить, який тип ефекту буде, якщо не перетримувати

• Like +1 2

Поделиться сообщением

1 час назад, DrRastafarai сказал:

Привіт,  цікавий репорт 

я на якейсь майбутьнє планую теж бізи коко + добрива,  і для мене це прям гарний приклад! 

Є декілька питань
1. Якою подою поливаєш (крануха, осмос),  який ппм? 
2. Як на рахунок мікробіоти, вона ж для органіки прям потрібна?

Привіт бро ) вода- крануха відстояна, ппм 70-80, мікробіоти не юзав, тому і відповісти не зможу ) 

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...