End0r 254 Опубликовано: 11 мая Всем хай, решил начать первый репорт на чистом кокосе :) Буду рад всем кто будет заходит на протяжение всего процесса. Пис ! сорт: Sherbet queen auto свет: китайские 2 лампы LED 120w примерно, показали себя вроде не плохо. горшок: 6.5 литров, бокс: 100х50х50 удобрения: biobizz grow, bloom, topmax плюс буду разводить куриные какахи в гранулах. Зарядил кокос , закинул семку в стакан с водой на 5 часов примерно, потом закинул в горшок. 10.5 первый день от каски 12 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DrRastafarai 207 Опубликовано: 12 июня ппм 70-80Гарна крануха, у мене 300-400 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
End0r 254 Опубликовано: 12 июня 44 минуты назад, Shajtan сказал: ну все ще від сорту і генів залежить, який тип ефекту буде, якщо не перетримувати Я уже курив цей трейн, но на мою думку я тоді зрізав дуже рано, скажу що більше мені сподобався ніж те чим мене пару днів назад пригостили ) в кінці репорту буде обовʼязково коментарів про тріп ) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
End0r 254 Опубликовано: 12 июня 6 минут назад, DrRastafarai сказал: Гарна крануха, у мене 300-400 https://emoji.tapatalk-cdn.com/emoji52.png Так тобі і удобри юзать не потрібно 😉😃 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 6 362 Трофеи и Медали Опубликовано: 12 июня 56 минут назад, End0r сказал: Я уже курив цей трейн, но на мою думку я тоді зрізав дуже рано, скажу що більше мені сподобався ніж те чим мене пару днів назад пригостили ) в кінці репорту буде обовʼязково коментарів про тріп ) так все залежить від гровера ще, типу особиста сила... 😁якщо ти віриш в енергетику 😇 56 минут назад, End0r сказал: Так тобі і удобри юзать не потрібно 😉😃 в мене теж 200-250 1 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
End0r 254 Опубликовано: 13 июня 12 часов назад, Shajtan сказал: так все залежить від гровера ще, типу особиста сила... 😁якщо ти віриш в енергетику 😇 в мене теж 200-250 Так 200-250 це ще нормально, бро в енергетику вірю, но більше вірю в позитивне мислення ) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
End0r 254 Опубликовано: 14 июня Пис! ДОК 35 вход 1л компоте 750ппм, пш 5.9 дренаж 200мл, ДОК 36 вход 1л компоте 920ппм, пш 5.7 дренаж 200мл , пш 6.7, 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DrRastafarai 207 Опубликовано: 14 июня А як працює вимірювання ппм органіки? Там же немає солей? 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
End0r 254 Опубликовано: 14 июня 3 часа назад, DrRastafarai сказал: А як працює вимірювання ппм органіки? Там же немає солей? Також цікаво Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 6 362 Трофеи и Медали Опубликовано: 14 июня 7 часов назад, DrRastafarai сказал: А як працює вимірювання ппм органіки? Там же немає солей? ну, солі є в органіці теж, там просто вони з домішками, котрі теж ппм піднімають, тому я хз як точно вимірювати. Гадаю ніяк 2 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DrRastafarai 207 Опубликовано: 14 июня ну, солі є в органіці теж, там просто вони з домішками, котрі теж ппм піднімають, тому я хз як точно вимірювати. Гадаю ніякОт і я про це думаю)З дренажна теж по ідеї нема сенсу знімати дані.Хоча, тут ще питання чи потрібен дренаж з органікою?Думаю, не часто 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 6 362 Трофеи и Медали Опубликовано: 14 июня Только что, DrRastafarai сказал: Хоча, тут ще питання чи потрібен дренаж з органікою? дренажні отвори? чи заміри? 1 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DrRastafarai 207 Опубликовано: 14 июня дренажні отвори? чи заміри?Поливати до дренажу 10-15% Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 6 362 Трофеи и Медали Опубликовано: 14 июня 1 минуту назад, DrRastafarai сказал: Поливати до дренажу 10-15% По ідеї для підвищення тургору, це для @ХаПаZzпитання, він повинен точніше роз'яснити Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 17 090 Трофеи и Медали Опубликовано: 14 июня 2 минуты назад, DrRastafarai сказал: Поливати до дренажу 10-15% А как же еще понять что субстрат полностью мокрый...? Я с органикой каждый полив 200мл дренажа поливаю,но пш с ппм не меряю,траблов тьху тьху нема😊 1 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПРОБЛЕМЫ С РАСТИХОЙ ? Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DrRastafarai 207 Опубликовано: 14 июня А как же еще понять что субстрат полностью мокрый...? Я с органикой каждый полив 200мл дренажа поливаю,но пш с ппм не меряю,траблов тьху тьху немаТак, зрозумів, дякую! 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
JahVibes 1 220 Трофеи и Медали Опубликовано: 15 июня 6 часов назад, Shajtan сказал: По ідеї для підвищення тургору, це для @ХаПаZzпитання, він повинен точніше роз'яснити То дорого Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
End0r 254 Опубликовано: 15 июня ДОК 38 вход 900мл компота, ппм 820, пш 5.8 дренаж 50мл, пш 6.6 Очень не удобно поливать, снизу вообще лес, руки так и чесались низа коцнуть ) но решил не трогать ничего, просто направил вентилятор что бы снизу все продувал, сахарком так нормально ее закидывает, прошлый гром без топмакса был, теперь понимаю что без него никак ) 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 6 362 Трофеи и Медали Опубликовано: 15 июня Питань немає - виглядають бадьоро. Азота не забагато? 3 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
End0r 254 Опубликовано: 15 июня (изменено) 40 минут назад, Shajtan сказал: Питань немає - виглядають бадьоро. Азота не забагато? Дякую бро, азота за багато було, зараз вливаю кожен полив 1 - 1,5мл, а може взагалі його убрати ? Изменено 15 июня пользователем End0r 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 6 362 Трофеи и Медали Опубликовано: 15 июня 5 часов назад, End0r сказал: Дякую бро, азота за багато було, зараз вливаю кожен полив 1 - 1,5мл, а може взагалі його убрати ? тут я не скажу, я не кокосовий гуру, але, по ідеї треба чистою водою разок пройти після того, як помітив перенасищення азотом і збавити обороти полива на 3 по кількості азоту до половини 1 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 640 Опубликовано: 16 июня (изменено) 21 час назад, End0r сказал: дренаж 50мл, пш 6.6 Бро вдалого грову Ти взагалі ппм дренажу міряєш? Треба міряти, 50мл дренажу на такій стадії розвитку пряма дорога до засолу, треба щоб хоч 10% витікало від того що ти заливаєш, міряти ппм дренажу на кокосі важливо, бо ти виходить і проливаєш мало, засолюєш кокос, так ще і не міряєш ппм. Mg, Mn, Fe, Zn, Cu поглинається рослиною при pH до 6.2, в тебе вже 6,6 отже рослина не отримує потрібні їй елементи. Фосфор який потрібен на цвітінні поглинається до 6,3pH. Будеш мати проблеми якщо так продовжиш, на цвітінні особливо важливо щоб було нормальне харчування, ти ризикуєш втрачати вагу суцвіття Изменено 16 июня пользователем Dunulbul 2 Гроурепорт #1 Мой первый опыт - 215г Гроурепорт #2 Lemon Kix Auto - 195г Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 640 Опубликовано: 16 июня В 12.06.2025 в 22:28, DrRastafarai сказал: Гарна крануха, у мене 300-400 https://emoji.tapatalk-cdn.com/emoji52.png У мене така ж, нічого страшного) 1 Гроурепорт #1 Мой первый опыт - 215г Гроурепорт #2 Lemon Kix Auto - 195г Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DrRastafarai 207 Опубликовано: 16 июня Бро вдалого грову Ти взагалі ппм дренажу міряєш? Треба міряти, 50мл дренажу на такій стадії розвитку пряма дорога до засолу, треба щоб хоч 10% витікало від того що ти заливаєш, міряти ппм дренажу на кокосі важливо, бо ти виходить і проливаєш мало, засолюєш кокос, так ще і не міряєш ппм. Mg, Mn, Fe, Zn, Cu поглинається рослиною при pH до 6.2, в тебе вже 6,6 отже рослина не отримує потрібні їй елементи. Фосфор який потрібен на цвітінні поглинається до 6,3pH. Будеш мати проблеми якщо так продовжиш, на цвітінні особливо важливо щоб було нормальне харчування, ти ризикуєш втрачати вагу суцвіття Цей коментар — 100% точний для мінералки або стерильного грову.Але для органіки — він лише частково актуальний.Тут працює жива буферна система, і вона гнучкіша до pH та солей, ніж “хімія”. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 640 Опубликовано: 16 июня (изменено) 38 минут назад, DrRastafarai сказал: Цей коментар — 100% точний для мінералки або стерильного грову. Але для органіки — він лише частково актуальний. Тут працює жива буферна система, і вона гнучкіша до pH та солей, ніж “хімія”. Від того що "гнучкіша до пш" , не змінює того що це кокос і що засвоєння компонентів для рослини є можливим при певних рівнях пш. Це кокос в першу чергу, тут свої правила, біобіз зазначає що можна не моніторити пш, але це тільки для землі, раджу вивчити тему глибше. Для кокосу рівень пш має значення Изменено 16 июня пользователем Dunulbul Гроурепорт #1 Мой первый опыт - 215г Гроурепорт #2 Lemon Kix Auto - 195г Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DrRastafarai 207 Опубликовано: 16 июня 57 минут назад, Dunulbul сказал: "гнучкіша до пш" окей, я тут трішки не правильно виразився. 1 час назад, DrRastafarai сказал: вона гнучкіша до pH та солей, ніж “хімія”. Я більше хотів вказати на солі. PPM-метр в органіці показує приблизну мінералізацію, але не “бачить” всі поживи з органічних джерел. На рахунок Ph згоден 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас