katyaass 4 Опубликовано: 13 мая, 2025 Привет, покупала план и в нем попалось несколько семечек, поэтому что за сорт не знаю. Решила попробовать прорастить просто в горшке на балконе, по-началу все было хорошо, недавно начали желтеть листья, их я обломала, но они продолжают желтеть, желтеют уже примерно месяц и не растут, погода не радует, но может дело не только в этом. Я так понимаю, что кустикам мало азота, купила сегодня какое-то универсальное удобрение для растений (фото прилагаю), но думаю сперва уточнить правильно ли определена проблема, прошу вашей помощи! 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
JahVibes 1 317 Трофеи и Медали Опубликовано: 13 мая, 2025 Де це в Україні такі добрива продають 😳 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Uchastkoviy 3 326 Трофеи и Медали Опубликовано: 13 мая, 2025 13 минут назад, JahVibes сказал: Де це в Україні такі добрива продають 😳 А ты этикетку горшка обрати внимание) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
katyaass 4 Опубликовано: 13 мая, 2025 А ты этикетку горшка обрати внимание)Ребята, давайте без деанона, строго по делу Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
CannabisDoomOcculta 7 601 Опубликовано: 13 мая, 2025 1 час назад, katyaass сказал: прошу вашей помощи! Основна проблема - мало світла. Те що кажуть про травичку, що це дуже світолюбиві рослини - свята правда, світла треба дуже багато і балкон не завжди дасть потрібну кількість, не кажучи ще що скло негативно впливає на промінь Сонця. В цьому плані спробуй ставити ввечері на досвіт - під звичайну настольну лампу, чим більше Вт тим краще, можна взяти ледку 20 Вт і поставити на 10 см від кущика. 2 часа назад, katyaass сказал: купила сегодня какое-то универсальное удобрение для растений Спробуй розводити його по інструкції та проливати обільно кущ, так щоб при кожному поливі добривами мінімум 20% виходило у піддон, те що в дрінажі зливаємо. Далі чередуєш з водою. Поливати треба обільно і чекати щоб просохло якщо земля. Ось формула яка потрібно щоб була, в мережі є калькуляторами якими можна її вирахувати скільки треба саме тих добрив і на скільки вони перекриють потреби, або взяти спец удобри: N 105,5 P 52,8 K 102,1 Mg 90,8 Ca 59,0Цветение: N 63,0 P 110,0 K 172,6 Mg 49,5 Ca 49,0 Я користуюсь Flora від GreenPower у них зручна таблиця для кожної стадії росту, у інших виробників інші таблиці, ось наприклад: 1 1 >>> Джа-Юмор <<< >>>Удобрения своими руками!<<< >>>Бытовой Лэд. Тест!<<< >>>Под Микроскопом!<<< >>>Печенье из Травки! Ну ооочень простой рецепт)))<<< Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
CERVANTES 472 Опубликовано: 13 мая, 2025 Зафутболь його знайди гарне насіння і зроби умови Чи в аут його під дощ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
katyaass 4 Опубликовано: 13 мая, 2025 Зафутболь його знайди гарне насіння і зроби умови Чи в аут його під дощнее, так нельзя! 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
katyaass 4 Опубликовано: 13 мая, 2025 Спробуй розводити його по інструкції та проливати обільно кущ, так щоб при кожному поливі добривами мінімум 20% виходило у піддон, те що в дрінажі зливаємо. Далі чередуєш з водою. Поливати треба обільно і чекати щоб просохло якщо земля. Ось формула яка потрібно щоб була, в мережі є калькуляторами якими можна її вирахувати скільки треба саме тих добрив і на скільки вони перекриють потреби, або взяти спец удобри: N 105,5 P 52,8 K 102,1 Mg 90,8 Ca 59,0Цветение: N 63,0 P 110,0 K 172,6 Mg 49,5 Ca 49,0 Я користуюсь Flora від GreenPower у них зручна таблиця для кожної стадії росту, у інших виробників інші таблиці, ось наприклад:спасибо за ответ, буду пробовать удобрять, надеюсь поможет. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
CannabisDoomOcculta 7 601 Опубликовано: 13 мая, 2025 1 час назад, katyaass сказал: спасибо за ответ, буду пробовать удобрять, надеюсь поможет. Прошу. Зверни увагу на першу частину повідомлення. Наприклад у тебе пісок і не має добрив але гарне світло - виростуть могучі кущі, інша картина - кращі субстрати, море добрив - нічо не буде бо підвіконня/балкон. Як приклад в р-не авгана звідти везли семя та травку, але на нашій слобожанській землі такої міцної дічки не було, там пісок-сонце та міцна у нас чорнозем та слабенька) 2 >>> Джа-Юмор <<< >>>Удобрения своими руками!<<< >>>Бытовой Лэд. Тест!<<< >>>Под Микроскопом!<<< >>>Печенье из Травки! Ну ооочень простой рецепт)))<<< Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
CannabisDoomOcculta 7 601 Опубликовано: 13 мая, 2025 5 часов назад, JahVibes сказал: Де це в Україні такі добрива продають 😳 В 21.03.2025 в 15:43, JahVibes сказал: ...я Маргарита... Читате класику, шановна Маргаріта. Якщо Одеса це не Україна то я - Івасик Телесик. >>> Джа-Юмор <<< >>>Удобрения своими руками!<<< >>>Бытовой Лэд. Тест!<<< >>>Под Микроскопом!<<< >>>Печенье из Травки! Ну ооочень простой рецепт)))<<< Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
CannabisDoomOcculta 7 601 Опубликовано: 13 мая, 2025 @katyaass передевився ваші повідомлення і зрозумів що це декілька кущів. Це дуже добре. Всі кущі ростиш по старінке і один переводиш на нову схему - проливаєш, він висихає, ввечері під лампою і тд. Краще брати гірший кущ, буквально за тиждень побачиш як він стане в 4-10 раз більше за побратимів. Якщо навпаки - значить перша схему була лібша у твоїх умовах, є пені інструменти для виміру тих чи інших показників, та по простому треба читати ось це. я ,до-речі, прочитав не так давно і кущі стали кращі: 1 >>> Джа-Юмор <<< >>>Удобрения своими руками!<<< >>>Бытовой Лэд. Тест!<<< >>>Под Микроскопом!<<< >>>Печенье из Травки! Ну ооочень простой рецепт)))<<< Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
JahVibes 1 317 Трофеи и Медали Опубликовано: 14 мая, 2025 14 часов назад, CannabisDoomOcculta сказал: Читате класику, це той класік що казав - хто за шо а лисий за расческу? 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 6 914 Трофеи и Медали Опубликовано: 14 мая, 2025 23 часа назад, JahVibes сказал: Де це в Україні такі добрива продають 😳 Так це Білоруські добрива по ідеї Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас