Перейти к публикации

Стан Jah Forumʼа

Живий Джа Форум?  

22 пользователя проголосовало

У вас нет прав на голосование в этом опросе, или на просмотр результатов опроса. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь для голосования в опросе.

Рекомендованные сообщения

10 часов назад, FastB сказал:

я к тому что может и забанили не просто так ,вопрос зачем было удалять все темы

Коли баниться користувач, його теми автоматично приховуються, але вони все ще на форумі. Це зроблено, як захист від спамерів

Було би гарно, щоб ця функція існувала окремо

Поделиться сообщением

Правил немає, куча джараторів), капс, оффтоп і таке інше за таке кляпи треба видавати, чувакі в своїх галереї рекламують свої товари. Порядку немає, двигун сайта гівно, краще б на xenforo підняли форум там більше можливостей.

• Like +1 8
  • Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

висловлю свою думку так щоб щирим диванним патріотам було зрозуміліше, хоча знаю, що буде лютий негатив:

форум помер тоді, коли у ТЕМУ яка має єднати народи принесли політику, а ще до того почали цькувати людей за їх мову та погляди (ненасильницькі). Я розумію, люди є різні, але ті хто не перший день на форумі бачив як відбувалась модерація...

Замість того щоб бути мостом, форум став полем битви і, я гадаю, багатьом прихильникам так званої "канна культури" це бридко, тому повтікали з цього болота.

Зверніть увагу, що більшість відвідувачів форуму тільки читає та майже нічого не пише

• Like +1 12

Поделиться сообщением

2 часа назад, Science сказал:

висловлю свою думку так щоб щирим диванним патріотам було зрозуміліше, хоча знаю, що буде лютий негатив:

форум помер тоді, коли у ТЕМУ яка має єднати народи принесли політику, а ще до того почали цькувати людей за їх мову та погляди (ненасильницькі). Я розумію, люди є різні, але ті хто не перший день на форумі бачив як відбувалась модерація...

Замість того щоб бути мостом, форум став полем битви і, я гадаю, багатьом прихильникам так званої "канна культури" це бридко, тому повтікали з цього болота.

Зверніть увагу, що більшість відвідувачів форуму тільки читає та майже нічого не пише

Підтримую. 

• Like +1 5

Тепляк, Индор! Мощщщные! Стойкий!! Auto Feminised - Foto Feminised . Пиши Спеши В ЛС. 

Поделиться сообщением

Поделиться сообщением

В 24.05.2025 в 12:45, SlowStems31-1 сказал:

останнє повідомлення взагалі мабуть у 22-23 роках було

А який твій основний аккаунт? він під баном?

Живі та розвиваються ... - Дзагі  .............. Я розглядаю канна-культуру як цілісне явище.

Так є "проблемка" - Війна. По різному можна казати, чи винні там люди, на тій стороні. Особливо ті хто палять травку. Та мало хто зможе стриматися зараз коли в середині стільки люті та ненависті. Це і срачі породжує, і як немає свободи - не має розвитку. Замкнуте коло.

Щодо пропозицій це треба обговорювати, і саме тому я вирішив створити цю тему.

Оце вже "енна" тема в цьому напрямі за останній кроткий час, а як щодо такої пропозиції - завести репорт на форумі, а паралельно не тільки читати, а і допомагати братанікам, може тоді і буде розвиток) Ні тіпа почни з себе. А то розвиток-розвиток, а сам як розвиваєш?)

• Like +1 3

Поделиться сообщением

2 минуты назад, CannabisDoomOcculta сказал:

почни з себе

Золоті слова

• Джа Пре +1 2

Поделиться сообщением

В 25.05.2025 в 18:18, Shajtan сказал:

це ти був токсичним і тебе видалили з тусовки "своїх", а ти тепер прийшов і почав плакати, що тут токсіки. Не треба мати багато клепок в голові, щоб розуміти, якщо тобі прилітає бан, значить це ти ведеш себе якось недекватно. 

Новачків задавлюють? Де? Покажи приклади (окрім свого). І одразу напиши, хто для тебе "новачок". Людина, яка на форумі 5 років і нічого не писала весь цей час, чи той, хто вперше зарєгався і поставив питання?

Ось про це я і говорив.

Відразу - ні, мене не забанили. Я ніколі не срався, лише інколи новачкам стосовно освітлення підказував.
Я загубив і логін і пароль) що вже там, я навіть не памʼятаю яка була в мене авка

Новачкі це не щойно созданий акаунт - такі новачки у більшості випадків приходять сюди з однім питанням, і якщо на нього відповіли більше ніколи тут не зʼявляються.

Переважно тому, що в них усе одно нічого не виросте, є ще маленька частина, якої просто хочетья потеревенити, і ось їх треба залишати.

Тож новачок це та людина, в якої вже є декілька повідомлень, мабуть навіть створена тема, та частіше всього +10 карми.

Із такого, що памʼятаю як був задушений це був тут якийсь Влад, якому взагалі погрожували, мабуть ще рік тому. Не можу сказати що саме стало тригером ситуації, але сам факт закидування лайном та погроз у бік українського гровера це неприємно та відвертає потенційних учасників.

Поделиться сообщением

В 25.05.2025 в 21:18, DzidzioID сказал:

Правил немає, куча джараторів), капс, оффтоп і таке інше за таке кляпи треба видавати, чувакі в своїх галереї рекламують свої товари. Порядку немає, двигун сайта гівно, краще б на xenforo підняли форум там більше можливостей.

Згоден.

Технічна сторона дійсно лайно. Але перенсти все на новий двигун буде складно.

Починати з чистого листа дуже затратно, але того вартує -- наразі український гроу форум виглядає як невдала спроба скопіювати дзагі. Котрий теж ще та хуйня по технологіям

Поделиться сообщением

13 часов назад, Science сказал:

Я не бачу такого варіанту з ким там налажувати мости.

Було декілька знайомих гроверів з рфії, але в усіх був цей вірус імперії - "ну шо у вас там, на хахляндии)) да нє обіжайся ти, я любя))" і усе в такому дусі.
На ворога треба реагувати як на ворога - мільйони сімей стражджають через таких от "ну а чо, какая разніца гдє жить, 9 мая отмєчать будєм"

• Не понравилось 1

Поделиться сообщением

6 часов назад, CannabisDoomOcculta сказал:

А який твій основний аккаунт? він під баном?

Так є "проблемка" - Війна. По різному можна казати, чи винні там люди, на тій стороні. Особливо ті хто палять травку. Та мало хто зможе стриматися зараз коли в середині стільки люті та ненависті. Це і срачі породжує, і як немає свободи - не має розвитку. Замкнуте коло.

Оце вже "енна" тема в цьому напрямі за останній кроткий час, а як щодо такої пропозиції - завести репорт на форумі, а паралельно не тільки читати, а і допомагати братанікам, може тоді і буде розвиток) Ні тіпа почни з себе. А то розвиток-розвиток, а сам як розвиваєш?)

Я не говорив про срачі стосовно русні.

Ні,, у 99 із 100 випадків русня, яка тут була, рвалась через 2-3 повідоомлення з фразачками типу "не зря ми вас". вони заслуговують на негативне відношення до них, бо вони нніхя не розуміють

"Почни з себе" це дуже гарна позиція перекласти відповідальність на кожного, що дорівнює ні на кого - це лозунг режиму путіна, якщо що. Коли залишки їхх думаючего населення намагались щось робити, привертати увагу до того, що опг хуйла будує фашистськийй режим їм закидували "начни с себя"

Але, я ось і почаав - створення такої теми може привернути хоч деяку увагу на те, як виглядає форум зараз

Нажаль в треді багато звинувачень та агресії, чого я не розумію.

Форум станом на сьогодні виглядаає не найкраще,але чого злитися на те що є фактом? Якби це  було не так, голосів було би хоча б 100, і більшість була би "ще живий", а не як зараз.

Поделиться сообщением

Хай ! Влезу в тему.

Для меня, как и для многих других, Джа форум это учебник, соцсеть и энциклопедия.  И как бы он не выглядел - мне нравится. Книга может быть старая, потрёпанная и сто раз подклеена но её всё равно читают. А вот читатели (пользователи форума) Бывают разные - кто-то подклеит надорванный лист, а кто-то чашку кофе поставит на книгу.

Как по мне с форумом всё норм. Мелкие нюансы не считаю проблемой. А война в стране не даёт возможности развиваться и идти в ногу со временем.

Ще живий та буде жити !

• Like +1 6

Поделиться сообщением

1 час назад, Vollo сказал:

Хай ! Влезу в тему.

Для меня, как и для многих других, Джа форум это учебник, соцсеть и энциклопедия.  И как бы он не выглядел - мне нравится. Книга может быть старая, потрёпанная и сто раз подклеена но её всё равно читают. А вот читатели (пользователи форума) Бывают разные - кто-то подклеит надорванный лист, а кто-то чашку кофе поставит на книгу.

Как по мне с форумом всё норм. Мелкие нюансы не считаю проблемой. А война в стране не даёт возможности развиваться и идти в ногу со временем.

Ще живий та буде жити !

полностью согласен. и вот самое страшное что произошло и,возможно, это и стало одной из причин упадка форума что ПРОПАЛИ КАРТИНКИ !!!)
там было ВСЁ )

Поделиться сообщением

14 минут назад, Science сказал:

ПРОПАЛИ КАРТИНКИ !!!

Картинки новые нарисуем. Главное информация, общение, опыт.

17 минут назад, Science сказал:

причин упадка форума

Я не вижу что форум пал. Люди есть, новые появляются, галерея не пустая, репорты ведутся, вопросы задаются и на них отвечают.

Людей чуть меньше, да. Так это понятно - война в стране.

Но актив есть - помогут, подскажут, покажут.  В этом и суть форума.  Могут поспорить, пообзываться и на х*й послать :) . Всё как в жизни.

• Like +1 2

Поделиться сообщением

16 часов назад, SlowStems31-1 сказал:

Ось про це я і говорив.

Відразу - ні, мене не забанили. Я ніколі не срався, лише інколи новачкам стосовно освітлення підказував.
Я загубив і логін і пароль) що вже там, я навіть не памʼятаю яка була в мене авка

Новачкі це не щойно созданий акаунт - такі новачки у більшості випадків приходять сюди з однім питанням, і якщо на нього відповіли більше ніколи тут не зʼявляються.

Переважно тому, що в них усе одно нічого не виросте, є ще маленька частина, якої просто хочетья потеревенити, і ось їх треба залишати.

Тож новачок це та людина, в якої вже є декілька повідомлень, мабуть навіть створена тема, та частіше всього +10 карми.

Із такого, що памʼятаю як був задушений це був тут якийсь Влад, якому взагалі погрожували, мабуть ще рік тому. Не можу сказати що саме стало тригером ситуації, але сам факт закидування лайном та погроз у бік українського гровера це неприємно та відвертає потенційних учасників.

так а приклад, де травлять новачків? приведи мені тему за цей рік, здається, ти про себе тільки пишеш

• Confused 1

Поделиться сообщением

В 26.05.2025 в 00:18, DzidzioID сказал:

коли тобі за 40, то вже немає того заряду на кардинальні зміни і революції. Ось чому Джафорум повільно проживає своє життя без сильних зрушень в ту чи іншу сторону

• Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

В 26.05.2025 в 11:01, Science сказал:

багато читає, бо вчится, або вже сказали, що хотіли, або не мають часу що писати. Багато людей повтікало "на той світ" чи за кордон і зараз їм не до кана культури, хтось мотає срок (будем чесні, тут бариг великий відсоток крутиться), хтось кинув курити просто, бо "задовбало наркоманить" і список можна продовжувати. 

Якщо тут токсично, то це відлякне лише вразливих тонкої натури поетів. Інші ж якось тут варяться?

Як на мене, тут досить гарно, просто мало людей створюють щось нове. Так що замість постів, чому в нас все хріново, підіть і пошукайте в інеті щось цікаве та унікальне, чим можна було би поділитися на форумі з іншими. Може тоді це стане традицією...

• Like +1 2
  • Confused 1

Поделиться сообщением

16 часов назад, SlowStems31-1 сказал:

хуйня по технологіям

тому що це не прибуткове діло

сам форум не має таких конверсії, котрі би приносили штуку баксів на місяць, щоби кодерів найняти та адонів написати, та дизайнера оплатити і тому подібне

а може я і помиляюсь, тут таке...

• Like +1 1

Поделиться сообщением

17 часов назад, SlowStems31-1 сказал:

Я не говорив про срачі стосовно русні.

Ні,, у 99 із 100 випадків русня, яка тут була, рвалась через 2-3 повідоомлення з фразачками типу "не зря ми вас". вони заслуговують на негативне відношення до них, бо вони нніхя не розуміють

"Почни з себе" це дуже гарна позиція перекласти відповідальність на кожного, що дорівнює ні на кого - це лозунг режиму путіна, якщо що. Коли залишки їхх думаючего населення намагались щось робити, привертати увагу до того, що опг хуйла будує фашистськийй режим їм закидували "начни с себя"

Але, я ось і почаав - створення такої теми може привернути хоч деяку увагу на те, як виглядає форум зараз

Нажаль в треді багато звинувачень та агресії, чого я не розумію.

Форум станом на сьогодні виглядаає не найкраще,але чого злитися на те що є фактом? Якби це  було не так, голосів було би хоча б 100, і більшість була би "ще живий", а не як зараз.

Ти просто ниєш, що все навколо лайно. Тобі людина пише - почни з себе. Наповни форум корисним. А ти - це політика Путіна. Піди вмийся і збадьорись, бо щось ти завантажений, друже

Чи не здається тобі, що це "політика росіян" вцілому, коли на все жалієшся, але сам нічого не робиш?

• Like +1 4

Поделиться сообщением

Молодой священник, только закончивший обучение, приходит в церковь.
Ему поп говорит:
- Иди читай проповедь!
Тот идёт, боится, в первый раз всё-таки...
Другой поп его пожалел и говорит:
- Сын мой, сходи за алтарь, остаканься, и смело иди читать, всё получится.
Ну тот сходил, остаканился... С утра просыпается - башка квадратная, весь перекошенный, перегаром несёт...
Подходит к попу:
- Святой отец, ну,как я вчера отчитал?
- Ну в общем-то ничего, но были некоторые неточности...
- Вы хоть скажите какие, чтобы я не повторялся...
- Ну, ладно...
Во-первых, я сказал остаканиться, а не ографинеться;
Во-вторых, к алтарю выходят на двух ногах, а не на четвереньках с криками: «иду уже на*»;
В-третьих, рясу в трусы не заправляют;
В-четвертых, кадилом махают вперед-назад, а не над головой;
В-пятых, прихожанки не бляди;
В-шестых, Христа распяли евреи, а не менты;
В-седьмых, в священном писание кроме Божьей Матери никакой другой не упоминается;
В-восьмых, нужно говорить не «пи*дец тебе грешник», а «Господь вам все простит»;
В-девятых, было 12 апостолов, а не х*ева дюжина ап*здолов;
В-десятых, по окончанию службы надо отпускать с миром, а не посылать на х*й;
В-одиннадцатых, молитва заканчивается словом «Аминь», а не словами «все пи*дец, расходимся»

• Джа Пре +1 6

Поделиться сообщением

2 часа назад, Shajtan сказал:

коли тобі за 40, то вже немає того заряду на кардинальні зміни і революції. Ось чому Джафорум повільно проживає своє життя без сильних зрушень в ту чи іншу сторону

Мені майже стільки, я також маю форум де я адмін, але то таке…

2 часа назад, Shajtan сказал:

тому що це не прибуткове діло

сам форум не має таких конверсії, котрі би приносили штуку баксів на місяць, щоби кодерів найняти та адонів написати, та дизайнера оплатити і тому подібне

а може я і помиляюсь, тут таке...

Знаю що не прибутково, але в 0 завжди можна виходити.  є реклама від гугл, додай та буде трохи на хостинг та домен. 
Рекламні блоки що не приносять заробітку?

• Like +1 2
  • Confused 1

Поделиться сообщением

Нам потрібен Новий Форум! З блек-джеком і шлюхами :rasta_biggrin:

А якщо серйозно - вже піднапрягло це ниття, прям з пустого в порожнє і так по колу.

Не здивуюсь якщо через пів року знову таку ж тему хтось створить))

• Like +1 1
  • Джа Пре +1 6

Поделиться сообщением

21 минуту назад, Legend777 сказал:

Не здивуюсь якщо через пів року знову таку ж тему хтось створить

Створять, створять. :rasta_biggrin: I ще багато створять - Як проростити семку ? , чiм поливати ? , а яке свiтло треба ?

Одні й тi самi питання кожен рiк. Показник появи нових людей. А кажуть Форум вмираэ. :peace:

• Like +1 1
  • Джа Пре +1 3

Поделиться сообщением

Епать проснулся 😁

Изменено пользователем haps
  • Like +1 1
  • Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

6 часов назад, DzidzioID сказал:

Мені майже стільки, я також маю форум де я адмін, але то таке…

Знаю що не прибутково, але в 0 завжди можна виходити.  є реклама від гугл, додай та буде трохи на хостинг та домен. 
Рекламні блоки що не приносять заробітку?

я не знаю, скільки заробляє форум, але вийти в 0 це не можливість оновити дизайн і функціонал, це значить, що форум сам себе окупає

4 часа назад, Legend777 сказал:

Нам потрібен Новий Форум! З блек-джеком і шлюхами :rasta_biggrin:

А якщо серйозно - вже піднапрягло це ниття, прям з пустого в порожнє і так по колу.

Не здивуюсь якщо через пів року знову таку ж тему хтось створить))

десь раз в квартал створюють точно

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...