Перейти к публикации

Визин Класичний или Визин Комфорт что лучьше

Рекомендованные сообщения

Визин Класичний или Визин Комфорт что лучьше ?

• Like +1 1

Поделиться сообщением

У меня брат царство небесное,нафтизином капался всю дорогу =)

• Like +1 1
  • Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

1 час назад, MrHaze сказал:

У меня брат царство небесное,нафтизином капался всю дорогу =)

це дуже недобре для очей, сильно пересушую слизову оболонку. Сам колись капав, доки не почав навчання на медичному 😁

• Like +1 1

Поделиться сообщением

1 час назад, zet85 сказал:

Визин Класичний или Визин Комфорт что лучьше ?

Класичний візин судиннозвужувальний ефект має, тому краще знімає червоні очі, але, якщо юзати щоденно, очі звикають і потім ефект стає менш виражений, або тривалість ефекту коротше.

Комфорт - це штучна сльоза для зволоження очей, котра почервоніння може взагалі не прибирати

• Like +1 2

Поделиться сообщением

2 часа назад, zet85 сказал:

Визин

Я колись на старті взяв флакон, ну щоб якщо кудись попрусь, і так ні разу і не закапався. Від вапора або печенек у мене не красніють дуже)   А зараз алергун у всіх - амброзія щоб її чорти з'їли...

Поделиться сообщением

1 час назад, Shajtan сказал:

це дуже недобре для очей, сильно пересушую слизову оболонку. Сам колись капав, доки не почав навчання на медичному 😁

а вы в анализах крови понимаете?

почечную пробу расшифровать сможите

Поделиться сообщением

Хапай ол дей еврі дей і твої драконячі очі стануть "нормальними" для знайомих :giggling:

• Like +1 1
  • Джа Пре +1 2

Поделиться сообщением

В 26.05.2025 в 17:10, zet85 сказал:

а вы в анализах крови понимаете?

почечную пробу расшифровать сможите

нажаль, я мав практику лише з наркотиками :) Анестезіологом працював раніше, потім змінив роботу. По аналізам практики не маю, а навчався 10 років тому, так що, навряд чи буду корисний в такому

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Якщо правильно розумію, річ про краплі для очей що знімають набряк. Я зазвичай користуюся "віаль" для цього.. але не знаю чи шкідливо це, проте я не так часто капаю їх. Іноді як за комп'ютером довго сиджу також їх використовую, допомогають)

Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити :yes:

Чистка репорту від флуду/поміняти обкладинку --> в лс. Вдалого полювання, сталкер:1086183370_Smoke50:

Поделиться сообщением

56 минут назад, Mecheniy сказал:

Якщо правильно розумію, річ про краплі для очей що знімають набряк. Я зазвичай користуюся "віаль" для цього.. але не знаю чи шкідливо це, проте я не так часто капаю їх. Іноді як за комп'ютером довго сиджу також їх використовую, допомогають)

віаль, на скільки пам'ятаю - штучна сльоза, вона не знімає почервоніння, а лише зволожує око, можна користуватися таким щоденно. А топікстартер питає, на скільки я розумію, чим знімати почервоніння очей, коли хапонув

• Like +1 1

Поделиться сообщением

11 минут назад, Shajtan сказал:

вона не знімає почервоніння

Чесно, особисто в мене знімає при чому завжди... Очі білі білі стають, якщо 2 краплі в око, іноді 1 вистачає якщо не сильно червоні. 5 хвилин і очі білі)

Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити :yes:

Чистка репорту від флуду/поміняти обкладинку --> в лс. Вдалого полювання, сталкер:1086183370_Smoke50:

Поделиться сообщением

16 часов назад, Mecheniy сказал:

Чесно, особисто в мене знімає при чому завжди... Очі білі білі стають, якщо 2 краплі в око, іноді 1 вистачає якщо не сильно червоні. 5 хвилин і очі білі)

після трави чи після того, як багато заліпав за компом. Бо в другому випадку очі червоніють від перенапруження і пересихання. А від трави там інший механізм роботи

Поделиться сообщением

8 минут назад, Shajtan сказал:

після трави чи після того, як багато заліпав за компом. Бо в другому випадку очі червоніють від перенапруження і пересихання. А від трави там інший механізм роботи

Чесно і після того і після цього...і не мені одному допомогали вони від красноти, якщо чесно, кращих я поки не знайшов) та і звик до Віалі ще років 8 назад, так і юзаю її) Заради справедливості скажу, що до інших я і не пробував звикати чи шукати інші

Поделиться сообщением

в Амстері  зайшла до аптекі там на картонці великими літерами було- NO VISIN be yourself 

• Like +1 1
  • Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

21 час назад, Mecheniy сказал:

Чесно і після того і після цього...і не мені одному допомогали вони від красноти, якщо чесно, кращих я поки не знайшов) та і звик до Віалі ще років 8 назад, так і юзаю її) Заради справедливості скажу, що до інших я і не пробував звикати чи шукати інші

я глянув, в мене Віаль Сльоза (типу Візин Комфорт), а по ідеї є ще просто віаль, як і той Візин, що Класичний. В тебе Віаль просто написано?

21 час назад, JahVibes сказал:

в Амстері  зайшла до аптекі там на картонці великими літерами було- NO VISIN be yourself 

я лише в інституті інколи юзав краплі, після ніколи не капав очі, бо питається "а щоби що?"

• Like +1 2

Поделиться сообщением

2 часа назад, Shajtan сказал:

Віаль просто написано?

Так, "Віаль Tetryzoline краплі очні 0.5 мг/мл, 10мл"

Поделиться сообщением

20 часов назад, Mecheniy сказал:

Так, "Віаль Tetryzoline краплі очні 0.5 мг/мл, 10мл"

Tetryzoline (тетрагідрозолін) — це судинозвужувальна речовина, яка входить до складу багатьох очних крапель

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...