jumbojet 1 670 Опубликовано: 22 сентября 1 минуту назад, MrHaze сказал: Да,отличная ель =) ну, я собі уявив, якщо її знайде хтось прошарений))))... 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 17 129 Трофеи и Медали Опубликовано: 22 сентября Только что, jumbojet сказал: ну, я собі уявив, якщо її знайде хтось прошарений))))... Тьху тьху ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПРОБЛЕМЫ С РАСТИХОЙ ? Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 6 377 Трофеи и Медали Опубликовано: 23 сентября В 20.09.2025 в 12:22, jumbojet сказал: вітання ботанам та ботанкам))), збожою поміччю ми дотягнули до середнього цвітіння. сьогодні зробив останню потужну дефоліацію(не швазі звісно. на швазі я не наважуюся, бо не розумію, як це працює теоретично), прибрав місця самозатінення та потенційний попкорн. залишилося кропнути сігнумом(профілактика гнилей тощо) та актоцидом(профілактика шкідників). BOG продовжує показувати легкий-середній деф азоту....шкідників на диво не бачив, але знаю, що ці падли зявляться в гроурумі та зроблять своїм лайном гниль(я про гусінь). погода на разі літня, з середи вже заходить осінь з дощами та +15 вдень. то ж у вівторок всі перейдуть в гроурум..... дефіцит азоту і ти вирішив зрізати листя? сумнівне рішення... В 21.09.2025 в 20:20, jumbojet сказал: новини з лугу: 2 тижні не був на лузі - поїхав навідати, пофоткати та залити компоту. починається якийсь елементоз - треба буде закалатати хелатів та підлити. схоже деф магнію.... аут радує, можна висушити ціляком і на новий рік прикрасити 2 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
jumbojet 1 670 Опубликовано: 23 сентября 8 часов назад, Shajtan сказал: дефіцит азоту і ти вирішив зрізати листя? сумнівне рішення... пізніше 21 дня цвітіння дефоліацію дуже бажано вже не робити. добавив трохи азоту..... Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
jumbojet 1 670 Опубликовано: 29 сентября переїхали мої фотоперіоди у вт в гроурум - там сухо, тепло та вітряно. побачимо, що наросте під бомжледом.... 9 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 1 187 Опубликовано: 29 сентября Ось це гроурум, потужно! 2 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Вдалого полювання, сталкер Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
jumbojet 1 670 Опубликовано: 29 сентября залишилося люстру купити нормальну. думав цього року в Кастамана замовити uvfr люстру з контролером, але..... 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ROMANKLIM 562 Опубликовано: 29 сентября В 22.09.2025 в 15:17, jumbojet сказал: ну, я собі уявив, якщо її знайде хтось прошарений))))... Эт ты зря Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ROMANKLIM 562 Опубликовано: 29 сентября 5 часов назад, jumbojet сказал: переїхали мої фотоперіоди у вт в гроурум - там сухо, тепло та вітряно. побачимо, що наросте під бомжледом.... Смотрится как типа музей) ярко 1 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
RustCohle 628 Опубликовано: 29 сентября Сильно бро, офігенний гроурум . Краса🔥 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
jumbojet 1 670 Опубликовано: 2 октября новості з гроуруму: цвітемо вже місяць - потроху нарощують та накидують, але почалися проблеми. можливо через те, цикл тягнеться вже 120+ днів і хоча я контролював дренаж постійно рослинам трохи недобре. можливо в кого будуть міркування - прошу написати можливо темперетура трохи низька день\ніч 20-25\18-20, вологість 45-50%. guzzlerz майже норм, якісь поодинокі плями на листях banana og, як замахувала дефом азоту, так і продовжує замахувати. purple urkle ще два дні тому був норм, наразу листя почало вкриватися незрозумілими плямами та сохнути поодиноко по всій висоті рослини. засолу ніби нема - дренаж 1300\5,5(вхід 1000\6). поки що пролив b-boost та залишив. можливо в кого є міркування - буду вдячний. дренаж решти вхід 1000\6 вихід: банана 900\6,5; guzzlerz 900\6... 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
jumbojet 1 670 Опубликовано: 8 октября привіт послідовникам))) промив я 3 жовтня свої фотоперіоди до 6\400 ррм орієнтовно та залив свіжого компоту 5-5,5\1000 ррм(більше азоту дав,щоб зміцніли). через пять діб бачу, що PU стало краще - листя вже не сохнуть, G також стало явно краще але b вирішила нас покинути- одна кола вже навіть встигла підсохнути, але воду бере. шкода звісно - 35 діб цвіту орієнтовно.сьогодні підлив знову компотом 6\1200ррм. далі буде... 10 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 6 377 Трофеи и Медали Опубликовано: 9 октября Хоч і не все рівненько йде, але результат чудовий 1 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
jumbojet 1 670 Опубликовано: 9 октября 6 минут назад, Shajtan сказал: Хоч і не все рівненько йде, але результат чудовий дякую бро за підтримку, бо життя не останнім часом щось зовсім не радує 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 6 377 Трофеи и Медали Опубликовано: 9 октября 25 минут назад, jumbojet сказал: дякую бро за підтримку, бо життя не останнім часом щось зовсім не радує самого здоров'я нагнуло нещодавно, ось потроху повертаюся до радощів життя 1 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ROMANKLIM 562 Опубликовано: 9 октября Тримайтеся, браття 💚 Навіть у тіні ростуть сильні рослини. головне — тримати pH душі в балансі 😎 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
jumbojet 1 670 Опубликовано: 12 октября новини з гроурумів-лугів: не був я на лузі 20 діб. погода непотрібна дощі моросять 4 дні на тиждень, ще 3 дні просто похмуро..... ялинка пожухла вже частково, плісняви не хапанула - мабуть завдяки луговому повітрю та сативній структурі шишки. поки тримаю, хоча вже якось шкода, якщо пропаде.... в гроурумі: після останніх траблів дві квітки таки почали потроху загинатися, видно відбулися, якісь незворотні процеси, хоча воду пють досить непогано. guzzlerz прям радує - наливається, накидує, штиняє сумішшю бензину та газоліну. ну і трохи фото 8 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 6 377 Трофеи и Медали Опубликовано: 12 октября Ото там цукерок в тебе на лузі спіє, море снікерсів :)) 3 1 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
jumbojet 1 670 Опубликовано: 12 октября 3 минуты назад, Shajtan сказал: Ото там цукерок в тебе на лузі спіє, море снікерсів :)) знаєш, настільки афігезна місцина, що наступного року автоквіти всі будуть там рости. в городі буде лише 2 фотоперіоди Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 6 377 Трофеи и Медали Опубликовано: 12 октября 2 минуты назад, jumbojet сказал: знаєш, настільки афігезна місцина, що наступного року автоквіти всі будуть там рости. в городі буде лише 2 фотоперіоди як перевірене місце, то кращого й не треба Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
jumbojet 1 670 Опубликовано: 12 октября 6 минут назад, Shajtan сказал: як перевірене місце, то кращого й не треба 2 роки політ норм - мабуть перевірене 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
jumbojet 1 670 Опубликовано: 30 октября новини з полів та гроурумів: - 24.10 пальму з лугу забрав. хз, як вона буде перти, але трохи накидала -24.10 коцнув banana og та purple urkle, бо почали жухнути. 55 діб цвіту орієнтовно((((. шкода звісно, але що поробиш мій косяк залишилася guzzlerz, яка вже потроху починає дозрівати - підливаю вже ріпеном. думаю за 10 діб можна буде коцати 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
jumbojet 1 670 Опубликовано: 1 ноября почав поливати чистою водою та забрав все віялове листя. 60 діб цвіту орієнтовно 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
jumbojet 1 670 Опубликовано: Воскресенье в 11:22 (изменено) вітаю колеги, що маємо по фотоперіодам(трімінгованих шишок): - c4passion(луг) - 5,5 літрів досить липких сативних шишок. 1л+ пішло у відходи, бо таки місцями хапанула гниль; - banan og - 3,5 літри орієнтовно. до харву дотягнути не вдалося, квітнула десь 45 діб, зловив засол((((. шишки середнього розміру\щільності, досить липкі. якість вище середньої. по ефекту цікава; - purple urkle - 3,5+ літри. до харву дотягнути не вдалося, квітнула десь 45+ діб, зловив засол((((. шишки середнього розміру\щільності, досить липкі. якість вище середньої. по ефекту цікава. досить міцна; - guzzlerz - 5+ літри. дотягнув до мутних трихом(орієнтовно 65 діб). шишки середнього\великого розміру, високої щільності та надзвачойно липкі. якість висока. по ефекту\міцності - йад, як і пише виробник...... ну і 1,5 л жирного триму для нужденних..... 2адмін: прошу перенести рапорт до завершених Изменено Воскресенье в 11:23 пользователем jumbojet 4 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 17 129 Трофеи и Медали Опубликовано: Воскресенье в 11:44 Красава 2 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПРОБЛЕМЫ С РАСТИХОЙ ? Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас