jumbojet 1 691 Опубликовано: 28 августа, 2025 крч, закінчилася дощі, трава поїхала назад в город. оглянув в мікроскоп - кульки на трихомах вже білі\мутні. зробив передхарвову дефоліацію - 3.09 буде харв,бо потім знов затяжні дощі..... на лугу все очікувано добре пережило дощі - плісняви нема, також зробив передхарвову дефоліацію - .09 буде харв. тутунхамон став якийсь фіолетовий чомусь... біла вдова пахне нереально жорстко, решта норм. C4P схоже виявилася таки фастом - вже майже цвіте. вимахала ор. 2,5 м. поки що. треба буде завтра підлити все, бо якось сухо..... 14 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
jumbojet 1 691 Опубликовано: 29 августа, 2025 роздивився сьогодні загальний план ділянки посміявся з контрастів у розмірах квіток))))))))))) 10 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
jumbojet 1 691 Опубликовано: 30 августа, 2025 (изменено) вітаю всіх просунутихботаніків таАгрономів! дякую за те, що слідкуєте за моїми потугами. Наразі ми заходимо в саму цікаву частину життя фотоперіодів - цвітіння. З огляду на те, що я переймаюся якістю сг продукції, яку вирощую та тому факту, що фотоперіоди мають розквітнути протягом тижня сьогодні забалабенив зробив льодяники -прибрав все листя та тонкі гілочки з нижньої третини рослин - дивіться фото. Утворену торбу листя віддам стражденим - кажуть, що витримане 3 місяці листя фотоперіодів відправляє в космос з двох водних..... Напружує banana og, яка неочікувано не увімкнула функцію автоцвітіння та яку я змушений був топнути на значному терміні вегетації, але яка все одно розрослася в ширину. думав зрізати дві скелетних гілки, які створюють цю ширину найбільше, але не наважився. згідно заяви виробника цвітіння становит 80 діб, що напружує.... p.s вирішив зробити протягу після того, як побачив, як чотири тіла накурилися моєю разовою дозою jd, вирощеною в індорі так, що не міг їх вспокоїти)))) Изменено 30 августа, 2025 пользователем jumbojet 9 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
RustCohle 646 Опубликовано: 30 августа, 2025 (изменено) Гарні ялинки бро. Як же чудово, що є можливість вдома ростити. Аж собі такий садочок захотілося. Виходиш з хати і любуєшся рослинами. По доброму заздрю) Изменено 30 августа, 2025 пользователем RustCohle 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
jumbojet 1 691 Опубликовано: 30 августа, 2025 5 часов назад, RustCohle сказал: Гарні ялинки бро. Як же чудово, що є можливість вдома ростити. Аж собі такий садочок захотілося. Виходиш з хати і любуєшся рослинами. По доброму заздрю) хех, уяви собі, що це дача мого сусіда, який доглядає за моїми квітками, якщо я не їду на дачу(живу в квартирі) умовно тривалий час. золотий сусід крч 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 203 Трофеи и Медали Опубликовано: 30 августа, 2025 Сусіду респект і ялинам теж 1 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
RustCohle 646 Опубликовано: 31 августа, 2025 15 часов назад, jumbojet сказал: хех, уяви собі, що це дача мого сусіда, який доглядає за моїми квітками, якщо я не їду на дачу(живу в квартирі) умовно тривалий час. золотий сусід крч І не кажи сусід точно золотий💪🔥. Головне щоб не спалив ніхто бо скоро там такі аромати будуть. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
jumbojet 1 691 Опубликовано: 7 сентября, 2025 (изменено) привіт колеги, нарешті прийшов той час. Днями коцнув всі автоквіти. ДВК 105-110 діб. довше тримати не хочу, бо з вт дещо затяжні дощі і плііснява їх попердолить.... що можу наразі сказати: nl, tn розчарували якістю шишок.... так вони липкі, але це скорше букети, а не шишки......ww більш-менш нормально. pr також виглядає сумно - можливо це сорт не для ауту...... MJ постраждала від плісняви, втратила відсотків 30%, але дотягнулася до харву.....JD показала клас - такі шишки та трихоми навіть в індор будуть гарним результатом....... на лузі залишилася с4р - цвіте тиждень+. в городі 3 курва фотоперіоди, які незрозуміло, як їх всунути в гроурум- світла та осушувача може не вистачити.....hsc підїбав - не вмикнулося автоцвітіння..... кароч, ніякого насіння місцевого виробництва, фотоперіоди сіяти в кінці червня. втомився я реально..... Изменено 7 сентября, 2025 пользователем jumbojet 9 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 17 692 Трофеи и Медали Опубликовано: 7 сентября, 2025 Хороши! 1 ORGANIC GROW CLUB МОЁ ТИПА ТВОРЧЕСТВО ПРОБЛЕМЫ С РАСТИХОЙ ? Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
JahVibes 1 341 Трофеи и Медали Опубликовано: 7 сентября, 2025 Бро поздоровляю🥰гарні 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
jumbojet 1 691 Опубликовано: 7 сентября, 2025 17 минут назад, MrHaze сказал: Хороши! дякую бро 7 минут назад, JahVibes сказал: Бро поздоровляю🥰гарні дякую сестро 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
RustCohle 646 Опубликовано: 7 сентября, 2025 З харвом бро, красиві шишки 👍 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sztella-cucurella 677 Опубликовано: 7 сентября, 2025 бро ти шариш! теж приєднуюсь до привітань Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
jumbojet 1 691 Опубликовано: 8 сентября, 2025 21 час назад, RustCohle сказал: З харвом бро, красиві шишки 👍 дякую бро Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
jumbojet 1 691 Опубликовано: 8 сентября, 2025 21 час назад, sztella-cucurella сказал: бро ти шариш! теж приєднуюсь до привітань дякую сестро. це все з насіння по 30 грн...окрім MJ та JD.... 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
jumbojet 1 691 Опубликовано: 8 сентября, 2025 знайшов спосіб, як легко здихатися пуху, який може обліпити квітку в ауті. отже, розводимо вогонь, беремо свіжозрізану рослину без лопухів заліплену пухом і просто пару разів махаємо нею над вогнем. ви побачите, як пух, який є надзвичайно легкозаймистим почне спалахувати. так, як рослина ще свіжа сама вона жодним чином не встигає отримати термічну обробку... технологія крч 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
jumbojet 1 691 Опубликовано: 15 сентября, 2025 фотоперіоди цвітуть вже 10+ діб. забрав трохи листя та гілок, які слабо розвиваються. планую забирати в гроурум 2509..... 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
jumbojet 1 691 Опубликовано: 15 сентября, 2025 автоквіти вже всі захарвив та висушив. результат: - gg померла від плісняви; - tn(з лугу) виглядав ніби норм, коли почав трімити всі шишки зсередини побиті грибами - пішов підвищувати тгк в компості; - mj - постраждав від плісняви, якось дотягнувся до харву, але стрейн не для ауту - 07 л....; - pr - трохи постраждав від плісняви, шишки нормальні, як для ауту - 07 л; - nl - не реалізувався нормальним чином через холода та\або херову генетику - 05л; - ww - майже не постраждала від плісняви, неочікувано гарні(як для ауту) шишки+ нормально накидала - 4,5 л; - jd - найкращі шишки, які я бачив в ауті+ накидала гарно - 4,5л.... 5 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
RustCohle 646 Опубликовано: 15 сентября, 2025 45 минут назад, jumbojet сказал: автоквіти вже всі захарвив та висушив. результат: - gg померла від плісняви; - tn(з лугу) виглядав ніби норм, коли почав трімити всі шишки зсередини побиті грибами - пішов підвищувати тгк в компості; - mj - постраждав від плісняви, якось дотягнувся до харву, але стрейн не для ауту - 07 л....; - pr - трохи постраждав від плісняви, шишки нормальні, як для ауту - 07 л; - nl - не реалізувався нормальним чином через холода та\або херову генетику - 05л; - ww - майже не постраждала від плісняви, неочікувано гарні(як для ауту) шишки+ нормально накидала - 4,5 л; - jd - найкращі шишки, які я бачив в ауті+ накидала гарно - 4,5л.... Гарний результат і з манікюрінгом заморочився нормально 👍 Жаль тільки, що пліснява принесла стільки проблем і явно вплинула на результат. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 17 692 Трофеи и Медали Опубликовано: 15 сентября, 2025 Красава👍 ORGANIC GROW CLUB МОЁ ТИПА ТВОРЧЕСТВО ПРОБЛЕМЫ С РАСТИХОЙ ? Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sztella-cucurella 677 Опубликовано: 15 сентября, 2025 привіт бро) а як воно всьо на пробу? по накуру норм? розказуй давай) а взагалі ти теж не хіло так заморочився цього року. стільки рослин посадив і всі по різному. в різних місцях набігався ти трохи з ними короче...а взагалі гарні в тебе рослини і результати 👍 ти вмієш) до речі, ти помітив скільки аутдорщиків сьогодні оновилося 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
jumbojet 1 691 Опубликовано: 20 сентября, 2025 вітання ботанам та ботанкам))), збожою поміччю ми дотягнули до середнього цвітіння. сьогодні зробив останню потужну дефоліацію(не швазі звісно. на швазі я не наважуюся, бо не розумію, як це працює теоретично), прибрав місця самозатінення та потенційний попкорн. залишилося кропнути сігнумом(профілактика гнилей тощо) та актоцидом(профілактика шкідників). BOG продовжує показувати легкий-середній деф азоту....шкідників на диво не бачив, але знаю, що ці падли зявляться в гроурумі та зроблять своїм лайном гниль(я про гусінь). погода на разі літня, з середи вже заходить осінь з дощами та +15 вдень. то ж у вівторок всі перейдуть в гроурум..... 10 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
jumbojet 1 691 Опубликовано: 21 сентября, 2025 новини з лугу: 2 тижні не був на лузі - поїхав навідати, пофоткати та залити компоту. починається якийсь елементоз - треба буде закалатати хелатів та підлити. схоже деф магнію.... 12 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sztella-cucurella 677 Опубликовано: 22 сентября, 2025 привіт бразер. ого яке ти дерево виростив. слухай так це прям новорічна ялинка. ну дуже схоже реально на ялинку що в лісі росте. ще й вся така рівненька і семетрична. мені дуже подобається. кльово) 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 17 692 Трофеи и Медали Опубликовано: 22 сентября, 2025 Да,отличная ель =) 3 ORGANIC GROW CLUB МОЁ ТИПА ТВОРЧЕСТВО ПРОБЛЕМЫ С РАСТИХОЙ ? Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас