ROMANKLIM 586 Опубликовано: 4 ноября В 31.05.2025 в 20:41, MrHaze сказал: Ну ты мазафака =) Аххах. Приємно розділяти позитив. , маза-фаза-сіста-браза) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ROMANKLIM 586 Опубликовано: 4 ноября В 31.05.2025 в 20:45, Legend777 сказал: Та да, шось трохи йобнувся цього сезону. Братки, з середини серпня, як повернувся в Родину,слава Джа, йобу даюся, викупаючи, що сильні світу нашого валять: багато бразів висаджують рослини десятками штук. Моя Манюня уява м'яко кажучи здивована. Та, певне, приємно. Вектор розвитку оновлений,. Амбіції бурлять. Наступний аут, дай Джа, активніше провести! , Гуру @Legend777! 😉 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ROMANKLIM 586 Опубликовано: 4 ноября В 31.05.2025 в 20:53, Legend777 сказал: Дякую на доброму слові. Головне параною в пік сезону не підпускати. Бо пам'ятаю два роки тому наді мною зграя шершнів чи то ше якої літучої дічі літало, то я вже думав що то квадрики мене пасуть. Сидів в кущах і бздів дивлячись в гору, але такі і нічого не розглядів Бро, читав(слухав) Кстанеду? Дух гуляє, а очко іграє. Наші організми інтоді потребують шок! І навіть самі до нього підсвідомо прагнуть, щоб бороти ся Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ROMANKLIM 586 Опубликовано: 4 ноября В 31.05.2025 в 20:57, Legend777 сказал: скоріше зайобаний від праці То що нас не вбиває.. ми не купуємо( вирощуємо) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ROMANKLIM 586 Опубликовано: 4 ноября В 31.05.2025 в 20:59, Legend777 сказал: треба мати міцні нерви Або ні) В 31.05.2025 в 20:59, Legend777 сказал: але коли в спеку напахаєшся біля них, вже сил на параною немає Розслаблення можливе лише після напруги Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ROMANKLIM 586 Опубликовано: 4 ноября В 31.05.2025 в 20:59, Legend777 сказал: і не хапати Валера! Ты ваще нормальный? 😂 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ROMANKLIM 586 Опубликовано: 4 ноября В 01.06.2025 в 16:30, qwertytools сказал: Шикарно не те слово,це прям люкс якийсь Чувствуешь) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ROMANKLIM 586 Опубликовано: 4 ноября (изменено) В 01.06.2025 в 16:51, boyarskiy сказал: воу) самій жадній гровер года найден))) ебать размах! штош, желаю удачи!! заебешься с поливом знатно конечно)) но амбиции - на уровне! ) дай джа что б все до конца дошли) успехов бро! Брадяга, Ти теж сильний до бажань) щоправда й до рішень😉 окремий великий Изменено 4 ноября пользователем ROMANKLIM Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ROMANKLIM 586 Опубликовано: 4 ноября В 01.06.2025 в 21:32, Legend777 сказал: хочу все і одразу Нє, що да? бескрайній девіз частки мого минулого! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ROMANKLIM 586 Опубликовано: 4 ноября 49 минут назад, ROMANKLIM сказал: То що нас не вбиває.. ми купуємо? Джа Джа! наразі потроху вже самі собі і братьями вирощуємо) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 6 389 Трофеи и Медали Опубликовано: 5 ноября В 28.10.2025 в 23:36, Legend777 сказал: дякую, бро) свобода і здоров'я дійсно найважливіше що в нас є. і за привітання дякую, медалька просто топ, перша відзнака на форумі , а тебе бро з другим місцем вітаю, потім напиши як ті терпени на смак, що в твоєму призі як дочекаюсь на терпени, то обов'язково напишу 2 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Michman 3 409 Трофеи и Медали Опубликовано: 7 ноября В 05.11.2025 в 17:54, Shajtan сказал: як дочекаюсь на терпени, то обов'язково напишу Бажано тут, бо теж цікаво було почути відгук за терпени.....це в тебе просто терпени чи по типу як є - боведа чи інтегра з терпенами ? Українська Конопляна Асоціація (УКА) приєднуємось... https://uacanas.com : https://t.me/uacanas Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Michman 3 409 Трофеи и Медали Опубликовано: 7 ноября @Legend777 бро вітаю......чудовий репорт !) Особливо сподобалась палатка на вулиці......я колись так сробив, але в мене цвіркунчик за одну ніч 100+ сажанців з'їв......((( Як варіант зробити з нейлону, можливо колись так і зроблю ) Ще раз вітаю, чудова робота і файна винагорода !) 2 Українська Конопляна Асоціація (УКА) приєднуємось... https://uacanas.com : https://t.me/uacanas Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 6 389 Трофеи и Медали Опубликовано: 8 ноября В 07.11.2025 в 12:57, Michman сказал: Бажано тут, бо теж цікаво було почути відгук за терпени.....це в тебе просто терпени чи по типу як є - боведа чи інтегра з терпенами ? по факту нічого поки немає Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Legend777 1 031 Трофеи и Медали Опубликовано: 9 ноября В 07.11.2025 в 13:03, Michman сказал: @Legend777 бро вітаю......чудовий репорт !) Особливо сподобалась палатка на вулиці......я колись так сробив, але в мене цвіркунчик за одну ніч 100+ сажанців з'їв......((( Як варіант зробити з нейлону, можливо колись так і зроблю ) Ще раз вітаю, чудова робота і файна винагорода !) дякую за привітання бро)) і за оцінку старань, винагорода вогонь, тільки ще не отримав нічого... а вже хотілось би) цю палатку нажаль більше використовувати не буду, забагато палєва 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Legend777 1 031 Трофеи и Медали Опубликовано: 9 ноября (изменено) Слава Ісусу Христу! Короткий смоук-репорт двох сортів - Original Charas Early і Strawberry Cola Sherbet Fast. 1. Чарас. Маленька ремарочка - рослини не до кінця визріли, були зібрані раніше на тиждень-два до готовності. Незважаючи на це, шишки плотні, дуже м'ясисті, але мало трихом з вигляду. Забиваю плотно камеру вапорайзера, виставляю 180 градусів для старту. Перший вдих і зразу відчуваю палітру смаків у роті. Я відчув щось солодко-квіткове на початку, а в кінці навіть була якась ментольна свіжість. Прикольно, мені сподобалось, особливо оцей квітковий смак, раніше я такого не відчував. Ефекти наступили поступово... Відчув хвилю тепла і безтурботності. Дуже приємно і якраз вчасно, в той самий момент це була найкраща терапія. Ніяких напрягаючих думок, нема надуманого позитива щоб компенсувати проблеми, просто безтурботне прийняття ситуації і одночасне розуміння що я справлюсь. Я можна сказати в той момент відпочив від самого себе, від попереднього паттерну думок. Ефекту важкого індичного стоуна не було зовсім, думаю це зв'язано з тим що рослина не дотримана. Помітив що на хавку дуже сильно також не пробиває, сушняк мінімальний. Загалом по ефектах мені сподобалось, я навіть радий що вийшла така лайт версія індики. Звичайно хотілось би спробувати її і в повністю зрілому варіанті, але цього року не вийшло. 2. Полунична Кола. Тут довго розписувати нема що. Дуже-дуже важка індіка особливо якщо перебрати. 20% сатіви в генах не чути взагалі, можливо хіба на бадьорому старті який триває максимум 20 хв. Бо далі це просто валіум (я хз як штирить валіум, просто в наших краях так описують стан накурки). Розмазує по місцю на якому сидиш, висмоктує всі сили з тебе ця трава, тільки для вечірньо-нічної накурки після важкого дня щоб довго не втикати пускаючи слюні, а зразу вирубитись на ліжку. Також ця трава перетворює тебе на ненаситну свиню. І тут ще прікол варто додати, як тільки ти підживився - ефект наростає знову, ахаха. По натурі - це не моя трава взагалі, я не люблю відчувати себе постійно втомленим, та і я курю вдень і виконую всякі справи. Але під цим сортом це не реально. Вона зайде всім прокуреним і любителям індики. І ще варто згадати її смак, він - шикарний і подобається мені більше ніж сам ефект)) Щось кисло-ягідне на верху дуже сильно виражене, далі реально терпкий присмак коли, а в кінці як і в Чараса ментольна або навіть хвойна свіжість. Сорт, в якого назва чітко відповідає терпеновому профілю, реально смачно. Ще пару фоток на останок, нажаль під руками був тільки пакет з полуницею, нетрімленною... Брази всім дякую за увагу, всім хто проявляв активність або просто заглядував почитати. Думаю можна закривати цей реп і переносити в "завершені". Всім мир, побачимось на просторах форуму. Изменено 10 ноября пользователем Legend777 9 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OldKyivHills 1 412 Опубликовано: 9 ноября Гарний тріп репорт бро!!! смачних покурів! 3 Якщо цінуєш якісну генетику! https://jahforum.net/topic/84365-nasinnya-vid-old-kyiv-hills-seeds🇺🇦/ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Sergioss 64 Опубликовано: 9 ноября Дякую бро за класний репорт!Цей сезон був дуже напружений по всіх параметрах :погода,та інші небезпеки,я так само як і ти залишив багато гнити на поляні,але саме важливо це досвід який ми отримаємо! 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
UrsusAretos 33 Опубликовано: 9 ноября Бро, таке питання, ти курив через вапорайзер. 180С, багато читав про терпени , що саме вони формують остаточний ефект. А в косяках і булях тіпа терпени паляться і смаку нема. Чи пробував той самий стаф через вап і косяк є різниця по дії? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Legend777 1 031 Трофеи и Медали Опубликовано: 9 ноября 19 минут назад, UrsusAretos сказал: Бро, таке питання, ти курив через вапорайзер. 180С, багато читав про терпени , що саме вони формують остаточний ефект. А в косяках і булях тіпа терпени паляться і смаку нема. Чи пробував той самий стаф через вап і косяк є різниця по дії? Різниця по дії однозначно є. Через вапор за рахунок вибору температури, можна весь смак відчути, головне щоб стаф був також якісний. Але з другого боку маленька камера не дає досвідченому вбитись. Косячок також можна трошки посмакувати, якщо знову ж таки, стаф якісний. За рахунок протяжки гарячого диму, можна випарувати терпени в глибині косяка. Ну і вбитись можна сильніше через те що об'єму більше споживаєш ніж в камері вапора. Водний - апарат народний. Видає максимум з любого стафу, але смаку нема взагалі. Ну я не відчуваю нічого крім гіркого диму, хз. 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 1 219 Опубликовано: 14 ноября В 09.11.2025 в 20:21, Legend777 сказал: Видає максимум з любого стафу, але смаку нема взагалі. Ну я не відчуваю нічого крім гіркого диму, хз. Не погоджуся, якщо немає толєру то смак можна розрізняти...а як є толєр на конкретний сорт, то здається, що масла якісь куриш типу))) Ну це імхо, з моєї колокольні, то я приловчився так обережно палили і не витрачати ні димінки впусту, теж техніка... бо можна так хапануть, що "не в те горло" піде, там вже не до смаку тоді) водний ін'єкція ще та) Бро якось пропустив ці пости Вітаю!) Чудовий тріп репорт Переніс в завершені 1 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Вдалого полювання, сталкер Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Legend777 1 031 Трофеи и Медали Опубликовано: 15 ноября 21 час назад, Mecheniy сказал: Не погоджуся, якщо немає толєру то смак можна розрізняти...а як є толєр на конкретний сорт, то здається, що масла якісь куриш типу))) Ну це імхо, з моєї колокольні, то я приловчився так обережно палили і не витрачати ні димінки впусту, теж техніка... бо можна так хапануть, що "не в те горло" піде, там вже не до смаку тоді) водний ін'єкція ще та) Бро якось пропустив ці пости Вітаю!) Чудовий тріп репорт Переніс в завершені дякую бро) в мене який би толєр не був - смак через водний один і той же... ніякий - смолисто-гіркий)) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Louvre 1 058 Опубликовано: 17 ноября З харвом! Чудовий результат, але як на мене трохи запараноїв... треба було дочекатися темряви і забрати все, що залишилося) Та, думаю, що навіть з таким врожаєм можно сміливо йти по життю!) 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 17 138 Трофеи и Медали Опубликовано: 17 ноября Отличный трип репорт бро =) 2 1 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПРОБЛЕМЫ С РАСТИХОЙ ? Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Legend777 1 031 Трофеи и Медали Опубликовано: 17 ноября (изменено) 45 минут назад, Louvre сказал: але як на мене трохи запараноїв... треба було дочекатися темряви і забрати все, що залишилося) згоден з тобою бро) можна було забрати вночі, я розглядав такий варіант... але в мене там все наламалось з сушкою, не було де висушити короче. ну і я вирішив все кинути як є...і ще притримувався філософії: краще перебздіти - ніж не добздіти)) 36 минут назад, MrHaze сказал: Отличный трип репорт бро =) дякую браза) коли твій перший репорт з Німеччини побачимо?) Изменено 17 ноября пользователем Legend777 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас