Перейти к публикации

Дикий Аут 2025 | Тест для бро @OldKyivHills

Рекомендованные сообщения

В 31.05.2025 в 20:41, MrHaze сказал:

Ну ты мазафака =)

Аххах. Приємно розділяти позитив. :448380246_50:, маза-фаза-сіста-браза)

• Джа Пре +1 2

Поделиться сообщением

В 31.05.2025 в 20:45, Legend777 сказал:

Та да, шось трохи йобнувся цього сезону. :giggling: 

Братки, з середини серпня, як повернувся в Родину:526525657_Like50:,слава Джа, йобу даюся, викупаючи, що сильні світу нашого валять: багато бразів висаджують рослини десятками штук. Моя Манюня уява м'яко кажучи здивована. Та, певне, приємно. Вектор розвитку оновлений,:448380246_50::526525657_Like50:. Амбіції бурлять. Наступний аут, дай Джа, активніше провести!

:respect:, Гуру @Legend777! 😉

• Like +1 1

Поделиться сообщением

В 31.05.2025 в 20:53, Legend777 сказал:

Дякую на доброму слові. Головне параною в пік сезону не підпускати. Бо пам'ятаю два роки тому наді мною зграя шершнів чи то ше якої літучої дічі літало, то я вже думав що то квадрики мене пасуть. Сидів в кущах і бздів дивлячись в гору, але такі і нічого не розглядів :giggling:

Бро, читав(слухав) Кстанеду? Дух гуляє, а очко іграє:wow:. Наші організми інтоді потребують шок! І навіть самі до нього підсвідомо прагнуть, щоб бороти ся

Поделиться сообщением

В 31.05.2025 в 20:57, Legend777 сказал:

скоріше зайобаний від праці

То що нас не вбиває.. ми не купуємо( вирощуємо):jumping:

• Like +1 1

Поделиться сообщением

В 31.05.2025 в 20:59, Legend777 сказал:

треба мати міцні нерви

Або ні)

але коли в спеку напахаєшся біля них, вже сил на параною немає :jahwatering::giggling:

Розслаблення можливе лише після напруги

Поделиться сообщением

і не хапати

Валера! Ты ваще нормальный? 😂

Поделиться сообщением

В 01.06.2025 в 16:30, qwertytools сказал:

Шикарно не те слово,це прям люкс якийсь

Чувствуешь)

Поделиться сообщением

В 01.06.2025 в 16:51, boyarskiy сказал:

воу) самій жадній гровер года найден))) 

ебать размах! штош, желаю удачи!! заебешься с поливом знатно конечно)) но амбиции - на уровне! ) дай джа что б все до конца дошли) успехов бро!

Брадяга, Ти теж сильний до бажань) щоправда й до рішень😉

окремий великий :respect:

Изменено пользователем ROMANKLIM

Поделиться сообщением

В 01.06.2025 в 21:32, Legend777 сказал:

хочу все і одразу :embarased:

Нє, що да?:380488283_50: бескрайній девіз частки мого минулого!:drujba:

Поделиться сообщением

49 минут назад, ROMANKLIM сказал:

То що нас не вбиває.. ми купуємо?

Джа Джа! наразі потроху вже самі собі і братьями вирощуємо):jumping:

Поделиться сообщением

В 28.10.2025 в 23:36, Legend777 сказал:

дякую, бро) свобода і здоров'я дійсно найважливіше що в нас є.

і за привітання дякую, медалька просто топ, перша відзнака на форумі :jahforumorg:, а тебе бро з другим місцем вітаю, потім напиши як ті терпени на смак, що в твоєму призі

як дочекаюсь на терпени, то обов'язково напишу :905466276_clipeye50:

• Like +1 2

Поделиться сообщением

В 05.11.2025 в 17:54, Shajtan сказал:

як дочекаюсь на терпени, то обов'язково напишу :905466276_clipeye50:

Бажано тут, бо теж цікаво було почути відгук за терпени.....це в тебе просто терпени чи по типу як є - боведа чи інтегра з терпенами ? 

Українська Конопляна Асоціація (УКА) приєднуємось... https://uacanas.com  :  https://t.me/uacanas

Поделиться сообщением

@Legend777 бро вітаю......чудовий репорт !) Особливо сподобалась палатка на вулиці......я колись так сробив, але в мене цвіркунчик за одну ніч 100+ сажанців з'їв......(((  Як варіант зробити з нейлону, можливо колись так і зроблю ) 
Ще раз вітаю, чудова робота і файна винагорода !) 

• Like +1 2

Українська Конопляна Асоціація (УКА) приєднуємось... https://uacanas.com  :  https://t.me/uacanas

Поделиться сообщением

В 07.11.2025 в 12:57, Michman сказал:

Бажано тут, бо теж цікаво було почути відгук за терпени.....це в тебе просто терпени чи по типу як є - боведа чи інтегра з терпенами ? 

по факту нічого поки немає

Поделиться сообщением

В 07.11.2025 в 13:03, Michman сказал:

@Legend777 бро вітаю......чудовий репорт !) Особливо сподобалась палатка на вулиці......я колись так сробив, але в мене цвіркунчик за одну ніч 100+ сажанців з'їв......(((  Як варіант зробити з нейлону, можливо колись так і зроблю ) 
Ще раз вітаю, чудова робота і файна винагорода !) 

дякую за привітання бро)) і за оцінку старань, винагорода вогонь, тільки ще не отримав нічого... а вже хотілось би)

цю палатку нажаль більше використовувати не буду, забагато палєва

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Слава Ісусу Христу!

Короткий смоук-репорт двох сортів - Original Charas Early і Strawberry Cola Sherbet Fast.

1. Чарас. Маленька ремарочка - рослини не до кінця визріли, були зібрані раніше на тиждень-два до готовності. Незважаючи на це, шишки плотні, дуже м'ясисті, але мало трихом з вигляду. Забиваю плотно камеру вапорайзера, виставляю 180 градусів для старту. Перший вдих і зразу відчуваю палітру смаків у роті. Я відчув щось солодко-квіткове на початку, а в кінці навіть була якась ментольна свіжість. Прикольно, мені сподобалось, особливо оцей квітковий смак, раніше я такого не відчував.

Ефекти наступили поступово... Відчув хвилю тепла і безтурботності. Дуже приємно і якраз вчасно, в той самий момент це була найкраща терапія. Ніяких напрягаючих думок, нема надуманого позитива щоб компенсувати проблеми, просто безтурботне прийняття ситуації і одночасне розуміння що я справлюсь. Я можна сказати в той момент відпочив від самого себе, від попереднього паттерну думок.

Ефекту важкого індичного стоуна не було зовсім, думаю це зв'язано з тим що рослина не дотримана. Помітив що на хавку дуже сильно також не пробиває, сушняк мінімальний. Загалом по ефектах мені сподобалось, я навіть радий що вийшла така лайт версія індики. Звичайно хотілось би спробувати її і в повністю зрілому варіанті, але цього року не вийшло.

2. Полунична Кола. Тут довго розписувати нема що. Дуже-дуже важка індіка особливо якщо перебрати. 20% сатіви в генах не чути взагалі, можливо хіба на бадьорому старті який триває максимум 20 хв. Бо далі це просто валіум (я хз як штирить валіум, просто в наших краях так описують стан накурки). Розмазує по місцю на якому сидиш, висмоктує всі сили з тебе ця трава, тільки для вечірньо-нічної накурки після важкого дня щоб довго не втикати пускаючи слюні, а зразу вирубитись на ліжку.

Також ця трава перетворює тебе на ненаситну свиню. І тут ще прікол варто додати, як тільки ти підживився - ефект наростає знову, ахаха. По натурі - це не моя трава взагалі, я не люблю відчувати себе постійно втомленим, та і я курю вдень і виконую всякі справи. Але під цим сортом це не реально. Вона зайде всім прокуреним і любителям індики.

І ще варто згадати її смак, він - шикарний і подобається мені більше ніж сам ефект)) Щось кисло-ягідне на верху дуже сильно виражене, далі реально терпкий присмак коли, а в кінці як і в Чараса ментольна або навіть хвойна свіжість. Сорт, в якого назва чітко відповідає терпеновому профілю, реально смачно.

Ще пару фоток на останок, нажаль під руками був тільки пакет з полуницею, нетрімленною... Брази всім дякую за увагу, всім хто проявляв активність або просто заглядував почитати. Думаю можна закривати цей реп і переносити в "завершені". Всім мир, побачимось на просторах форуму.

IMG_5243.thumb.JPG.ca592b14169b1afa897126d55e16d925.JPG

IMG_5244.thumb.JPG.cb715bd9f1f155a2a026c62b89d0511d.JPG

IMG_5245.thumb.JPG.9f73f3dce5b9c3911942f18c24239812.JPG

Изменено пользователем Legend777
  • Like +1 9

Поделиться сообщением

Гарний тріп репорт бро!!!:respect: смачних покурів!:drujba:

• Like +1 3

Подпись.png
                                                                                                        Якщо цінуєш якісну генетику! 
                                                         https://jahforum.net/topic/84365-nasinnya-vid-old-kyiv-hills-seeds🇺🇦/

Поделиться сообщением

Дякую бро за класний репорт!Цей сезон був дуже напружений по всіх параметрах :погода,та інші небезпеки,я так само як і ти залишив багато гнити на поляні,але саме важливо це досвід який ми отримаємо!

• Like +1 3

Поделиться сообщением

Бро, таке питання, ти курив через вапорайзер. 180С, багато читав про терпени , що саме вони формують остаточний ефект. А в косяках і булях тіпа терпени паляться і смаку нема. Чи пробував той самий стаф через вап і косяк є різниця по дії?

Поделиться сообщением

19 минут назад, UrsusAretos сказал:

Бро, таке питання, ти курив через вапорайзер. 180С, багато читав про терпени , що саме вони формують остаточний ефект. А в косяках і булях тіпа терпени паляться і смаку нема. Чи пробував той самий стаф через вап і косяк є різниця по дії?

Різниця по дії однозначно є.

Через вапор за рахунок вибору температури, можна весь смак відчути, головне щоб стаф був також якісний. Але з другого боку маленька камера не дає досвідченому вбитись.

Косячок також можна трошки посмакувати, якщо знову ж таки, стаф якісний. За рахунок протяжки гарячого диму, можна випарувати терпени в глибині косяка. Ну і вбитись можна сильніше через те що об'єму більше споживаєш ніж в камері вапора.

Водний - апарат народний. Видає максимум з любого стафу, але смаку нема взагалі. Ну я не відчуваю нічого крім гіркого диму, хз.

• Like +1 5

Поделиться сообщением

В 09.11.2025 в 20:21, Legend777 сказал:

Видає максимум з любого стафу, але смаку нема взагалі. Ну я не відчуваю нічого крім гіркого диму, хз.

Не погоджуся, якщо немає толєру то смак можна розрізняти...а як є толєр на конкретний сорт, то здається, що масла якісь куриш типу))) Ну це імхо, з моєї колокольні, то я приловчився так обережно палили і не витрачати ні димінки впусту, теж техніка... бо можна так хапануть, що "не в те горло" піде, там вже не до смаку тоді) водний ін'єкція ще та)

Бро якось пропустив ці пости :289145785_crap50: Вітаю!) Чудовий тріп репорт:respect:  Переніс в завершені:drujba:

• Like +1 1

Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити :yes:

Вдалого полювання, сталкер:1086183370_Smoke50:

Поделиться сообщением

21 час назад, Mecheniy сказал:

Не погоджуся, якщо немає толєру то смак можна розрізняти...а як є толєр на конкретний сорт, то здається, що масла якісь куриш типу))) Ну це імхо, з моєї колокольні, то я приловчився так обережно палили і не витрачати ні димінки впусту, теж техніка... бо можна так хапануть, що "не в те горло" піде, там вже не до смаку тоді) водний ін'єкція ще та)

Бро якось пропустив ці пости :289145785_crap50: Вітаю!) Чудовий тріп репорт:respect:  Переніс в завершені:drujba:

дякую бро)

в мене який би толєр не був - смак через водний один і той же... ніякий - смолисто-гіркий))

• Like +1 1

Поделиться сообщением

З харвом! Чудовий результат, але як на мене трохи запараноїв... треба було дочекатися темряви і забрати все, що залишилося) Та, думаю, що навіть з таким врожаєм можно сміливо йти по життю!) :rasta_peace:

• Like +1 3

Поделиться сообщением

Отличный трип репорт бро =)

• Like +1 2
  • Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

45 минут назад, Louvre сказал:

але як на мене трохи запараноїв... треба було дочекатися темряви і забрати все, що залишилося)

згоден з тобою бро) можна було забрати вночі, я розглядав такий варіант... але в мене там все наламалось з сушкою, не було де висушити короче.

ну і я вирішив все кинути як є...і ще притримувався філософії: краще перебздіти - ніж не добздіти)) 

36 минут назад, MrHaze сказал:

Отличный трип репорт бро =)

дякую браза) коли твій перший репорт з Німеччини побачимо?)

Изменено пользователем Legend777
  • Like +1 1

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...