Legend777 872 Опубликовано: 31 мая Слава Ісусу Христу! Всіх вітаю з новим аутдор сезоном, хоч він цього року запізнілий через те що травень з березнем місцями помінялись) Репорт спеціально веду для бро @OldKyivHills який люб'язно підігнав мені свої свіженькі фаст версії для тесту: Original Charas - 3 шт Scythian Gold - 2 шт Всі події відбуватимуться на 50 широті, на Заході Неньки. Почну з того, що через свою неуважність я загубив одну насінину Скіфа . Коли витягував ватку ножицями насінинка зачепилась за ворс і впала десь поміж обшивку авто, знайти її так і не зміг, нажаль. Але з хороших новин те, що всі решта насінин проросли, пережили холод і вже пішли в розвиток в своїх 25-ти літрових потах. Всю розсаду підіймав в такій міні-тепличці, приніс її прямо на свою дику галявину. Думаю вона зіграла велику роль, так як погода була жахлива - дощ і холод вночі +6 градусів. Висадка пророщених насінин була - 20.05.2025 26.05.2025 - всі тестові насінини зійшли. Фотка з теплички 30.05.2025 - пересадив у великі поти (25 л) для постійного проживання. Полив Радіфармом (28 мл/12 л води), а також замульчував половою. Далі в планах розчистити галявину від бур'яну і розставити всі поти по своїх місцях, попередня виривши під кожен яму для того щоб коріння не перегрівалось у літню спеку. Далі буде... 22 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 16 852 Трофеи и Медали Опубликовано: 31 мая Заебись бро,с интересом понаблюдаю,мир. 1 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПРОБЛЕМЫ С РАСТИХОЙ ? Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 16 852 Трофеи и Медали Опубликовано: 31 мая Так скока буит ранников вообщем бро? ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПРОБЛЕМЫ С РАСТИХОЙ ? Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 920 Опубликовано: 31 мая Успішного грову! Серйозний підхід в тебе👍🏻 1 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Legend777 872 Опубликовано: 31 мая 6 минут назад, MrHaze сказал: Заебись бро,с интересом понаблюдаю,мир. 5 минут назад, MrHaze сказал: Так скока буит ранников вообщем бро? Загалом ранніків буде 18 штук)) і один твій OG Kush. З яких від бро @OldKyivHills буде 4 растішки. Три штуки Original Charas і один Scythian Gold 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Legend777 872 Опубликовано: 31 мая 1 минуту назад, Mecheniy сказал: Успішного грову! Серйозний підхід в тебе👍🏻 дякую браза. Люблю таке, щоб все по фен шую)) Нема змоги індор підіймати, як і домашній аут, то хоч в дикому на всі 100 викладаюсь. 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 16 852 Трофеи и Медали Опубликовано: 31 мая 6 минут назад, Legend777 сказал: 18 штук) Ну ты мазафака =) 3 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПРОБЛЕМЫ С РАСТИХОЙ ? Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Legend777 872 Опубликовано: 31 мая (изменено) 3 минуты назад, MrHaze сказал: Ну ты мазафака =) Та да, шось трохи йобнувся цього сезону. В планах було 20 фастів і 20 автів, а насіння взагалі було 47 штук. Шось не подавало життя, щось завмерло як тільки вилупилось. Короче втрати були заплановані. Автіків залишилось 13 штук, всі в по-штучному екземплярі. Изменено 31 мая пользователем Legend777 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 16 852 Трофеи и Медали Опубликовано: 31 мая Дай джа щоб усе дійшло до харву! 4 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПРОБЛЕМЫ С РАСТИХОЙ ? Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Legend777 872 Опубликовано: 31 мая 1 минуту назад, MrHaze сказал: Дай джа щоб усе дійшло до харву! Дякую на доброму слові. Головне параною в пік сезону не підпускати. Бо пам'ятаю два роки тому наді мною зграя шершнів чи то ше якої літучої дічі літало, то я вже думав що то квадрики мене пасуть. Сидів в кущах і бздів дивлячись в гору, але такі і нічого не розглядів 2 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 920 Опубликовано: 31 мая Да браза, мене від 1 кущика параноя криє іноді😂 відповідальна справа) 2 1 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Legend777 872 Опубликовано: 31 мая Только что, FastB сказал: Парничек вообще зачетный ! Представляю тебя рядом : такой джа-лесовичок ) Вдалого ! Дякую браза) скоріше зайобаний від праці дачник в гумових чоботах 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Legend777 872 Опубликовано: 31 мая Только что, Mecheniy сказал: Да браза, мене від 1 кущика параноя криє іноді😂 відповідальна справа) треба мати міцні нерви і головне не хапати по сезону, бо параною підсилює дуже. але коли в спеку напахаєшся біля них, вже сил на параною немає 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Legend777 872 Опубликовано: 31 мая @MrHaze @Mecheniy @FastB дякую брази за підтримку. Всі реакції на сьогодні вам віддав)) А також радий всіх бачити хто завітає на вогник, мир 8 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
RustCohle 514 Опубликовано: 1 июня Краще пізно ніж ніколи. Шикарно ти все зробив:) буду з задоволенням слідкувати за процесом. Ще й сорти цікаві бо ж свої українські та ще й фасти. Вдалого грову 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
qwertytools 323 Опубликовано: 1 июня 6 часов назад, RustCohle сказал: Краще пізно ніж ніколи. Шикарно ти все зробив:) буду з задоволенням слідкувати за процесом. Ще й сорти цікаві бо ж свої українські та ще й фасти. Вдалого грову Шикарно не те слово,це прям люкс якийсь 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
boyarskiy 8 720 Трофеи и Медали Опубликовано: 1 июня воу) самій жадній гровер года найден))) ебать размах! штош, желаю удачи!! заебешься с поливом знатно конечно)) но амбиции - на уровне! ) дай джа что б все до конца дошли) успехов бро! 5 Мои репорты - клац 👀 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ТерраФормер 1 379 Опубликовано: 1 июня Гарного грову, та пиздатого врожаю, сил та терпіння, запасайся отрутою від шкідників, бриизкай раз в місяць для профілактики. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Legend777 872 Опубликовано: 1 июня 11 часов назад, RustCohle сказал: Краще пізно ніж ніколи. Шикарно ти все зробив:) буду з задоволенням слідкувати за процесом. Ще й сорти цікаві бо ж свої українські та ще й фасти. Вдалого грову 4 часа назад, qwertytools сказал: Шикарно не те слово,це прям люкс якийсь дякую брази за оцінку старань, постараюсь все по красоті до фіналу довести)) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Legend777 872 Опубликовано: 1 июня 4 часа назад, boyarskiy сказал: воу) самій жадній гровер года найден))) ебать размах! штош, желаю удачи!! заебешься с поливом знатно конечно)) но амбиции - на уровне! ) дай джа что б все до конца дошли) успехов бро! хочу все і одразу заєбусь не те слово)) але надіюсь старання мої окупляться дякую браза за підтримку! 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Legend777 872 Опубликовано: 1 июня 4 часа назад, Бандера сказал: Гарного грову, та пиздатого врожаю, сил та терпіння, запасайся отрутою від шкідників, бриизкай раз в місяць для профілактики. дякую за підтримку, бро) шкідники мене мало хвилюють, у нас тільки слимаки та равлики від яких вже посипав отруту. більше за плісняву переживаю, але вже затарився різними фунгіцидами, буду робити профілактичні обробки ближче до харву. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
qwertytools 323 Опубликовано: 1 июня 1 минуту назад, Legend777 сказал: хочу все і одразу заєбусь не те слово)) але надіюсь старання мої окупляться дякую браза за підтримку! Не кури поки все це не захарвосховаєш,бо десь щось провтикаєш і піде все по пизді,маю гіркий досвід, до грову все і одразу треба ставитись мегавідповідально 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Legend777 872 Опубликовано: 1 июня Только что, qwertytools сказал: Не кури поки все це не захарвосховаєш,бо десь щось провтикаєш і піде все по пизді,маю гіркий досвід, до грову все і одразу треба ставитись мегавідповідально я і немаю наразі шо курити, чекаю на свої авти перші. курево мені пам'ять не відшибає, більше параної хіба нагрібає. В мене це не перший гров браза, досвід є) 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
gambino 4 208 Опубликовано: 3 июня Ку,а де воду будеш брати ?вдалого грову бро Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Legend777 872 Опубликовано: 4 июня 12 часов назад, gambino сказал: Ку,а де воду будеш брати ?вдалого грову бро Дякую, бро поряд тече осушувальний канал в річку, за савдепії ще виритий. Звідти і беру, якщо буде достатньо дощів то він так і не пересохне до кінця сезону) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения