MrHaze 17 167 Трофеи и Медали Опубликовано: 17 ноября 43 минуты назад, Legend777 сказал: репорт з Німеччини Сам жду...пока не знаю старина. Я тебя позову =) 2 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПРОБЛЕМЫ С РАСТИХОЙ ? Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Michman 3 413 Трофеи и Медали Опубликовано: 25 ноября @Legend777 бро а якого сид банку грін крек ? В 05.11.2025 в 17:54, Shajtan сказал: як дочекаюсь на терпени, то обов'язково напишу Ок бро, чекаю на інфу ) Українська Конопляна Асоціація (УКА) приєднуємось... https://uacanas.com : https://t.me/uacanas Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Michman 3 413 Трофеи и Медали Опубликовано: 25 ноября В 09.11.2025 в 18:52, Legend777 сказал: Слава Ісусу Христу! Короткий смоук-репорт двох сортів - Original Charas Early і Strawberry Cola Sherbet Fast. 1. Чарас. Маленька ремарочка - рослини не до кінця визріли, були зібрані раніше на тиждень-два до готовності. Незважаючи на це, шишки плотні, дуже м'ясисті, але мало трихом з вигляду. Забиваю плотно камеру вапорайзера, виставляю 180 градусів для старту. Перший вдих і зразу відчуваю палітру смаків у роті. Я відчув щось солодко-квіткове на початку, а в кінці навіть була якась ментольна свіжість. Прикольно, мені сподобалось, особливо оцей квітковий смак, раніше я такого не відчував. Ефекти наступили поступово... Відчув хвилю тепла і безтурботності. Дуже приємно і якраз вчасно, в той самий момент це була найкраща терапія. Ніяких напрягаючих думок, нема надуманого позитива щоб компенсувати проблеми, просто безтурботне прийняття ситуації і одночасне розуміння що я справлюсь. Я можна сказати в той момент відпочив від самого себе, від попереднього паттерну думок. Ефекту важкого індичного стоуна не було зовсім, думаю це зв'язано з тим що рослина не дотримана. Помітив що на хавку дуже сильно також не пробиває, сушняк мінімальний. Загалом по ефектах мені сподобалось, я навіть радий що вийшла така лайт версія індики. Звичайно хотілось би спробувати її і в повністю зрілому варіанті, але цього року не вийшло. 2. Полунична Кола. Тут довго розписувати нема що. Дуже-дуже важка індіка особливо якщо перебрати. 20% сатіви в генах не чути взагалі, можливо хіба на бадьорому старті який триває максимум 20 хв. Бо далі це просто валіум (я хз як штирить валіум, просто в наших краях так описують стан накурки). Розмазує по місцю на якому сидиш, висмоктує всі сили з тебе ця трава, тільки для вечірньо-нічної накурки після важкого дня щоб довго не втикати пускаючи слюні, а зразу вирубитись на ліжку. Також ця трава перетворює тебе на ненаситну свиню. І тут ще прікол варто додати, як тільки ти підживився - ефект наростає знову, ахаха. По натурі - це не моя трава взагалі, я не люблю відчувати себе постійно втомленим, та і я курю вдень і виконую всякі справи. Але під цим сортом це не реально. Вона зайде всім прокуреним і любителям індики. І ще варто згадати її смак, він - шикарний і подобається мені більше ніж сам ефект)) Щось кисло-ягідне на верху дуже сильно виражене, далі реально терпкий присмак коли, а в кінці як і в Чараса ментольна або навіть хвойна свіжість. Сорт, в якого назва чітко відповідає терпеновому профілю, реально смачно. Ще пару фоток на останок, нажаль під руками був тільки пакет з полуницею, нетрімленною... Брази всім дякую за увагу, всім хто проявляв активність або просто заглядував почитати. Думаю можна закривати цей реп і переносити в "завершені". Всім мир, побачимось на просторах форуму. Бро пробач, лінь передивлятися репорт ((( А є так ж інфа по іншим сортам ? Українська Конопляна Асоціація (УКА) приєднуємось... https://uacanas.com : https://t.me/uacanas Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Legend777 1 034 Трофеи и Медали Опубликовано: 25 ноября @Michman Грін Крек від Барабашки бонус, хз хто виробник. По інших сортах нема смоук-репорту, бо я їх тупо не зібрав. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ROMANKLIM 646 Опубликовано: 25 ноября В 09.11.2025 в 17:52, Legend777 сказал: Слава Ісусу Христу! Короткий смоук-репорт двох сортів - Original Charas Early і Strawberry Cola Sherbet Fast. 1. Чарас. Маленька ремарочка - рослини не до кінця визріли, були зібрані раніше на тиждень-два до готовності. Незважаючи на це, шишки плотні, дуже м'ясисті, але мало трихом з вигляду. Забиваю плотно камеру вапорайзера, виставляю 180 градусів для старту. Перший вдих і зразу відчуваю палітру смаків у роті. Я відчув щось солодко-квіткове на початку, а в кінці навіть була якась ментольна свіжість. Прикольно, мені сподобалось, особливо оцей квітковий смак, раніше я такого не відчував. Ефекти наступили поступово... Відчув хвилю тепла і безтурботності. Дуже приємно і якраз вчасно, в той самий момент це була найкраща терапія. Ніяких напрягаючих думок, нема надуманого позитива щоб компенсувати проблеми, просто безтурботне прийняття ситуації і одночасне розуміння що я справлюсь. Я можна сказати в той момент відпочив від самого себе, від попереднього паттерну думок. Ефекту важкого індичного стоуна не було зовсім, думаю це зв'язано з тим що рослина не дотримана. Помітив що на хавку дуже сильно також не пробиває, сушняк мінімальний. Загалом по ефектах мені сподобалось, я навіть радий що вийшла така лайт версія індики. Звичайно хотілось би спробувати її і в повністю зрілому варіанті, але цього року не вийшло. 2. Полунична Кола. Тут довго розписувати нема що. Дуже-дуже важка індіка особливо якщо перебрати. 20% сатіви в генах не чути взагалі, можливо хіба на бадьорому старті який триває максимум 20 хв. Бо далі це просто валіум (я хз як штирить валіум, просто в наших краях так описують стан накурки). Розмазує по місцю на якому сидиш, висмоктує всі сили з тебе ця трава, тільки для вечірньо-нічної накурки після важкого дня щоб довго не втикати пускаючи слюні, а зразу вирубитись на ліжку. Також ця трава перетворює тебе на ненаситну свиню. І тут ще прікол варто додати, як тільки ти підживився - ефект наростає знову, ахаха. По натурі - це не моя трава взагалі, я не люблю відчувати себе постійно втомленим, та і я курю вдень і виконую всякі справи. Але під цим сортом це не реально. Вона зайде всім прокуреним і любителям індики. І ще варто згадати її смак, він - шикарний і подобається мені більше ніж сам ефект)) Щось кисло-ягідне на верху дуже сильно виражене, далі реально терпкий присмак коли, а в кінці як і в Чараса ментольна або навіть хвойна свіжість. Сорт, в якого назва чітко відповідає терпеновому профілю, реально смачно. Ще пару фоток на останок, нажаль під руками був тільки пакет з полуницею, нетрімленною... Брази всім дякую за увагу, всім хто проявляв активність або просто заглядував почитати. Думаю можна закривати цей реп і переносити в "завершені". Всім мир, побачимось на просторах форуму. Бро, черговий ! Ти мастер. І пера! Дуже подобається читати тебе. Бережи себе. Такі стани твої.. дещо знайомо. Слава Ісусу Христу! 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Legend777 1 034 Трофеи и Медали Опубликовано: 25 ноября 54 минуты назад, ROMANKLIM сказал: Бро, черговий ! Ти мастер. І пера! Дуже подобається читати тебе. Бережи себе. Такі стани твої.. дещо знайомо. Слава Ісусу Христу! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 17 167 Трофеи и Медали Опубликовано: 25 ноября В 17.11.2025 в 13:17, Legend777 сказал: репорт з Німеччини Выяснилось что не факт что вообще у меня тут репорт будет,пока живу в маленькой комнате,даже бокс некуда поставить =( 1 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПРОБЛЕМЫ С РАСТИХОЙ ? Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Legend777 1 034 Трофеи и Медали Опубликовано: 26 ноября (изменено) 10 часов назад, MrHaze сказал: Выяснилось что не факт что вообще у меня тут репорт будет,пока живу в маленькой комнате,даже бокс некуда поставить =( може тоді дикий аут організуй на наступний сезон?) чи ну його такі пригоди? Изменено 26 ноября пользователем Legend777 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 17 167 Трофеи и Медали Опубликовано: 26 ноября 2 часа назад, Legend777 сказал: може тоді дикий аут організуй на наступний сезон?) чи ну його такі пригоди? Тут курортный городок бРо,у озера знаешь как житлом все забито...местяков реально нет диких =( 1 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПРОБЛЕМЫ С РАСТИХОЙ ? Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Sorted 1 451 Трофеи и Медали Опубликовано: 26 ноября 9 часов назад, MrHaze сказал: у озера Боденское? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 17 167 Трофеи и Медали Опубликовано: 26 ноября 11 минут назад, Sorted сказал: Боденское? Штарнбергер=) 1 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПРОБЛЕМЫ С РАСТИХОЙ ? Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Sorted 1 451 Трофеи и Медали Опубликовано: 26 ноября 1 минуту назад, MrHaze сказал: Штарнберг =) О, я в этом городке был, гроу палатку покупал, в центре у чувака которого во дворе пруд с жабами, квакающих жаб я за 3+ года ток у него слышал. Немец лет сорока... он курит )) А шоб вырастить аут, ищи не ухоженные участки вдоль речек (речек а не ручьёв), оно видно где косят/ухаживают.. а где нет. 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас