RustCohle 626 Опубликовано: 19 июня 15 минут назад, Legend777 сказал: Ми на заході перші холоди приймаємо з Балтійського моря. А вглиб країни вони можуть і не дійти, так шо на Заході ростити - то тобі не коники з гімна ліпити)) Але бразам в Карпатах я взагалі не заздрю, порівняно з ними в нас ще всьо чікі-пукі.)) А в тебе браза який регіон: північ чи північний захід? З Балтійського моря і Атлантики ще й волога крім холоду приходить. Я на півночі і до мене в будь-якому разі доходять вже не такі вологі маси але проблема з вологістю постійно присутня бо локація в болоті і низині. Ну а в Карпатах напевно взагалі екстремальний гровінг) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Legend777 1 003 Трофеи и Медали Опубликовано: 19 июня 2 минуты назад, RustCohle сказал: в болоті і низині як і в мене)) 2 минуты назад, RustCohle сказал: Ну а в Карпатах напевно взагалі екстремальний гровінг) там взагалі аут майже нереальний, земля кам'яниста і бідна, так і вітри бушують холодні, а ще дощі гори притягують. так що треба дякувати і за те що маємо) бо буває і гірше я також і бразам з півдня особо не заздрю, якщо це не домашній аут. Бо мотати кілометри і прориватись в якісь дикі дебрі за пару км від дому під південним сонцем - то взагалі копита можна відкинути)) а знайти діляну з водою взагалі виклик) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
X720 1 193 Опубликовано: 20 июня (изменено) Хотів сьогодні висадити в аут ще одну партію. Побачив зранку +10 і вирішив що нехай ще побудуть вдома) Изменено 20 июня пользователем X720 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Legend777 1 003 Трофеи и Медали Опубликовано: 20 июня (изменено) 36 минут назад, X720 сказал: Хотів сьогодні висадити в аут ще одну партію. Побачив зранку +10 і вирішив що нехай ще побудуть вдома) Мудро вирішив, бро) Краще перечекати це похолодання. Або міг висадити, якщо в тебе розсада і накрити пляшками пластиковими, думаю так також було б добре. Изменено 20 июня пользователем Legend777 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Legend777 1 003 Трофеи и Медали Опубликовано: 26 июня Слава Ісусу Христу! Нарешті бачу позитивну динаміку в своїх растішках. Вирівнялась погода, літня спека на кінець червня, звучить як прикол)). Сьогодні навідався просто глянути шо і як, а також зробити фотки. 90% рослин добре прибавили за цих пару днів. Решта - 10% зловили передоз. Серед них і Scythian Gold Early від @OldKyivHills Зробив класичну помилку - удобрив коли не було погоди для росту і розвитку. Рослина в цей час просто акумулювала всі сили щоб пережити негоду і нічого не їла, а як тільки все наладилось по погоді, одразу найслабші зловили передоз... легенький). Буде наукою для всіх новачків хто читає, і для мене, бо я вже не раз так тупив)) Ще хотів відмітити що рослини мають цілий день сонця, тому ростуть більше в ширину ніж у висоту. Сьогодні рівно місяць від каски. Це Original Charas Early А це Scythian Gold Early. Передоз видно по нижній парі листків і по загальмованому розвитку. Нічо, відійде і ще нагонить. 12 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
RustCohle 626 Опубликовано: 26 июня Чудові рослини бро👍. Видно, що сонця вистачає бо взагалі не тягнуться, а в ширину ростуть) 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
UrsusAretos 31 Опубликовано: 27 июня В 26.06.2025 в 19:44, Legend777 сказал: Решта - 10% зловили передоз А чим і в якій кількості передознув? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 6 351 Трофеи и Медали Опубликовано: 28 июня Виглядають бадьоро 2 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Legend777 1 003 Трофеи и Медали Опубликовано: 28 июня (изменено) 12 часов назад, UrsusAretos сказал: А чим і в якій кількості передознув? Biobizz BioGrow, все у постах вище пише, коли і скільки давав. Окрім того нічого додатково не було. 6 часов назад, Shajtan сказал: Виглядають бадьоро Дякую, бро Изменено 28 июня пользователем Legend777 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Legend777 1 003 Трофеи и Медали Опубликовано: 4 июля Слава Ісусу Христу! Пройшов ще один тиждень. За цей час я проводив полив кожні два дні по 6 літрів на рослину. А також два рази давав Мегафол - 25 мл / 10 л, другий раз якраз сьогодні. В нас температурні качелі якісь дивні, вчора було вдень +32, а сьогодні вже +23, вночі буде +10. А далі знову +30 прогнозують. Треба дощу, але його щось вже цілий місяць серйозного не було, моє джерело ще два-три тижні протягне, не довше. Сьогодні покажу трішки більше рослин, найсильніші екземпляри. Є ще декілька сортів по одній рослині всього лиш, але з ними потримаю інтригу, та і вони не найсильніші чесно сказати. Сьогодні рослинам 1 місяць і 1 тиждень від каски. 8 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 17 073 Трофеи и Медали Опубликовано: 4 июля Красотки 👍 2 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПРОБЛЕМЫ С РАСТИХОЙ ? Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Legend777 1 003 Трофеи и Медали Опубликовано: 4 июля Только что, MrHaze сказал: Красотки 👍 Дякую, браза) Твій підгон - OG Kush один з кращих на поляні. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
X720 1 193 Опубликовано: 4 июля Десь наш бро @OldKyivHillsпропав. Давно не видно. Сподіваюсь все добре. Рослини гарні 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Legend777 1 003 Трофеи и Медали Опубликовано: 4 июля 21 минуту назад, X720 сказал: Десь наш бро @OldKyivHillsпропав. Давно не видно. Сподіваюсь все добре. Рослини гарні Дякую, бро) Я також помітив що наш бро @OldKyivHills давно не заходить. Матеріал у нього хороший, навіть якщо судити по пророщувані і загальному розвитку. Є енергія в рослин хороша, думаю і по зацвітанню також буде все як він писав. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Legend777 1 003 Трофеи и Медали Опубликовано: 12 июля (изменено) Слава Ісусу Христу! У нас пройшов такий необхідний дощ, хвала Богу за це! Другий дощ за літо, два дні лило безперервно, що є дуже добре. Моє джерело знову повне, за воду більше не хвилююсь. Растішки виглядають гарно, всі розвиваються з хорошим темпом. Добрив і стимуляторів досі не даю, підпал ще присутній. Більше додати нічого, вегетація досить нудний процес. Сьогодні 1.5 місяці від каски. Изменено 12 июля пользователем Legend777 9 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OldKyivHills 1 394 Опубликовано: 12 июля 3 часа назад, Legend777 сказал: Слава Ісусу Христу! У нас пройшов такий необхідний дощ, хвала Богу за це! Другий дощ за літо, два дні лило безперервно, що є дуже добре. Моє джерело знову повне, за воду більше не хвилююсь. Растішки виглядають гарно, всі розвиваються з хорошим темпом. Добрив і стимуляторів досі не даю, підпал ще присутній. Більше додати нічого, вегетація досить нудний процес. Сьогодні 1.5 місяці від каски. Гарні рослини бро! 2 Якщо цінуєш якісну генетику! https://jahforum.net/topic/84365-nasinnya-vid-old-kyiv-hills-seeds🇺🇦/ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sztella-cucurella 669 Опубликовано: 12 июля 7 часов назад, Legend777 сказал: Слава Ісусу Христу! У нас пройшов такий необхідний дощ, хвала Богу за це! Другий дощ за літо, два дні лило безперервно, що є дуже добре. Моє джерело знову повне, за воду більше не хвилююсь. Растішки виглядають гарно, всі розвиваються з хорошим темпом. Добрив і стимуляторів досі не даю, підпал ще присутній. Більше додати нічого, вегетація досить нудний процес. Сьогодні 1.5 місяці від каски. у нас теж дуже давно не було дощу. я вже й не сподівалась але все-таки прорвало. .гарні рослинки! 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Legend777 1 003 Трофеи и Медали Опубликовано: 13 июля @OldKyivHills @sztella-cucurella дякую вам, бразерс енд сістерс)) @OldKyivHills Бро, а ти де пропадав? Ми тут хвилюватись почали 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OldKyivHills 1 394 Опубликовано: 13 июля 45 минут назад, Legend777 сказал: @OldKyivHills @sztella-cucurella дякую вам, бразерс енд сістерс)) @OldKyivHills Бро, а ти де пропадав? Ми тут хвилюватись почали Були деякі проблеми особистого характеру, але все вже добре) 4 Якщо цінуєш якісну генетику! https://jahforum.net/topic/84365-nasinnya-vid-old-kyiv-hills-seeds🇺🇦/ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Legend777 1 003 Трофеи и Медали Опубликовано: 13 июля Только что, OldKyivHills сказал: Були деякі проблеми особистого характеру, але все вже добре) Радий що все в тебе добре і ти знову з нами) 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OldKyivHills 1 394 Опубликовано: 13 июля Только что, Legend777 сказал: Радий що все в тебе добре і ти знову з нами) Дякую бро за хвилювання, все добре) 2 Якщо цінуєш якісну генетику! https://jahforum.net/topic/84365-nasinnya-vid-old-kyiv-hills-seeds🇺🇦/ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Legend777 1 003 Трофеи и Медали Опубликовано: 13 июля 3 минуты назад, OldKyivHills сказал: Дякую бро за хвилювання, все добре) Бро, ще хотів запитати тебе по варіації у Original Charas Early, чи виділив ти в спостереженнях щось? Бо на данний момент я вже бачу два різних фенотипа. Дві рослини мають колір явно ближчий до жовтого, а одна темно-зелена. Цікаво як буде далі) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OldKyivHills 1 394 Опубликовано: 13 июля 7 минут назад, Legend777 сказал: Бро, ще хотів запитати тебе по варіації у Original Charas Early, чи виділив ти в спостереженнях щось? Бо на данний момент я вже бачу два різних фенотипа. Дві рослини мають колір явно ближчий до жовтого, а одна темно-зелена. Цікаво як буде далі) Розбіжності по фенотипу там мінімальні повинні бути, жовтуватого кольору не пригадую, можливо не вистачає азоту, може бути різний апетит у рослин. 1 Якщо цінуєш якісну генетику! https://jahforum.net/topic/84365-nasinnya-vid-old-kyiv-hills-seeds🇺🇦/ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OldKyivHills 1 394 Опубликовано: 13 июля Якщо є можливість скинь бро фото, буде цікаво подивитися. Якщо цінуєш якісну генетику! https://jahforum.net/topic/84365-nasinnya-vid-old-kyiv-hills-seeds🇺🇦/ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Legend777 1 003 Трофеи и Медали Опубликовано: 13 июля Только что, OldKyivHills сказал: Розбіжності по фенотипу там мінімальні повинні бути, жовтуватого кольору не пригадую, можливо не вистачає азоту, може бути різний апетит у рослин. Только что, OldKyivHills сказал: Якщо є можливість скинь бро фото, буде цікаво подивитися. ні це колір природній, точно не голод. перша фотка це один з тих "світліших". Вже на наступний раз як буду на галявині, зроблю тобі фото всіх трьох, порівняєш 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения