RustCohle 515 Опубликовано: 31 мая Вітаю всіх любителів канабісу і самого процесу вирощування цієї чудової рослини. Вже давненько було бажання зареєструватись на сайті але все ніяк з тих чи інших причин. Але все ж час настав і спробую почати відразу з гроурепорту. Вагався чи варто заводити цей репорт але все ж вирішив, що треба. І самому цікаво поділититсь, що вийде та й якась емоційна розрядка в цей важкий час. Досвід вирощування маю лише в аутдорі. Починав з пересаджування "пручої дички", а далі регуляри, бо автів і фастів навіть не було, хоча напевно Lowryder вже був... Найбільше запам'яталась Mandala #1... А потім з'явилися фасти і фем, а також багато автоквітучих сортів і тому почав робити ставку на них. Два попередні роки добре себе проявили фасти від Sweet seeds і в цьому році вибір пав на Killer kush fast version (2 насіннини, ще 2 у друга), а також те, що хотів спробувати давно, а саме фасти від Fast Buds. Виходив зі своєї широти (51°) і тому вибрав більш індичні гібриди, а саме Tropicana cookies і Gorilla Glue #4 Sherbet. Хотів взяти Gorilla Cookies, а не ризикнув. Насіння закинув в воду 15 травня і наступного дня перемістив в ватні диски. 17 травня всі висаджені в обрізки пластикових пляшок (не очікував, що агрономи розберуть всі торф'яні стакани бо рініше наче ніколи такого не було, а чекати вже не міг). 19.05 всі проросли. Сам процес не фоткав до дня висадки десанту бо там нічого цікавого та й не знав до останнього чи буду вести репорт. Наче все більш менш пояснив хоча писати красиво я не майстер тому як є. Спробую загрузити фото з описом але ще не знаю як воно все працює тому не факт, що вийде відразу з першого разу. Не впевнений чи в тому розділі створив тему але думаю відміни виправлять. 9 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
RustCohle 515 Опубликовано: 31 мая Далі фото сьогодні вранці 31.05 перед висадкою. Зліва направо GG#4 Sherbet, Tropicana Cookies і 2 Killer kush 12 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 16 854 Трофеи и Медали Опубликовано: 31 мая Красава бро,буду заходити. Чим годувати будеш? Переніс тему в репорти аутдор. 2 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПРОБЛЕМЫ С РАСТИХОЙ ? Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Legend777 872 Опубликовано: 31 мая Вітаю на форумі, в сім'ї аутменів)) Нехай щастить в цій нелегкій справі. Сил і наснаги, буду заглядувати 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
RustCohle 515 Опубликовано: 31 мая Mr.Haze дякую. В основному користуюсь Рост концентратом. В принципі ніколи не підводив. Азотний на вену і Калійний на цвітіння. До того ж там грунт дуже хороший. 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
RustCohle 515 Опубликовано: 31 мая Legend777 дякую бро 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
RustCohle 515 Опубликовано: 31 мая Розповім трішки про локацію де буде проходити вирощування. По суті це торф'яне болото яке осушили ще при совку. Не знаю як правильно описати грунт але якщо по простому це темний розсипчатий торф який явно подобається канабісу. Навіть без добрив все прекрасно росте. Поряд є доступ до води, що дуже зручно. Лунки діаметром 40-50 см перекопані і очищені від коренів крапиви на глибину приблизно 40 см. Відстань між рослинами приблизно 2м. На фото загальний план після висадки. 14 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 16 854 Трофеи и Медали Опубликовано: 31 мая Классный местяк 1 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПРОБЛЕМЫ С РАСТИХОЙ ? Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
RustCohle 515 Опубликовано: 31 мая Також перед переїздом в аут потрібно було обробити яким небудь інсектицидом бо комахи там дуже агресивні. Під рукою була лише Актара бо якраз обробляв нею плодові дерева ну і рослини теж покропив. Також обробив засобом від мурах і гранулами від слимаків, а також замульчував. Killer kush #1 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
RustCohle 515 Опубликовано: 31 мая Killer kush #2 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
RustCohle 515 Опубликовано: 31 мая Gorilla glue #4 Sherbet Tropicana Cookies 9 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 6 033 Трофеи и Медали Опубликовано: 31 мая Бажаю вдачі. Бачу, розібрався і обжився :) Гарного продовження! 2 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
RustCohle 515 Опубликовано: 1 июня (изменено) 8 часов назад, Shajtan сказал: Бажаю вдачі. Бачу, розібрався і обжився :) Гарного продовження! :flagdja: Дякую) В принципі вже все зрозуміло тільки при написанні тексту виникають якісь глюки особливо з смайлами. Ну нічого розберусь і з цим. Изменено 1 июня пользователем RustCohle 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 920 Опубликовано: 1 июня 22 минуты назад, RustCohle сказал: виникають якісь глюки особливо з смайлами. Якщо з телефону то це жиза) з компа норм наче) При чому іноді вдається нормально поставити смайлики(емотіконси), реагує нормально на нажаття, а іноді як не натискай то всеодно глючить все он зараз вийшло в мене) а буває не слухається взагалі) 1 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
RustCohle 515 Опубликовано: 1 июня 3 минуты назад, Mecheniy сказал: Якщо з телефону то це жиза) з компа норм наче) При чому іноді вдається нормально поставити смайлики(емотіконси), реагує нормально на нажаття, а іноді як не натискай то всеодно глючить все он зараз вийшло в мене) а буває не слухається взагалі) А я думаю, що за глюки коли вибрав смайл, а воно все повисло... Нажаль комп уже і багато років не вмикав тому прийдеться мучитись) До речі є ж наче прога на телефон не знаєш чи варто встановлювати, може краще буде... 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 920 Опубликовано: 1 июня 28 минут назад, RustCohle сказал: До речі є ж наче прога на телефон не знаєш чи варто встановлювати, може краще буде... Я не користувався бро, бо воно пише чомусь "отправлено с моего...(Назва телефону)", а мені таке не дуже) 2 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
RustCohle 515 Опубликовано: 1 июня 1 минуту назад, Mecheniy сказал: Я не користувався бро, бо воно пише чомусь "отправлено с моего...(Назва телефону)", а мені таке не дуже) Ну тоді ну його нафіг. Мені таке теж не до вподоби 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 6 033 Трофеи и Медали Опубликовано: 1 июня 4 часа назад, RustCohle сказал: Ну тоді ну його нафіг. Мені таке теж не до вподоби мобільної версії форуму просто немає, нажаль. Сказали, це треба багато "трудів" для цього... Коротше, поки будемо страждати, хто з телефону Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
boyarskiy 8 720 Трофеи и Медали Опубликовано: 1 июня ну тут все по феншую)) местяк просто сказочній) Торф, водичка) Ништяк ) завидую молча. мне к сожалению аут никак( Удачи! 3 Мои репорты - клац 👀 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
NSR500 69 Опубликовано: 1 июня Некоторые фотографии сильно открыто , местность можно определить по gps. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
RustCohle 515 Опубликовано: 1 июня 1 час назад, boyarskiy сказал: ну тут все по феншую)) местяк просто сказочній) Торф, водичка) Ништяк ) завидую молча. мне к сожалению аут никак( Удачи! Дякую бро) А в мене нажаль з індором ніяк( 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
RustCohle 515 Опубликовано: 10 июня Привіт всім. Прийшов час обновити репорт. Хотів раніше але через погоду не міг попасти на ділянку. Дуже переживав як вони там бо кілька днів тому бушували грози великої інтенсивності з градом і сильним вітром, а також лило як в екваторіальних джунглях. Тому коли прийшов на ділянку і побачив всіх живими то дуже зрадів. Звісно хотілось би більшого прогресу але зважаючи на погодні умови думаю, що і так добре бо могло бути все набагато гірше адже град йшов не один раз. Все ж без пошкоджень не обійшлося і подекуди листя покоцане але наче нічого критичного. Найбільше постраждала Tropicana Cookies їй пошкодило верхівку але наче відростає. Поливати не збирався бо вологи в грунті і так багато тому розвів 5мл росту на 2л пляшку і побризкав із пульвіка, а остачу вилив порівну під кожну рослину. Також обновив мульчу. Такі справи. 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
RustCohle 515 Опубликовано: 10 июня Killer kush #1 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
RustCohle 515 Опубликовано: 10 июня Killer kush #2 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
RustCohle 515 Опубликовано: 10 июня GG4 Sherbet По фенотипу найбільш індична рослина. 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения