Перейти к публикации

Outdoor 51° Killer kush fast (Sweet Seeds) Gorilla glue fast, Tropicana Cookies fast (Fast Buds)

Рекомендованные сообщения

Tropicana Cookies 

Найбільш постраждала від граду. Відрізняється стовбуром і черешками з фіолетовим відтінком

1000007713-01.jpeg

1000007721-01.jpeg

• Like +1 5

Поделиться сообщением

Ну і загальний план. Всім добра і вдалого грову)

1000007723-01.jpeg

• Like +1 8

Поделиться сообщением

12 часов назад, RustCohle сказал:

Ну і загальний план. Всім добра і вдалого грову)

1000007723-01.jpeg

все гарно робиш бро) :perfect: і галявина також чьотка)

• Like +1 2

Поделиться сообщением

2 часа назад, Legend777 сказал:

все гарно робиш бро) :perfect: і галявина також чьотка)

Дякую бро) Головне щоб погода наладилась, а то вночі сьогодні 11° було. А грози взагалі якісь скажені стали, що кожен раз страшно за рослини.

• Like +1 2

Поделиться сообщением

Наоборот хорошо что дождик а не ты поливаеш. Ты ещё летом будешь вспоминать) когда дождей нет и нужно боклашки тоскать

• Like +1 2

Поделиться сообщением

В 15.06.2025 в 08:20, sanya7777 сказал:

Наоборот хорошо что дождик а не ты поливаеш. Ты ещё летом будешь вспоминать) когда дождей нет и нужно боклашки тоскать

Може воно було б і так але це не дощик а епічні зливи з градом ). Ось вже більше тижня сонця майже  нуль, дощі кожен день. Добре, що грунт торф'яний і сам по собі має хороший дренаж то хоч за перелив не турбуюсь бо стільки вологи в моїх краях давно не було. Сьогодні хоч сонце з'явилось але прогноз не дуже - дощі і прохолодно ще на тиждень( Все дуже повільно росте, а хотілось би нормальної динаміки розвитку. 

Изменено пользователем RustCohle
  • Like +1 2

Поделиться сообщением

Доброго вечора. Не планував оновлювати репорт але вчора під вечір зміг провідати свої рослини. Хоча спочатку і не планував бо хоч постійні дощі наче притихли але погода все одно лайно бо вдень ще нічого, а вночі пзд як холодно. Але все ж цікавість взяла гору. Так як вологи хоч відбавляй і поливати ніяк то розвів Рост концентрат азотний стандартну дозу щоб хоч по листу попшикати + Актара від різної членистоногої живності.  Взагалі вирішив кожні 2 тижні обробляти інсектицидами бо боюсь , що стеблевий метелик може наробити горя. Здавалося б рано але знайомий був на своєму плантарі і там з минулорічних семок виросло кілька рослин які вже по пояс але повністю заражені стеблевиком. Тому вирішив перестрахуватися. Хоча не знаю який інсектицид найбільш ефективний від стеблевика і взагалі чи буде надійний результат. В минулому році обробляв рази 3 і він був але в розумних межах.  А поки мені зовсім не подобається як розвиваються рослинки хоч і розумію чому так відбувається але такого здається ніколи раніше не було(. Тому залишається лише  чекати хорошої погоди...

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Killer kush #1
2л пляшка для масштабу. Від граду майже не постраждав і розміром найбільший з усіх.

1000007754-01.jpeg

1000007756-01.jpeg

Killer kush #2
А ось таке я взагалі вперше бачу. Відразу не зрозумів, що до чого, а потім і прифігів трішки. Чи то через стрес чи хз чому але фаст трансформувався в автоквітучу рослину... І це не просто поодинокі квіти, а реально початок цвітіння як на мене. Отакий неприємний сюрприз.

1000007760-01.jpeg

1000007758-01.jpeg

1000007762-01.jpeg

• Like +1 5

Поделиться сообщением

Gorilla glue #4 Sherbet 

Хоча і не найбільша за розмірами але почуває себе найкраще і виглядає теж 

1000007764-01.jpeg

1000007766-01.jpeg

Tropicana Cookies 
На цю боляче дивитись. Вона найбільше постраждала від граду і ще й досі повністю не відійшла від потрясінь. Але хоч автіком не стала і то добре)

1000007770-01.jpeg

1000007768-01.jpeg

• Like +1 6

Поделиться сообщением

4 минуты назад, RustCohle сказал:

трансформувався

Зато будет шо курить через пару месяцев =)

• Like +1 1
  • Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

20 минут назад, MrHaze сказал:

Зато будет шо курить через пару месяцев =)

Я теж майже відразу про це подумав :rasta_biggrin:

• Like +1 2

Поделиться сообщением

Вітаю :852988024_hi50:.

34 дні від каски.

Планував відвідувати рослини раз на тиждень ну і обновляти репорт теж. Але вчора не втримався і відвідав бо хоч дощі поки збавили але холодно і вдень, а вночі взагалі 10°-12° тому цікаво чи є хоч якась динаміка в розвитку. Виявилось, що все трішки краще ніж я очікував. Зважаючи на таку погоду підросли доволі непогано. Обробка інсектицидами думаю діє бо погризеного нічого не знайшов. Цього разу ще не поливав бо вологи поки достатньо. Ніяких добрив не вносив, а обновив трішки мульчу і зрізав у всіх по 2 нижніх яруси крім Killer kush який став авто бо з самих нижніх гілок більше мороки чим користі. Tropicana Cookies вже відійшла від побиття градом і виглядає краще. На фото зрізані нижні гілочки з неї. Для масштабу відро на 10л.  Перше фото Killer kush #1, далі по черзі Killer kush #2( авто ) , Gorilla Glue #4 Sherbet і остання Tropicana Cookies. 

1000007826-01.jpeg

1000007828-01.jpeg

1000007830-01.jpeg

1000007832-01.jpeg

1000007834-01.jpeg

1000007836-01.jpeg

• Like +1 5

Поделиться сообщением

Маю додати, що після передостаннього відвідування коли виявилось, що один з Killer kush fast став автіком я розповів про це знайомому який теж гровить і в нього   виявилась зайва насіннина із цьогорічного замовленя. Здається, що вже запізно і спочатку вагався. Але думав недовго і тепер у нас поповнення) Вчора ввечері скинула каску. Сорт Sweet Mandarin Zkittlez fast віт Sweet seeds. Тепер залишилося дочекатись лише хорошої погоди.

IMG_20250618_160118.jpg

IMG_20250618_160131.jpg

IMG_20250623_124138.jpg

• Like +1 4

Поделиться сообщением

35 минут назад, RustCohle сказал:

Вітаю :852988024_hi50:.

34 дні від каски.

Планував відвідувати рослини раз на тиждень ну і обновляти репорт теж. Але вчора не втримався і відвідав бо хоч дощі поки збавили але холодно і вдень, а вночі взагалі 10°-12° тому цікаво чи є хоч якась динаміка в розвитку. Виявилось, що все трішки краще ніж я очікував. Зважаючи на таку погоду підросли доволі непогано. Обробка інсектицидами думаю діє бо погризеного нічого не знайшов. Цього разу ще не поливав бо вологи поки достатньо. Ніяких добрив не вносив, а обновив трішки мульчу і зрізав у всіх по 2 нижніх яруси крім Killer kush який став авто бо з самих нижніх гілок більше мороки чим користі. Tropicana Cookies вже відійшла від побиття градом і виглядає краще. На фото зрізані нижні гілочки з неї. Для масштабу відро на 10л.  Перше фото Killer kush #1, далі по черзі Killer kush #2( авто ) , Gorilla Glue #4 Sherbet і остання Tropicana Cookies. 

1000007826-01.jpeg

1000007828-01.jpeg

1000007830-01.jpeg

1000007832-01.jpeg

1000007834-01.jpeg

1000007836-01.jpeg

Гарно рванули в ріст, а ти переживав)) Коли вони підросли і окріпли - температурні коливання на них вже так критично не діють.

• Like +1 2

Поделиться сообщением

9 минут назад, Legend777 сказал:

Гарно рванули в ріст, а ти переживав)) Коли вони підросли і окріпли - температурні коливання на них вже так критично не діють.

Дякую бро) Ну хоч бачу, що ростуть, а то наче і розпочав пізніше цього року, а тут такі чудеса з погодою. 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Вітаю друзі. 37 днів від каски. Вирішив викласти невеличку обнову хоч 3 дні тому і був на поляні. Погода як і раніше лайно і особливих змін не очікується. Вночі близько 10° і цим все сказано, а вдень прохолодно і мало сонця. Наче і сенсу нема провідувати але коли був в понеділок то помітив, що дерево яке росте з західної сторони після 17:00 вже затіняє рослини хоча і сонце в цей час знаходиться досить високо над горизонтом. Тому поки прохолодно вирішив обпиляти гілки щоб додати години 2-3 сонця бо якщо настане жара знаходитись в болоті дуже важко через велику вологість і величезну кількість комарів, а робити щось активно в таких умовах це те ще задоволення. Також розбавив Рост-концентрат азотний (15-7-7) стандартне дозування по листу + Актара + Проклейм (інсектицид від лускокрилих) для обробки по листу адже поливати нема можливості бо півночі йшов дощ. В результаті моїх маніпуляцій з пилкою тепер навіть  о 19:00 сонце попадає на три рослини і тільки Killer kush вже в тіні бо знаходиться найзахідніше і найближче до дерева. Правда довелося полазити по деревах як в молодості але результат вартий того. Не зважаючи на холод навіть за 3 дні видно прогрес у рості. Найбільше додала Tropicana Cookies як це не дивно бо вона була найбільш постраждалою від граду. Думаю це тому, що їй попадало найбільше сонця хоча можу помилятись. Та і всі інші непогано себе почувають. Авто Killer потошку додає квітів і наступного разу думаю удобрити його калійним Ростом. Фото в тому порядку як і раніше: Killer kush #1, Killer kush #2 auto, GG#4 Sherbet, Tropicana Cookies. Ну і останнє фото маленька Sweet Mandarin zkittlez кожен день кочує з східного підвіконня на південне на протязі дня. Десь через тиждень планую пересадку в аут поряд з авто Кіллером бо більше не має місця. Всім миру і вдалого грову

IMG_20250626_185927.jpg

IMG_20250626_185941.jpg

IMG_20250626_185948.jpg

IMG_20250626_193712.jpg

IMG_20250626_190017.jpg

IMG_20250626_192627.jpg

IMG_20250626_210348.jpg

• Like +1 5

Поделиться сообщением

Гарно набирають, бро) :526525657_Like50: В нас з тобою різниця між растіхами всього тиждень, але твої виглядають в рази старші. Домашня розсада багато вирішує, рослинки встигають окріпнути в гарних умовах і вже потім не так гальмують при стресах.

Не думав повністю те дерево спиляти? На наступні роки також пригодиться))

• Like +1 2

Поделиться сообщением

1 час назад, Legend777 сказал:

Гарно набирають, бро) :526525657_Like50: В нас з тобою різниця між растіхами всього тиждень, але твої виглядають в рази старші. Домашня розсада багато вирішує, рослинки встигають окріпнути в гарних умовах і вже потім не так гальмують при стресах.

Не думав повністю те дерево спиляти? На наступні роки також пригодиться))

Дякую бро 🤝) Думаю ти правий про розсаду. Правда приходиться днів 10 носити розсаду за сонцем бо як такого бокса в мене нема, а спеціально для розсади ніколи не робив. Все і так норм виходило) А найбільший стрес був після висадки цілий тиждень коли грози бушували і просто дощі без кінця. Потім потрошку пішли ріст і тепер на очах додають💪

А на рахунок дерева то я не думав, що воно так заважатиме. Це моє нове місце і взимку здавалося, що я все зайве обпиляв. Але якщо все добре пройде і доживемо до наступного сезону то звісно щось з цим буду робити)

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• Создать...