dilemma 54 Опубликовано: 28 сентября, 2025 (изменено) С харвом бро, когда высушится, скажешь что по итогу по весу получилось. Жаль что не всё вызрели, погода она такая, иногда вносит свои коррективы Изменено 28 сентября, 2025 пользователем dilemma Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 18 114 Трофеи и Медали Опубликовано: 28 сентября, 2025 Хэппи харвест =) 2 ORGANIC GROW CLUB Осветите тьму Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Legend777 1 478 Трофеи и Медали Опубликовано: 1 октября, 2025 З частковим харвом бро)) Щось я пропустив твій пост. Смачного диму! 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
RustCohle 964 Опубликовано: 1 октября, 2025 @Legend777 @MrHaze @dilemma дякую 🤝 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
qwertytools 347 Опубликовано: 1 октября, 2025 Уявляю аромат на горищі. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
RustCohle 964 Опубликовано: 4 октября, 2025 Привіт растамани 137 днів від каски. Пройшов тиждень абсолютно конченої погоди з дощами і холодами, а також відсутністю сонця. Сьогодні вже другий день пригріває сонечко і таку б погоду та подовше. Переживав, що могла з'явитися пліснява але фунгіцид явно зробили свою справу і ніяких признаків цвілі я взагалі не виявив. Gorilla glue так і не відійшла після заморозку і стоїть з опущеним листям і дуже повільно цвіте. На неї ніяких сподівань. Killer Kush почуває себе добре але в розмірі шишки майже не додали хоча в твердості явно добавили. Полив останній раз Калійним ростом і буде стояти до останнього. Tropicana Cookies чи точніше її частина, що залишилася дозрівати теж особливо не додала але в принципі цього і не могло бути через несприятливу погоду. Лише шишки стали темно фіолетові дуже красиві. Теж останній раз полив з Калійним ростом і теж буде стояти поки дозволить погода. Щодо шишок Tropicana Cookies захарвлених тиждень тому то я ледве не втратив їх частину, в то і всі. Через 2 доби на горищі виявилось, що лежали на картоні не сохнуть майже , а підвішені взагалі мокрі всередині і ще б доба чи максимум дві і пліснява б їх знищила. А так довелось розділяти шишки на менші частини і сушити примусово поряд з розтопленою грубою в приміщенні. Висохли абсолютно повністю десь за добу тепер смак вже не і наче слабше стала трішки чи то я вже прикурився але головне, що врятував врожай. Такі справи, далі буде. 14 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
МаринаМаша 25 Опубликовано: 14 октября, 2025 привіт усім дуже цікава у вас тема ауту ви все зібрали чи ще щось залишилось? 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
МаринаМаша 25 Опубликовано: 14 октября, 2025 я ще тримаю але пліснява задовбала! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
МаринаМаша 25 Опубликовано: 14 октября, 2025 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
RustCohle 964 Опубликовано: 18 октября, 2025 Доброго дня растамани✌️. Щось завтикав я з оновленням репорту тому пора виправлятись) Глянув, а вже 2 тижні пройшло і багато чого сталося тому про все по порядку. За цей час погода так і не порадувала. Постійні дощі холод і тумани вночі але як не дивно пліснява майже не вплинула на рослини. Думаю найважливішу роль зіграли обробки фунгіцидами бо інакше дотримати до цього часу було б неможливо. Tropicana Cookies сьогодні була повністю дорізана бо виявив кілька підгнивших шишок і далі тримати нема сенсу через погоду. До цього моменту вона трималась дуже добре і навіть трохи жаль, що раніше зрізав верхи але погода була реально кончена і хз чи додали б вони в силі. Хоча варто сказати, що другий раз зрізав з неї частину шишок ще 8 жовтня коли частково харвив кіллера. Коли все досохне тоді і підіб'ю підсумки. Killer Kush теж непогано тримався але 8 жовтня після постійних дощів я виявив пару запліснявілих шишок і тому вирішив захарвити найкращі верхи як раніше на Tropicana Cookies. Залишилась десь третина ялинки і сьогодні прийшов її час🪓🔪. Як не дивно плісняви на ній майже не було лише кілька маленьких ділянок. В розмірі шишки майже не додали, що й не дивно через погоду але наче стали твердішими. Також явно додалося трихом але янтаря дуже мало. Перші фото до повністю зрізаної за 8 жовтня коли харвив найкращі шишки, а інші за сьогодні. Підсумки по сорту будуть пізніше. Gorilla Glue залишилась в самотності стояти до морозів. Не дивлячись на ураження заморозком і дуже пізнє зацвітання, а також дощ і холоди вона ще наростила шишечки хоч і невеликі але з виду дуже трихомисті. Зрізав шишечку на пробу бо цікаво чи торкає вже моє прикурене тіло)) Ось такі справи народ. Як не дивно для мене але аут ще продовжується і це ще не кінець. Всім добра✌️ 14 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OldKyivHills 1 685 Опубликовано: 18 октября, 2025 З Харвом бро!!! Дерева те що треба 3 https://jahforum.net/topic/84365-nasinnya-vid-old-kyiv-hills-seeds🇺🇦/ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 18 114 Трофеи и Медали Опубликовано: 18 октября, 2025 Красава бро,с харвом =) 3 ORGANIC GROW CLUB Осветите тьму Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
RustCohle 964 Опубликовано: 18 октября, 2025 @OldKyivHills @MrHaze дякую брази🤝 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ROMANKLIM 945 Опубликовано: 18 октября, 2025 З харвом, бро, мега! 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
RustCohle 964 Опубликовано: 2 ноября, 2025 Привіт аутдорщикам і всім хто просто цікавиться✌️. Як не дивно для мене моя Gorilla glue ще й досі знаходиться в ауті хоча і з певними нюансами. Якби не місяць дощів і повної відсутності сонця думаю вона б теж мене добре порадувала але не зважаючи на все шишки всеж якісь та наросли. Ще 28 жовтня я підрізав нижні гілки і забрав з них верхні шишки, а все інші повітряні і листяні довелось прости викинути бо морочитись з ними нема ніякого бажання. Без плісняви не обійшлося але терпимо, менше десятка пошкоджених шишок які вирізав. Сьогодні йшов з думкою про повний харвест але плісняви виявилось зовсім небагато і вийшло сонечко вперше за довгий час то я вирішив ще залишити на кілька днів. Звісно зрізав плісняву і багато безперспективних гілок з маленькими шишками, забрав тільки верхи, в також повирізав багато лопухів. Все інше залишив в надії, що буде сонце і без дощу. Чи є в цьому сенс я хз але побачимо. Перше і друге фото рослини цілком за 28 жовтня, а третє, що залишилось достоювати після сьогоднішнього дня. Як все зберу і підсохне буду підбивати підсумки. Далі буде. 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sztella-cucurella 1 070 Опубликовано: 2 ноября, 2025 привіт бро! ха, я теж щойно репорт доповнила, буквально пару хвилин назад)) завжди заходжу до тебе і не перестаю любоватись твоїми монстрами. реально вражає! сила👍 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
RustCohle 964 Опубликовано: 2 ноября, 2025 6 минут назад, sztella-cucurella сказал: привіт бро! ха, я теж щойно репорт доповнила, буквально пару хвилин назад)) завжди заходжу до тебе і не перестаю любоватись твоїми монстрами. реально вражає! сила👍 Дякую сіста✌️. Я сам завжди чекаю твого оновлення бо дуже красиво ти вмієш все описати прям задоволення читати) Сам нажаль так не вмію але вже як є) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 890 Трофеи и Медали Опубликовано: 5 ноября, 2025 Сильно, чекаємо на підсумки. Бажаю сухої теплої погоди 1 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
RustCohle 964 Опубликовано: 25 ноября, 2025 Всім доброго дня) Обіцяв підвести підсумки і пора це зробити але насилу примусив себе це зробити бо останнім часом і настрою і бажання не було. Але якось змусив себе бо було б неправильно почати та не закінчити тому коротко про результати цьогорічного грову. Перш ніж підводити підсумки варто сказати, що в цьому році рослини почали цвісти пізніше ніж звичайно і в самий відповідальний момент коли залишилось цвісти пару тижнів в кінці вересня один день заморозку зламав весь прогрес і після цього дня набір маси по суті зупинився і збільшувалась лише кількість смоли але не об'єм. А потім пішли дощі і холод, а також повна відсутність сонця коли за місяць було лише 2-3 ясних днів. Також харвест відбувався в кілька етапів і розписувати все зараз нема бажання. Тому по результатазвсе буде трішки приблизно, в не абсолютно точно. Також через пізнє зацвітання і кончена погоду на кінцевому етапі цвітіння на мою думку рослини проявили себе максимум на 80%. #1 Tropicana Cookies fv (Fast buds) - зацвіла приблизно 15-20 серпня, харв основних шишок був в кінці вересня про що описував раніше. Були трабли з сушкою урожаю як і з усіма іншими рослинами в принципі бо погода і вологість не дозволяли висохти в даних умовах тому сушив примусово за 2-3 дні. В результаті кінцевий результат близько 1.1 кг висушених шишок. Думаю якщо б не заморозок і кончена погода без просвіту то в 2 кг був би реальним результатом... #2 Killer Kush fv (Sweet seeds) - одна із рослин стала автіком і про неї особливо нічого сказати, а друга рослина зацвіла як і тропікана близько 15-20 серпня але страждала від підривання кротом і заморозок в кінці вересня доволі не слабо її прибив тому в об'ємі вона по суті майже не росла і основна маса була зібрана на початку жовтня, а пізніші шишки виявились більш повітряними і навряд чи сильнішими по ефекту. Кінцевий результат близько 900 грам сухих шишок. #3 Gorilla Glue #4 Sherbet fv (Fast buds) - найбільша по об'єму і розміру але зацвіла дуже пізно близько 10 вересня і нормальної погоди у неї було близько 2х тижнів, в далі її найбільше з усіх прибив заморозок і я тримав скільки дозволяла погода до 7 листопада коли відбувся кінцевий харвест. Варто сказати, що забрав лише верхні шишки, а все інше довелось викинути бо морочитись з ними не було ніякого бажання. В результаті близько 400 грам сухого. Думаю більшості цікавий тріп репорт кінцевого продукту і для мене теж але в даному аспекті треба зробити деяке пояснення. З описом ефектів крім потужності в мене завжди було складно бо вживаю дуже багато по 4-5 разів на день через мокрий тому сказати які були перші враження, а не те, що є зараз. По суті і Tropicana Cookies і Killer kush при перших пробах схожі по ефекту і силі. Ти наче в "коконі" від навколишнього середовища наче на своїй хвилі. Gorilla glue хоч і не вразила результатом але по силі суб'єктивно майже не слабша і більш сативна за інші. Нажаль через сильну толерантність не можу описати докладніше. Всім миру і добра✌️. 10 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 18 114 Трофеи и Медали Опубликовано: 25 ноября, 2025 Красава бро,отличные результаты! Обидно шо ты призовое место не занял,считаю несправедливо это. 3 ORGANIC GROW CLUB Осветите тьму Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
RustCohle 964 Опубликовано: 28 ноября, 2025 В 25.11.2025 в 18:35, MrHaze сказал: Красава бро,отличные результаты! Обидно шо ты призовое место не занял,считаю несправедливо это. Дякую бро за підтримку🤝. Нічого страшного адже я і сам заявку на конкурси не подавав. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Legend777 1 478 Трофеи и Медали Опубликовано: 28 ноября, 2025 Вітаю з остаточним харвом бро) Поставив крапку в репорті і в цьому аут сезоні. Шикарні монстри виростив і кількістю порадували тебе. Смачного диму і приємних тріпів! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Louvre 1 118 Опубликовано: 28 ноября, 2025 З Харвестом! М'якого диму, тривалого тріпу) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 18 114 Трофеи и Медали Опубликовано: 28 ноября, 2025 5 часов назад, RustCohle сказал: не подавав Ааа ORGANIC GROW CLUB Осветите тьму Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sanya7777 6 617 Опубликовано: 27 декабря, 2025 Вот как все это везти с полей домой? Там же запах на 50м во все стороны А вообще, хороший репчик! Красава Аут 2017 Аут 2018 Аут2019 Аут2020 Аут2021 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас