sztella-cucurella 663 Опубликовано: 1 августа 23 часа назад, Griffin сказал: Сонця у тебе майже як у мене +- година. На ріст багато, що впливає від землі (її пухкості) до добрив які використовувати. Якщо є бажання можу в приват розписати як я роблю. Звісно великими вони в апріорі не виростуть, але на зиму буде бро, так може ти тут напиши, думаю багатьом було би цікаво я вже й так нічого у себе не поміняю. росте в землі з атб, її чуть перемішала з перегноєм, перліт там був, вроді пушиста земля получилось. купила рост концентрат 2 види. (вже репортів так 5-6 бачу люди на них їдуть цього року) вже як буде так буде 😃 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Griffin 123 Опубликовано: 2 августа 21 час назад, sztella-cucurella сказал: бро, так може ти тут напиши, думаю багатьом було би цікаво я вже й так нічого у себе не поміняю. росте в землі з атб, її чуть перемішала з перегноєм, перліт там був, вроді пушиста земля получилось. купила рост концентрат 2 види. (вже репортів так 5-6 бачу люди на них їдуть цього року) вже як буде так буде 😃 По суті майже всю інфу брав з форума з різних тем по трохи за що велика подяка усім Бро. Теж доречі користуюсь Рост (зелена 5.5.5 та синя 15.7.7). Першу використовую до цвітіння друга після. Перевірена штука не підводила . Все купував у звичайному квітковому магазині. Земля, перліт, рост, фітоверм для профілактики від шкідників, були колись проблеми з Трипсами допомогло. Ну і звісно як же як без янтарки (Янтарна кислота ) можна купити в Аптеці. Одного блістера по суті на 2 роки хватає. 1 таблетка на пів літри води. 5,6 раз на протязі півтори місяця. Краще всього розпилювати пульверизатором по листу. Можна ще використовувати коли рослина травмована або явні признаки кінця. Тут є як плюси так і мінуси. Раджу глянути тут на форумі теми там все досить інформативно розписано. Звичайна земля з АТБ можливо і не погана, але мало перліту потрібно добавити ще хоч 30% тоді буде гуд. В принципі це все. Головне як то кажуть не залюбити рослину. 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Griffin 123 Опубликовано: 16 августа (изменено) Original Charas - Early - 69 день від каски. 13 - день цвіту. Scythlan Gold - Early - 69 день від каски. 13 - день цвіту. Изменено 16 августа пользователем Griffin 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Griffin 123 Опубликовано: 30 августа Original Charas - Early - 83 день від каски. 27 - день цвіту. Scythlan Gold - Early - 83 день від каски. 27 - день цвіту. 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Griffin 123 Опубликовано: 14 сентября Original Charas - Early - 98 день від каски. 42 - день цвіту. Scythlan Gold - Early - 98 день від каски. 42 - день цвіту. 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Griffin 123 Опубликовано: 28 сентября Original Charas - Early - 112 день від каски. 56 - день цвіту. Scythlan Gold - Early - 112 день від каски. 56 - день цвіту. 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Griffin 123 Опубликовано: 11 октября У двох словах про мій перший досвід із цими сортами — генетика на високому рівні . Обидві рослини ростуть непогано, навіть попри прохолодний жовтень цього року. Погоди не бояться, добре почуваються на балконі. Загалом — міцні, витривалі, і як для балконного вирощування показують себе добре . Планую харв наступного тижня. Маринувати не хочеться щоб не зловити плісняву . Ще раз дякую @OldKyivHills за дану можливість. Original Charas - Early - 125 день від каски. 69 - день цвіту. Scythlan Gold - Early - 125 день від каски. 69 - день цвіту. Усім мирного неба над головою, бережіть себе . Репорт завершено 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OldKyivHills 1 373 Опубликовано: 11 октября 12 минут назад, Griffin сказал: У двох словах про мій перший досвід із цими сортами — генетика на високому рівні . Обидві рослини ростуть непогано, навіть попри прохолодний жовтень цього року. Погоди не бояться, добре почуваються на балконі. Загалом — міцні, витривалі, і як для балконного вирощування показують себе добре . Планую харв наступного тижня. Маринувати не хочеться щоб не зловити плісняву . Ще раз дякую @OldKyivHills за дану можливість. Original Charas - Early - 125 день від каски. 69 - день цвіту. Scythlan Gold - Early - 125 день від каски. 69 - день цвіту. Усім мирного неба над головою, бережіть себе . Репорт завершено Гарний результат як для балкону бро! будемо чекати на смоук репорт! 2 Якщо цінуєш якісну генетику! https://jahforum.net/topic/84365-nasinnya-vid-old-kyiv-hills-seeds🇺🇦/ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Griffin 123 Опубликовано: 11 октября 1 минуту назад, OldKyivHills сказал: Гарний результат як для балкону бро! будемо чекати на смоук репорт! Ну це само собою Бро 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Griffin 123 Опубликовано: 15 часов назад Смок репорт Original Charas Аромат прям живий, натуральний, такий, що хочеться нюхати ще до запалу. Смак м’який, теплий, без різкого удару по горлу. Ефект підкрався плавно: настрій піднявся, тіло розслабилось, мозок не “залип”, все відчувається дуже комфортно. В кінці лишив реально приємний, затишний стан – як плед на душу. Early Scythian Gold Цей відчувся більш цікавим і яскравим. Мені смак здався навіть трохи медовим і тепленьким, з легкою пряністю. Настрій після нього світлий, з’являється бажання щось робити або хоча б поговорити. Не валить у диван, а навпаки дає легкий заряд і одночасно спокій. Дуже збалансований, мені зайшов найбільше. 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Semen66 391 Опубликовано: 15 часов назад С харвом, бро. 1 Орешки от Барабашки. - G13 Haze Strain - Barneys Farm. - Led 150W - 250 гр. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OldKyivHills 1 373 Опубликовано: 15 часов назад 7 минут назад, Griffin сказал: Смок репорт Original Charas Аромат прям живий, натуральний, такий, що хочеться нюхати ще до запалу. Смак м’який, теплий, без різкого удару по горлу. Ефект підкрався плавно: настрій піднявся, тіло розслабилось, мозок не “залип”, все відчувається дуже комфортно. В кінці лишив реально приємний, затишний стан – як плед на душу. Early Scythian Gold Цей відчувся більш цікавим і яскравим. Мені смак здався навіть трохи медовим і тепленьким, з легкою пряністю. Настрій після нього світлий, з’являється бажання щось робити або хоча б поговорити. Не валить у диван, а навпаки дає легкий заряд і одночасно спокій. Дуже збалансований, мені зайшов найбільше. Гарний смоук репорт бро! як і обіцяли подарунки будуть всім учасникам. 1 Якщо цінуєш якісну генетику! https://jahforum.net/topic/84365-nasinnya-vid-old-kyiv-hills-seeds🇺🇦/ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ROMANKLIM 438 Опубликовано: 14 часов назад 1 час назад, Griffin сказал: Смок репорт Original Charas Аромат прям живий, натуральний, такий, що хочеться нюхати ще до запалу. Смак м’який, теплий, без різкого удару по горлу. Ефект підкрався плавно: настрій піднявся, тіло розслабилось, мозок не “залип”, все відчувається дуже комфортно. В кінці лишив реально приємний, затишний стан – як плед на душу. Early Scythian Gold Цей відчувся більш цікавим і яскравим. Мені смак здався навіть трохи медовим і тепленьким, з легкою пряністю. Настрій після нього світлий, з’являється бажання щось робити або хоча б поговорити. Не валить у диван, а навпаки дає легкий заряд і одночасно спокій. Дуже збалансований, мені зайшов найбільше. Бро , мені дуже подобається твій стиль опису Вітаю з харвом! Наведи двіжки! 😂 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Griffin 123 Опубликовано: 13 часов назад 25 минут назад, ROMANKLIM сказал: Бро , мені дуже подобається твій стиль опису Вітаю з харвом! Наведи двіжки! 😂 Дякую Бро 1 час назад, Semen66 сказал: С харвом, бро. Спасибі Бро Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Griffin 123 Опубликовано: 13 часов назад 1 час назад, OldKyivHills сказал: Гарний смоук репорт бро! як і обіцяли подарунки будуть всім учасникам. Дякую, що повідомив Бро Буду радий отримати 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас