Перейти к публикации

Гроу-репорт за тестовим насінням від OldKyivHills [2025]

Рекомендованные сообщения

23 часа назад, Griffin сказал:

Сонця у тебе майже як у мене +- година. На ріст багато, що впливає від землі (її пухкості) до добрив які використовувати. Якщо є бажання можу в приват розписати як я роблю. Звісно великими вони в апріорі не виростуть, але на зиму буде:rasta_laugh:

бро, так може ти тут напиши, думаю багатьом було би цікаво 

я вже й так нічого у себе не поміняю. росте в землі з атб, її чуть перемішала з перегноєм, перліт там був, вроді пушиста земля получилось. купила рост концентрат 2 види. (вже репортів так 5-6 бачу люди на них їдуть цього року)

вже як буде так буде 😃

• Like +1 2

Поделиться сообщением

21 час назад, sztella-cucurella сказал:

бро, так може ти тут напиши, думаю багатьом було би цікаво 

я вже й так нічого у себе не поміняю. росте в землі з атб, її чуть перемішала з перегноєм, перліт там був, вроді пушиста земля получилось. купила рост концентрат 2 види. (вже репортів так 5-6 бачу люди на них їдуть цього року)

вже як буде так буде 😃

По суті майже всю інфу брав з форума з різних тем по трохи за що велика подяка усім Бро:respect:. Теж доречі користуюсь Рост (зелена 5.5.5 та синя 15.7.7). Першу використовую до цвітіння друга після. Перевірена штука не підводила :okay:. Все купував у звичайному квітковому магазині:lalala:. Земля, перліт, рост, фітоверм для профілактики від шкідників, були колись проблеми з Трипсами :tyktovashe:  допомогло. Ну і звісно як же як без янтарки (Янтарна кислота :perfect:) можна купити в Аптеці. Одного блістера по суті на 2 роки хватає. 1 таблетка на пів літри води. 5,6 раз на протязі півтори місяця. Краще всього розпилювати пульверизатором по листу:flower:. Можна ще використовувати коли рослина травмована або явні признаки кінця. Тут є як плюси так і мінуси. Раджу глянути тут на форумі :rulez: теми там все досить інформативно розписано. Звичайна земля з АТБ можливо і не погана, але мало перліту потрібно добавити ще хоч 30% тоді буде гуд. В принципі це все. Головне як то кажуть не залюбити рослину:demon2:.

• Like +1 4

Поделиться сообщением

• 2 weeks later...

Original Charas - Early - 69 день від каски. 13 - день цвіту.

1.thumb.jpg.d6547bf76b250abdf4eba2e8cabbeb27.jpg

Scythlan Gold - Early - 69 день від каски. 13 - день цвіту.

2.thumb.jpg.861b22425ec1a8ebea4438221de914c1.jpg

Изменено пользователем Griffin
  • Like +1 3

Поделиться сообщением

• 2 weeks later...

Original Charas - Early - 83 день від каски. 27 - день цвіту.

01.thumb.jpg.6ad6d2d99a47335f5a93af11302e4f74.jpg

Scythlan Gold - Early - 83 день від каски. 27 - день цвіту.

02.thumb.jpg.04bc343a9c5aa6a0c01c1df04e68986d.jpg

• Like +1 4

Поделиться сообщением

• 2 weeks later...

Original Charas - Early - 98 день від каски. 42 - день цвіту.

1.thumb.jpg.c5be34b0fd9e9436f92836d6a178fb1f.jpg

2.thumb.jpg.410e99cef1eeb917cbee4f197cce27d8.jpg

Scythlan Gold - Early - 98 день від каски. 42 - день цвіту.

3.thumb.jpg.cac217204e0db415f2b90f8923721453.jpg

4.thumb.jpg.86e2f9b14e74756c4862e44807e8c46c.jpg

• Like +1 5

Поделиться сообщением

• 2 weeks later...

Original Charas - Early - 112 день від каски. 56 - день цвіту.

01.thumb.jpg.3e9dfc73abe45b5c90021b5dd1f5c220.jpg

02.thumb.jpg.aabf5823dd93bc1e7c9bf773d31ad4b1.jpg

Scythlan Gold - Early - 112 день від каски. 56 - день цвіту.

03.thumb.jpg.39f3a424e9b2855af1ce9c34dffc14c1.jpg

04.thumb.jpg.e78fa49cef771dd39edda08746dd297a.jpg

• Like +1 5

Поделиться сообщением

• 2 weeks later...

У двох словах про мій перший досвід із цими сортами — генетика на високому рівні :respect: .

Обидві рослини :flower:ростуть непогано, навіть попри прохолодний жовтень цього року. Погоди не бояться, добре почуваються на балконі.

Загалом — міцні, витривалі, і як для балконного вирощування показують себе  добре :weedbush:.

Планую харв :yes: наступного тижня. Маринувати не хочеться щоб не зловити плісняву :hm:.

Ще раз дякую @OldKyivHills :perfect: за дану можливість.

Original Charas - Early - 125 день від каски. 69 - день цвіту.

1.thumb.jpg.fef92a62f4588ec14763f093904934dd.jpg

31106524_12.thumb.jpg.11167639d5ea75dc8aaa02820605cc6c.jpg

Scythlan Gold - Early - 125 день від каски. 69 - день цвіту.

2.thumb.jpg.fed173d649eb7338158e77673bdd8129.jpg

1241749471_21.thumb.jpg.56f7fa519bead3df02e1f133c56e65c8.jpg

Усім мирного неба над головою, бережіть себе :rasta_peace:.

Репорт завершено 

• Like +1 4

Поделиться сообщением

12 минут назад, Griffin сказал:

У двох словах про мій перший досвід із цими сортами — генетика на високому рівні :respect: .

Обидві рослини :flower:ростуть непогано, навіть попри прохолодний жовтень цього року. Погоди не бояться, добре почуваються на балконі.

Загалом — міцні, витривалі, і як для балконного вирощування показують себе  добре :weedbush:.

Планую харв :yes: наступного тижня. Маринувати не хочеться щоб не зловити плісняву :hm:.

Ще раз дякую @OldKyivHills :perfect: за дану можливість.

Original Charas - Early - 125 день від каски. 69 - день цвіту.

1.thumb.jpg.fef92a62f4588ec14763f093904934dd.jpg

31106524_12.thumb.jpg.11167639d5ea75dc8aaa02820605cc6c.jpg

Scythlan Gold - Early - 125 день від каски. 69 - день цвіту.

2.thumb.jpg.fed173d649eb7338158e77673bdd8129.jpg

1241749471_21.thumb.jpg.56f7fa519bead3df02e1f133c56e65c8.jpg

Усім мирного неба над головою, бережіть себе :rasta_peace:.

Репорт завершено 

Гарний результат як для балкону бро!:respect: будемо чекати на смоук репорт!:cannabis:

• Like +1 2

Подпись.png
                                                                                                        Якщо цінуєш якісну генетику! 
                                                         https://jahforum.net/topic/84365-nasinnya-vid-old-kyiv-hills-seeds🇺🇦/

Поделиться сообщением

1 минуту назад, OldKyivHills сказал:

Гарний результат як для балкону бро!:respect: будемо чекати на смоук репорт!:cannabis:

Ну це само собою Бро  :1996710226_bong50:

• Like +1 3

Поделиться сообщением

• 3 weeks later...

Смок репорт :tyanet:

Original Charas
Аромат прям живий, натуральний, такий, що хочеться нюхати ще до запалу. Смак м’який, теплий, без різкого удару по горлу. Ефект підкрався плавно: настрій піднявся, тіло розслабилось, мозок не “залип”, все відчувається дуже комфортно. В кінці лишив реально приємний, затишний стан – як плед на душу.

Early Scythian Gold
Цей відчувся більш цікавим і яскравим. Мені смак здався навіть трохи медовим і тепленьким, з легкою пряністю. Настрій після нього світлий, з’являється бажання щось робити або хоча б поговорити. Не валить у диван, а навпаки дає легкий заряд і одночасно спокій. Дуже збалансований, мені зайшов найбільше.

• Like +1 4

Поделиться сообщением

Поделиться сообщением

7 минут назад, Griffin сказал:

Original Charas
Аромат прям живий, натуральний, такий, що хочеться нюхати ще до запалу. Смак м’який, теплий, без різкого удару по горлу. Ефект підкрався плавно: настрій піднявся, тіло розслабилось, мозок не “залип”, все відчувається дуже комфортно. В кінці лишив реально приємний, затишний стан – як плед на душу.

Early Scythian Gold
Цей відчувся більш цікавим і яскравим. Мені смак здався навіть трохи медовим і тепленьким, з легкою пряністю. Настрій після нього світлий, з’являється бажання щось робити або хоча б поговорити. Не валить у диван, а навпаки дає легкий заряд і одночасно спокій. Дуже збалансований, мені зайшов найбільше.

Гарний смоук репорт бро!:respect:  як і обіцяли подарунки будуть всім учасникам.

• Like +1 1

Подпись.png
                                                                                                        Якщо цінуєш якісну генетику! 
                                                         https://jahforum.net/topic/84365-nasinnya-vid-old-kyiv-hills-seeds🇺🇦/

Поделиться сообщением

1 час назад, Griffin сказал:

Original Charas

Early Scythian Gold

Бро , мені дуже подобається твій стиль опису :respect:

Вітаю з харвом! Наведи двіжки! 😂

• Like +1 1

Поделиться сообщением

25 минут назад, ROMANKLIM сказал:

Бро , мені дуже подобається твій стиль опису :respect:

Вітаю з харвом! Наведи двіжки! 😂

Дякую Бро :rasta_peace:

1 час назад, Semen66 сказал:

С харвом, бро. :drujba:

Спасибі Бро :yes:

Поделиться сообщением

1 час назад, OldKyivHills сказал:

Гарний смоук репорт бро!:respect:  як і обіцяли подарунки будуть всім учасникам.

Дякую, що повідомив Бро:rasta_biggrin: Буду радий отримати:yatta:

• Like +1 2

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...