Louvre 1 118 Опубликовано: 31 мая, 2025 В 30.05.2025 в 10:34, Legend777 сказал: Бо шо забагато - то не здорово і це вже система. Система то, коли баяном у вену попасти не можеш) А коли один чи два рази у день курнути, то це не система, це ритуал! 1 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 3 105 Опубликовано: 31 мая, 2025 1 час назад, Louvre сказал: це ритуал! Ага - а місце покуру це вівтар!) Подякував за побажання🤝🏻 2 1 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Чистка репорту від флуду/поміняти обкладинку --> в лс. Вдалого полювання, сталкер Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 843 Трофеи и Медали Опубликовано: 31 мая, 2025 5 часов назад, Louvre сказал: Система то, коли баяном у вену попасти не можеш) А коли один чи два рази у день курнути, то це не система, це ритуал! та ні, курнути щоденно хоч раз, то це вже система. Якщо ти не можеш зробити перерву в тиждень-два, то це наркоманія, а не психонавтика. (Звісно, якщо до канабісу ставитися як до наркотиків). Перефразую... Це залежність, а не психонавтика 3 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 18 101 Трофеи и Медали Опубликовано: 31 мая, 2025 1 минуту назад, Shajtan сказал: це наркоманія Растамания бро,трава не наркотик...лекарство от грусти =) Как говорил Сэт Роген с ней все лучше,еда,музыка,кино,секс,посиделки) 1 ORGANIC GROW CLUB Осветите тьму Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 843 Трофеи и Медали Опубликовано: 31 мая, 2025 6 минут назад, MrHaze сказал: Растамания бро,трава не наркотик...лекарство от грусти =) Как говорил Сэт Роген с ней все лучше,еда,музыка,кино,секс,посиделки) Якщо дивитися вцілому, то під поняття наркотиків попадають лише опіати і схожа на них хімія. А се типу сильнодіюча речовина. 1 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 18 101 Трофеи и Медали Опубликовано: 31 мая, 2025 3 минуты назад, Shajtan сказал: лише опіати і схожа на них хімія Все наркотик,кроме травы =) 1 4 ORGANIC GROW CLUB Осветите тьму Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Louvre 1 118 Опубликовано: 3 июня, 2025 В 31.05.2025 в 17:49, Shajtan сказал: та ні, курнути щоденно хоч раз, то це вже система. Якщо ти не можеш зробити перерву в тиждень-два, то це наркоманія, а не психонавтика. (Звісно, якщо до канабісу ставитися як до наркотиків). Перефразую... Це залежність, а не психонавтика У кожного своя правда... Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 843 Трофеи и Медали Опубликовано: 3 июня, 2025 4 часа назад, Louvre сказал: У кожного своя правда... це не правда а термінологія. Коли ти валиш в штани, то це називається "усрався". І ту тне скажеш, що у кожного своя правда. ТАк і з визначенням "залежність" - це те, що ти робиш системно, все дуже просто 1 3 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Louvre 1 118 Опубликовано: 3 июня, 2025 6 часов назад, Shajtan сказал: це не правда а термінологія. Коли ти валиш в штани, то це називається "усрався". І ту тне скажеш, що у кожного своя правда. ТАк і з визначенням "залежність" - це те, що ти робиш системно, все дуже просто Пропоную всі ці терміни залишити для школярів та людей не дуже обізнаних у даному питанні. Бо, шо таке система, я не десь там почув, а бачив особисто, як вона зароджувалася наприкінці 80-х та досягла апогею у 90-х. Система, то коли колишні «люди» втрачають не тільки принципи, а й розум і виходять «солдатиком» у вікно з дев’ятого поверху. Система, то коли синок ріже собі вени на очах у рідної мами, бо мама купонів на дозу не дала. Система, то коли не можеш взяти контроль із вени, бо їх майже не залишилося. А руки гниють, ноги гниють та в 23 роки, як у старого діда, вже нема половини зубів на обох щелепах. Система, то коли за кубік не тільки ліпшого друга продадуть, а заразом і тата, і маму, і батьківщіну бо з квартири вже виносити нічого… Тому для мене система залишилась в поганих спогадах, коли « з ханки на джеф, з джефа на ханку». А якщо покурити один чи два рази на день, особисто для мене, то це не система, а ритуал, бо я курю не тільки для того, щоб на сраку садило) Тож, якщо для тебе один-два рази курнути це вже залежність, то хай буде так. То твоя канабіноїдна система і саме тобі вирішувати, якій у неї стан. Маєш право на власну думку. 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 3 105 Опубликовано: 3 июня, 2025 3 часа назад, Louvre сказал: Маєш право на власну думку. Як і всі ми) 3 часа назад, Louvre сказал: Тож, якщо для тебе один-два рази курнути це вже залежність, то хай буде так. То твоя канабіноїдна система і саме тобі вирішувати, якій у неї стан Бро) ну тебе і тригернуло капець) я не розумію що тобі у слові "система" та "залежність" не сподобалося?, ти почав описувати "клініку" а не "систему". Ну тут як не назви це - якщо ти без трави не ти, тоді це і є система. Ти можеш не курити тиждень, місяць, і тобі буде ок? Риторичне питання. Просто навіщо заперечувати реальність. Можна признати просто що тобі це подобається і здоров'я дозволяє) а там хоч шаманським обрядом це назви, це система) Ну це імхо. Перший крок на подоланні залежності признати її) тобі просто не допекло поки що та і дасть Боженка не допече бо може в когось організм дозволяє так робити завжди А я з власного досвіду знаю - навіть один раз на день ввечері це система. Бо толєр всеодно виросте, з часом. Ніхто ж не засуджує тебе через це бро) ми самі всі такі) просто заперечувати реальність та підміняти поняття, ну це хіба що себе обманювати. А мені до речі норм курилось і жилось навіть з визнанням того що в мене залежність, я був в гармонії з цим) без самобічування типу "о знову покурив". Тому дивись сам, маєш право на власну думку але як ти так висказався то і я трохи висказався) 3 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Чистка репорту від флуду/поміняти обкладинку --> в лс. Вдалого полювання, сталкер Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 843 Трофеи и Медали Опубликовано: 4 июня, 2025 14 часов назад, Mecheniy сказал: Як і всі ми) Бро) ну тебе і тригернуло капець) я не розумію що тобі у слові "система" та "залежність" не сподобалося?, ти почав описувати "клініку" а не "систему". Ну тут як не назви це - якщо ти без трави не ти, тоді це і є система. Ти можеш не курити тиждень, місяць, і тобі буде ок? Риторичне питання. Просто навіщо заперечувати реальність. Можна признати просто що тобі це подобається і здоров'я дозволяє) а там хоч шаманським обрядом це назви, це система) Ну це імхо. Перший крок на подоланні залежності признати її) тобі просто не допекло поки що та і дасть Боженка не допече бо може в когось організм дозволяє так робити завжди А я з власного досвіду знаю - навіть один раз на день ввечері це система. Бо толєр всеодно виросте, з часом. Ніхто ж не засуджує тебе через це бро) ми самі всі такі) просто заперечувати реальність та підміняти поняття, ну це хіба що себе обманювати. А мені до речі норм курилось і жилось навіть з визнанням того що в мене залежність, я був в гармонії з цим) без самобічування типу "о знову покурив". Тому дивись сам, маєш право на власну думку але як ти так висказався то і я трохи висказався) сказав краще, ніж оце я би писав йому у відповідь. Бо мені, бачу, сперечатися, немає ченсу Насрали тобі тут в репорт. Але тепер ти можеш і сам почистити :))) 1 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 18 101 Трофеи и Медали Опубликовано: 4 июня, 2025 14 часов назад, Mecheniy сказал: навіть один раз на день ввечері це система Извините и я влезу... Он имеет ввиду шо от травы нет зависимости как от герыча,и слово система к траве никак не уместно. Повторюсь,трава не наркотик. 1 ORGANIC GROW CLUB Осветите тьму Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 3 105 Опубликовано: 4 июня, 2025 2 минуты назад, Shajtan сказал: Насрали тобі тут в репорт. Але тепер ти можеш і сам почистити :))) Та нічого бро, як на мене це звичайна тематична дискусія без претензій, срачу та образ, таке я підтримую) не вважаю це срачем) Трохи емоцій але ж всі при своєму та і може бути цікаво це, люди мають право висловити думки якщо вони цікаві та не токсичні) Та і сперечатися сенсу ніколи немає, все на власний розсуд для всіх) Мені подобається термін "художня література", бо так воно і є, люди читають форум як книгу - кожен щось своє підкреслить собі) Це ж не коли зальотний білорус приходить посилати з пустого місця і флуд розводити))) Тому @Louvre мир бро і всі мають право на свою думку безперечно, ми одне одного не хейтимо за це, не растаманська це двіжуха Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Чистка репорту від флуду/поміняти обкладинку --> в лс. Вдалого полювання, сталкер Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 843 Трофеи и Медали Опубликовано: 4 июня, 2025 10 минут назад, MrHaze сказал: Извините и я влезу... Он имеет ввиду шо от травы нет зависимости как от герыча,и слово система к траве никак не уместно. Повторюсь,трава не наркотик. "Системне вживання канабісу — це регулярне, зазвичай довготривале і цілеспрямоване споживання препарату з певною частотою (наприклад, щодня або кілька разів на тиждень), що вже має помітний вплив на організм, психіку або спосіб життя людини. Основні ознаки: Вживання за звичним графіком, а не спонтанно. Може бути рекреаційним або лікарським (якщо за медичними показами). Часто супроводжується розвитком толерантності. Може призводити до психологічної залежності, іноді — до змін у поведінці чи рутині." Только что, Shajtan сказал: Може бути рекреаційним або лікарським (якщо за медичними показами). навіть так це системне вживання 2 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 843 Трофеи и Медали Опубликовано: 4 июня, 2025 не плутайте ширку і траву, пане @Louvre Я добиваюся до загальноприйнятої термінології, а ти пишеш мені про "понятія" Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 18 101 Трофеи и Медали Опубликовано: 4 июня, 2025 1 минуту назад, Shajtan сказал: "Системне вживання канабісу — це регулярне, зазвичай довготривале і цілеспрямоване споживання препарату з певною частотою (наприклад, щодня або кілька разів на тиждень), що вже має помітний вплив на організм, психіку або спосіб життя людини. Основні ознаки: Вживання за звичним графіком, а не спонтанно. Може бути рекреаційним або лікарським (якщо за медичними показами). Часто супроводжується розвитком толерантності. Може призводити до психологічної залежності, іноді — до змін у поведінці чи рутині." Для меня марихуана - лекарство и никто меня не переубедит бро,сори =) 2 ORGANIC GROW CLUB Осветите тьму Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 3 105 Опубликовано: 4 июня, 2025 Только что, MrHaze сказал: Извините и я влезу... Он имеет ввиду шо от травы нет зависимости как от герыча,и слово система к траве никак не уместно. Мы поняли бро) Так можно сравнивать вечно) от меньшего к большему) Я например испытывал зависимость даже от музыки, сколько дофамина получал от неё в своё время, прям до мурашек. Но зависимость от музыки 0 по сравнению с зависимостью от ганджи Зависимость от сладкого...разве можно отрицать системность, если каждый день человеку нужно съест условный Сникерс и литр колы что бы чувствовать себя собой? По-моему слово система и тут отлично подойдёт. Хотя пищевая зависимость опять же по сравнению с травяной...если дать себе волю, ну, обе зависимости тяжкие весьма и жизнь будет не мила при отказе от таких вещей когда есть системность и привычка. В общем бро - терминология тонкая вещь) но имхо система это всё, что делается регулярно и без чего нельзя жить, что включает много факторов в себя. Таким суждением и дыхание это система. А чем нет? Сколько процессов происходит при дыхании, которые повторяются из раза в раз, систематически. Ну можно назвать это иначе, придумать новое слово) но от того зависимость не перестанет быть зависимостью) а зачем отрицать зависимость мне лично не понятно По-моему вся жизнь любого человека это череда зависимостей. Как не от чего-то сверхкрутого, так от воздуха, еды, тоже зависимость. Зависимость от потребностей. Везде сплошная зависимость)) жизни и есть зависимость блин)) Ну имхо конечно)) 4 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Чистка репорту від флуду/поміняти обкладинку --> в лс. Вдалого полювання, сталкер Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 3 105 Опубликовано: 4 июня, 2025 1 минуту назад, MrHaze сказал: Для меня марихуана - лекарство и никто меня не переубедит бро,сори =) Та ладно бро ты ж сам недавно бросать хотел и гровить думал перестать)) Но в целом никто никого не переубеждает, делимся мнениями 1 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Чистка репорту від флуду/поміняти обкладинку --> в лс. Вдалого полювання, сталкер Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 18 101 Трофеи и Медали Опубликовано: 4 июня, 2025 1 минуту назад, Mecheniy сказал: Мы поняли бро) Так можно сравнивать вечно) от меньшего к большему) Я например испытывал зависимость даже от музыки, сколько дофамина получал от неё в своё время, прям до мурашек. Но зависимость от музыки 0 по сравнению с зависимостью от ганджи Зависимость от сладкого...разве можно отрицать системность, если каждый день человеку нужно съест условный Сникерс и литр колы что бы чувствовать себя собой? По-моему слово система и тут отлично подойдёт. Хотя пищевая зависимость опять же по сравнению с травяной...если дать себе волю, ну, обе зависимости тяжкие весьма и жизнь будет не мила при отказе от таких вещей когда есть системность и привычка. В общем бро - терминология тонкая вещь) но имхо система это всё, что делается регулярно и без чего нельзя жить, что включает много факторов в себя. Таким суждением и дыхание это система. А чем нет? Сколько процессов происходит при дыхании, которые повторяются из раза в раз, систематически. Ну можно назвать это иначе, придумать новое слово) но от того зависимость не перестанет быть зависимостью) а зачем отрицать зависимость мне лично не понятно По-моему вся жизнь любого человека это череда зависимостей. Как не от чего-то сверхкрутого, так от воздуха, еды, тоже зависимость. Зависимость от потребностей. Везде сплошная зависимость)) жизни и есть зависимость блин)) Ну имхо конечно)) Просто слово "система" применимо только к наркотикам и тяжелым наркотикам,мы так привыкли наверное бро. 1 ORGANIC GROW CLUB Осветите тьму Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 18 101 Трофеи и Медали Опубликовано: 4 июня, 2025 1 минуту назад, Mecheniy сказал: Та ладно бро ты ж сам недавно бросать хотел и гровить думал перестать)) Но в целом никто никого не переубеждает, делимся мнениями Я исключение бро,думаю один на миллион кому она не полезна уже. 1 ORGANIC GROW CLUB Осветите тьму Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 843 Трофеи и Медали Опубликовано: 4 июня, 2025 2 минуты назад, MrHaze сказал: Для меня марихуана - лекарство и никто меня не переубедит бро,сори =) я ж не переконую, що це наркотик 😬звідки ви підтекств моїх словах берете? "ото наколються травою і потом в ... (в моїх словах підтекстзнаходять)"😁 1 3 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 843 Трофеи и Медали Опубликовано: 4 июня, 2025 2 минуты назад, MrHaze сказал: Просто слово "система" применимо только к наркотикам и тяжелым наркотикам тут ти не правий,але якщо ти маєш на увазі, що 3 минуты назад, MrHaze сказал: мы так привыкли наверное бро. то тоді так, питань немає Просто не треба боятися слова "система". Я ж привів приклад, що таке системне вживання канабісу. Там про наркоманію ні слова. Але поняття таке є для всього, що ти приймаєш кожен день чи раз на тиждень 2 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 18 101 Трофеи и Медали Опубликовано: 4 июня, 2025 Просто есть хорошие зависимости,а есть плохие =) 2 ORGANIC GROW CLUB Осветите тьму Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 3 105 Опубликовано: 4 июня, 2025 5 минут назад, MrHaze сказал: Просто есть хорошие зависимости,а есть плохие =) Безусловно браза 12 минут назад, Shajtan сказал: Просто не треба боятися слова "система". Я ж привів приклад, що таке системне вживання канабісу. Там про наркоманію ні слова. Але поняття таке є для всього, що ти приймаєш кожен день чи раз на тиждень От, поддерживаю) ничего в этом слове нет страшного) Берегите себя люди и никогда не пробуйте всякие белые порошки, ширки и всякое такое! Пыхнуть дудки раз в недельку и будет счастье) мира и добра бразы, может ещё кто мнением поделится) люблю дискуссии, основанные прежде всего на взаимном уважении 👍🏻 Поделиться мнением и узнать другую точку зрения всегда интересно, когда есть респект) 4 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Чистка репорту від флуду/поміняти обкладинку --> в лс. Вдалого полювання, сталкер Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Хотабыч 11 562 Опубликовано: 4 июня, 2025 5 часов назад, Mecheniy сказал: мира и добра бразы, может ещё кто мнением поделится) люблю дискуссии, основанные прежде всего на взаимном уважении 👍🏻 Поделиться мнением и узнать другую точку зрения всегда интересно, когда есть респект) Года 4-5 назад поднимали эту тему,только было это не в репортах,а в нейтральной ветке,типа флудилки или разное,уже не помню точно.К общему знаменателю тогда так и не пришли,но оно и не дивно,ведь каждый организм реагирует на одно и тоже по разному,ну и как известно ,сколько людей,столько и мнений.На личном опыте сталкивался с негативными последствиями,но это больше связано с чрезмерным употреблением.С годами отношение к накурке меняется,как и приоритеты по жизни.Лично моё мнение,трава хоть и легкий,но все же наркотик.При умеренном употреблении эффекты практически не заметны,(опять же для кого-то раз в неделю много,а для другого раз в день норм)но стоит вскочить в марафон на пару месяцев,как вылазят побочки.Не утверждаю шо так действует на всех,но я потерял нормальный сон,после трёх месяцев курения по 8-10 раз в сутки.Ещё могу добавить,шо курю траву около 35ти лет,и есть определенные ньюансы с памятью и психикой,правда возможно свою лепту внес и алкоголь.Сейчас могу не курить неделю-две,без какого либо дискомфорта,но в основном отношусь к накурке как к сексу,если мне это нравится и есть возможность,то почему бы и нет.Ну а на счет системы…прижилось это слово в 90е,относительно к тяжам,вот и асоциируется с чем то отрицательным,а по сути,само слово означает повторение чего либо,через какой-то промежуток времени.Едим,спим,отдыхаем,работаем и так по кругу,можно сказать шо вся жизнь система🤔 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас