Перейти к публикации

GMO от Barneys Farm|Coco|Fоto|Samsung 150W lm301H Omron|ScrOG

Рекомендованные сообщения

він поход на то і гмо)))

гарний кущ, шо ти начінаєш😄

янтар є?

піднімав автік ГМО від Барні, теж ніяк не міг її зрозуміти 

але після харвеста я зрозумів все)) цікавий сорт 

• Like +1 3

не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал:jahforumorg:

Поделиться сообщением

14 минут назад, BlueberryMuffin сказал:

він поход на то і гмо)))

гарний кущ, шо ти начінаєш😄

янтар є?

піднімав автік ГМО від Барні, теж ніяк не міг її зрозуміти 

але після харвеста я зрозумів все)) цікавий сорт 

Янтарних ні, нема ще бро)

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 2 weeks later...

115ДВК 75 цвітіння 

Сьогодні дивився під мікроскопом і на тих колах що прямо під лампою там вже є 25% янтарних трихом. Отже - переходжу на ріпен (нарешті). Сьогодні дав ріпен перший раз 4мл/л. Завтра вода. Мирного неба, зустрінемося після+-10 днів ріпену

IMG_20250929_211406.jpg

• Like +1 5
  • Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

Привіт брази, та що, кущик вже на ріпені, замовив ще 2 автіка, думаю який краще підняти після харвесту? В кандидатах такі стрейни:

Candy kush auto 

Blueberry auto 

Особисто я думаю що слідуючий буде Candy Kush так як вже мав досвід з Candy, там було дуже смачно і густо, blueberry взяв бо давно хотів підняти фіол сорт 

Screenshot_2025-10-01-11-27-32-064_com.android.chrome-edit.jpg

Screenshot_2025-10-01-11-28-18-168_com.android.chrome-edit.jpg

Изменено пользователем Dunulbul
  • Like +1 2

Поделиться сообщением

1 минуту назад, Dunulbul сказал:

Привіт брази, та що, кущик вже на ріпені, замовив ще 2 автіка, думаю який краще підняти після харвесту? В кандидатах такі стрейни:

Candy kush auto 

Blueberry auto 

Screenshot_2025-10-01-11-27-32-064_com.android.chrome-edit.jpg

Screenshot_2025-10-01-11-28-18-168_com.android.chrome-edit.jpg

обидва достойні бути піднятими бро!

Скрытый текст

якщо б я вибирав собі вибрав би блюху)

• Like +1 1

Поделиться сообщением

1 минуту назад, BlueberryMuffin сказал:

обидва достойні бути піднятими бро!

Показать содержимое

якщо б я вибирав собі вибрав би блюху)

Ну з Кенді справу мав, а блюху давно хотів спробувати) після харвесту вирішу))

• Like +1 2

Поделиться сообщением

Короче 122ДВК

Тиждень ріпену позаду, попереду тиждень промивання водою. Хочу довести до кінця по фен-шую. Станом на зараз по об'єму не дуже як на мене але шишло туге а накур моща. Вале добряче так, тепер я повірив що там 28% ТГК

Изменено пользователем Dunulbul
  • Like +1 3
  • Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

51 минуту назад, Dunulbul сказал:

Короче 122ДВК

Тиждень ріпену позаду, попереду тиждень промивання водою. Хочу довести до кінця по фен-шую. Станом на зараз по об'єму не дуже як на мене але шишло туге а накур моща. Вале добряче так, тепер я повірив що там 28% ТГК

122 двк

залізна витримка)

• Like +1 1
  • Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

33 минуты назад, BlueberryMuffin сказал:

122 двк

залізна витримка)

Залізна вона у того хто кущ до кінця не чіпає, а там з 23 гілок вже 20 залишилося 🤣

• Джа Пре +1 2

Поделиться сообщением

Поделиться сообщением

В 01.10.2025 в 08:33, Dunulbul сказал:

хотів підняти фіол сорт 

Приветики.Я бы тоже если из этих выберать конфертку выбрала бы, просто  не знаю как сейчас, но раньше для меня существовало правило. если хочу чтото сильное мощное, то фиолетового там не должно быть, они почемуто как правило всегда слабее .И эту мысль я  гдето прочитала както и сама на свей практике поняла что так и есть.Когдато кристал мэз авто растила, ооочень красивый куст был, такая красивейшая политра цветов. но по силе был так себе . хоть и выдерживалось все как пологается с приминением рипенинга  и флушинга и минимикраскопчиком маниторились трихомы.Имею ввиду именно фиолет, есть розовые , как к примеру  веддинг кейк , он же свадебный торт, так там ядерные фенотипы проскакивали.

Кстати ты уже промываешь, а почему лист не удалишь весь что без смолы? Во первых стресс. он нужен сейчас, для обильного выделения смолы и чтобы  света дать больше в середину и  тем трихомам которые там в тени в низу , дать тоже  шанс  помутнеть хотябы .Мне кажеться  надо за 2 недели до харва полностью уберать все что не имеет на себе достаточно смолы.Но дело хозяйское, так бросилось в глаза.Я представляю какие там ароматы запахи манят сейчас тебя))

Изменено пользователем Tatianna2005
  • Like +1 2

Поделиться сообщением

Поделиться сообщением

12 часов назад, Tatianna2005 сказал:

Приветики.Я бы тоже если из этих выберать конфертку выбрала бы, просто  не знаю как сейчас, но раньше для меня существовало правило. если хочу чтото сильное мощное, то фиолетового там не должно быть, они почемуто как правило всегда слабее .И эту мысль я  гдето прочитала както и сама на свей практике поняла что так и есть.Когдато кристал мэз авто растила, ооочень красивый куст был, такая красивейшая политра цветов. но по силе был так себе . хоть и выдерживалось все как пологается с приминением рипенинга  и флушинга и минимикраскопчиком маниторились трихомы.Имею ввиду именно фиолет, есть розовые , как к примеру  веддинг кейк , он же свадебный торт, так там ядерные фенотипы проскакивали.

Кстати ты уже промываешь, а почему лист не удалишь весь что без смолы? Во первых стресс. он нужен сейчас, для обильного выделения смолы и чтобы  света дать больше в середину и  тем трихомам которые там в тени в низу , дать тоже  шанс  помутнеть хотябы .Мне кажеться  надо за 2 недели до харва полностью уберать все что не имеет на себе достаточно смолы.Но дело хозяйское, так бросилось в глаза.Я представляю какие там ароматы запахи манят сейчас тебя))

Привіт сіс, та я і так покоцав все листя знизу, не чіпав тільки верхні шари, думаю вони на молочину підуть 😀

Поделиться сообщением

Поделиться сообщением

харвить харвить харвить)

• Like +1 1
  • Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

11 часов назад, BlueberryMuffin сказал:

харвить харвить харвить)

Ще 2 дні темряви і харв

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Поделиться сообщением

Багато такого от листя, пів пакету, думаю на молоко будуть, сушити треба чи одразу готувати?

IMG_20251012_182734.jpg

• Like +1 1

Поделиться сообщением

57 минут назад, Dunulbul сказал:

Багато такого от листя, пів пакету, думаю на молоко будуть, сушити треба чи одразу готувати?

IMG_20251012_182734.jpg

Сушити. В ще тут побачив нову для себе тему декарбоксілізація вроді. Наразі ще хочу отримати цей досвід. Почитай.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Поделиться сообщением

Я би сушив на молоко, менше води з трави буде і смак буде трохи краще

• Like +1 2

Поделиться сообщением

Красота бро, с харвом!

• Like +1 1

Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити :yes:

Поделиться сообщением

54 минуты назад, Mecheniy сказал:

Красота бро, с харвом!

Дякую бро) 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Всім привіт, за три дні при температурі 24С та вологості 50% висохла, також натрімив і висохло 40г цукрового листя (БАД фактор Х реально працює), в результаті 140г не дуже плотних шш, але рубає з пів ковпака. Висушив я значить листя на дні бокса і думав витратити їх на молоко, але потім мені спало на думку спробувати їх покурити, так як трихом було на них море. Взяв 3-4 цукрові листка і змолов у гріндері. Листя вставляє з повного ковпака :eyes:. І це не всі мої відкриття...коли я заглянув на дно гріндера то з чотирьох малих листків там було немало трихом і я вирішив змолоти все цукрове на гріндері і добре потрясти щоб відділити трихоми від сухого ламкого листя. Результат на фото. В цілому для мене задовільний результат, але з моїм обладнанням я міг і краще, як на мене це не вартує 130 днів догляду за рослиною, за цей період я міг підняти 2 автіка і зняти по 200+- грам з кожного... але це все-таки досвід грову фотоперіода і я взяв для себе деякі моменти і нюанси. Дякую всім хто читав, далі буде брази і сісти...)))

IMG_20251015_221631.jpg

Screenshot_2025-10-15-22-38-47-967_com.miui.gallery-edit.jpg

• Like +1 2

Поделиться сообщением

Мої вітання бро =) 

Гарний результат ✌️

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...