Dunulbul 1 638 Опубликовано: 15 октября Только что, MrHaze сказал: Мої вітання бро =) Гарний результат ✌️ Дякую що читав від початку до кінця бро)) 2 Гроурепорт #1 Мой первый опыт - 215г Гроурепорт #2 Lemon Kix Auto - 195г Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 638 Опубликовано: 15 октября @Mecheniyбро закрий репорт і кинь у "Завершені" 1 Гроурепорт #1 Мой первый опыт - 215г Гроурепорт #2 Lemon Kix Auto - 195г Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 457 Опубликовано: 15 октября 17 минут назад, Dunulbul сказал: Всім привіт, за три дні при температурі 24С та вологості 50% висохла, також натрімив і висохло 40г цукрового листя (БАД фактор Х реально працює), в результаті 140г не дуже плотних шш, але рубає з пів ковпака. Висушив я значить листя на дні бокса і думав витратити їх на молоко, але потім мені спало на думку спробувати їх покурити, так як трихом було на них море. Взяв 3-4 цукрові листка і змолов у гріндері. Листя вставляє з повного ковпака . І це не всі мої відкриття...коли я заглянув на дно гріндера то з чотирьох малих листків там було немало трихом і я вирішив змолоти все цукрове на гріндері і добре потрясти щоб відділити трихоми від сухого ламкого листя. Результат на фото. В цілому для мене задовільний результат, але з моїм обладнанням я міг і краще, як на мене це не вартує 130 днів догляду за рослиною, за цей період я міг підняти 2 автіка і зняти по 200+- грам з кожного... але це все-таки досвід грову фотоперіода і я взяв для себе деякі моменти і нюанси. Дякую всім хто читав, далі буде брази і сісти...))) вітаю з харвом, м'якого диму пам'ятаєш нашу розмову про цей сорт? як воно тобі? 1 не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 1 086 Опубликовано: 15 октября 33 минуты назад, Dunulbul сказал: @Mecheniyбро закрий репорт і кинь у "Завершені" Закривати поки не буду, бажано потім тріп репорт фінального продукту 1 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dunulbul 1 638 Опубликовано: 16 октября 6 часов назад, BlueberryMuffin сказал: вітаю з харвом, м'якого диму пам'ятаєш нашу розмову про цей сорт? як воно тобі? Здоров бро, моща. Має цікавий вплив на мозок, я би сказав по особливому 1 Гроурепорт #1 Мой первый опыт - 215г Гроурепорт #2 Lemon Kix Auto - 195г Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас