Mecheniy 779 Опубликовано: 11 июня В нас тут майже як футбол, і команди вболівальників і м'ячі виніс тему називається)) @Shajtan базу кажеш, базу) Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 5 819 Трофеи и Медали Опубликовано: 11 июня Знову владу захоплює модерський склад джа форуму. Мені на таке вже жалілися і от дивіться, що це таке?! А ВИ ЗАХОДИЛИ В ГОЛОСУВАННЯ? ТАМ взагалі повний треш, подивіться на переможців і почитайте повідомлення пихатого @Shajtan ось посилання для всіх лінивих дупок: 1 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ХаПаZz 4 303 Трофеи и Медали Опубликовано: 11 июня 7 минут назад, Shajtan сказал: А ще, як оце розуміти? Дівчина жартує і підколює тебе ,а ти одразу дізи ставиш о як цікаво, їм можна, а мені ні? Не знав не знав. І, не бачу там підколювання. Я бачу там передузяту неприязнь та не дружелюбність. 9 минут назад, Shajtan сказал: А самому ж не подобається коли тебе дізять? То чому ж ти роздаєш дізи на кожен її вислів в твій бік, навіть на таке невинне: не, я це почав, не я. 27 минут назад, Shajtan сказал: це було випадково, а ти хейтити його за це будеш до кінця днів? я просто не вірю що випадково, бо то не зі мною одним таке було. Але по суті то лише згадування було. 26 минут назад, Shajtan сказал: Не згоден, тут простіше. В тебе купа часу є для аргументування своєї думки, а в реальному житті ти імпровізуєш на ходу Мені навпаки легше усні діалоги, ніхто ні в які чати не лізе і не гуглить, а має лише свої знання. Тут треба багато писати, і багато читати. Так тут є можливість подумати, але толку? 24 минуты назад, Shajtan сказал: Спершу забий на всіх і ігноруй, чи тобі так важливо, щоби про тебе на форумі говорили і свої думки стосовно твоєї особи писали. От мені пофіг хто що на мене там пише. Я як модер не всіх влаштовую і час від часу потрапляю під критику. І нічого. Проходить день і за ту тему ніхто не згадує вже. А якби я кожен раз кидався "оправдуватися" чи розписувати, чому вони не праві, то це можна було би обсосувати тижнями Хоча, інколи в мене є на це і час і бажання, щось там пообсірати, якийсь конфліктик локальний пороздувати, але якщо я одна із сторін конфлікту і в мене гарний настрій. При цьому хрін мене ви вибісите. Просто колись мені набридне і я самоусунусь з тої теми і мені буде все одно, в кінці був я правий, чи правим лишився мій опонент. Це просто чоловічі обсіраловки Так "погода" вже дійшла до того, що про розмов про гровінг мінімум, а дзьобанню один одного нема кінця. Я взагалі собі сидів тихо, щось там викладав, озвучував свії досвід і то, навіть там дістали, дезів наліпили, і питається для чого? От і виходить штурханина, а не гровінг. 24 минуты назад, Shajtan сказал: А дурень буде намагатися всіма способами довести навколишнім його дурням, що він найрозумніший. "Ви знаєте, я ніколи не сперечаюся з дурнями і завжди ними погоджуюся. - Але ж це тупо! і не має сенсу! - Абсолютно з вами погоджуюся!" 1 click to-> click to-> Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 5 819 Трофеи и Медали Опубликовано: 11 июня 6 минут назад, ХаПаZz сказал: не, я це почав, не я. Так ти дуже легко перетворився на того, кого сам критикував. Щось твої життєві цінності зовсім не стабільні. 1 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 5 819 Трофеи и Медали Опубликовано: 11 июня 10 минут назад, ХаПаZz сказал: "Ви знаєте, я ніколи не сперечаюся з дурнями і завжди ними погоджуюся. - Але ж це тупо! і не має сенсу! - Абсолютно з вами погоджуюся!" було би гарно, якби ти дотримувався цієї філософії, а ти ж почав з ними сперечатися (якщо подивитися на це з твого боку, що всі, хто критикує і дізить тебе, просто дурні) То ось як тут тебе не критикувати. Ти пишеш типу розумну інфу і сам не дотримуєшся неї. Виходить, твої знання просто щоб хизуватися Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ХаПаZz 4 303 Трофеи и Медали Опубликовано: 11 июня 2 минуты назад, Shajtan сказал: Так ти дуже легко перетворився на того, кого сам критикував. Щось твої життєві цінності зовсім не стабільні. я не з меленіалів)я з сурових 90их) click to-> click to-> Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ХаПаZz 4 303 Трофеи и Медали Опубликовано: 11 июня 1 минуту назад, Shajtan сказал: То ось як тут тебе не критикувати. Ти пишеш типу розумну інфу і сам не дотримуєшся неї. Виходить, твої знання просто щоб хизуватися Ну дивись, я ж не нав'язую нікому нічого. І не даю дезу яка комусь шкодить. Все просто змінилося після останніх подій. І в центрі уваги як завжди ті самі люди які будуть просто прикол тягнути. Я вже просив по нормальному. І мої знання взагалі грошей коштують, а я багато чого даю за дарма. Люди дармове не сприймають бо нічого не віддали. Так чи сяк, я себе позиціоную і не дам задавити, така в мене позиція. click to-> click to-> Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
JahVibes 964 Трофеи и Медали Опубликовано: 11 июня 1 час назад, ХаПаZz сказал: мої знання взагалі грошей коштують гюльчатай відкрий лічіко )🫣 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ХаПаZz 4 303 Трофеи и Медали Опубликовано: 11 июня 4 минуты назад, JahVibes сказал: гюльчатай відкрий лічіко )🫣 черга починається з кінця. click to-> click to-> Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
JahVibes 964 Трофеи и Медали Опубликовано: 11 июня 34 минуты назад, ХаПаZz сказал: черга починається з кінця. Тю,може я купити щось хотіла,грубіян Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ХаПаZz 4 303 Трофеи и Медали Опубликовано: 11 июня Только что, JahVibes сказал: Тю,може я купити щось хотіла,грубіян Та ти ціну питай. click to-> click to-> Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
JahVibes 964 Трофеи и Медали Опубликовано: 11 июня 2 часа назад, ХаПаZz сказал: Та ти ціну питай. такий ти потішний, ти той прейскурант собі в профіль прикріпи щоб людей у борги не заганяти 🤣 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ХаПаZz 4 303 Трофеи и Медали Опубликовано: 11 июня 5 минут назад, JahVibes сказал: такий ти потішний, ти той прейскурант собі в профіль прикріпи щоб людей у борги не заганяти 🤣 в мене ціна для тих хто ціну питає. А, так то в мене все за дарма пфф) click to-> click to-> Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
SlowStems31-1 27 Опубликовано: 12 июня Пошук істини перейшов в образи) ось про це я і говорив в темі яку створював! друзі чогось гризуця а якщо по ділу: "органічне" вирощування це не купити рідке лайно від усіляких плагронів та лити як звичайну хімію по розкладу тупо наливати ці модні пляшки в кокос, та не вважати це звичайною гідропонікою на хімозі, то це признак бездумного копіювання. Бо справжє "живе" вирощування це про процес створення живої екосистеми в різосфері - з сотнями корисних організмів в грунті, корисним комахами (які тут новачки постійно витравлюють хімічною зброєю), обміном речовин, сигнальними звʼязками. коротше це дуже цікава тема. Справжя органіка вона потребує розуміння як ролі рослин, так і ролі мікроорганізмів, еволюції життя на ЗЕмлі, ролі Сонця - коротше треба розуміти хоча б шкільний рівень на 11 з 10 та постійно шукати шось нове, бо майже кожен місяць відкривають щось нове, настілки там багато факторів. Кмон, про теруар чули? так ото і воно. Звісно врожаї в 10л гідри і 10л екосистемного субстрату будуть НЕ в пользу землі, але якість "земляних" шишок буде неперевершоною 1 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 5 819 Трофеи и Медали Опубликовано: 12 июня В 11.06.2025 в 18:30, ХаПаZz сказал: я не з меленіалів)я з сурових 90их) Міленіали (іноді пишуть "меленіали") — це покоління людей, народжених орієнтовно між: 1981 і 1996 роками (залежно від джерела, іноді до 1997). Я от Міленіал. А ти тоді хто? 1 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 5 819 Трофеи и Медали Опубликовано: 12 июня 8 часов назад, SlowStems31-1 сказал: з сотнями корисних організмів в грунті, корисним комахами це які такі корисні комахи допомагають органічному вирощуванню? окрім, нехай, хробаків Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
SlowStems31-1 27 Опубликовано: 12 июня 3 часа назад, Shajtan сказал: це які такі корисні комахи допомагають органічному вирощуванню? окрім, нехай, хробаків Наприклад колемболи. Інколи зʼявляються теми на форумі з фотками маленьких продовгуватих комах та питаннями "шо це таке?((((((" і порадами типу "береш зарін/ VX/ новічок і заливаєш весь дім". А це, взагалі-то, дуже корисні істоти. Прискорюють переробку органіки в верхньому шарі грунту. Взагалі навіть не комахи, а організми, які НЕ гриби, бактерії або Protozoa. Тобто кліщі, хробаки, комахи ті інші. Хижі кліщі контролюють чисельність тих же сциарід, и при такому розкладі сциаріди становляться корисним елементом різосфери - грибні комарики (їх лічінуси), взагалі-то, їдять бактеріальні плівки, грибів та інші мікроорганізми та самі становляться їжою для хижаків - корисних кліщів, або деякіх жуків.Чим більше видів в екосистемі тим більш вона стабільна тіж хробаки мають дуже корисний вид: Енхінтреї - маленькі хробачки які постійно рихлять верхній шар грунту, по їх "каналам" вже пересуваються колемболи, які допомогають у деструкції мертвої органіки, що допомогає бактеріям та грибам їх перетворити у доступні для рослини форми. Єдиний мінус, що складно деякі види знайти в Україні, тож доводиться шукати альтернативу деяким видам. коротше - справжній органік гроу це шлях екосистеми. хз чого в кампоті замінити солі на хелати називають органіком. мабуть маркетинг)) 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Michman 3 389 Трофеи и Медали Опубликовано: 15 июня В 11.06.2025 в 16:32, Shajtan сказал: Стосовно @Michman, то цього парубка теж може заносити, але ось ці слова вважаю досить мудро прозвучали з його боку під час дискусії Бо можна псевдоінтелектуальні баталії вести, щоби самоствердитися довго, а пояснити все простою мовою на пальцях, то це покаже твоє справжнє розуміння процесів і понять. Научними термінами можна намагатися задавити суперника по перепалці, але справжній розум там, де є здатність обгорнути розумні научні ідеї простими словами, котрі зрозуміє будь-хто Хорошие слова.....я как бы то же, об этом самом донести хочу....но видать то, как я выражаюсь, с грубостями, сразу ставит человека в штыки.....и пошло поехало, я учитель, я пиздабол, я доказываю.... Я всем повторяю одно и то же, я мечтаю по учиться в Голландии, желательно всю жизнь учиться, я считаю себя дураком(если сравнивать с развитыми странами).....мне очень нравиться практическая подача информации в топовых вузах мира, я этим восхищаюсь и когда я вижу.....как человек преподносит информацию не эффективно, но во всю кричит что я знаю, проявляя свой эгоизм, то уж извини, промолчать не могу.....такая у меня хуёвая натура, кому то не повезло. Захожу в основном ради того, что бы посмотреть чьи то эксперименты, пару лет назад нашел здесь ценную тему с фастами в потах на улице, на сколько я понял для ущемления корневой для более раннего цветения, очень интересная тема ДжаВайбес с привитием.......и таких людей я респектую, которые делятся опытом....но к сожалению в нашей стране, хейт пользуется большей популярностью чем знания.....на пример, как в твоей теме, там где я с тобой делился опытом по лэду... Я только рад, когда со мной делятся опытом и в шоке от того, на сколько люди умудряются повернуть всё противоположно.... Лично тебе постоянная благодарность, за то что терпишь мои заносы.... 2 Українська Конопляна Асоціація (УКА) приєднуємось... https://uacanas.com : https://t.me/uacanas Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Michman 3 389 Трофеи и Медали Опубликовано: 15 июня В 11.06.2025 в 14:25, ХаПаZz сказал: Неее бро, ты можешь утверждать только то, что дурак ты. Говори за себя. Мы там не уместно. Мне часто говорят, что я, не умею то, не умею это, не понимаю ничего в химии, а те кто химии не знают, меня вообще называют лжецом и мразью. Ибо им каждое мое слово ложь. Но именно у меня пол галереи аргументов, больших таких. Я, постоянно свою писанину аргументирую и поясняю. Мне на этом форуме никто ничего умного не сказал еще с 2015ого года. Как смеялись тогда смоих вопросов так и по сей день не знают чем уесть, просто вот говорят на черное белое. На форуме же просто говорят - ты дурак, потому что, я так думаю и мне так хочется. Тут не культурный садовый клуб, где люди расссуждают конструктивно. Тут важнее социальная доминация - то есть быть правым через чью то голову и даже если сам не прав. Гровер там никак и ничего не контролирует, сложно там или легко. Гровер только водичку носит растению. Но там все проще чем кажется. Ты видишь в органической химии сложность, я вижу ненадобность. Роль биоты не только в обмене веществ, а в удержании этих веществ. И да, это просто разложение веществ. (иначе оно не называеться) Мой эгоизм? Я больше тебя людям помогаю и поясняю что к чему. Будь добр пояснить, где ты людям помогаешь? А то, ты настолько умный, что может тебе в пору поучить меня как шишки выращивать? а то, ж у меня все херня, на которую ты даже никогда лайк не влепишь, но замечания умудряешься делать с такой самоуверенностью, что куда мне до тебя. В отличии от тебя, я никогда прямо людям не утверджаю, что они чего то не знают. А уж если не просят так и подавно. Бро эгоизм это когда ты пишешь.....да ты, да я.....да посмотри что у меня, да я больше людям помогаю....это и есть эгоизм чистой воды (( и в твоих словах его ппц как много (( в одном только сообщении выше, эгоистических преувеличений и самообмана довольно много (( И я не пытаюсь показаться умнее тебя, я лишь пытаюсь донести, что ты довольно толковый человек с ровными руками, но твой эгоизм тащит тебя вниз....ты можешь и дальше доказывать здесь что то, а можешь построить свою жизнь ровно так, как ты захочешь......ровно так же, как и я.... Почему я тебе это пишу ? мне допустив не хватает в работе таких людей как ты, таких людей я ценю.....но из за такой вещи как эгоизм, люди сами тащат себя на дно....хотя скрывать не буду, иногда что бы выбраться на верх, нужно включить жесткий эгоизм. Вот допустим ситуация сейчас, ты воспринял меня как хейтера учителя, а я лишь указал на твой минус, в целях твоего же будущего развития, моя логика такова....станешь умнее ты, напишешь что то полезное здесь, выходит больше шансов стать чуток умнее и у меня...... Українська Конопляна Асоціація (УКА) приєднуємось... https://uacanas.com : https://t.me/uacanas Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
qwertytools 317 Опубликовано: 17 июня Почитав,весь цей флуд,це вже процес гниття?😁😁 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас