qwertytools 323 Опубликовано: 14 июня (изменено) Доброго дня,може хто робив уже таке.Який краще обрати гербіцид для очерету?щоб наступного року не виріс Изменено 14 июня пользователем qwertytools 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Legend777 872 Опубликовано: 14 июня (изменено) 34 минуты назад, qwertytools сказал: Доброго дня,може хто робив уже таке.Який краще обрати гербіцид для очерету?щоб наступного року не виріс його ніякий гербіцид на мою думку не візьме моя галявина на очереті, то його корінь десь на півметра в болото заходить, тільки викорчовувати Изменено 14 июня пользователем Legend777 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
qwertytools 323 Опубликовано: 14 июня Ну по інтернетах теорія що бере коли молодий,але хотілось би практики,досвіду.Знаю точно що бере,бо частенько бачу місце де викроплено і не росте взагалі,знаю хто кропив,але нема звязку з цією людиною. 6 минут назад, Legend777 сказал: його ніякий гербіцид на мою думку не візьме моя галявина на очереті, то його корінь десь на півметра в болото заходить, тільки викорчовувати 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
SlowStems31-1 28 Опубликовано: 14 июня Гербіциди знищують не тілки очерет, друже. Жутка отрава. Порушиш майже усе на галявині, потім і твоя раста буде хуйово жити. Краще самому повидірати. Окрім цього, багато гербіцидів токсични і для людини, рекомендую пошукати інфу. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
G-TAMER 34 Опубликовано: 14 июня не юзайте гербициды, пОсаны земля припомнит 🍀 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
qwertytools 323 Опубликовано: 14 июня (изменено) 57 минут назад, SlowStems31-1 сказал: Гербіциди знищують не тілки очерет, друже. Жутка отрава. Порушиш майже усе на галявині, потім і твоя раста буде хуйово жити. Краще самому повидірати. Окрім цього, багато гербіцидів токсични і для людини, рекомендую пошукати інфу. Я в курсі,плани покропити щоб знищити саме очерет,щоб наступного року його не було,часто я туди навідуватись не зможу,щоб руками вибирати,садіння моїх рослин там в планах через рік,або й два,нажаль тільки гербіцид.Сам я його не поборю. Изменено 14 июня пользователем qwertytools Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
qwertytools 323 Опубликовано: 14 июня (изменено) 53 минуты назад, G-TAMER сказал: не юзайте гербициды, пОсаны земля припомнит 🍀 А також хімдобрива,інсектициди,фунгіциди.Вбивайте шкідливі рослини руками! Изменено 14 июня пользователем qwertytools 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 6 032 Трофеи и Медали Опубликовано: 14 июня 3 часа назад, qwertytools сказал: А також хімдобрива,інсектициди,фунгіциди.Вбивайте шкідливі рослини руками! і світло не юзайте в боксах, бо електрика псує екологію 3 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
X720 1 151 Опубликовано: 15 июня В 14.06.2025 в 12:27, SlowStems31-1 сказал: Гербіциди знищують не тілки очерет, друже. Жутка отрава. Порушиш майже усе на галявині, потім і твоя раста буде хуйово жити. Краще самому повидірати. Окрім цього, багато гербіцидів токсични і для людини, рекомендую пошукати інфу. Чим же гербіциди на основі гліфосфата шкідливі для людини? І він ніяк не впливає на то, що ти будеш саджати там після обробки ) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас