MadRoot 1 345 Опубликовано: 23 августа ДВК - 60 Сьогодні на ніч бустер по листу. 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MadRoot 1 345 Опубликовано: 28 августа ДВК - 65 Підливаю воду і добрива, на даний час 1400ппм, 6 пш. 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MadRoot 1 345 Опубликовано: 2 сентября ДВК - 70 Вода, добрива - 1400 ппм, 6 пш. Сьогодні на ніч буде бустер по листу. 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MadRoot 1 345 Опубликовано: 7 сентября ДВК - 75 Заміна розчину - MGB - по нулях, Flowering 4 мл/л. Харв планово на 90 день. 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 16 943 Трофеи и Медали Опубликовано: 7 сентября Найс =) 1 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПРОБЛЕМЫ С РАСТИХОЙ ? Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MadRoot 1 345 Опубликовано: 12 сентября ДВК - 80 Білих стигм незначна кількість. Не впевнений, що є сенс тримати на ріпені ще, бо візуально цвітіння завершилось. Поспостерігаю ще пару днів, якщо змін не буде, то на 2-3 на чисту воду і харв. 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 16 943 Трофеи и Медали Опубликовано: 12 сентября Я пару лет уже практикую добавление сахара за день до харва,вроде слаще шишло =) Я прям дохуя ставлю))) ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПРОБЛЕМЫ С РАСТИХОЙ ? Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MadRoot 1 345 Опубликовано: 12 сентября 14 минут назад, MrHaze сказал: Я пару лет уже практикую добавление сахара за день до харва,вроде слеще шишло =) Я прям дохуя ставлю))) Розкажи детальніше. Як саме додаєш, як це працює, яка відчутна різниця в шиш на цукрі і без? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 16 943 Трофеи и Медали Опубликовано: 12 сентября 6 минут назад, MadRoot сказал: Розкажи детальніше. Як саме додаєш, як це працює, яка відчутна різниця в шиш на цукрі і без? Ну я на земле гровлю,и последний полив на 2 литра грамм 250 сахара ставлю,через 2е суток харв,и да они становятся слаще 2 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПРОБЛЕМЫ С РАСТИХОЙ ? Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MadRoot 1 345 Опубликовано: 12 сентября 3 часа назад, MrHaze сказал: Ну я на земле гровлю,и последний полив на 2 литра грамм 250 сахара ставлю,через 2е суток харв,и да они становятся слаще Цікаво. В контексті цього тут на форумі читав але вже не скажу хто автор - хтось лив апельсиновий сік і на виході мав цитрусовий присмак шиш. Ну і друге, періодично в розмовах про мікорізу і іншу корисну біоту кажуть що її підживлюють солодким - меласою там чи просто цукром. На цей гров не буду експериментувати, бо навіть якщо по твоєму методу то мені на 30 л розчину цукру уйде дохуя))) Але в наступному можна шось і спробувати таке незвичайне. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 6 101 Трофеи и Медали Опубликовано: 13 сентября Гарно вийшло виростить, бро. Як по запаху шишки? Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MadRoot 1 345 Опубликовано: 13 сентября 1 час назад, Shajtan сказал: Гарно вийшло виростить, бро. Як по запаху шишки? Дяка. Запах порадував. Такий тропічний мікс приємний. Зблизька звісно чути що ганжа, але здалеку приємний солодкий запах. Нагадав мій другий кущ, то був дайкірі лайм. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MadRoot 1 345 Опубликовано: 14 сентября Хай буде музло 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MadRoot 1 345 Опубликовано: 15 сентября (изменено) ДВК - 83 Білі стигми таки зʼявились знову, тому ще потримаю. Изменено 15 сентября пользователем MadRoot 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MadRoot 1 345 Опубликовано: 18 сентября (изменено) ДВК - 86 Набухли гарно. Добре що потримав стільки як планував з самого початку. Завтра ставлю на чисту воду з клінером, три дні і рубаю. Цікаво що за останній тиждень шишки набули трохи розувато-фіолетового кольору. Десь загубився в хаті мікроскоп, не можу детально роздивитись трихоми. Але візуально кущ вже готовий і я впевнений що майже всі трихоми там руді і молочні. Изменено 18 сентября пользователем MadRoot 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MadRoot 1 345 Опубликовано: 21 сентября Друзі, про всяк випадок продублюю тему тут. Впевнений, тому, хто зіткнеться з подібною проблемою і симптоматикою, це буде корисно. 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MadRoot 1 345 Опубликовано: 22 сентября (изменено) ДВК - 90 Харвест. Постриг трохи листя, зрізав, розвісив. Изменено 22 сентября пользователем MadRoot 8 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 1 007 Опубликовано: 22 сентября С харвом! 1 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 16 943 Трофеи и Медали Опубликовано: 22 сентября Ох,чуть завидую,такой энергичный приход должен быть =) Самое сативное шо растил,Strawberry Amnesia от Динафем,даже сативнее чем ПП от ДП. 1 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПРОБЛЕМЫ С РАСТИХОЙ ? Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 447 Опубликовано: 22 сентября з харвестом! смачного диму! приєднуюсь до бро Хейза вище (співпадіння? хейз це ж сатівка) заздрю!(по доброму) п.с. а постав якщо не впадляк якусь аву) 2 не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MadRoot 1 345 Опубликовано: 22 сентября (изменено) @BlueberryMuffin щодо ави, декілька рокув тому хотів поміняти, стояла на той момент, але все що загружав, підтягувалось просто якимись артефактами-полосками і я забив. Треба спробувати ще. А щодо диму нажаль він мені не світить, вище викладав тему. доповнено: ура, вийшло) Изменено 22 сентября пользователем MadRoot 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 447 Опубликовано: 22 сентября 5 минут назад, MadRoot сказал: @BlueberryMuffin щодо ави, декілька рокув тому хотів поміняти, стояла на той момент, але все що загружав, підтягувалось просто якимись артефактами-полосками і я забив. Треба спробувати ще. А щодо диму нажаль він мені не світить, вище викладав тему. прочитав факін шіт ще тей бро не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MadRoot 1 345 Опубликовано: 22 сентября 1 минуту назад, BlueberryMuffin сказал: прочитав факін шіт ще тей бро Якщо чесно я сам в ахуї і довго не міг повірити в це навіть дивлячись на аналізи. Завжи раніше думав що алергія це із ряду переоцінених небезпек. Аналізуючи свій побут останніх років ймовірно до такого стану призвело довготривале перебування серед пилку полину + систематичне вживання. Бо раніше, лише при вживанні все було як у всіх з поодинокиси випадками мінімальних побічних у вигляді покрасніння очей, чихання і тд. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 447 Опубликовано: 22 сентября Только что, MadRoot сказал: Якщо чесно я сам в ахуї і довго не міг повірити в це навіть дивлячись на аналізи. Завжи раніше думав що алергія це із ряду переоцінених небезпек. Аналізуючи свій побут останніх років ймовірно до такого стану призвело довготривале перебування серед пилку полину + систематичне вживання. Бо раніше, лише при вживанні все було як у всіх з поодинокиси випадками мінімальних побічних у вигляді покрасніння очей, чихання і тд. я впевнений твій досвід буде корисним для когось в майбутньому, на те форум існує, нести інформацію і. досвід може у вигляді випічки/їжі заходитиме без побічних? 1 не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MadRoot 1 345 Опубликовано: 22 сентября 47 минут назад, MrHaze сказал: Ох,чуть завидую,такой энергичный приход должен быть =) Самое сативное шо растил,Strawberry Amnesia от Динафем,даже сативнее чем ПП от ДП. Із чистої сативи в мене був кущ дайкірі лайм авто, брав матеріал у Riseweed, дуже приємні спогади - запах, ефект, все було прям вау. Після того ще був кущ дурбан пойзон фото генетики Мілени, але він сподобався менше. Але тут треба врахувати ще ріст толеру і загалом моїх очікувань як споживача, бо дайкірі був лише другий кущ і я тоді все це сприймав в новинку. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас