Pablito11 32 Опубликовано: Понедельник в 06:41 Всім привіт! Це фотік gorila glue . Цій дівчинкі 23 дня. Тиждень тому поливав добривом для помідорів npk 20.20.20 На 19 день відірвав їй голову . Фото сьогоднішні . Буду скидати весь розвиток і весь шлях сюди. бачу , що через надмірні дощі розвиток відстає….та і стебло якесь надто тонке … 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 619 Опубликовано: Понедельник в 06:59 Усішного грову бро! Може ще відійде та піде в рост, час ще є трохи) 1 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
jumbojet 1 240 Опубликовано: Понедельник в 09:38 на заході у всіх аут гальмує через прохолодну погоду.... що поробиш - це сг з усіма своїми ризиками... 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Pablito11 32 Опубликовано: Понедельник в 10:41 (изменено) 1 час назад, jumbojet сказал: на заході у всіх аут гальмує через прохолодну погоду.... що поробиш - це сг з усіма своїми ризиками... Це так але я в центральній)) тут теж через день ідуть дощі, ночу температура опускається до. 10 градусів, кожного дня помірна хмарність, вологість 70-80% короче все погано) думаю якби їй дати добрив дорогих, то може б діло пішло, так лаве щас 0(( Изменено Понедельник в 10:42 пользователем Pablito11 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
jumbojet 1 240 Опубликовано: Понедельник в 10:43 Только что, Pablito11 сказал: Це так а я в центральній)) тут теж через день ідуть дощі, ночу температура опускається до. 10 градусів, кожного дня помірна хмарність, вологість 70-80% короче все погано) думаю якби їй дути добрив дорогих, то може б діло пішло, так лаве щас 0(( добрива на жаль не допоможуть, якщо немає нормальних умов для росту. нема тепла - нема руху асимілятів всередині рослини..... 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Pablito11 32 Опубликовано: Понедельник в 10:46 3 минуты назад, jumbojet сказал: добрива на жаль не допоможуть, якщо немає нормальних умов для росту. нема тепла - нема руху асимілятів всередині рослини..... Зрозумів 🥺🥺🥺 що ж чекаєм літа )) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Pablito11 32 Опубликовано: вчера в 09:34 27 днів 🍁 Дав добрива 30.10.10. І вирішив я її гнути, подивимось чи вийде щось з першого разу. По росту начала набирати по трошки, можливий знову стрес від загинання ? 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас