Перейти к публикации

Рекомендованные сообщения

Всім привіт! Це фотік gorila glue . Цій дівчинкі 23 дня. Тиждень тому поливав добривом  для помідорів npk 20.20.20

На 19 день відірвав їй голову . Фото сьогоднішні . Буду скидати весь розвиток і весь шлях сюди.

бачу , що через надмірні дощі розвиток відстає….та і стебло якесь надто тонке …

IMG_3424.jpeg

IMG_3425.jpeg

IMG_3426.jpeg

• Like +1 2

Поделиться сообщением

Усішного грову бро! Може ще відійде та піде в рост, час ще є трохи)

• Like +1 1

Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити :yes:

Поделиться сообщением

на заході у всіх аут гальмує через прохолодну погоду.... що поробиш - це сг з усіма своїми ризиками...

• Like +1 1

Поделиться сообщением

1 час назад, jumbojet сказал:

на заході у всіх аут гальмує через прохолодну погоду.... що поробиш - це сг з усіма своїми ризиками...

Це так але я в центральній)) тут теж через день ідуть дощі, ночу температура опускається до. 10 градусів, кожного дня помірна хмарність, вологість 70-80% короче все погано) думаю якби їй дати добрив дорогих, то може б діло пішло, так лаве щас 0((

Изменено пользователем Pablito11
  • Like +1 2

Поделиться сообщением

Только что, Pablito11 сказал:

Це так а я в центральній)) тут теж через день ідуть дощі, ночу температура опускається до. 10 градусів, кожного дня помірна хмарність, вологість 70-80% короче все погано) думаю якби їй дути добрив дорогих, то може б діло пішло, так лаве щас 0((

добрива на жаль не допоможуть, якщо немає нормальних умов для росту. нема тепла  - нема руху асимілятів всередині рослини.....

• Like +1 2

Поделиться сообщением

3 минуты назад, jumbojet сказал:

добрива на жаль не допоможуть, якщо немає нормальних умов для росту. нема тепла  - нема руху асимілятів всередині рослини.....

Зрозумів 🥺🥺🥺 що ж чекаєм літа ))

• Like +1 1

Поделиться сообщением

27 днів 🍁 Дав добрива 30.10.10. І вирішив я її гнути, подивимось чи вийде щось з  першого разу. По росту начала набирати по трошки, можливий знову стрес від загинання ?

IMG_3469.jpeg

IMG_3470.jpeg

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...