Перейти к публикации

Репорт первый самый сладкий опыт.. Сорт семян конопли Auto Candy Kush Feminized (Canadian Seeds)

Рекомендованные сообщения

@ЗеленаБорода вроді сильно їх не втопив вниз, зробив якраз під корінь спічкою туда зародиша , і зверхе легесенька підсипав не трамбував...(

• Like +1 1

Поделиться сообщением

дирки в накритті робить треба, я не накриваю зазвичай і закопую на 1 фалангу в глибину, але, якщо ти накрив і парник зробив, дивись, щоб земля не була занадто мокра і щоб стакани на сонці не стояли

• Like +1 1

Поделиться сообщением

@Shajtan я поняв, іду знімати пленку 

Поделиться сообщением

@Shajtan у мене сразу в пмж без стаканів, і стоять вот цілий день на сонці) ну можливо і зря на сонце клав, але вже таке поки сам не поймеш як воно ніхто не порадить )

Поделиться сообщением

12 минут назад, l2essence05 сказал:

@Shajtan я поняв, іду знімати пленку 

я просто переживаю, щоб не запарились, бо, одне діло, коли багато простору в парнику, а інше діло, коли плівка над землею прямо і все це на сонці. Можна насіння зварити. Але це моя точка зору...

• Like +1 1

Поделиться сообщением

@Shajtan у мене сразу в пмж без стаканів, і стоять вот цілий день на сонці) ну можливо і зря на сонце клав, але вже таке поки сам не поймеш як воно ніхто не порадить )

якщо ти по-домашньому гровиш і завжди можеш подивитися за насінням, то парник не потрібен фактично. Хіба, коли рослинки вже повилазять і сонце буде прямо сильно їх пекти, можна на перший тиждень зробити їм напівтінь, щоб не спеклись, або парник з баклажки якоїсь, тільки з нормальними отворами по 0,5 см, щоб була вентиляція гарна всередині і сонце не висушувала розсаду.

І, навпаки, коли погода не дуже сонячна, то парник не треба

Слідкуй, поки не проростуть, щоб земля не була мокра прям, але й не суха, якщо зверху підсохла, але не більше, ніж на 1 см, то нічого й поливати. Як кажуть, що занадто, то нездраво. Але якщо ти насінину не посадив на 0,5 см в глибину, звичайно, тоді за вологою слідкувати треба. Та я би в ауті на 1,5-2 см закопував би точно

Але, як вже посадив, то краще не трогай, як є так є, просто слідкуй і очікуй

• Like +1 1

Поделиться сообщением

@Shajtan всё я снял все, вот на одном спустя 6 часов из под земли вышла я переживаю, мб ее присыпать сверху землей? или это она тянится так была на солнце 6 часов после посадки и полива

5408952693436841617.jpg

Поделиться сообщением

@Shajtan я закопав їх на2-3 см спочатку думав що занадто, але полив і стоять на сонці грунт вологий як при проростані +- верхній слой 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

47 минут назад, l2essence05 сказал:

@Shajtan всё я снял все, вот на одном спустя 6 часов из под земли вышла я переживаю, мб ее присыпать сверху землей? или это она тянится так была на солнце 6 часов после посадки и полива

5408952693436841617.jpg

та думаю, що ок, можеш прикрить обрізаной пляшкою ,доки листки не покаже, тільки дірочки в пляшці натикай ножем для вентиляції

бо на сонці може присохнути шкарлупа до насінини і потім погано "каску" скидати буде

• Like +1 2

Поделиться сообщением

23 минуты назад, Shajtan сказал:

та думаю, що ок, можеш прикрить обрізаной пляшкою ,доки листки не покаже, тільки дірочки в пляшці натикай ножем для вентиляції

бо на сонці може присохнути шкарлупа до насінини і потім погано "каску" скидати буде

подякував !!

Поделиться сообщением

Нада було розкрити як скине каску))) 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

2 минуты назад, ЗеленаБорода сказал:

Нада було розкрити як скине каску))) 

всё норм бро вони на сонці стоять, грунт влажний зараз після обіда кайфують в тіньку) пока ще рано щось казати поки з 3 горшків тільки одна з під землі вилізла..((

Поделиться сообщением

Підскажіть будь-ласка якщо на вулиці дощ краще ховати її кудись, чи нехай буде крепшою під ним?

Поделиться сообщением

25 минут назад, l2essence05 сказал:

Підскажіть будь-ласка якщо на вулиці дощ краще ховати її кудись, чи нехай буде крепшою під ним?

Дивись шоб не уплила).якщо дренаж хароший а дождь не злива можеш оставлять .ну луч убери .

Изменено пользователем ЗеленаБорода
  • Like +1 1

Поделиться сообщением

Доброго всім ранку братья та сестри вот із 3 проросших всі пішли вверх але касочку не скідають, грунт не сильно влажний на поверхні до 3см. стоять зараз на сонці під відкроитим небом, що порадите? пшикнути водичкі чучуть на них?

5413371854007169724.jpg

5413371854007169725.jpg

5413371854007169723.jpg

Поделиться сообщением

@ЗеленаБорода буду з доща убирати та вітру убирати в комору)

Поделиться сообщением

19 часов назад, Shajtan сказал:

вот так зробив одну с каскую почало наклоняти до землі, а сам  помогати їй роскритись не хочу..

5413371854007169985.jpg

• Like +1 1

Поделиться сообщением

2 часа назад, l2essence05 сказал:

стояла на відкритому просторі, зараз поклав всіх  в теплицю, там вітер не так дує, одну с каскою почало клонити до землі, думаю ще що вітер її похилив так ..

Поделиться сообщением

22 часа назад, l2essence05 сказал:

@ЗеленаБорода я посадив сразу в горшки, вот обмотав пльонкою, дирочкы там робити чи нехай буде законсервована?

Бро отвори обов'язково зроби небагато штук, діаметр 1-2мм досить буде 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Только что, Dunulbul сказал:

Бро отвори обов'язково зроби небагато штук, діаметр 1-2мм досить буде 

вже накрив стаканчиками, зробив зверху дирочок и по бокам надіюсь скинуть каски, дуже жаль буде якщо ні..

Поделиться сообщением

2 часа назад, l2essence05 сказал:

Як подросте не обоаязково просто щас може вимити,а вітер ток на пользу їм

Поделиться сообщением

вже накрив стаканчиками, зробив зверху дирочок и по бокам надіюсь скинуть каски, дуже жаль буде якщо ні..

До вечора довжини розкритися все норм

Поделиться сообщением

2 минуты назад, ЗеленаБорода сказал:

До вечора довжини розкритися все норм

можу під неї пару капель води дати? я покругу від нею полив не багато вот переживаю чи їм води не замало?

Поделиться сообщением

Можеш не помішає.нада було вечером залити. Якщо з под землі вилізла уже + 

Изменено пользователем ЗеленаБорода
  • Like +1 1

Поделиться сообщением

на каску можна крапнути кілька крапель води, бо так може й засохнути, не розкрившись

слабеньке насіння якесь в тебе...

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...