Перейти к публикации

Перший аутдор в житті 🍁

Рекомендованные сообщения

Всим привіт 🙋‍♂️ Вирішив я вперше в житті особисто виростити ростішки. Курю років 10 і весь час купував, то друзі то ще щось, і набридло це все бо час зараз самі розумієте .Замовив 5 насінин з яких дві тільки розкрилися в ватних дисках, замовляв на боб марлі . На фото : та що більша це auto chocolope, та що менша auto blue diesel 

Спочатку росли в баклажках 5л. на первих двох фото 📷 (грунт був куплений для помідорів )

На третій неділі викопав дві лунки розміром з відро, грунт взяв звичайний чорнозем з огороду, добавив по літровій банці піску, тирси, і попелу, розмішав гарно і висадив в відкритий грунт (5, 6 фото)

Полив їх узваром з бананових шкурків, ефек наче нічого, але добіса мурах потім 🐜

Спочатку стрес, пересадка, потім ночу температура 8-9 градусів, дньом 17-19 на протязі десяти днів 🤯

Потім на я дав їм добрива для помідорів за 40грн 😆 npk 10,54,10, теж стрес піймали що на третій день покрутило всі малі листки, але нічого і це пережили, тому зараз не дивуюсь чому вони такі маленькі…

Я допустив дуже багато помилок, але нічого, дай Бог на той рік буде все набагато краще 🙏

І останні два фото сьогоднішні, цікаво чи вони  в обʼємі збільшаться, чи залишились чекати вже дозрівання тільки?

Далі буде 👌

IMG_3178.jpeg

IMG_3415.jpeg

IMG_3316.jpeg

IMG_3177.jpeg

IMG_3257.jpeg

IMG_3256.jpeg

IMG_3315.jpeg

IMG_3416.jpeg

IMG_3510.jpeg

IMG_3501.jpeg

Изменено пользователем Pablito11
  • Like +1 7

Поделиться сообщением

Приколльно бревнами обложил =)

• Like +1 1

Поделиться сообщением

6 минут назад, MrHaze сказал:

Приколльно бревнами обложил =)

Тому що є дві кішки, які люблять какать прям під ними, і все потім там переривати 🤬

тому обрав такий варіант, ефективний!

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Я теж заховав за палками ялини, доки підростуть, бо коти цей рік навіть пару вигребли

А так в тебе все чітко росте, все гуд

• Like +1 1

Поделиться сообщением

1 час назад, Shajtan сказал:

Я теж заховав за палками ялини, доки підростуть, бо коти цей рік навіть пару вигребли

А так в тебе все чітко росте, все гуд

Дякую ! Як вважаєш, скільки ще неділь фінішу?

Поделиться сообщением

Маловата але гарна. Ще 7 неділь мін в там буде видно.

• Like +1 2

Поделиться сообщением

18 минут назад, ЗеленаБорода сказал:

Маловата але гарна. Ще 7 неділь мін в там буде видно.

Їм зараз 7 неділь , скільки ще +- до харву??

Поделиться сообщением

5 часов назад, Pablito11 сказал:

Їм зараз 7 неділь , скільки ще +- до харву??

Ще стільки ) Період цвітіння 55 - 65 діб до кондиції 70 - 80 дб

Поделиться сообщением

2 часа назад, ЗеленаБорода сказал:

Ще стільки ) Період цвітіння 55 - 65 діб до кондиції 70 - 80 дб

Огоо, я думав ще тижнів  3 😬 дякую за відповідь, знач ще  є шанси на хоть якесь збільшення?)

Поделиться сообщением

7 часов назад, Pablito11 сказал:

Огоо, я думав ще тижнів  3 😬 дякую за відповідь, знач ще  є шанси на хоть якесь збільшення?)

Да звичайно є, тільки у висоту не дуже виросте, а масу набере прилично. Нада ще чекати.

Поделиться сообщением

1 час назад, ЗеленаБорода сказал:

Да звичайно є, тільки у висоту не дуже виросте, а масу набере прилично. Нада ще чекати.

Дякую, ти розвіяв мої думки)) 

Поделиться сообщением

Сьогодні побачив на одній шишці цвіль розміром 0.3мм на 0.3 Видалив обережно ту пляму, зайшов в інтернет почитати про це і другий раз в житті посивів.. Всі пишуть що потрібно зрізати весь кущ 🥹 

Що Ви скажете ?? Фото не робив на жаль.(

чи подивитись пару днів, якщо ще зʼявиться тоді зрізати??? Я в шоці

підскажіть що робити поки я не зробив помилок 

пляма була схожа на цвіль яка утворюється на їжі, яка довго лежить

Поделиться сообщением

7 минут назад, Pablito11 сказал:

Сьогодні побачив на одній шишці цвіль розміром 0.3мм на 0.3 Видалив обережно ту пляму, зайшов в інтернет почитати про це і другий раз в житті посивів.. Всі пишуть що потрібно зрізати весь кущ 🥹 

Плесень это плохо старина...сложно от нее избавится,Саня7777 советовал препарат "Скор",говорит помагает.

Поделиться сообщением

14 минут назад, Pablito11 сказал:

якщо дощі і в тебе йдуть, то можна просто шишку чи гілку зрізати ,а решту чекати.

Поделиться сообщением

36 минут назад, MrHaze сказал:

Плесень это плохо старина...сложно от нее избавится,Саня7777 советовал препарат "Скор",говорит помагает.

Завтра куплю, дякую

31 минуту назад, Shajtan сказал:

якщо дощі і в тебе йдуть, то можна просто шишку чи гілку зрізати ,а решту чекати.

Такий варіант мене більше влаштовує)) дякую. А курити можна потім її?))чи викидати?

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Таке в мене питання ще є, яке третій день не дає мені спокою. Якщо зараз коцнути шишку, вона накурить?і якщо можна то де краще відірвати? З голови чи боковушок? Чи ще рано? І як її висушити швидко!?😃

Голяки повні настали, повикурювали все в районі 30км на 360 градусів

голодовка…..

IMG_3576.jpeg

• Like +1 3

Поделиться сообщением

Чуть попрет...нарежь мелко и в казанчике высуши,у меня корешь нетерпеливый так сушит =))

Я чес слово не пробовал такую быструю сушку,на днате помню за ночь высыхало😀

• Like +1 2

Поделиться сообщением

2 минуты назад, MrHaze сказал:

Чуть попрет...нарежь мелко и в казанчике высуши,у меня корешь нетерпеливый так сушит =))

Як сушить в казані???

Поделиться сообщением

1 минуту назад, Pablito11 сказал:

Як сушить в казані???

Кажу ж...мелко нарезаешь,и на маленьком огне постоянно мешай шоб не сгорело,когда казан сильно нагреется снимай 

• Like +1 3

Поделиться сообщением

2 часа назад, MrHaze сказал:

Кажу ж...мелко нарезаешь,и на маленьком огне постоянно мешай шоб не сгорело,когда казан сильно нагреется снимай 

Та все що хоч можна використовувати, хоч сковорідку хоч кусок заліза чи нержавійки. Навіть просто у звичайній банці з під консерви. Головне ТНC не випалити і вчасно знімати. Я найчастіше використовував невелику жаровню на газовій плиті. Приблизно півгодини виходить.

• Like +1 2

Поделиться сообщением

2 часа назад, Pablito11 сказал:

Таке в мене питання ще є, яке третій день не дає мені спокою. Якщо зараз коцнути шишку, вона накурить?і якщо можна то де краще відірвати? З голови чи боковушок? Чи ще рано? І як її висушити швидко!?😃

Голяки повні настали, повикурювали все в районі 30км на 360 градусів

голодовка…..

IMG_3576.jpeg

Голову не коцай бо там найкращі і найбільші шишки. Буде менше врожаю. Краще коцай ті, що в глибині і не хватає світла бо з них все одно мало буде. Та і поки їх покуриш там вже й основне дозріє. А посушити взагалі не проблема. 

Изменено пользователем RustCohle

Поделиться сообщением

21 минуту назад, RustCohle сказал:

Голову не коцай бо там найкращі і найбільші шишки. Буде менше врожаю. Краще коцай ті, що в глибині і не хватає світла бо з них все одно мало буде. Та і поки їх покуриш там вже й основне дозріє. А посушити взагалі не проблема. 

Дякую за пораду 🫡 Прийму до уваги!!!

Поделиться сообщением

13 часов назад, MrHaze сказал:

Я тоже так сушил на голодняках) измельчал ножницами шишку , начиная от основания стебля, что аж все тысячи чашечек рассыпаются на куча куча частей. И на мисочке металлической грел, мешал постоянно, на индукционной плите на минимум. 15-20 минут и всё сухенькое, а если аккуратно это делать, то даже часть вкуса может сохраниться 

Когда было больше времени ждать, тогда я просто измельчал и ложил дома, дня 3 и готово)

10 часов назад, RustCohle сказал:

найчастіше використовував невелику жаровню на газовій плиті. Приблизно півгодини виходить.

У меня когда-то была приблуда в сельских условиях))) большая жестяная банка, снизу свечка стояла кпуглая, банка на возвышенности. Так и сушил от свечки когда-то)) особенно в блек аут

• Like +1 2

Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити :yes:

Поделиться сообщением

Всим привіт. Сьогодні оглядав рослини, то тьфу тьфу тьфу плісняви немає 🙏 обробив СКОРОМ.

Але сьогодні знайшов якихось нових мешканців 🦟

чим обробляти, і чи можна на стадії цвіту ?!

також зробив сьогодні дефоліацію обом рослинам, тому що на нижні поверхи взагалі світло не попадало, там один попкорн , тому вирішив обрізати листя, які закривають доступ світла!

також дав кампота дешевого по 2л. На подругу 😃

Нарешті закінчилася епоха дощів і буде тепло )))

Візуально почали набирати обʼєм 🫶🙏

IMG_3597.jpeg

IMG_3601.jpeg

IMG_3599.jpeg

IMG_3472.jpeg

IMG_3609.jpeg

• Like +1 3

Поделиться сообщением

16 минут назад, Pablito11 сказал:

чим обробляти

Обработай препаратом "Золон" бро,1 ампулу на 2л воды я делал последний раз,гусеницы умерли и эта хуйня умрет.

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...