Перейти к публикации

Перший аутдор в житті 🍁

Рекомендованные сообщения

10 неділь 5/5 🍁

Сьогодні дав монофосфат калію, якщо чесно шишки слабо наберають, а от листя росте шо йлбнуте, кожні 3 дня стрижу їх, не знаю в чому справа, але монофосфат калію щось не діє

На фото auto chocolope , а blue diesel вже скурив не дочекався харву…

IMG_3919.jpeg

• Like +1 3

Поделиться сообщением

Я би не стриг листя... Один-два зрізати, коли затіняють, то ок, а як тотально ріжуть люди листя, то це признак, що людина далека від ботаніки

• Like +1 3

Поделиться сообщением

44 минуты назад, Shajtan сказал:

Я би не стриг листя... Один-два зрізати, коли затіняють, то ок, а як тотально ріжуть люди листя, то це признак, що людина далека від ботаніки

Може бути таке, що всі свої сили вона тратить на листя!? Бо їх безліч.. а шишки за неділю не змінились взагалі візуально, навіть я б сказав похудали )

Поделиться сообщением

В 15.07.2025 в 19:03, Pablito11 сказал:

Може бути таке, що всі свої сили вона тратить на листя!? Бо їх безліч.. а шишки за неділю не змінились взагалі візуально, навіть я б сказав похудали )

які ще рослини ти знаєш, котрі вирощують люди, щоб їм обрізали листки, щоб ті давали більше врожаю?

• Like +1 1

Поделиться сообщением

18 минут назад, Shajtan сказал:

які ще рослини ти знаєш, котрі вирощують люди, щоб їм обрізали листки, щоб ті давали більше врожаю?

Помідори, огірки, суниця 

Поделиться сообщением

В 15.07.2025 в 19:03, Pablito11 сказал:

Листья,это своего рода генераторы и аккумуляторы енергии растения,а ты их постоянно режешь,не давая возможности работать по прямому назначению.В ауте листья режут по необходимости,и то на Веге.

4 часа назад, Pablito11 сказал:

Помідори, огірки, суниця 

Ты случайно с тепличным выращиванием не путаешь?Я только в тепличном комплексе видел,чтобы вырезали бадылля огурцов,на помидорах кстати,листьев ни кто не резал.За клубнику не знаю,но тоже маловероятно,разве шо слегка прореживают.

Не знаю,какого ты результата ожидал от монофосфата…так шоб полил и сразу шишки надулись,так он не работает.Он скорее исключает дефициты,которых к слову на кусте и не заметно.Шишки,на разных сортах,отличаются по размерам и структуре,и они не обязательно будут толщиной с кулак.Подвязуй резать листья,дай растению набрать массы и сил для вызревания и будет тебе счастье.

• Like +1 3

Поделиться сообщением

8 часов назад, Хотабыч сказал:

Листья,это своего рода генераторы и аккумуляторы енергии растения,а ты их постоянно режешь,не давая возможности работать по прямому назначению.В ауте листья режут по необходимости,и то на Веге.

Ты случайно с тепличным выращиванием не путаешь?Я только в тепличном комплексе видел,чтобы вырезали бадылля огурцов,на помидорах кстати,листьев ни кто не резал.За клубнику не знаю,но тоже маловероятно,разве шо слегка прореживают.

Не знаю,какого ты результата ожидал от монофосфата…так шоб полил и сразу шишки надулись,так он не работает.Он скорее исключает дефициты,которых к слову на кусте и не заметно.Шишки,на разных сортах,отличаются по размерам и структуре,и они не обязательно будут толщиной с кулак.Подвязуй резать листья,дай растению набрать массы и сил для вызревания и будет тебе счастье.

Зрозумів! 

• Like +1 2

Поделиться сообщением

Добрий ранок, завтра 11 неділь. Підскажіть будь ласка, чи можна вже різати, чи ще тижник хай постоє?

IMG_4057.jpeg

IMG_4056.jpeg

• Like +1 2

Поделиться сообщением

IMG_4059.png

• Like +1 3

Поделиться сообщением

14 минут назад, Pablito11 сказал:

IMG_4059.png

Я би ще потримав,стігми білі,листя зелене

• Like +1 2

Поделиться сообщением

Добрий ранок 

Сьогодні нам 11 тижнів (5/6)

IMG_4022.jpeg

• Like +1 2

Поделиться сообщением

Згоден, нехай ще постоїть)

Бро, а що по запаху зараз?

В 17.07.2025 в 16:37, Pablito11 сказал:

Помідори, огірки

З приводу цього трохи скажу. Помідори можна тільки високорослі так кропити(а саме пасинкувати), щоб вигнати рослину 2-3 м. і плоди були великі. Але високорослі помідорі це свого роду як фотоперіодні сорти))) Фотіки ще можна вагонами різати якщо є бажання, особливо на цвіті. Хтось в ТГ минулої осіні таку ялинку викладав, відрами листя зняте було, а виглядала як і не порізана))

Огірки - теж можна, колу прищіпнуть, якщо все добре, то буде велика рослина і широка якщо підв'язувати, формувати. Дині також можна і потрібно. Але це не йде в порівняння з автоквітучими сортами. Там все чітко розраховане, я на автоматі може шутк 7 за цикл листів зніму які мені дуже не подобаються або дуже затіняють, ну це в індорі, в ауті дозволив собі 3-4 штуки зрізати великих старих)) А так краще не різати бро, ось на останньому фото де листики внизу я бачу поживні речовини, які рослина туди вклала але не отримає від цього нічого бо зрізане)

Алеж, як люблю казати, всеодно шось та й буде):526525657_Like50:

Пам'ятаю унікальний раз, коли виріс автік дуже рахітний та і догляду було мало, але, він був крутий з точки зору маскування. Бо виглядав як просто сорняк. Тоненькі шишечки, просто такі тоненькі гілки, при цьому досить високі гілочки для такого, сантиметрів 70, і багато розгалуджень, якось мутувало прикольно так. І листів не було майже, якісь однопалі тільки, які не кидалися в очі, взагалі не дуже схоже було на траву з точки зору шишок бо вони вийшли не типові. Місце грову було дивне з точки зору грунту, схоже, ну там глиняна хата через півтора метри була)) Але нагребало як треба ще і як, щось та й зібралося і це завжди приємно)

• Like +1 1

Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити :yes:

Вдалого полювання, сталкер:1086183370_Smoke50:

Поделиться сообщением

19 минут назад, Mecheniy сказал:

Бро, а що по запаху зараз?

Метра на 4-5 якщо є вітер, якщо немає 1-2м., але якщо її потрогати то напевно всі 10 м 😃

21 минуту назад, Mecheniy сказал:

А так краще не різати бро, ось на останньому фото де листики внизу я бачу поживні речовини, які рослина туди вклала але не отримає від цього нічого бо зрізане)

На наступний рік буду знати, що так робити не можна !

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Тільки що зрізав ялинку…. Сосід підар , поспорився, поча через забор варнякат. Що здасть мене, прийшлось зрізати….

кінець історії)))

Изменено пользователем Pablito11

Поделиться сообщением

Співчуваю бро( такі сусіди це неприємно дуже 

• Like +1 2

Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити :yes:

Поделиться сообщением

Взвешивание и трип репорт будет бро?

Поделиться сообщением

34 минуты назад, MrHaze сказал:

Взвешивание и трип репорт будет бро?

Немає чим звішувати( а репорт це як ?)😃

Поделиться сообщением

Только что, Pablito11 сказал:

Немає чим звішувати( а репорт це як ?)😃

Трип репорт...это када описываешь как накурило,как вкус,запах

Поделиться сообщением

1 минуту назад, MrHaze сказал:

Трип репорт...это када описываешь как накурило,как вкус,запах

Пахне зараз різким дуже запахом ( по паспорту шоколад в кавичках) а на запах як дизельне паливо)) вже в мікрохвильовкі сушив пів часа назад то бере потужно) через хвилин три вже така ізмєна, що починаєш тупити, і палися короче) Ну це мікрохвильвка,) як висохне напишу , пролічувати  там немає що(

IMG_4112.jpeg

IMG_4106.jpeg

• Like +1 5

Поделиться сообщением

Але в мене поруч ще росте там горила) її не став чіпати) там нема нічого ще) думаю може заспокоється, та і вона маленька така)чимсь обгородю, а там як піде)

IMG_4089.jpeg

Изменено пользователем Pablito11
  • Like +1 5

Поделиться сообщением

9 часов назад, Pablito11 сказал:

Пахне зараз різким дуже запахом ( по паспорту шоколад в кавичках) а на запах як дизельне паливо)) вже в мікрохвильовкі сушив пів часа назад то бере потужно) через хвилин три вже така ізмєна, що починаєш тупити, і палися короче) Ну це мікрохвильвка,) як висохне напишу , пролічувати  там немає що(

IMG_4112.jpeg

IMG_4106.jpeg

Когда само высохнет (без микроволновки) уже будет интересней.Рекомендую хотя бы одну шишку,всунуть в какой то пузырек от витамин,и закинуть в холодильник дней на 10,если ещё не скурил.

• Like +1 2

Поделиться сообщением

46 минут назад, Хотабыч сказал:

Рекомендую хотя бы одну шишку,всунуть в какой то пузырек от витамин,и закинуть в холодильник дней на 10,если ещё не скурил.

Ні, все що на фото все в наявності)

можна детальніше будь ласка

IMG_4121.jpeg

IMG_4120.jpeg

• Like +1 2

Поделиться сообщением

1 час назад, Pablito11 сказал:

Ні, все що на фото все в наявності)

можна детальніше будь ласка

IMG_4121.jpeg

IMG_4120.jpeg

Высыхает шишка(когда веточка,на которой непосредственно шишка,издает хруст,когда ломаешь)веточки отделяешь,шишки складываешь в плотно закрывающуюся тару(у меня это банки,с закруткой,или капроновой крышкой,без разницы)и ложишь в холодильник.Дня через 3-4,желательно посмотреть,не скопился ли конденсат(иногда такое бывает)открываешь,проверяешь,если все норм,ставишь обратно.Ещё бывает,шо шишку пересушивают(рассыпается в руках)в этом случае,ложишь в банку/твою тару небольшую дольку яблока,апельсина,лимона .Через несколько дней проверяешь,шишка должна впитать в себя влагу и стать менее хрупкой.У меня постоянно хранится в холодильнике,но если нет такой возможности,подержи хотя бы дней 10-15,произойдет хотя бы частичная ферментация,благотворно влияющая на вкус и запах.

Хранить шишки,в любом случае желательно-обязательно,в плотно закрытой таре и не на открытом солнце.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

13 часов назад, Pablito11 сказал:

Але в мене поруч ще росте там горила) її не став чіпати) там нема нічого ще) думаю може заспокоється, та і вона маленька така)чимсь обгородю, а там як піде)

IMG_4089.jpeg

Заспокоїться наврядчи бро, є такі злоєбучі особистості які ненавидять траву і ще й будуть вважати що благо тобі роблять тим що тебе сдають, ти ж "наркоман", а там "допоможуть", знаю я людей з таким мисленням...

Краще бро ховай як можеш і чим можеш)) і тягни далі щоб не висока була. Краще щоб він не знав бо не факт що заспокоїться, я б не розраховував на це)

• Like +1 2

Поделиться сообщением

Вже висохла, жара швидко…переклав у банку бо пересохли..накурює так, що тіпи вже морозяться коли до них звоню, по паспорту 27 тгк, відчувається 

IMG_4192.jpeg

0B36196B-E1C4-4F68-867D-21B83BE07075.jpeg

• Like +1 3

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...