SaSM 30 Опубликовано: 30 июня (изменено) Всіх вітаю, вирішив завести свій перший репорт. В центрі уваги дві Great White Shark від еррорсів. Бокс 80*80*180/ світло Quantum Board 150w на діодах lm281b+/ субстрат "Щедра Земля Універсальна"/ Вода з крану, відстояна/ Добрив маю цілу купу, але поки що використовував лише ROST 15/7/7 та Сульфат Магнію/ Grow Bag 15L.Також тільки на днях замовив Ph тестер і ще не мав можливості ним скористатись. Висадив я їх 27 та 30 травня, попередньо замочивши між сереветками. Як тренування використовую LST, а також планував спробувати mainline, але після топінгу отримав 4 нові точки росту замість 2 і вирішив зупинитись на цьому. Перша Растішка(посаджена 27.5) Скрытый текст 11.6 15.6 16.6 Топнув 21.6 А так вона виглядала вже через 5 днів після топінгу 27.6 30.6 Розтягнув з LST Друга Растішка(Посаджена 30.5) Скрытый текст 11.6 16.6 19.6 Топнув 25.6 Стан через 6 днів після топінгу 30.6 Розтягнув з LST У першої рослини було пожовтіння між жилками, але я вже пройшовся по ній сульфатом магнію і прогрес ніби хвороби зупинився. Не знаю коли краще переводити їх на цвіт, тому сподіваюсь на ваші поради😵 Изменено 30 июня пользователем SaSM 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ЗеленаБорода 18 Опубликовано: 30 июня 5 часов назад, SaSM сказал: Всіх вітаю, вирішив завести свій перший репорт. В центрі уваги дві Great White Shark від еррорсів. Бокс 80*80*180/ світло Quantum Board 150w на діодах lm281b+/ субстрат "Щедра Земля Універсальна"/ Вода з крану, відстояна/ Добрив маю цілу купу, але поки що використовував лише ROST 15/7/7 та Сульфат Магнію/ Grow Bag 15L.Також тільки на днях замовив Ph тестер і ще не мав можливості ним скористатись. Висадив я їх 27 та 30 травня, попередньо замочивши між сереветками. Як тренування використовую LST, а також планував спробувати mainline, але після топінгу отримав 4 нові точки росту замість 2 і вирішив зупинитись на цьому. Перша Растішка(посаджена 27.5) Показать содержимое 11.6 15.6 16.6 Топнув 21.6 А так вона виглядала вже через 5 днів після топінгу 27.6 30.6 Розтягнув з LST Друга Растішка(Посаджена 30.5) Показать содержимое 11.6 16.6 19.6 Топнув 25.6 Стан через 6 днів після топінгу 30.6 Розтягнув з LST У першої рослини було пожовтіння між жилками, але я вже пройшовся по ній сульфатом магнію і прогрес ніби хвороби зупинився. Не знаю коли краще переводити їх на цвіт, тому сподіваюсь на ваші поради😵 Здоров. Дивлячись скільки ти хочеш підняти з цих малих. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 17 225 Трофеи и Медали Опубликовано: 30 июня Успіхів бро =) 1 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПРОБЛЕМЫ С РАСТИХОЙ ? Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
SaSM 30 Опубликовано: 1 июля 16 часов назад, MrHaze сказал: Успіхів бро =) Дякую 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
SaSM 30 Опубликовано: 1 июля 16 часов назад, ЗеленаБорода сказал: Здоров. Дивлячись скільки ти хочеш підняти з цих малих. Конкретної цифри я не маю, питання скоріше в тому що краще - перевести на цвіт найближчим часом чи дати їм ще наростити зеленої маси. По висоті запас є, але я не знайшов інфи чи можна перетримати їх у вегі, тому і думаю Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ЗеленаБорода 18 Опубликовано: 1 июля 1 час назад, SaSM сказал: Конкретної цифри я не маю, питання скоріше в тому що краще - перевести на цвіт найближчим часом чи дати їм ще наростити зеленої маси. По висоті запас є, але я не знайшов інфи чи можна перетримати їх у вегі, тому і думаю Якщо авт то він сам зацвіте а фот йому байдуже.Подгоняй верхи по висоті і запускай цвітіння щоб рівномірно зріли.ща вона велика вже чи така як на фото? 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
SaSM 30 Опубликовано: 1 июля 10 минут назад, ЗеленаБорода сказал: Якщо авт то він сам зацвіте а фот йому байдуже.Подгоняй верхи по висоті і запускай цвітіння щоб рівномірно зріли.ща вона велика вже чи така як на фото? Це фотіки, зараз такі як на фото, буду тоді далі тримати в вегі 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
SaSM 30 Опубликовано: 3 июля upd. Так як було вирішено продовжити вегу, продовжилось тренування растішок, а саме видалення нижнього\внутрішнього або затіненого росту. На такий стрес вони відреагували прекрасно і продовжили ріст буквально через день, що мене дуже радує. Більше ніяких маніпуляцій не планується, хіба що перед цвітом розтяну їх на однакову висоту. Сьогодні полив відстояною водою з пш 6.2, зачекаю ще тиждень-півтора і переводитиму на 12\12. Перша Растішка Скрытый текст 1.7 Трохи перестарався з її обрізкою, але це перший досвід, тому не судіть строго(думаю потрібно було лишити ще по одній парі листів ближче до центру) 3.7 Друга Растішка Скрытый текст 1.7 Така ж обрізка, але ця вже була набагато впевненіше 3.7 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
SaSM 30 Опубликовано: 8 июля Вже завтра планується перехід на цвітіння, так як розміри обох рослин мене вже влаштовують. На який час доби ви зазвичай ставите ніч(наприклад з 12:00 до 00:00), хочеться зрозуміти оптимальний період.Перша Растішка Скрытый текст 5.7 7.7 Тут дивно засвічено, тому вона виглядає трохи жовтою Друга Растішка Скрытый текст 5.7 7.7 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ЗеленаБорода 18 Опубликовано: 8 июля Головне щоб світло не потрапляло в бокс. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
SaSM 30 Опубликовано: 10 июля Перший день 12/12, всі фото відразу після 19 годин темряви, провів невелику дефоліацію.Перша Растішка Скрытый текст 10.7 10.7 Після дефоліації Друга Растішка Скрытый текст 10.7 10.7 Після дефоліації 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
SaSM 30 Опубликовано: 12 июля upd. Вертикальний ріст по декілька сантимертів за день, висоти боксу повинно вистачити. Напевно ще зроблю\куплю сітку скрог, щоб все було на одній висотіПерша Растішка Скрытый текст 12.7 Друга Растішка Скрытый текст 12.7 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
SaSM 30 Опубликовано: 21 июля Давно не було ніяких апдейтів, тому ось З обома рослинами все супер, потрохи заправляю скрог, ще тиждень і стретч повинен закінчитисяПерша Растішка Скрытый текст 17.7 20.7 Друга Растішка Скрытый текст 17.7 20.7 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
SaSM 30 Опубликовано: 24 августа Було мало фото з цвітіння, бо на мою думку це не дуже цікавий період росту для репорту, так як мене в першу чергу цікавило саме тренування рослин і те, як вони до цього адаптуються. Весь блум до того ж пройшов без жодної проблеми. Добрива спочатку давав в півдози, чергував з проливом простою водою і згодом перейшов на постійний полив з добривами. Харвест я планував на 5-10 вересня, але через дію "непереборної сили" доведеться харвестити 30 серпня. Вже спробував трохи попкорн шишок, ефект мене цілком влаштовує, тож маємо те що маємо😵. Також додав декілька фото зроблених сьогодні 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас