PitonChik 1 713 Опубликовано: 18 июля, 2025 Всім хто зайшов Pease! Погода в цьому сезоні ну прям здивувала , стільки втрат по розсаді я ще ніколи не мав. Тепер ще не хватає в вересні нігу . Почнемо: 1.Умови- Дачний Аут 2.Кормлю -Valagro Master,Planafol . 3.Захищаю- Актара, Актофіт 4.Замочив-28,04 5.Висадив -30,04 6.Сходи в перших числах травня Надпилив,Замочив, Серветка, Стакани - Все як завжди. А потім відключили опалення і почались втрати, холод ,волога, як западло зіпсувалась погода і пропало солнце. Період росту в стаканах і висадку я не фотав, хуёвая погода не давала посадити Садив під обрізану баклаху і весь травень відкривав і закривав щоб не померзли. До речі - як експеримент посадив я на початку квітня одну рослинку (раннік від бро @Kaktuss) , садив в заглублення під баклаху і ве добре ,вижила , трохі підмерзли листя ,але росте, зараз сама висока рослина. І ось на дворі літо 15,06,25 Original Charas @OldKyivHills Рослини дві , ростуть в різних умовах Mango Sherbet @Shajtan Sour Blueberry @Shajtan Авты виглядають поярчє , але є і чупачупси. 23,06,25 Годую ,поливаю Original Charas @OldKyivHills Mango Sherbet @Shajtan Зацвіли Sour Blueberry @Shajtan 11 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OldKyivHills 1 560 Опубликовано: 18 июля, 2025 Успіхів бро! В цьому році аут не простий у всіх) 4 Якщо цінуєш якісну генетику! https://jahforum.net/topic/84365-nasinnya-vid-old-kyiv-hills-seeds🇺🇦/ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
PitonChik 1 713 Опубликовано: 18 июля, 2025 1,07,25 Original Charas @OldKyivHills По маленьку набираємо Mango Sherbe @Shajtan Sour Blueberry @Shajtan Далі буде 9 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
PitonChik 1 713 Опубликовано: 19 июля, 2025 15.07.25 Original Charas @OldKyivHills Mango Sherbet @Shajtan Sour Blueberry @Shajtan 9 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 184 Трофеи и Медали Опубликовано: 19 июля, 2025 Sour Blueberry це саме те, що мені око радує. Обожнюю такий колір Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
PitonChik 1 713 Опубликовано: 19 июля, 2025 5 часов назад, Shajtan сказал: Sour Blueberry це саме те, що мені око радує. Обожнюю такий колір Дуже ярка рослина 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
PitonChik 1 713 Опубликовано: 1 августа, 2025 20.07 Original Charas @OldKyivHills Дівчата мають різний фенотип , одна здається буде з рожевим відливом, а друга пішла в цвіт Mango Sherbet @Shajtan Пухне 25,07 Sour Blueberry @Shajtan Дівчинка хапанула плісняву , ураження пішли по всій рослині,ізза того що вона синя їх особо не видно , прийняте рішення під нож. Mango Sherbet @Shajtan Набирає на очах ,центральна як 50 каналюга, суцвіття незвично великі Original Charas @OldKyivHills Одна цвіте по повній 8 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OldKyivHills 1 560 Опубликовано: 1 августа, 2025 3 часа назад, PitonChik сказал: 20.07 Original Charas @OldKyivHills Дівчата мають різний фенотип , одна здається буде з рожевим відливом, а друга пішла в цвіт Mango Sherbet @Shajtan Пухне 25,07 Sour Blueberry @Shajtan Дівчинка хапанула плісняву , ураження пішли по всій рослині,ізза того що вона синя їх особо не видно , прийняте рішення під нож. Mango Sherbet @Shajtan Набирає на очах ,центральна як 50 каналюга, суцвіття незвично великі Original Charas @OldKyivHills Одна цвіте по повній Як вони по запаху бро? Якщо цінуєш якісну генетику! https://jahforum.net/topic/84365-nasinnya-vid-old-kyiv-hills-seeds🇺🇦/ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 184 Трофеи и Медали Опубликовано: 1 августа, 2025 5 часов назад, PitonChik сказал: 20.07 Original Charas @OldKyivHills Дівчата мають різний фенотип , одна здається буде з рожевим відливом, а друга пішла в цвіт Mango Sherbet @Shajtan Пухне 25,07 Sour Blueberry @Shajtan Дівчинка хапанула плісняву , ураження пішли по всій рослині,ізза того що вона синя їх особо не видно , прийняте рішення під нож. Mango Sherbet @Shajtan Набирає на очах ,центральна як 50 каналюга, суцвіття незвично великі Original Charas @OldKyivHills Одна цвіте по повній я би не спішив так швидко різати, а обробив би фунгіцидом, а після 2-3 тижнів вже би дивився... Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
PitonChik 1 713 Опубликовано: 2 августа, 2025 22 часа назад, OldKyivHills сказал: Як вони по запаху бро? Поки що без змін, не пахтьорить 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
PitonChik 1 713 Опубликовано: 2 августа, 2025 В 01.08.2025 в 16:07, Shajtan сказал: я би не спішив так швидко різати, а обробив би фунгіцидом, а після 2-3 тижнів вже би дивився... Я вже наступав на ці граблі , якщо пішло массово то треба спасати що є, нажаль другий горіх цієї масті згубили мурахи , ще на посадці. Гарна рослина , запах вражає 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
PitonChik 1 713 Опубликовано: 3 августа, 2025 03.08 Original Charas @OldKyivHills Після дощів знову спека, волога додала зросту . Поки не підсохне не годую Назву їх 1.Рожева 2.Зелена Зелену теж буду гнути, щоб сусідів не дратувала 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
PitonChik 1 713 Опубликовано: 4 августа, 2025 04.08 Mango Sherbet @Shajtan Думаю скоро під ніж 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 184 Трофеи и Медали Опубликовано: 4 августа, 2025 16 часов назад, PitonChik сказал: 04.08 Mango Sherbet @Shajtan Думаю скоро під ніж і як зараз по запаху? В 03.08.2025 в 09:36, PitonChik сказал: 03.08 Original Charas @OldKyivHills Після дощів знову спека, волога додала зросту . Поки не підсохне не годую Назву їх 1.Рожева 2.Зелена Зелену теж буду гнути, щоб сусідів не дратувала оце буде гарний врожай Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
PitonChik 1 713 Опубликовано: 5 августа, 2025 9 часов назад, Shajtan сказал: і як зараз по запаху? оце буде гарний врожай Як для автомата скромно, пока не помацаєш її Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
PitonChik 1 713 Опубликовано: 5 августа, 2025 Ось так війшло ,не погано. суцвіття плотне, запах солодкий. Йде на пролечку 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 184 Трофеи и Медали Опубликовано: 6 августа, 2025 В 05.08.2025 в 12:02, PitonChik сказал: Ось так війшло ,не погано. суцвіття плотне, запах солодкий. Йде на пролечку ну щось покурити буде може ранувато зрізав? Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
PitonChik 1 713 Опубликовано: 7 августа, 2025 20 часов назад, Shajtan сказал: ну щось покурити буде може ранувато зрізав? Я з пліснявой не бавлюсь, вже є гіркий опит Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
PitonChik 1 713 Опубликовано: 8 августа, 2025 08.08 Original Charas @OldKyivHills Рожева Цвітом і не пахне Зелена Шурує по повній, кормлю пою 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 2 081 Опубликовано: 8 августа, 2025 26 минут назад, PitonChik сказал: Цвітом і не пахне Та ладно, волосками плюётся хорошо так, я бы сказал начали потихоньку закручиваться, кучерявиться. Предцвет близок, хотя это уже он и есть я бы сказал, но с этого состояния вымахает ещё ого-го) Красивые дефки 2 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Чистка репорту від флуду/поміняти обкладинку --> в лс. Вдалого полювання, сталкер Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 184 Трофеи и Медали Опубликовано: 8 августа, 2025 8 часов назад, PitonChik сказал: 08.08 Original Charas @OldKyivHills Рожева Цвітом і не пахне Зелена Шурує по повній, кормлю пою через забор вже виглядають. Не палєвно? Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
PitonChik 1 713 Опубликовано: 9 августа, 2025 15 часов назад, Shajtan сказал: через забор вже виглядають. Не палєвно? З тієї сторони адекватні сусіди, не одобряют , але і не пиздять. Я її нахилю трошки, щоб не маячила 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
PitonChik 1 713 Опубликовано: 26 августа, 2025 Всім слідкуючим Привіт !!! 25,08 Погодні качєлі заеба..і , спочатку літо єлє дочекалися і тут наааа, кінець авгута ,а я з ранку в куртці . Що по дівчатам : Original Charas @OldKyivHills Зелена пухне Рожева квітне З чим я стикнувся - ніколи такого не було ,але грішу на добрива, справа в тому що в мене на ередені циклу закіньчилось добриво Master15-5-30 , бігати заказувати я обломався і купив Чистий лист для вєгі. І ось яку шляпу я почав набюдо.вувать на деякіх рослинах - Я так розумію що це нестача калію ? Десь тиждень тому я їм дав МФК , нічого не змінилось, люди підказали дай сульфат калію ,я дав , пройшло дня три і поки нічого. Які думки ? 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
PitonChik 1 713 Опубликовано: 31 августа, 2025 31.08 Літу прийшов кінець. Сподіваюсь що погодка потримається Поки Авти лікуються , фоти по трозу набирають. Після підживлення сульфатом калію ситуація не змінилась, як були ті листи з жовтим краєм ,так і лишились. Вчора дав по листу Ізобіон , гарний стім, по весні в мене від нього всі дерева дуріють, подивимось що буде з дівчатами. Original Charas від @OldKyivHills Рожева Зелена 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
OldKyivHills 1 560 Опубликовано: 31 августа, 2025 2 часа назад, PitonChik сказал: 31.08 Літу прийшов кінець. Сподіваюсь що погодка потримається Поки Авти лікуються , фоти по трозу набирають. Після підживлення сульфатом калію ситуація не змінилась, як були ті листи з жовтим краєм ,так і лишились. Вчора дав по листу Ізобіон , гарний стім, по весні в мене від нього всі дерева дуріють, подивимось що буде з дівчатами. Original Charas від @OldKyivHills Рожева Зелена 1 Якщо цінуєш якісну генетику! https://jahforum.net/topic/84365-nasinnya-vid-old-kyiv-hills-seeds🇺🇦/ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас