Rukalips 663 Опубликовано: 21 июля Вітаю шановні гровери!) Це мій перший серйозний гров. До цього пару раз пробував але насіння було ноунейм і то яйця викине то бадилля виросте. Цоро разу вирішив підійти до справи більш серйозно. Купив насіння від Royal Qween сорт Purple Queen (avto). Добрива прикріплю фото нижче. 6 LED лампочок на 2700 lum. На дно горщика наступав приблизно 2-3 см керамзиту, замішав грунт з перлітом приблизно 10% перліту. Пророщував в ватних дисках. Приблизно 3-4 дня. Поливаю поки що з пульвіка коли в рослини настає ніч. Доречі цикл обрав 18/6. На початку є проблемка з жарою, трохи покрутило листя але думаю це поправити можна. 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Rukalips 663 Опубликовано: 21 июля 1 час назад, MrHaze сказал: Успіхів бро =) Дякую!) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Rukalips 663 Опубликовано: 22 июля День - 9 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Rukalips 663 Опубликовано: 22 июля Вітаю всіх! Сьогодні приїхала витяжка, вже замонтував і докинув ще один вентилятор) думаю тепер їй буде комфортніше) VID_20250722_145626005.mp4 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Rukalips 663 Опубликовано: 23 июля День -10 Сьогодні планую дати пів порції добрив. 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Rukalips 663 Опубликовано: 24 июля День - 11 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Rukalips 663 Опубликовано: 25 июля День - 12 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Rukalips 663 Опубликовано: 26 июля День - 13 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Rukalips 663 Опубликовано: 27 июля День - 14 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Rukalips 663 Опубликовано: 28 июля День - 15 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 6 389 Трофеи и Медали Опубликовано: 26 сентября Свято наближається..... 1 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Rukalips 663 Опубликовано: 26 сентября 11 минут назад, Shajtan сказал: Свято наближається..... Ой, наближається)) вже чекаю з нетерпінням!!)) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Rukalips 663 Опубликовано: 27 сентября День - 76 Перевірив тріхоми, бурштинових вже більше ніж було вчора і позавчора але не достатньо, приблизно 8-10% Стоїмо далі)) 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Rukalips 663 Опубликовано: 28 сентября День - 77 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Rukalips 663 Опубликовано: 29 сентября День - 78 Всім миру! Харв заплановав на 7 жовтня тож ще не довго😉 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Rukalips 663 Опубликовано: 29 сентября Знімав нещодавно пробу. 1. Смак: я не знаю як пояснити цей смак але спробую) це фруктовий мікс як у якоїсь фруктової жвачки) 2.Запах: Від запаху я взагалі дурію) пахне вона як фруктовий сироп!) запах дуже смачний і солодкий!) 3. Ефект: Після першої баночки вона ніби дає тобі час зрозуміти що ти щойно зробив, а після другої ти вже розумієш що третя тобі не треба бо тількі перша накрила) і накрила дуже крепко! І що ще мене приємно здивувало що тримає вона дуже довго і навіть якщо поспати то коли прокидаєшся вона і далі працює!) Тож можу зробити висновок: мені вона неймовірно сподобалась!!! 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 1 207 Опубликовано: 29 сентября 6 минут назад, Rukalips сказал: Знімав нещодавно пробу. 1. Смак: я не знаю як пояснити цей смак але спробую) це фруктовий мікс як у якоїсь фруктової жвачки) 2.Запах: Від запаху я взагалі дурію) пахне вона як фруктовий сироп!) запах дуже смачний і солодкий!) 3. Ефект: Після першої баночки вона ніби дає тобі час зрозуміти що ти щойно зробив, а після другої ти вже розумієш що третя тобі не треба бо тількі перша накрила) і накрила дуже крепко! І що ще мене приємно здивувало що тримає вона дуже довго і навіть якщо поспати то коли прокидаєшся вона і далі працює!) Тож можу зробити висновок: мені вона неймовірно сподобалась!!! Вітаю бро, ніштяк відгук!) 2 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Вдалого полювання, сталкер Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ROMANKLIM 581 Опубликовано: 29 сентября 4 часа назад, Rukalips сказал: Знімав нещодавно пробу. 1. Смак: я не знаю як пояснити цей смак але спробую) це фруктовий мікс як у якоїсь фруктової жвачки) 2.Запах: Від запаху я взагалі дурію) пахне вона як фруктовий сироп!) запах дуже смачний і солодкий!) 3. Ефект: Після першої баночки вона ніби дає тобі час зрозуміти що ти щойно зробив, а після другої ти вже розумієш що третя тобі не треба бо тількі перша накрила) і накрила дуже крепко! І що ще мене приємно здивувало що тримає вона дуже довго і навіть якщо поспати то коли прокидаєшся вона і далі працює!) Тож можу зробити висновок: мені вона неймовірно сподобалась!!! Бро, дякую, дуже файно описав! 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Rukalips 663 Опубликовано: 30 сентября День - 79 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Rukalips 663 Опубликовано: 1 октября День - 80 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Rukalips 663 Опубликовано: 2 октября День - 81 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Rukalips 663 Опубликовано: 3 октября День - 82 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Rukalips 663 Опубликовано: 4 октября День - 83 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 468 Опубликовано: 4 октября ух яка діваха, відверніться панове 1 не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Rukalips 663 Опубликовано: 4 октября 56 минут назад, BlueberryMuffin сказал: ух яка діваха, відверніться панове Воу-воу....спряч волину!😅 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ROMANKLIM 581 Опубликовано: 4 октября 5 часов назад, Rukalips сказал: День - 83 Скрытый текст Брачо, трихоми дивишся? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Rukalips 663 Опубликовано: 4 октября 4 минуты назад, ROMANKLIM сказал: Брачо, трихоми дивишся? Звісно, а як же!) 7 жовтня іде під ніж. Вже десь %20 бурштину) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ROMANKLIM 581 Опубликовано: 4 октября 8 минут назад, Rukalips сказал: 7 жовтня іде під ніж. Вже десь %20 бурштину) Айяйяй! 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Rukalips 663 Опубликовано: 5 октября День - 84 Сьогодні останній раз дав води. Далі засуха, темрява і ніж) Такі змішані відчуття ніби і радісно, а ніби вже і звик до неї🙄 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ROMANKLIM 581 Опубликовано: 5 октября В 31.08.2025 в 22:26, Rukalips сказал: вирішив послухатись поради (підстригти листя) і подивлюсь чи дасть це якийсь результат) Бро, як бачиш результат експерименту з дефоліацію? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Rukalips 663 Опубликовано: 5 октября 5 минут назад, ROMANKLIM сказал: Бро, як бачиш результат експерименту з дефоліацію? В принципі результат позитивний, більше повітря проходить між шишками=меньше імовірність плісняви+світло дістає до нижніх гілок+стрес і більша кількість смоли. Тобто я задоволений результатом. Але з іншого боку я не знаю як би вела себе растіха якщо б я цього не зробив) Загалом результат позитивний) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ROMANKLIM 581 Опубликовано: 5 октября Бошки велетні. Вітаю!🎉 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Rukalips 663 Опубликовано: 5 октября 3 минуты назад, ROMANKLIM сказал: Бошки велетні. Вітаю!🎉 Дякую!) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 468 Опубликовано: 5 октября 4 часа назад, ROMANKLIM сказал: Бро, як бачиш результат експерименту з дефоліацію? кожен раз чікаю автіки(тільки вже як пішов процес цвітіння,не раніше 50дня) завжди все чітко 4 часа назад, Rukalips сказал: В принципі результат позитивний, більше повітря проходить між шишками=меньше імовірність плісняви+світло дістає до нижніх гілок+стрес і більша кількість смоли. Тобто я задоволений результатом. Але з іншого боку я не знаю як би вела себе растіха якщо б я цього не зробив) Загалом результат позитивний) дуже вдале спостереження! тільки зайвий раз переконуюсь що автіки все ж треба брити 1 не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 6 389 Трофеи и Медали Опубликовано: 6 октября В 05.10.2025 в 13:26, BlueberryMuffin сказал: кожен раз чікаю автіки(тільки вже як пішов процес цвітіння,не раніше 50дня) завжди все чітко дуже вдале спостереження! тільки зайвий раз переконуюсь що автіки все ж треба брити Під кінець цвітіння можна брити всих по суті 2 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас