SoundBwoy 8 Опубликовано: 21 июля, 2025 Йо товарищи! Кто пробовал микродозинг каннабиса? Есть в этом деле плюсы какие-то? 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 MrHaze 18 101 Трофеи и Медали Опубликовано: 21 июля, 2025 Здесь только гипердозинг у всех =)) 4 9 ORGANIC GROW CLUB Осветите тьму Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 MadRoot 1 351 Опубликовано: 21 июля, 2025 Когда имеешь свой урожай, приставку микро сразу забываешь)) 4 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 SoundBwoy 8 Опубликовано: 21 июля, 2025 Мне очень легко перекупить и ловлю сразу паническую атаку. Вот хотел микродозинг попробовать,слышал где-то вроде хорошо работает) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 MadRoot 1 351 Опубликовано: 21 июля, 2025 Попробуй вапик. Он насыпает мягче и эффект короче, не перекуришь с одной заправки. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 SoundBwoy 8 Опубликовано: 21 июля, 2025 Вапорайзер? 5 минут назад, MadRoot сказал: Попробуй вапик. Он насыпает мягче и эффект короче, не перекуришь с одной заправки. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 MadRoot 1 351 Опубликовано: 21 июля, 2025 1 минуту назад, SoundBwoy сказал: Вапорайзер? Да 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 DzidzioID 1 074 Опубликовано: 21 июля, 2025 Мішай з табаком. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Shajtan 7 843 Трофеи и Медали Опубликовано: 21 июля, 2025 Я курю мікродозой вже пів року по тій же причині, що й ти. Курю по дрібці через такий вапік скліний: Досить гарний варіант. Насипав всередину. Знизу підігріваю вогнем (зазвичай прямо над газовою плитою. Головне не перегріти і маленькими хапочками пари викурюю. Найс варік для мене. Другий момент, щоб не було панічки - обирай сорти канабісу з низьким рівнем тгк. В комбінації з кбд ще краще, бо кбд вирівнює тріпчик. Найкращий сорт, який я поки що знаходив для себе, то це CBD Northern Lights. Його можна трохи більеш покурити, немає побічних ефектів, не відчувається змореність після тріпу і гарно дозується. Прорекламую свій магазин, якщо цікаво, ось цей сорт: http://shajtanshop.com/index.php?route=product/product&product_id=1636&search=cbd Третій момент - навчитися слідкувати за диханням. медитація і пранаяма допомагає знижувати побічні ефекти від бед тріпа. Четверте - алкоголь. Якщо вживаєш, то при бедняку можна 30 г віскаріка (чи що там тобі до душі) бахнути. Стає легше. П'яте - гаряча вода. При бедняках вивільняється адреналін і звужуються судини. Гаряча ванна, або ванночка для рук і ніг полегшує негативні ефекти. Шосте - кисле та гостре. Чорний перець та лимон мають в собі флавоноїди, котрі покращують самопочуття при бедняках. Ну і сьоме - сет енд ситтінг. Прослідкуй, коли частіше бедняки в тебе. На самоті чи в компанії. В хаті чи на природі і т.п. Спробуй обрати ідеальну обстановку і прослідкуй, чи не викликає в тебе бедняк, наприклад, якийсь Валєра, коли ви курите на гаражі під драм енд бейс. Сподіваюся, мої поради тобі допоможуть 3 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 SoundBwoy 8 Опубликовано: 22 июля, 2025 (изменено) 7 часов назад, Shajtan сказал: Я курю мікродозой вже пів року по тій же причині, що й ти. Курю по дрібці через такий вапік скліний: Досить гарний варіант. Насипав всередину. Знизу підігріваю вогнем (зазвичай прямо над газовою плитою. Головне не перегріти і маленькими хапочками пари викурюю. Найс варік для мене. Другий момент, щоб не було панічки - обирай сорти канабісу з низьким рівнем тгк. В комбінації з кбд ще краще, бо кбд вирівнює тріпчик. Найкращий сорт, який я поки що знаходив для себе, то це CBD Northern Lights. Його можна трохи більеш покурити, немає побічних ефектів, не відчувається змореність після тріпу і гарно дозується. Прорекламую свій магазин, якщо цікаво, ось цей сорт: http://shajtanshop.com/index.php?route=product/product&product_id=1636&search=cbd Третій момент - навчитися слідкувати за диханням. медитація і пранаяма допомагає знижувати побічні ефекти від бед тріпа. Четверте - алкоголь. Якщо вживаєш, то при бедняку можна 30 г віскаріка (чи що там тобі до душі) бахнути. Стає легше. П'яте - гаряча вода. При бедняках вивільняється адреналін і звужуються судини. Гаряча ванна, або ванночка для рук і ніг полегшує негативні ефекти. Шосте - кисле та гостре. Чорний перець та лимон мають в собі флавоноїди, котрі покращують самопочуття при бедняках. Ну і сьоме - сет е.нд ситтінг. Прослідкуй, коли частіше бедняки в тебе. На самоті чи в компанії. В хаті чи на природі і т.п. Спробуй обрати ідеальну обстановку і прослідкуй, чи не викликає в тебе бедняк, наприклад, якийсь Валєра, коли ви курите на гаражі під драм енд бейс. Сподіваюся, мої поради тобі допоможуть Дякую) Дуже слушні поради. С приводу сортів канабісу вже дуже давно хочу спробувати сорти,де сбд більше,ніж тгк. Але нажаль через війну прийшлося переїхати до батьків,тому зараз вирощувати не варіант. Приходиться покупати те що є(. Про чорний перець доречі давно чув). А Ось с приводу Валери. Я і спіймав пам'ятаю першій бедняк ще в далекому 2007,коли в мене були дреди і я накурився з якимося гопніками на борщагівці 😬 Изменено 22 июля, 2025 пользователем SoundBwoy 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 CannabisDoomOcculta 7 964 Опубликовано: 22 июля, 2025 Якщо це сатіва і забити мікро-хапочку то на 3-4 години може трохи розігнати на спілкування та гарний настрій, якщо індіка - особисто я все одно підубитий) Ось знову кекси зробив - іноді беру 1/8 вранці, та оце останній час ні) 1 >>> Джа-Юмор <<< >>>Удобрения своими руками!<<< >>>Бытовой Лэд. Тест!<<< >>>Под Микроскопом!<<< >>>Печенье из Травки! Ну ооочень простой рецепт)))<<< Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 SoundBwoy 8 Опубликовано: 22 июля, 2025 1 час назад, CannabisDoomOcculta сказал: Якщо це сатіва і забити мікро-хапочку то на 3-4 години може трохи розігнати на спілкування та гарний настрій, якщо індіка - особисто я все одно підубитий) Ось знову кекси зробив - іноді беру 1/8 вранці, та оце останній час ні) А для вас мікро хапачка,це скільки?) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Shajtan 7 843 Трофеи и Медали Опубликовано: 22 июля, 2025 1 час назад, SoundBwoy сказал: А для вас мікро хапачка,це скільки?) для мене мікро хапка це десь третина від кількості трави, котру товариш заряджає в мокрий. А робить він 2-3 банки. То по факту це 1/6-1/9 від звичайного козацького покуру, до того ж через вапорайзер вона і м'якше накриває і, як бонус, смакує набагато краще 2 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 CannabisDoomOcculta 7 964 Опубликовано: 22 июля, 2025 4 часа назад, SoundBwoy сказал: А для вас мікро хапачка,це скільки?) Отака неповна ложечка у вапорайзер, тільки не концентрату. Дві вже багато для легкого настрою 2 >>> Джа-Юмор <<< >>>Удобрения своими руками!<<< >>>Бытовой Лэд. Тест!<<< >>>Под Микроскопом!<<< >>>Печенье из Травки! Ну ооочень простой рецепт)))<<< Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 SoundBwoy 8 Опубликовано: 22 июля, 2025 2 часа назад, CannabisDoomOcculta сказал: Отака неповна ложечка у вапорайзер, тільки не концентрату. Дві вже багато для легкого настрою Дякую) нажаль зараз немає можливості курити канабіс з великим вмістом cbd,буду пробувати те що продають. Але нажаль продають прям з великим вмістом тгк 😬 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Koc9lk 108 Опубликовано: 23 июля, 2025 В 21.07.2025 в 21:21, SoundBwoy сказал: Мне очень легко перекупить и ловлю сразу паническую атаку. Вот хотел микродозинг попробовать,слышал где-то вроде хорошо работает) от стафа конечно много зависит, я когда пытался в микро юзал пипетку,забивал не сильно плотно и делал микро тяги) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Mecheniy 3 105 Опубликовано: 23 июля, 2025 В 22.07.2025 в 01:34, Shajtan сказал: Я курю мікродозой вже пів року по тій же причині, що й ти. Курю по дрібці через такий вапік скліний: Досить гарний варіант. Насипав всередину. Знизу підігріваю вогнем (зазвичай прямо над газовою плитою. Головне не перегріти і маленькими хапочками пари викурюю. Найс варік для мене. Другий момент, щоб не було панічки - обирай сорти канабісу з низьким рівнем тгк. В комбінації з кбд ще краще, бо кбд вирівнює тріпчик. Найкращий сорт, який я поки що знаходив для себе, то це CBD Northern Lights. Його можна трохи більеш покурити, немає побічних ефектів, не відчувається змореність після тріпу і гарно дозується. Прорекламую свій магазин, якщо цікаво, ось цей сорт: http://shajtanshop.com/index.php?route=product/product&product_id=1636&search=cbd Третій момент - навчитися слідкувати за диханням. медитація і пранаяма допомагає знижувати побічні ефекти від бед тріпа. Четверте - алкоголь. Якщо вживаєш, то при бедняку можна 30 г віскаріка (чи що там тобі до душі) бахнути. Стає легше. П'яте - гаряча вода. При бедняках вивільняється адреналін і звужуються судини. Гаряча ванна, або ванночка для рук і ніг полегшує негативні ефекти. Шосте - кисле та гостре. Чорний перець та лимон мають в собі флавоноїди, котрі покращують самопочуття при бедняках. Ну і сьоме - сет енд ситтінг. Прослідкуй, коли частіше бедняки в тебе. На самоті чи в компанії. В хаті чи на природі і т.п. Спробуй обрати ідеальну обстановку і прослідкуй, чи не викликає в тебе бедняк, наприклад, якийсь Валєра, коли ви курите на гаражі під драм енд бейс. Сподіваюся, мої поради тобі допоможуть Чудова трубка бро, теж думаю таку взяти потім) через неї все можна пихать і пари будуть летіти, потужно і прикольно) Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Чистка репорту від флуду/поміняти обкладинку --> в лс. Вдалого полювання, сталкер Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 SoundBwoy 8 Опубликовано: 23 июля, 2025 2 часа назад, Koc9lk сказал: от стафа конечно много зависит, я когда пытался в микро юзал пипетку,забивал не сильно плотно и делал микро тяги) Скуривал целую пипетку?) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 DrRastafarai 231 Опубликовано: 23 июля, 2025 останні 2 роки перейшов на мікродозинг, тільки сатива (або ж гібрилди з її домінацією) мені стало в кайф, як по моральному так і фізичному стані) курю через вейп, косяки, або ж міні бонги) всім своїм друзям рекомендував. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 SoundBwoy 8 Опубликовано: 23 июля, 2025 3 часа назад, DrRastafarai сказал: останні 2 роки перейшов на мікродозинг, тільки сатива (або ж гібрилди з її домінацією) мені стало в кайф, як по моральному так і фізичному стані) курю через вейп, косяки, або ж міні бонги) всім своїм друзям рекомендував. А у Вас мікродозинг це скільки?) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 DrRastafarai 231 Опубликовано: 23 июля, 2025 А у Вас мікродозинг це скільки?)Хз, 1/4 банки як раніше куривМожу завтра на ваги кинути дозу) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 SoundBwoy 8 Опубликовано: 23 июля, 2025 58 минут назад, DrRastafarai сказал: Хз, 1/4 банки як раніше курив Можу завтра на ваги кинути дозу) Та я приблизно зрозумів) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Shajtan 7 843 Трофеи и Медали Опубликовано: 23 июля, 2025 24 минуты назад, SoundBwoy сказал: Та я приблизно зрозумів) а ти скільки куриш до бедняка? Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 SoundBwoy 8 Опубликовано: 23 июля, 2025 1 час назад, Shajtan сказал: а ти скільки куриш до бедняка? До бедняка не курю,та і від сорту все залежить(хз який там сорт у тик в кого купляю) Але в цілому щоб прям не дуже добре було, вистачає одного водного. Але через водний більше не вживаю. Зараз забиваю трубочку десь на дві затяжки і норм) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Koc9lk 108 Опубликовано: 24 июля, 2025 23 часа назад, SoundBwoy сказал: Скуривал целую пипетку?) ахах,ні, це вже не мікро) залежить від того як затрамбував,мабуть 1 затяжку 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 kivalrd 2 085 Опубликовано: 24 июля, 2025 Лучше хороший попуск, чем микродозинг. Каннабис - это не грибы, толерантность все равно растет. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Вопрос
SoundBwoy 8
Йо товарищи! Кто пробовал микродозинг каннабиса? Есть в этом деле плюсы какие-то?
Поделиться сообщением
28 ответов на этот вопрос
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас