Shajtan 7 524 Трофеи и Медали Опубликовано: 14 августа, 2025 Коротенький репорт для всіх, кому цікаво, що я вирощую. Якщо коротко, то насіння я отримав через треті руки від бро @sshkiper за що йому респект і уважуха Потрапило мені до рук 6 насінин авто регулярів Lowryder від відомого Doctor's Choice. Вирішено було зробити трохи регулярного насіння для себе і трохи фемок лоріка для продажу. Забігаючи наперед, врожай я вже зібрав, але репорт не проводив, лише фоткав весь процес. Скрытый текст (таких репортів ще пару думаю на форумі викласти по іншим сортам, які ростив для свого магаза в іншій локації, але сьогодні не про це) Умови вирощування: Витяжка: Prima Klima PK150-2 (390 або 760 м3/год) на дві палатки (в одній, меншій, лоріки) Култуб: Світло: Днат 600 вт Грунт: суміш торфу та кокосу Добрива: NovaMax (вперше буду тестити) В комплекті тдс-метр, пш-метр, термо-гігрометр і віра в майбутнє. __________________________________________________________________________ Пророщував між вологими ватними дисками в зіп-лок пакетах Висадив в суміш торфу з кокосом (50/50).... І от без зайвих прилюдій перед вами новонароджені лоріки: На наступний день вилізла решта лоріків Ну, і раз в рослин різниця по проростанню лише один день, буду вказувати надалі один вік на всіх, щоби не плутатися. Ок? Планую за кілька днів репорт залити і рописати все. Може й вам так буде цікавіше з імітацією реального часу виходу оновлень по репорту... І мені менше часу витрачати на процес викладання постів. Всім мира! 10 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 2 737 Опубликовано: 15 августа, 2025 Рівного грову і сильного насіння Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Чистка репорту від флуду/поміняти обкладинку --> в лс. Вдалого полювання, сталкер Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
JahVibes 1 414 Трофеи и Медали Опубликовано: 15 августа, 2025 Джа блесс Бро🙏 Цікаво як зацвітали,одночасно чи ні…… Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DrRastafarai 228 Опубликовано: 15 августа, 2025 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 524 Трофеи и Медали Опубликовано: 15 августа, 2025 Продовжуємо репорт 3 дні ялинам ================================================ 10 днів Остання ялина трохи пожурилась, листочки в неї не гуд... ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ 20 днів продовжимо... У нас тут півник №1 І ще півник №4 №6 не показала нічого, бо вона трохи відстає №2 показала стігми № 3 теж показала жіноче єство І ось забагована рослина №5 ,я хз що з нею. ПШ та ППМ однаковий +/- в усіх горщиках Чекайте на продовження 5 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 524 Трофеи и Медали Опубликовано: 17 августа, 2025 Скрытый текст Один лорік пішов на герма і, як ви вже знаєте, в мене ще два півня було. Так що такі справи.... Дівчата ростуть і розвиваються 33 дні від каски на фото рослини здаються більш насичено зеленими через те, що фоткав їх під днатом і кольорокорекцію зробив так-сяк №2 №3 №5 (той що рахітненький) ________________________----------------------------------______________________________ 46 днів від каски №2 №3 №5 (рахітик потроху вичухується) 7 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 524 Трофеи и Медали Опубликовано: 23 августа, 2025 Я тут трохи підхворів, тому часу на форум дуже не було, але продовжимо... Лоріки цвітуть і пішли жити кожен до свого півника по різним кімнатам. Фотки куща №5 десь посіяв на компі, тому він з'явиться пізніше... А поки пара його сестер №3. (66 днів від каски) Верх нічого так... а низ рідкуватий, але це ще моде пов'язане з насінням, що тягне на себе всі соки №2. (66 днів від каски) Оце симпатична видалась мала ,але, маленький шматочок запліснявів. Я додав більше вентиляторів на обдув і мені вдалося зупинити розповсюдження плісняви. Врешті, вся пліснява, котра з'явилась на той момент засохла і завмерла... _______________________________ +====================== №2. (80 днів від каски) Як для лоріка це дуже довго, але насіння не хотіло зріть дуже швидко, тому прийшлося чекати, доки кущ сам не почне вже засихати. Якби ростив на шишки, то зрізав би ще на 60 днів. А так... як є... нажаль, за два тижні все ж ще шматок шишки запліснявів. І що цікаво, поряд росли інші сорти, і не підхопили плісняву взагалі. А от лорік і ще Gushers, який я піднімав в той період натрапили на плісняву... Ну... що поробиш. На фото видно, що навіть не все насіння так і не дозріло. Дуже дивний кущ, так довго зріє насіння, що я заморився чекати... Знайшов старовинну газету, на якій стриг шишки. І зафоткав вам частину пліснявілих шишок і частину вцілілих. ___________________________________________________________ ================================= Після сушки вага шишок з насінням - 25 грамчиків. Якщо відкинути плісняву і насіння, то покурити не багато, але мені з головою вистачить. Кинув одну шишку на пролічку, щоби затестити по смаку через парочку місяців що воно виросло. А решту врожаю перетер, щоби насіння відібрати і затестити, що там по покуру... Пліснява піде десь на пітонячі берега... Про інші кущі згодом 7 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 524 Трофеи и Медали Опубликовано: 29 августа, 2025 Через тиждень дорізав решту Lowryder #3 (18,3 г сухої маси) Lowryder #5 (14.6 г сухої маси) ______________________________ _______________________________ Ну і на цьому все Дякую за увагу! Похвалитися великими врожаями не зміг, але ефект від цих шишок дуже гарний (в розділі Тріп-репортів все розпишу, як пролікую кілька шишок і затестую). Та й, головне, що насіння зробив і тепер можна буде в ауті на слідуючий рік кілька підняти для інтересу... 7 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас