DrRastafarai 228 Опубликовано: 22 августа, 2025 Stay organic, stay blessed Bless Up, друзі! Сьогодні стартує мій третій гров — досвід росте разом зі мною. Вирощую в землі BioBizz Light-Mix, харчування теж на органіці від BioBizz.Сорт: Crystal Meth від FastBuds, назвав його Гацик — в честь кореша, з яким колись не раз бахали 📦 Бокс: ш120×г60×в150 см💡 Світло: Samsung LM301H Grow Board 150W, режим 18\6🌬️ Вентиль китайський 221 м³/год + вугільний фільтр🌬️ Додатковий вентиль на обдув куща 🪴 Горщик: гроубег 11 л📏 Прилади: pH/TDS метр Milwaukee Скрытый текст Колись ще обов’язково вирощу фотік на кокосі, але не цього разу. Система автополиву в процесі, тому наразі ручний догляд. Використовуватиму автополив тільки якщо доведеться їхати на 3+ днів, або тестувати систему в бойових умовах Зробив собі таку таблицю , в яку буду вносити всі дані по поливам і добривам. Тут одразу видно, що саме використовую і в якій кількості. Все, що не від BioBizz, це: Great White Mycorrhizal Hesi PowerZyme Меляса Nortembio Agro На скріні видно, що можна додавати нові добрива, новий полив (де вказується об’єм води та рівень pH), а також є дата посадки і ДВК. Далі я планую робити звіти зі скрінами прямо з цієї таблиці — спеціально під це допиляв функціонал 🛠️ Наразі вже підготував землю до завтрашньої посадки: пролив її з BioBizz Root-Juice та BioBizz Acti-Vera. Насіння вже трішки проростає , завтра ввечері буде посадка. Буду тримати вас у курсі. Дякую за увагу 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 17 504 Трофеи и Медали Опубликовано: 22 августа, 2025 Успіхів бо! За органіку окремий респект ✌️ 3 ORGANIC GROW CLUB МОЁ ТИПА ТВОРЧЕСТВО ПРОБЛЕМЫ С РАСТИХОЙ ? Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DrRastafarai 228 Опубликовано: 22 августа, 2025 Только что, MrHaze сказал: Успіхів бо! За органіку окремий респект ✌️ Дякую, надіюсь що все вийде і покажу реальний результат на органіці) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Uchastkoviy 3 720 Трофеи и Медали Опубликовано: 23 августа, 2025 (изменено) Урожайного грова, Бро) Изменено 23 августа, 2025 пользователем Uchastkoviy 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 3 614 Опубликовано: 23 августа, 2025 Величезних шишок 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DrRastafarai 228 Опубликовано: 23 августа, 2025 @pro100grow @Uchastkoviy дякую, буду старатись, не дарма пів року літературу читав, буде цікаво Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Uchastkoviy 3 720 Трофеи и Медали Опубликовано: 23 августа, 2025 26 минут назад, DrRastafarai сказал: @pro100grow @Uchastkoviy дякую, буду старатись, не дарма пів року літературу читав, буде цікаво Тут в беде не бросят) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 125 Трофеи и Медали Опубликовано: 23 августа, 2025 підписався, бажаю побільше смаколиків! 1 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DrRastafarai 228 Опубликовано: 25 августа, 2025 (изменено) Джа Растафарай друзі Сьогодні день посадки. Сподіваюсь, це не останній апдейт у цьому гроурепорті Бо за майже 4 дні насіння якось дуже ліниво проклюнулось: корінчик десь 2 мм і все — в лунку. Чому так — хз. Насіння потонуло вже в перші години, десь через добу тріснуло й показався маленький хвостик. Але за наступні 3 дні він майже не виріс. Начитався, що далі тримати нема сенсу — рослині вже потрібні поживні речовини, краще в ґрунт. Так і зробив: сьогодні зранку посадив зволожив лунку (1,5 см) компотом з Root-Juice, Alg-a-Mic та Acti-Vera, насипав ~1 г мікоризи, обережно поклав насіння, засипав ґрунтом і пролив близько 100 мл компоту з пульверизатора. Тепер сидимо й чекаємо, що буде далі Тим часом набір добрив, які маю, а також таблиця поливу Изменено 25 августа, 2025 пользователем DrRastafarai 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DrRastafarai 228 Опубликовано: 2 сентября, 2025 Всім привіт, не зійшло ні одне насіння із чотирьох. У кожного свої вади на стадії пророщування… репорт невдалий, можна закривати Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас