Перейти к публикации
  • 0

Потрібен ментор на платній основі.

Leo888

Вопрос

Друзі всім доброго дня, шукаю досвідченого гровера, який буде мати час та бажання пройти зі мною весь цикл грову за винагороду.

Цікавить покрокове наставництво, яке почнеться від збирання гроубоксу/гроуруму та закінчиться пролічкою стафу, для отримання бажаного результату в кінці роботи.

Велком в особисті🤙

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Рекомендованные сообщения

• 0

Знову індивідуалісти!)

Браза, заводь репорт і все тобі підкажуть) 

Тут інфи вже стільки на форумі, що можна книгу писати як з нуля почати гровити. І бокси збирають і все на світі, і допомогти раді якщо людина сама докладає зусиль і хоче навчитися. Навіть декілька годин якщо почитаєш репорти, вже щось зможеш зрозуміти для себе

• Like +1 4

Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити :yes:

Чистка репорту від флуду/поміняти обкладинку --> в лс. Вдалого полювання, сталкер:1086183370_Smoke50:

Поделиться сообщением

• 0
1 минуту назад, Mecheniy сказал:

Знову індивідуалісти!)

Браза, заводь репорт і все тобі підкажуть) 

Тут інфи вже стільки на форумі, що можна книгу писати як з нуля почати гровити. І бокси збирають і все на світі. Навіть декілька годин якщо почитаєш репорти, вже щось зможеш зрозуміти для себе

Бро, питання не в тому, що я не читаю літературу, чи не вивчаю форум, ні вивчаю і деколи питань стає більше чим було на початку😁, просто збираюсь в проект вкласти не мало, тому не хочу втрачати час і вчитись на своїх помилках, простіше це пройти з ментором.

• Like +1 2

Поделиться сообщением

• 0
1 минуту назад, Leo888 сказал:

тому не хочу втрачати час і вчитись на своїх помилках

Без цього навчитися гровити нереально, помилки будуть, як не крути, навіть якщо незначні, ментор замість тебе ж не зробить, а руки сам будеш набивати

Ладно бро зрозумів що в тебе наміри серйозні, не знаю чи хтось займається таким менторством)) але репорт було би цікаво дивитися у всякому разі:drujba:

• Like +1 2

Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити :yes:

Чистка репорту від флуду/поміняти обкладинку --> в лс. Вдалого полювання, сталкер:1086183370_Smoke50:

Поделиться сообщением

• 0
1 минуту назад, Mecheniy сказал:

Без цього навчитися гровити нереально, помилки будуть, як не крути, навіть якщо незначні, ментор замість тебе ж не зробить, а руки сам будеш набивати

Ладно бро зрозумів що в тебе наміри серйозні, не знаю чи хтось займається таким менторством)) але репорт було би цікаво дивитися у всякому разі:drujba:

Звичайно що боки будуть, але я хочу обмежити їх вплив на кінцевий результат.

Надіюсь ментор знайдеться, хоча розумію, що багато кому це не дуже цікаво)

Бро репорт буде, якийсь точно з них точно))

• Like +1 2

Поделиться сообщением

• 0
В 24.08.2025 в 10:40, Leo888 сказал:

Звичайно що боки будуть, але я хочу обмежити їх вплив на кінцевий результат.

Надіюсь ментор знайдеться, хоча розумію, що багато кому це не дуже цікаво)

Бро репорт буде, якийсь точно з них точно))

То тебе в гости к шкиперу нужно) 

Поделиться сообщением

• 0
9 часов назад, Uchastkoviy сказал:

То тебе в гости к шкиперу нужно) 

Це хто?)

Поделиться сообщением

• 0

@Mecheniyбро це бариги гроверів затягують в свою двіжуху, єтот стіль давно ізвестен

@Leo888  учись гровить бариган

Поделиться сообщением

• 0
1 час назад, evader сказал:

бро це бариги гроверів затягують в свою двіжуху, єтот стіль давно ізвестен

серйозна пред'ява))

Ну я чесно кажучи теж із сумнівом відношусь до цього, багато чого підозрілого. І мені здається тут всі більше волонтери і ніхто на таке не пішов би. А якщо і пішов би, це було би на його страх і ризик, не інакше)

• Like +1 2

Поделиться сообщением

• 0

@Mecheniy це моя думка, хочеш вір а хоч провір, на інших ресурсах такий двіж уже років 10, мені особисто гриби гровити предлагали декілька разів

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...