Mecheniy 1 255 Опубликовано: 6 ноября 15 часов назад, GammyBoy сказал: То що виходить, зробити 1.0 гров, 2.5 блуму та мікри 2.0 мл, (округлив) ? на 1л, не погорить?) я ж щей стіми додаю активно, кожен полив Кінець циклу по плану десь на 100-115 день (з розрахунку того, який був ріст) Але, вже, мабуть буде раніше, буду дивитись по мікроскопу Ось знайшов таблицю для твого. Мене дивує, чому в таких добривах немає різниці у кількості...типу на квіті і азот збільшується... хоча як на мене це брєд))) йди по тій таблиці, тільки азоту давай або дуже мало, або не давай взагалі) бо в тебе шишки хочуть рости, а росте багато листя, азоту вона наїлася як на мене норм так) його має вистачити до кінця вже в рослині, враховуючи її вік Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Вдалого полювання, сталкер Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ROMANKLIM 637 Опубликовано: 7 ноября (изменено) В 05.11.2025 в 19:47, Mecheniy сказал: десь була дивна таблиця в когось, де було що азот всю дорогу однаково давати... Певне, в мене Біобіз На цвітінні дав раз. Листочками шишко поросли Изменено 7 ноября пользователем ROMANKLIM 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
GammyBoy 85 Опубликовано: 9 ноября 70-й день від каски Раста повністю зупинився у рості, тепер усі сили спрямовані на формування соковитих і щільних шш 😌 На деяких листках біля шишок помітив прозорі краплі. Спочатку подумав, що це від шкідників або пліснява, тому ретельно перевірив усе, але жодних ознак не знайшов. Коли доторкнувся до краплі пальцем, зрозумів, що це смола, дуже тягуча, мов мед, а запах просто неймовірний, якийсь чистий концентрат аромату Через регулярні відключення світла доводиться буквально жити біля боксу, щоб контролювати вологість і вручну перемикати резервне живлення. Хоч я й підготувався, але при таких тривалих інтервалах система не справляється, тому доводиться імпровізувати з тим, що є В цілому, плісняви та бананів в результаті стресів за останні дні, поки не виявлено Фото красуні буде трохи пізніше, як більш-менш налагодиться стабільний графік В 06.11.2025 в 14:34, Mecheniy сказал: Ось знайшов таблицю для твого. Мене дивує, чому в таких добривах немає різниці у кількості...типу на квіті і азот збільшується... хоча як на мене це брєд))) йди по тій таблиці, тільки азоту давай або дуже мало, або не давай взагалі) бо в тебе шишки хочуть рости, а росте багато листя, азоту вона наїлася як на мене норм так) його має вистачити до кінця вже в рослині, враховуючи її вік Я цю таблицю як раз беру за основу, але трохи під себе міняю, бо так то передоз раста може отримати) Мене також це здивувало, але вже нічого 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
GammyBoy 85 Опубликовано: 19 ноября 80-й день від каски Скрытый текст Скрытый текст 73 двк Скрытый текст 78 двк Скрытый текст Мікроскоп 79 двк Скрытый текст Вчора провів чергову сильну дефоліацію: максимально вирізав усе листя, яке затінювало нижні гілки та суцвіття, а також прибрав старі великі лопухи внизу, які заважали циркуляції повітря. Додатково повністю зняв усі мотузки від LST, більше в них сенсу не бачу, рослина вже добре сформована і тримає форму сама За розвитком: ріст і набір маси йдуть не так рівномірно, як хотілося б. Є 8-10 основних топів з більш-менш нормальною щільністю та масою, а от другі відстають. Під час частих відключень світла намагаюся балансувати між температурою, вологістю та хоч якимось освітленням. На початку віялових відключень я робив акцент тільки на резервне світло (USB-лампи), через що на деяких суцвіттях з’явилися лисячі хвости. Нещодавно була ціла серія дрібних, але прикрих поломок: Частково накрилася система резервного живлення 220 В Здохла одна USB-лампа За два дні поспіль вийшли з ладу два pH-метри (всього за цей гров вже три шт). Наступного разу обов’язково візьму один, але надійний Зараз ллю без pH-метра, орієнтуюся за пам’яттю: знаю показники своєї водопровідної води і скільки треба pH Down, щоб потрапити в діапазон 5.8-6.5. Фото трихом під мікроскопом додаю. Наразі майже всі прозорі, лише поодинокі починають білити Чи правильно я планую: через 8-10 днів почати Overdrive на 10–14 днів, потім 5-7 днів чистою водою і харвест? Чекаю ваших коментарів і рекомендацій)) 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
GammyBoy 85 Опубликовано: 23 ноября 84-й день від каски Почалися чергові проблеми. Позавчора рослина знову підхопила плісняву (сіра гниль), ураження в різних місцях, переважно там, де листя і шишки безпосередньо обдуваються вентиляторами (довелося зрізати десь загалом 5 г, в тих місцях де вона була - трохи протер спиртом). Водночас у центральних зонах із високою щільністю листя і шишок усе добре Якийсь парадокс Поставив ще один додатковий обдув, усі інші венти включив на повну потужність. Дуже сподіваюся, що це хоч якось врятує ситуацію, бо обробляти вже запізно Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ROMANKLIM 637 Опубликовано: 23 ноября Бро,яка вологість? В себе помітив був, що пліснява пішла по тих шишках, які найближче до стінок боксу були. Там вологість найбільша була. Осушувач Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
GammyBoy 85 Опубликовано: 24 ноября 17 часов назад, ROMANKLIM сказал: Бро,яка вологість? В себе помітив був, що пліснява пішла по тих шишках, які найближче до стінок боксу були. Там вологість найбільша була. Осушувач Вдень вологість 50-55 %, вночі доходить до 65. У середині шш в будь-який час стабільно 62. В мене також с початку біля стін була пліснява, а тепер там, де сильніше за всього потоки повітря Зараз поставив сіль в бокс, трохи знижує вологість (кожні 24 годину прокалюю в духовій шафі) Але так, мабуть без осушувача не обійтись на наступний гров) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас