ROMANKLIM 518 Опубликовано: 6 октября Вітаю, форумчани! Маю набір Біобіз. Я купував беушну лампу, і разом з нею людина віддала мені за символічну ціну теж беушний набір добрив. Зараз закінчується Bio Heaven. Також маю велику банку Мегафол. Чи можна його замість біо хевен в компот? Грунт Біобіз Аллмікс Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 DrRastafarai 191 Опубликовано: 8 октября Привіт, так, можна замінити, але варто дотримуватись обережності, тому що Megafol концентрованіший. Додавай раз на тиждень і буде ок 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 ROMANKLIM 518 Опубликовано: 8 октября 56 минут назад, DrRastafarai сказал: Привіт, так, можна замінити, але варто дотримуватись обережності, тому що Megafol концентрованіший. Додавай раз на тиждень і буде ок Привіт бро! Красно дякую за відповідь. Бентежило перш за все те що Мегафол органо-, в все ж таки мінеральний. І відсутність знання, шо по чём в цій кухні) матиму на увазі. Маєш на увазі під корінь або на листя? Який досвід в дозуванні? сьогодні купив оригінал. Експериментуватиму. Дякую всім наразі і заздалегідь за відповіді, поради, тощо. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Вопрос
ROMANKLIM 518
Вітаю, форумчани!
Маю набір Біобіз. Я купував беушну лампу, і разом з нею людина віддала мені за символічну ціну теж беушний набір добрив. Зараз закінчується Bio Heaven. Також маю велику банку Мегафол. Чи можна його замість біо хевен в компот? Грунт Біобіз Аллмікс
Поделиться сообщением
2 ответа на этот вопрос
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас