Shajtan 6 524 Трофеи и Медали Опубликовано: 9 октября, 2025 Привіт всім! Паралельно з репортом "Ліки для душі" в іншому місці ростив я горилу з печивом гьорлскаутів і фотки довго валялися на компі, очикуючи, коли я поділюся з вами. Репорт буду викладувати частинами. Багато описів не чекайте, бо давно то росло... Сподіваюся вам буде цікаво почитати, подивитися. Одразу скажу, що ростив я ці ялини на насіння, роблячи авто-фемки для свого магазу, тому шишок багато не побачите, але, що маємо, то маємо. _______________________________________________________________ Насіння Gorilla Glue від Barneys Farm та Girl Scout Cookies від Nirvana Seeds (валялось в мене пару років, тому застаріло, але...) Палатка: 120*120 По землі: суміш торфу з кокосом 2:1 Світло: ДНАТ 600 вт Добрива: NovaMax двокомпонентна Скрытый текст Витяжка: Prima Klima PK150-2 (390 або 760 м3/год) Скрытый текст Култуб: Cool Tube 150/580 мм PRIMA KLIMA Скрытый текст В комплекті тдс-метр та пш-метр гівняної якості + полоски для тестування ПШ, термо-гігрометр та Новий Заповіт Скрытый текст __________________________________________________________________ Пророщування між вологими ватними дисками: Скрытый текст _________________________________________________________________________ 9 березня Проросли дві GSC Скрытый текст 10 березня ще дві GSC Скрытый текст та ще 2 GG Скрытый текст 11 березня Ще 3 GG вилізло Скрытый текст 13 березня GSC №5 з'явилася на світ Скрытый текст А також ось вам огляд на тих, хто пророс раніше Четвірка печеньок Скрытый текст І п'ятірка Горилок Скрытый текст ______________ Далі буде... 10 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 6 524 Трофеи и Медали Опубликовано: 12 октября, 2025 20 березня (9 днів) Поки ростуть під Днат 250+ЕСЛ150. Є пару мутантів в одному й іншому сортах, але все ще може змінитися, як підростуть... Найбільш бадьорих пересадив в 5л горщики. Планую весьцикл протестити, чи норм вони в 5л будуть рости, бо раніше в 10-15л автіки піднімав. Тепер от такий експеремент... Gorilla Glue: Скрытый текст Girl Scout Cookies Скрытый текст 3 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 6 524 Трофеи и Медали Опубликовано: 12 октября, 2025 30 березня (19 днів) Gorilla Glue всі пересаджені в 5л (й мутантик теж). Даю добрива поки 1/2 від рекомендуємих, бо в мене й вода вдома 250 ппм і земля так десь теж... Тому не хочу, щоби швидко засолилось, та і проблем не помітно поки... Скрытый текст Girl Scout Cookies Мутант печеньок вродився карликом, тому надій на нього не багато, але на покур щось буде, гадаю... Скрытый текст 4 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 6 524 Трофеи и Медали Опубликовано: 15 октября, 2025 12 Квітня (32 дні) Gorilla Glue розрослася і листя стало розміром з мою долоню Скрытый текст Рахітну (мутовану) ялину я вирішив посадити разом з рахітом GSC і ще одним карликом Stardawg з іншого експерименту в один загальний горщик (поки 5л, потім буде більше) Скрытый текст Решта розвивається гарно Скрытый текст _______________________________________ Girl Scout Cookies сорян за жовтуваті фото від днату... але ростуть дівчата гарно :) Скрытый текст 4 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 6 524 Трофеи и Медали Опубликовано: 19 октября, 2025 25 квітня (45 днів) Gorilla Glue Першенька рахітна ялина вже накидала стігм трохи Скрытый текст нагадую, це та, яка росте з рахітною Печенькою та Стардогом. Ось вони разом в одному горщику: Скрытый текст GG #2 з кімнатними квітами на фоні. Картонки не вистачило, щоби фон закрити. Висота картонки 120 см Скрытый текст GG #3 Скрытый текст GG#4 Скрытый текст GG #5 - фотки - це біль для моїх очей. Зате потенціал наростає нормас і це в 5л горщиках Скрытый текст Girl Scout Cookies #1 Скрытый текст GSC#2 Скрытый текст GSC #3 Скрытый текст GSC #4 Скрытый текст 4 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 6 524 Трофеи и Медали Опубликовано: 31 октября, 2025 15 Травня (65 днів) Ялини запилені і насіння потроху росте, але ще далеко до харву, бо коричневих ще не має взагалі. Але це таке... Головне огляд того, що ми маємо. Відносно добрив, то я поливаю за таблицею приблизно 2 рази добрива 1 раз чиста вода. Дотримуюсь пш 6,4-6,5. В дренажі пш стабільний. А от ппм росте, та я гадаю, що це через те, що в мене використовується торф. Судячи з зовнішнього вигляду азоту рослинам забагато, але явних критичних передозів я не споглядаю. Отже... Мікс горили, печеньок і стардога (3 ялини в одному горщику) на фоні ікактуси ростуть :) Детальніше я покажу ялини ближче до харву Скрытый текст Gorilla Glue #2 - потроху набирає масу, але явно краще 5-ої горили, що в міксовому горщику росте Скрытый текст Gorilla Glue #3 Скрытый текст Gorilla Glue #4 Скрытый текст Gorilla Glue #5 - хоч і велика, але поки що досить дрищова Скрытый текст Girl Scout Cookies #1 Скрытый текст Girl Scout Cookies #2 Скрытый текст Girl Scout Cookies #3 Скрытый текст Girl Scout Cookies #4 Скрытый текст 4 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 6 524 Трофеи и Медали Опубликовано: 5 ноября, 2025 20 червня (100 днів) Прийшов час харвесту. Насіння на ялинах дозріло і я перейшов до збору врожаю. Тримав до останнього, поки більшість насінин не дозріє. За цей час вже ялини почали сохнути, бо самі розумієте, для автіка це дуже довгий цикл. Першеньким в нас виступає Gorilla Glue #3 Рослину задрочила цей цикл білокрилка, котра в мене була в останнії репортах. Чим я її тільки не травив, ніяк не міг вивести. Скрытый текст До речі, коли насіння майже дозріло, цей кущ вирішив запустити нову хвилю цвітіння, що видно по купі нових стігм на маківках шишок Скрытый текст Білі крапочки, то довбана білокрилка, а ось жовтим я обвів (хоч на фото погано видно) краплі смоли, котрі зібралися в більші краплі. Десь на форумі про це писали раніше, що це типу "сльози" Скрытый текст В результаті, сухих шишок (разом з насінням, звичайно) вийшло 102 грамчики Скрытый текст 5 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 6 524 Трофеи и Медали Опубликовано: 13 декабря, 2025 26 червня (106 днів) І вирішив запостити ще парочку рослинок вам GSC#2, з якої отримав 63 грамчика. Нажаль, маківку трошки побила пліснява... Скрытый текст А також,ось врожай GSC#3, з якої отримав 56 грамчиків Скрытый текст В 13.12.2025 в 15:33, ROMANKLIM сказал: Бро, вітаю з харвом і партією горішків! Дякую, друже! 1 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 17 240 Трофеи и Медали Опубликовано: 9 октября, 2025 Успіхів дядько =) 1 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПРОБЛЕМЫ С РАСТИХОЙ ? Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Uchastkoviy 3 088 Трофеи и Медали Опубликовано: 9 октября, 2025 (изменено) Успехов, Бро) а когда тест Led-ов?) Изменено 9 октября, 2025 пользователем Uchastkoviy 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 1 373 Опубликовано: 9 октября, 2025 Успішного грову, бро! Будемо споглядати Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Вдалого полювання, сталкер Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 6 524 Трофеи и Медали Опубликовано: 9 октября, 2025 5 часов назад, MrHaze сказал: Успіхів дядько =) дякую за підтримку, бро, тільки це старий реп, якщо що, він вже успішний :)) я просто викладаю його порціями (можна по датам зрозуміти) 3 часа назад, Uchastkoviy сказал: Успехов, Бро) а когда тест Led-ов?) Зараз запустив репорт. Тестую порівняння днат 250 і лед 240, спойлер: Скрытый текст Справа лед, а зліва днат: 38 минут назад, Mecheniy сказал: Успішного грову, бро! Будемо споглядати Дякую за підтримку, як завжди 3 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Uchastkoviy 3 088 Трофеи и Медали Опубликовано: 9 октября, 2025 48 минут назад, Shajtan сказал: дякую за підтримку, бро, тільки це старий реп, якщо що, він вже успішний :)) я просто викладаю його порціями (можна по датам зрозуміти) Зараз запустив репорт. Тестую порівняння днат 250 і лед 240, спойлер: Скрыть содержимое Справа лед, а зліва днат: Дякую за підтримку, як завжди Очень даже хорошо) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 6 524 Трофеи и Медали Опубликовано: 10 октября, 2025 14 часов назад, Uchastkoviy сказал: Очень даже хорошо) на цвітіння поставлю 600 вт днат і попробую хоч на перших порах для порівняння на 240 лед другу половину кущів потримати, в ідеалі аж до фіналу, щоб побачити різницю. Звичайно, на шишки було би краще для порівняння виростити, бо так не покаже свого потенціалу ялина, але все ж... Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Uchastkoviy 3 088 Трофеи и Медали Опубликовано: 10 октября, 2025 24 минуты назад, Shajtan сказал: на цвітіння поставлю 600 вт днат і попробую хоч на перших порах для порівняння на 240 лед другу половину кущів потримати, в ідеалі аж до фіналу, щоб побачити різницю. Звичайно, на шишки було би краще для порівняння виростити, бо так не покаже свого потенціалу ялина, але все ж... Последнее время углубился в эти все ppdf и dli И как говорят источники, то нет смысла наваливать как я в первом грове до потолка и 150w, лишнее растиха хавать не сможет, тем более без CO2 и больше чем нужно фотонов она не схавает) вот сейчас 1 полноценная неделя цвета и 750 держу ppdf , на пике попробую 850 но не больше) Короче, экспериментирую) Ну и надеюсь хоть цикл закончу, а то с этими прилётами весь кайф обламывают... 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 6 524 Трофеи и Медали Опубликовано: 11 октября, 2025 В 10.10.2025 в 13:03, Uchastkoviy сказал: Последнее время углубился в эти все ppdf и dli И как говорят источники, то нет смысла наваливать как я в первом грове до потолка и 150w, лишнее растиха хавать не сможет, тем более без CO2 и больше чем нужно фотонов она не схавает) вот сейчас 1 полноценная неделя цвета и 750 держу ppdf , на пике попробую 850 но не больше) Короче, экспериментирую) Ну и надеюсь хоть цикл закончу, а то с этими прилётами весь кайф обламывают... бажаю вдачі, споглядаю за тобою ;) 1 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Tatianna2005 501 Опубликовано: 16 октября, 2025 В 09.10.2025 в 17:55, Shajtan сказал: Зараз запустив репорт. Тестую порівняння днат 250 і лед 240, спойлер: Со стартом Бразер, хоть уже в прошедшем времени , но всеже .По диодам, если ты только начинал сравнивать тогда, то я знаю какое ощущение ты потом созерцал.Диоды нормальные рулят очень сильно сейчас, натрий только зимой если где прохладно и за счет света подогревать нужда имеется.Я когда перешла с натрия , на диоды офигела от облегчения.Култубов пару валяется досигпор) Даже пару пускателей под CMH горелки тоже валяется, диоды руляд.CMH горелки видела юзали те кто изза прохлады в холодное время года не может фулл перейти на диоды. Ну и еще кое что знакомое увидила, Girl Scout Cookies у меня в генетике у Trichome & Cream от Dutch Pussion присутствует сейчас, будет интересно понаблюдать.И да, я чертовски тебя понимаю, когда руки чешуться репчик какойто завести, и фоточки не зря выжидали свой час. Убойных и смолянистых девочек тебе!!) 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 17 240 Трофеи и Медали Опубликовано: 16 октября, 2025 16 минут назад, Tatianna2005 сказал: репчик какойто завести Очень жду от тебя качественный репорт 🤩 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПРОБЛЕМЫ С РАСТИХОЙ ? Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Tatianna2005 501 Опубликовано: 16 октября, 2025 4 минуты назад, MrHaze сказал: Очень жду от тебя качественный репорт Приветики Бразер!) Под словом качественный, ты имеешь ввиду на мясо чтоб видеть выхлоп по итогу какой?А то репчик у меня и так в данный момент ведется в гидропонике, но он на семки и мясо там не в счет. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 17 240 Трофеи и Медали Опубликовано: 16 октября, 2025 7 минут назад, Tatianna2005 сказал: качественный Ну главное шоб информативный был =) Семки продавать буш? ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПРОБЛЕМЫ С РАСТИХОЙ ? Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Tatianna2005 501 Опубликовано: 16 октября, 2025 5 минут назад, MrHaze сказал: Ну главное шоб информативный был =) Ну инфы я вроди даю всегда, иногда даже черезчур как мне кажется, много расписываю, дотошно) 6 минут назад, MrHaze сказал: Семки продавать буш? Сначала нужно доделать цикл, хз как дальше с отключениями будет, на сколько часто и долго.Дальше я бы раздала на тэсты семян желающим.А потом уже попыталась бы чтото да продать . Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 17 240 Трофеи и Медали Опубликовано: 16 октября, 2025 4 минуты назад, Tatianna2005 сказал: много расписываю Умница =) 4 минуты назад, Tatianna2005 сказал: потом Успехов тебе,буду заходить,мир. 1 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПРОБЛЕМЫ С РАСТИХОЙ ? Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 6 524 Трофеи и Медали Опубликовано: 19 октября, 2025 В 16.10.2025 в 22:52, Tatianna2005 сказал: Со стартом Бразер, хоть уже в прошедшем времени , но всеже .По диодам, если ты только начинал сравнивать тогда, то я знаю какое ощущение ты потом созерцал.Диоды нормальные рулят очень сильно сейчас, натрий только зимой если где прохладно и за счет света подогревать нужда имеется.Я когда перешла с натрия , на диоды офигела от облегчения.Култубов пару валяется досигпор) Даже пару пускателей под CMH горелки тоже валяется, диоды руляд.CMH горелки видела юзали те кто изза прохлады в холодное время года не может фулл перейти на диоды. Ну и еще кое что знакомое увидила, Girl Scout Cookies у меня в генетике у Trichome & Cream от Dutch Pussion присутствует сейчас, будет интересно понаблюдать.И да, я чертовски тебя понимаю, когда руки чешуться репчик какойто завести, и фоточки не зря выжидали свой час. Убойных и смолянистых девочек тебе!!) дякую. Лед і Днат зараз тестую в порівнянні, тому ще в процесі експерименту. Але скажу, на диво, днат не так погано себе показує в порівнянні з ледом (на вегетації). Цвітіння покаже ще В 16.10.2025 в 23:18, Tatianna2005 сказал: Приветики Бразер!) Под словом качественный, ты имеешь ввиду на мясо чтоб видеть выхлоп по итогу какой?А то репчик у меня и так в данный момент ведется в гидропонике, но он на семки и мясо там не в счет. і я про це, що на насіння бошок не наростиш, там 50% потенціалу в кращому випадку буде 1 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ROMANKLIM 772 Опубликовано: 1 ноября, 2025 16 часов назад, Shajtan сказал: 15 Травня (65 днів) Ялини запилені і насіння потроху росте, але ще далеко до харву, бо коричневих ще не має взагалі. Але це таке... Головне огляд того, що ми маємо. Відносно добрив, то я поливаю за таблицею приблизно 2 рази добрива 1 раз чиста вода. Дотримуюсь пш 6,4-6,5. В дренажі пш стабільний. А от ппм росте, та я гадаю, що це через те, що в мене використовується торф. Судячи з зовнішнього вигляду азоту рослинам забагато, але явних критичних передозів я не споглядаю. Отже... Мікс горили, печеньок і стардога (3 ялини в одному горщику) на фоні ікактуси ростуть :) Детальніше я покажу ялини ближче до харву Скрыть содержимое Gorilla Glue #2 - потроху набирає масу, але явно краще 5-ої горили, що в міксовому горщику росте Скрыть содержимое Gorilla Glue #3 Скрыть содержимое Gorilla Glue #4 Скрыть содержимое Gorilla Glue #5 - хоч і велика, але поки що досить дрищова Скрыть содержимое Girl Scout Cookies #1 Скрыть содержимое Girl Scout Cookies #2 Скрыть содержимое Girl Scout Cookies #3 Скрыть содержимое Girl Scout Cookies #4 Скрыть содержимое Файні тьоті, бро! Особливо жирно печеньки виглядають 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 6 524 Трофеи и Медали Опубликовано: 5 ноября, 2025 В 01.11.2025 в 07:59, ROMANKLIM сказал: Файні тьоті, бро! Особливо жирно печеньки виглядають Враховуючи, що вони запилені, то ще й якась маса є 1 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 6 524 Трофеи и Медали Опубликовано: 13 декабря, 2025 Нарешті я дібрався до репорту, бо з цими відключеннями світла ніфіга не встигаєш. Роздобув старенький ноут і тепер я готовий поділитися з вами фіналом моєї епопеї :)) ____________________________________________________________ 24 червня (104 дні) Gorilla Glue #1, котра росла разом з двома іншими сортами в одному горщику отримувала мало світла (бо вони як бонуси в мене росли в темній частині бокса), тому виросла рідкою ,але кудлатою зеленою масою. Пора було її різати... А разом з нею (фото в сушилці вже зрізаної міні-рослинки) Girl Scout Cookies #5 теж пішла під ніж. Скрытый текст В результаті маємо 65 грамчиків GG#1 та 18 грам GSC#5 (це разом із насінням, звичайно). Шишки не жир, але їх багато (як і насіння :)) Для рослини ,котра росла в тіні і в загальному горщику навіть не погано. Скрытый текст 3 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения