Rukalips 431 Опубликовано: 12 часов назад Вітаю шановне панство гроверів! Вирішив я спробувати на другому своєму грові підняти фотіка) Ціль: максимально на скільки вистачить терпіння і ресурсів тягнути вегу і зібрати максимальний урожай. І так в своєму арсеналі ми маємо: Бокс: 80/80/160 Світло: зараз є 104ватт битледов, але в планах докупить до 250ватт. Витяжка: канальний вентелятор з регулюванням потужності. Фільтр: вугільний, ноу-нейм, з аліекспрес, але на минулому грові показав себе не погано. Вентиляція: наразі маю два невеликих вентелятори які теж дуже мене здивували в минулому грові і пропрацювали весь цикл нон-стоп. Добрива: База від Advanced MGB. B-52, Big Bud, CalMag, Overdrive. Горщик: AirPot 15л. Насіння було замочене 26 жовтня. 10 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Rukalips 431 Опубликовано: 11 часов назад 8 минут назад, MrHaze сказал: Успехов браза,буду заходить =) 2 минуты назад, ROMANKLIM сказал: Вітаю з початком нового грову, бро! Приєднуюсь до бро @MrHaze. Успіхів! Буду тільки радий вас всіх тут бачить!) 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 17 013 Трофеи и Медали Опубликовано: 11 часов назад Успехов браза,буду заходить =) 1 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПРОБЛЕМЫ С РАСТИХОЙ ? Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ROMANKLIM 360 Опубликовано: 11 часов назад Вітаю з початком нового грову, бро! Приєднуюсь до бро @MrHaze. Успіхів! 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Uchastkoviy 2 297 Трофеи и Медали Опубликовано: 10 часов назад Шикарного цикла, бро) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
bioaccessory 3 261 Опубликовано: 9 часов назад один из любимых моих сортов 👍 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 457 Опубликовано: 9 часов назад 15 минут назад, bioaccessory сказал: один из любимых моих сортов 👍 + 1 не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BlueberryMuffin 5 457 Опубликовано: 9 часов назад 2 часа назад, Rukalips сказал: Вітаю шановне панство гроверів! Вирішив я спробувати на другому своєму грові підняти фотіка) Ціль: максимально на скільки вистачить терпіння і ресурсів тягнути вегу і зібрати максимальний урожай. І так в своєму арсеналі ми маємо: Бокс: 80/80/160 Світло: зараз є 104ватт битледов, але в планах докупить до 250ватт. Витяжка: канальний вентелятор з регулюванням потужності. Фільтр: вугільний, ноу-нейм, з аліекспрес, але на минулому грові показав себе не погано. Вентиляція: наразі маю два невеликих вентелятори які теж дуже мене здивували в минулому грові і пропрацювали весь цикл нон-стоп. Добрива: База від Advanced MGB. B-52, Big Bud, CalMag, Overdrive. Горщик: AirPot 15л. Насіння було замочене 26 жовтня. 1 не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ХаПаZz 4 382 Трофеи и Медали Опубликовано: 2 часа назад Вітаю з початком бро! Хороша підготовка. Але 15л кокосу по співвідношенню до кількості світла, це трохи забагато. 10л на твій бокс з головою вистачить в цілому. І спадіваюся твоє освітлення має в складі дальній червоний. Без нього рослини не одразу відчувають ніч при переводі на 12/12, а враховуючи слабке джерело освітлення, сигналу буде малувато для перетворення накопиченого (білку фітохрому) - PFR на везі, у PR під час цвітіння. Автоматам по барабану на деградацію PFR, а фотікам ні. Загалом, я не кажу, що так буде, але так може бути, якщо світло припустимо лише біле, а потужність мала і загального ппфд на твій бокс просто буде мало, коли рослина пропорційно збільшиться. Загалом бажаю удачі 1 1 click to-> click to-> Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения