Karlson 58 Опубликовано: 9 ноября (изменено) Предлагаю в этой теме обсуждать новые ,или малоизвестные перспективные мировые банки семян,так-же стрейны от них ! Хочу выразить благодарность Бро Barabashka69,за то что познакомил нас с такими сидбанками как ATLAS SEED,Humboldt Seed Company и другими ! А так же Бро FedorKastorkin который один из первых вырастил стрейны и дал оценку Изменено 9 ноября пользователем Karlson 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
JahVibes 1 278 Трофеи и Медали Опубликовано: 10 ноября Вернулся получаетса) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Barabashka69 3 645 Опубликовано: 11 ноября Мої вітання! За весь цей час на ринку я зрозумів, що нове не завжди означає краще. Іноді нове це просто гонитва за гучними генетиками й хайпом, а на виході ми отримуємо щось не завжди стабільне та прогнозоване. Проте рухатись вперед все ж потрібно. HSC ми завозили ще давненько, у той період, коли про них в Україні майже ніхто не чув. Одним із перших їх пробував Bodach, пізніше GreenOM і саме з цього все й закрутилося дальше. У них, як і в більшості виробників, є свої нюанси, моменти. Питання лише в тому, як всі вони з цим працюють і чи мають бажання рухатися в бік більшої стабільності. FedorKastorkin справді допоміг розширити уявлення про генетику не одного виробника своєю вибіркою і це дуже цінно. Бо такий підхід дозволяє оцінити потенціал позицій комплексно. Atlas трушний колектив, зайшов публіці, особливо в автоквітучій версії. І впевнений наступний рік буде сезоном їхнього масового аутдору з Semi-Full позиціями. А ми незважаючи на всі обставини будемо намагатись продовжувати займатись улюбленою справою і тішити вас сучасним ринком, надаючи якомога точніші рекомендаціх по вашому запиту, все як завжди Скачаю за легкістю, простотою і світом без війни, всім вдалого дня! 9 B69.STORE ПОПЕРЕДЖАЄМО, ЩО КОЛЕКЦІОНУВАННЯ НАСІННЯ ЕКЗОТИЧНИХ СОРТІВ КАНАБІСУ ВИКЛИКАЄ ЗАЛЕЖНІСТЬ B69.STORE Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас