sim 500 Опубликовано: 1 декабря (изменено) Вітання всім форумчанам! Відправлю насіння бажаючим провести тест - реп. Відправка тільки Україна. Новою П. Роздача 10 насінин в одні руки, можливо 2-3 сорти. Умови. 1. Реєстрація на форумі не пізніше відкриття цієї теми. 2. Відкриття своєї теми для тесту до відправки насіння Сорти для роздачі. Auto fem 1. Crystal Candy Висота: ~90-130 см ТГК: 19-20% Урожай: до 600 г/м2 Вид: Indica+/Sativa Цикл: ~ 70 днів --------------- 2. Green Crack Бренд - Fast Buds Висота: 60 - 90 см ТГК: 20 % Урожай: 500 - 600 г/м2 Вид: Sativa+ / Indica Цикл: ~ 70 днів --------------- 3. Gorilla Glue Висота: 60-100 cм ТГК: 23% Урожай: 400-600 г/м2 Вид: Indica+/Sativa Цикл: ~ 75 днів --------------- 4. Papaya Cookies Бренд - Fast Buds Висота: 80 - 120 см ТГК: 29 % Урожай: 450 - 550 г/м2 Вид: Sativa 60 % / Indica 40 % Цикл: 9 тижнів - Повний цикл --------------- 5. Ice Cream Gorilla Бренд - Seedstockers Висота: 60 - 100 см ТГК: 25 % Урожай: 400 - 550 г/м2 Вид: 55% Indica/45% Sativa Цикл: ~ 75 днів --------------- 6. Gorilla Cookies Бренд - Seedstockers Висота: 100 - 150 см ТГК: 26 % Урожай: до 650 г/м2 Вид: Indica / Sativa Цикл: ~ 70 днів --------------- 7. Apple strudel Бренд - Fast Buds Висота: 80 - 120 см ТГК: 29 % Урожай: 400 - 550 г/м2 Вид: Sativa 55 % / Indica 45 % Цикл: 9 - 10 тижнів - Повний цикл --------------- 8. Chronic Висота: 90 - 150 см ТГК: 20 % Урожай: до 550 г/м2 Вид: Indica / Sativa Цикл: 10 тижнів - Повний цикл --------------- 9. Pound Cake Бренд - Fast Buds Висота: 90 - 150 см ТГК: 28 % Урожай: 450 - 600 г/м2 Вид: 60% Sativа / 40% Indica Цикл: 10 тижнів - Повний цикл --------------- 10. Sweet Mimosa XL Бренд - Sweet Seeds Висота: 70 - 130 см ТГК: 23 % Урожай: 500 - 600 г/м2 Вид: Sativa+ / Indica Цикл: ~ 70 днів --------------- 11. Purple punch Бренд - Barney's Farm Висота: 70 - 80 см ТГК: 18 % Урожай: 400 г/м2 Вид: 80% Indica / 20% Sativa Цикл: ~70 днів --------------- 12. Lemon Cherry Cookies Бренд - Fast Buds Висота: 70 - 120 см ТГК: 28 % Урожай: 450-550 гр.м2 Вид: Indica 70% / Sativa 30% Цикл: 70 днів - Повний цикл --------------- 13. Frostbanger Бренд - Fast Buds Висота: 70 - 120 см ТГК: 30 % Урожай: 550 гр.м2 Вид: Indica 60% / Sativa 40% Цикл: 70 днів - Повний цикл --------------- Foto fem 1. Hindu Kush - Вид: Indica+ /Sativa,ТГК:20%, Висота: ~150 см 2. Sour Puffs - Вид: 50% Indica / 50% Sativa, ТГК: ~23-24%, Висота: 100 -140 см. 3. Green Poison - Вид: 70% Indica / 30% Sativa,ТГК:18%, Висота: до 150 см 4. AK-47 - Вид: Sativa+ / Indica,ТГК:22%, Висота: ~200 см 5. Afghani #1 - Вид: Indica ,ТГК:24%, Висота: ~ 200 см Изменено Среда в 13:36 пользователем sim 13 1 Авто фем, Фото фем, Фото фем раннік. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 17 163 Трофеи и Медали Опубликовано: 1 декабря Порядочных тебе тестеров бро,респект. 6 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПРОБЛЕМЫ С РАСТИХОЙ ? Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sim 500 Опубликовано: 1 декабря 2 минуты назад, MrHaze сказал: Порядочных тебе тестеров бро,респект. Дякую Бро! Надіюсь на людей які цінують форум, не зальотні. 4 Авто фем, Фото фем, Фото фем раннік. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrCheap 23 Опубликовано: 1 декабря дивлюсь за форумом десь місяць, зацікавив твій пост, і навсяк випадок зареєструвався шоб не пропустити наступну таку роздачу) хотя ладно, навіть якшо б аккаунт був раніше зареганий, в мене і так зараз місця нема куда ставити ше один кущ, тому удачі 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sim 500 Опубликовано: 1 декабря 3 минуты назад, MrCheap сказал: дивлюсь за форумом десь місяць, зацікавив твій пост, і навсяк випадок зареєструвався шоб не пропустити наступну таку роздачу) хотя ладно, навіть якшо б аккаунт був раніше зареганий, в мене і так зараз місця нема куда ставити ше один кущ, тому удачі Бро, можеш по можливості закидати на форум свій гров, набереш репу, та і з часом можеш за роздачею приходити, і не тільки до мене. 3 Авто фем, Фото фем, Фото фем раннік. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrCheap 23 Опубликовано: 1 декабря 7 минут назад, sim сказал: Бро, можеш по можливості закидати на форум свій гров, набереш репу, та і з часом можеш за роздачею приходити, і не тільки до мене. а як створити свою гілку? свій репорт, не знаю як воно називається Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sim 500 Опубликовано: 1 декабря 6 минут назад, MrCheap сказал: а як створити свою гілку? свій репорт, не знаю як воно називається У розділі репорти, вибираєш підрозділ у якому будеш вести реп, створюєш там свою тему. Посилання. https://jahforum.net/forum/2-groureporti/ 1 Авто фем, Фото фем, Фото фем раннік. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Хотабыч 11 283 Опубликовано: 3 декабря В 01.12.2025 в 21:11, sim сказал: 80% Indica / 20% Sativa Цикл: 50-60 днів - Повний цикл Разве такое возможно?,похоже на 3.14здежь,либо речь о цветении. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sim 500 Опубликовано: 3 декабря 6 минут назад, Хотабыч сказал: Разве такое возможно?,похоже на 3.14здежь,либо речь о цветении. Вітаю Бро. Так заявлено в оригіналах, Авто фем, Фото фем, Фото фем раннік. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Хотабыч 11 283 Опубликовано: 3 декабря 4 минуты назад, sim сказал: Вітаю Бро. Так заявлено в оригіналах, Я не ради хейта,или как там называется,когда задрачивают.Там написано полный цикл,напротив цветения,так что думаю имелось ввиду именно оно.А вообще сам прикинь,минимум недели три нужно,пока усы полезут,ещё неделя-полторы,чтобы нормальные одуваны завязались(это уже месяц +)и сколько остается времени на типа полное вызревание? Дело конечно твое,но я бы отредактировал,причем как по мне,нужно это сделать по всем позициям,абы людей в Оману не вводить. П.с.есть яркий пример,в репах на гидропонике у Участковый(авто чери кола от фаст бадс) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sim 500 Опубликовано: Среда в 08:20 (изменено) 2 часа назад, Хотабыч сказал: Там написано полный цикл,напротив цветения,так что думаю имелось ввиду именно оно Так, написано навпроти цвітіння, також уточнено повний цикл, для чого уточнювати цвітіння терміном "повний" хз. появиться світло з ноута зайду на оф сайт подивлюсь там інфу. Низькоросла індика з невеликим урожаєм спонукало мене написати саме повний цикл. Звісно, потрібно розуміти що у виробників можливий маркетинг. Один і цей же сорт у різних гроверів харвиться по різному, одним подобається наприклад у 70 діб, інші тримають до 90 щоб аж листя все обсохло. На дозрівання насіння наприклад, цикл завжди довший. Изменено Среда в 08:21 пользователем sim 4 Авто фем, Фото фем, Фото фем раннік. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sim 500 Опубликовано: Среда в 13:30 7 часов назад, Хотабыч сказал: Там написано полный цикл,напротив цветения,так что думаю имелось ввиду именно оно.А вообще сам прикинь,минимум недели три нужно,пока усы полезут,ещё неделя-полторы,чтобы нормальные одуваны завязались(это уже месяц +)и сколько остается времени на типа полное вызревание? Перевірив інфу на офсайті, опис гугл перекладач у браузері. від насінини до бруньки 65-70 днів. скріни опису та параметрів Авто фем, Фото фем, Фото фем раннік. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
PitonChik 1 679 Опубликовано: Среда в 20:21 Шкода що зараз не квітень , я би в ауті протестів. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sim 500 Опубликовано: Среда в 20:26 2 минуты назад, PitonChik сказал: Шкода що зараз не квітень , я би в ауті протестів. Буде березень звертайся, асортимент можливо зміниться для роздачі, але роздача для аута також планується. Тут головне дожити до аута. 5 Авто фем, Фото фем, Фото фем раннік. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
PitonChik 1 679 Опубликовано: Среда в 20:41 13 минут назад, sim сказал: Буде березень звертайся, асортимент можливо зміниться для роздачі, але роздача для аута також планується. Тут головне дожити до аута. Дяк . Тримаймося 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
KuznetsD9thc 162 Опубликовано: Пятница в 19:59 Крутых тебе репортов бро 😎 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sim 500 Опубликовано: Пятница в 20:44 45 минут назад, KuznetsD9thc сказал: Крутых тебе репортов бро 😎 Дякую Бро. Авто фем, Фото фем, Фото фем раннік. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
goodmaster 4 205 Опубликовано: Суббота в 10:00 В 03.12.2025 в 07:06, sim сказал: Вітаю Бро. Так заявлено в оригіналах, Заявлено правельно тільки срок цвітіння,як там різні фенотіпи,але не дописана інфа за повний цикл) Цвітіння 50-60 днів Повний цикл 70-80днів Ось так правельно 2 Goodmaster seeds.... Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sim 500 Опубликовано: Суббота в 19:45 (изменено) 9 часов назад, goodmaster сказал: Заявлено правельно тільки срок цвітіння,як там різні фенотіпи,але не дописана інфа за повний цикл) Цвітіння 50-60 днів Повний цикл 70-80днів Ось так правельно Я виправив ще 2 дні тому на 70, так як і більшість авто Изменено Суббота в 19:47 пользователем sim Авто фем, Фото фем, Фото фем раннік. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас