Перейти к публикации
  • 0

Інспектор визове поліцію. Що робити?

Вопрос

Німеччина . Щойно зайшов Хаусмастерс з інспектором, вони щотижня перевіряють, вибірково , регулярно там ходять, розмовляють, дивляться, чи все в порядку, коли трапляються інциденти, то все. А тут знайшла коса на камінь, і він зайшов, вони обоє зайшли, і цей інспектор, давай розпитувати, що це таке. Каже показуй. Кажу в неї ніч. Ось фото. Загалом, житло соціальне, не можна, він повідомить в поліцію, що робити.

Мій реп

IMG_20260107_171651.thumb.jpg.60b89f6a2ed1204645f23ca682c5f286.jpg

Изменено пользователем ROMANKLIM

Поделиться сообщением

Рекомендованные сообщения

• 0

ох бляяяя, чувак, ну в социальном ты дал конечно. Я в обычной на очке сидел с весны, запах шел такой что со входа в подъезд перло. 

А что грозит? 

Поделиться сообщением

• 0
3 минуты назад, Creative0 сказал:

ох бляяяя, чувак, ну в социальном ты дал конечно. Я в обычной на очке сидел с весны, запах шел такой что со входа в подъезд перло. 

Теж спочатку очкував. Потім все йшло спокійно. Але це карма)

Цитата

А что грозит? 

Думаю, штраф.. хз що ще. Сьогодні треба це питання вирішувати. Думаю, просити кєнта(кєнтів) приютити. Треба зрізати. І вивозити. До ранку. 

Поделиться сообщением

• 0

Ну убирать нужно 100% да, хотя я ваще не понимаю, какого они пришли, да еще и без термина. Да еще заставили показывать закрытые личные вещи ... сорри, не сталкивался с соц жильем напрямую 

У меня был прикол на эту тему, но закончился смешно. Только зашел в квартиру из пристройки, где палатка, и дома растер как раз шишки- стоял запах. И тут звонок, смотрю в окно - полицаи) я и присел. Оказалось, машину запаркованую стукнули, они документы оформили и принесли. А у меня пол жизни пролетело перед глазами 😁

• Like +1 1
  • Джа Пре +1 2

Поделиться сообщением

• 0

Обидненько вышло

Надеюсь всё будет хорошо! 

Поделиться сообщением

• 0
6 минут назад, Uchastkoviy сказал:

Обидненько вышло

Надеюсь всё будет хорошо! 

Дякую 😂. Якщо знайду до ранку куди вивезти. Кєнт спить вже. І то. В ній же купа добрив. Карма

Поделиться сообщением

• 0

Я думал можно в Германии гровить... 

• Like +1 2

Поделиться сообщением

• 0
6 минут назад, ROMANKLIM сказал:

Дякую 😂. Якщо знайду до ранку куди вивезти. Кєнт спить вже. І то. В ній же купа добрив. Карма

Та чего сразу карма

просто инспектора охреневшие

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
27 минут назад, MrHaze сказал:

От земли зависят условия, по которым можно. Вроде как должно быть в закрытом недоступном месте, и никому не мешать. Но вот я совсем не уверен, что это работает на соц жилье. Мне вот по прежнему интересно, че это за визиты такие, хаус мастер насколько мне известно не очень имеет права заходить в квартиру? 

Поделиться сообщением

• 0
11 минут назад, MrHaze сказал:

Грок каже Слушай, в Германии с 2024 года можно выращивать до трёх растений cannabis дома для себя — это полностью легально , даже в съёмной квартире, включая социальное жильё (Sozialwohnung). За один большой куст никакого уголовного штрафа или срока не будет, потому что он в пределах нормы. Дополнительного штрафа именно за то, что это социальное жильё, тоже нет — правила одинаковые для всех квартир. Владелец (город или жилищная компания) не может тебя выселить просто за легальный анбау.Кündigung возможна только если растение вызывает реальные проблемы: сильный запах по всему дому, жалобы соседей, плесень, пожароопасная лампа или что-то подобное. Як він зайшов, в нього окуляри запотіли. Ще сусід напарився в душі.. та я пояснив, що це тимчасово, зараз нормалізую.до цього може причепитися. Хай росте? Відносний порядок підтримувати, вологість))

• Like +1 3

Поделиться сообщением

• 0
13 минут назад, Creative0 сказал:

хаус мастер

У нас тоже хаус стучит в дверь и уверенно заходит одновременно =)

• Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

• 0
2 часа назад, ROMANKLIM сказал:

Німеччина . Щойно зайшов Хаусмастерс з інспектором, вони щотижня перевіряють, вибірково , регулярно там ходять, розмовляють, дивляться, чи все в порядку, коли трапляються інциденти, то все. А тут знайшла коса на камінь, і він зайшов, вони обоє зайшли, і цей інспектор, давай розпитувати, що це таке. Каже показуй. Кажу в неї ніч. Ось фото. Загалом, житло соціальне, не можна, він повідомить в поліцію, що робити.

Мій реп

IMG_20260107_171651.thumb.jpg.60b89f6a2ed1204645f23ca682c5f286.jpg

А в Германії хіба не лігалайз?  Там здається до 3х рослин можна вирощувати якщо тобі є 18 і якщо ти нікому не продаєш і якщо немає доступу  у дітей до рослин. Але там є нюанс: вага сухого не має бути  більша ніж 50гр. А у тебе буде більше... Але я нічого не стверджую, бо не живу в Германії.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
7 минут назад, Rukalips сказал:

А в Германії хіба не лігалайз?  Там здається до 3х рослин можна вирощувати якщо тобі є 18 і якщо ти нікому не продаєш і якщо немає доступу  у дітей до рослин. Але там є нюанс: вага сухого не має бути  більша ніж 50гр. А у тебе буде більше... Але я нічого не стверджую, бо не живу в Германії.

добре подивися трохи вище написав там грок.описує нюанси що можна Що не можна тут з житлом Хоча пишуть що можна в соцжитло теж . А щодо 50 грам сухого Так але це вирощувати можна рослину будь-якого розміру головне потім залишити 50 решту утилізувати тільки що теж подивився там в законі особливо немає нюансів як утилізувати головне просто прибрати

Поделиться сообщением

• 0

Надеюсь все будет ок бро, держи в курсе:289145785_crap50:

• Like +1 1

Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити :yes:

Вдалого полювання, сталкер:1086183370_Smoke50:

Поделиться сообщением

• 0
1 час назад, Uchastkoviy сказал:

просто инспектора охреневшие

Совки, они мать их и в Германии совки) сами весело не живут и другим не дают как могут))) Тот инспектор был бы счастлив если бы легалайза не было, походу это типаж людей консервативный такой)

• Like +1 2

Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити :yes:

Вдалого полювання, сталкер:1086183370_Smoke50:

Поделиться сообщением

• 0

Бережи себе.
А ти грок'у казав що в тебе паспорта немає німецького чи це не важливо?

Поделиться сообщением

• 0
11 минут назад, Guest0 сказал:

Бережи себе.

:1858993530_Frends50:

11 минут назад, Guest0 сказал:

А ти грок'у казав що в тебе паспорта немає німецького чи це не важливо?

За законом достатньо постійно проживати 6 місяців на цьому місці, щоб почати анбау(гров)

Поделиться сообщением

• 0

Оце демократія :289145785_crap50:

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0

Ну, доведеться інспектора змусити вибачитися, що він до тебе доїбався, бро. Хай закони вчить і не тривоже мирних растаманів :905466276_clipeye50:

• Джа Пре +1 3

Поделиться сообщением

• 0

Ну що там бро розпетляв?

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0

1 час назад, kokoytoparenb сказал:

Ну що там бро розпетляв?

Тиша. Наче норм 

• Like +1 4

Поделиться сообщением

• 0

А с кустом по итогу что ?

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0
2 часа назад, Creative0 сказал:

А с кустом по итогу что ?

Продовжує квітнути. Залітай, підказуй. 

• Like +1 2

Поделиться сообщением

• 0

шли їх нахуй, в тебе ж легалайз, може кінчик цьомнути тільки 

• Like +1 1
  • Джа Пре +1 2

не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал:jahforumorg:

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...