БогданРастаман 96 Опубликовано: 16 января Всім привіт, це мій перший гроу репорт тому не судіть суворо :) Сорт: Auto Xtreme від Errors Seeds Лампа: 50w led повний спектр (на цвіт планую потім додати ще дві лампи led по 30w) Земля: готова земля від Zelen Dar, ph 5.5-7.5 Горщик на 3 літра, але поки що перші два тижня буде рости в пластиковому стаканчику Бокс: картонна коробка 40x40x60 з вирізаним дном та піднята так щоб верх горшка був нарівні з дном коробки Коробка в середині обклеєна фольгою матовою стороною в бокс Стоїть два кулера, один вдуває свіже повітря в бокс, інший витягує назовні Бокс не герметичний тому не передбачаю встановлення фільтра, буду боротися з запахом іншими методами Сьогодні перший день він каски: Буду загружати нові фото кожні 5-7 днів, фото бокса загружу потім коли саджанець буде вже в ньому .. Дякую всім за увагу :D 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 6 861 Трофеи и Медали Опубликовано: 16 января РАдий, що ти врахував поради і почав новий репорт. Сподіваюся, тепер все рівненько в тебе піде. Бажаю вдалого експерименту! І стосовно стаканчика... На 2 тижні це забагато. Максимум недільку би я в ньому тримав і одразу пересаджувати треба. Бо в тебе мало того, що стаканчик маніпусічка, так ти ще і землі зажав, щоб насипати більше. Чи ти розраховуєш досипати землю по ходу росту рослини? 2 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 17 349 Трофеи и Медали Опубликовано: 16 января Да бро,Шайтан прав...автик ваще сразу надо в постоянный горшок садить,не любят они пересадки. Успехов тебе =) 4 ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ МУЗЫКИ ПРОБЛЕМЫ С РАСТИХОЙ ? Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 6 861 Трофеи и Медали Опубликовано: 16 января 6 минут назад, MrHaze сказал: не любят они пересадки Тут я погоджуюсь, якщо це писати новачку. Але сам пересаджую за цикл пару разів і якщо робити це акуратно, щоб не розвалився земляний ком, то стресу 0 3 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
синоптик 5 609 Опубликовано: 16 января 11 минут назад, Shajtan сказал: акуратно, щоб не розвалився земляний ком ми,ботани,звем це ПЕРЕВАЛКА 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
БогданРастаман 96 Опубликовано: 16 января 1 час назад, Shajtan сказал: РАдий, що ти врахував поради і почав новий репорт. Сподіваюся, тепер все рівненько в тебе піде. Бажаю вдалого експерименту! І стосовно стаканчика... На 2 тижні це забагато. Максимум недільку би я в ньому тримав і одразу пересаджувати треба. Бо в тебе мало того, що стаканчик маніпусічка, так ти ще і землі зажав, щоб насипати більше. Чи ти розраховуєш досипати землю по ходу росту рослини? Дякую бро) на рахунок стаканчика я кожен рік на аут в них розсаду роблю і автіки також, тримаю 14 днів тоді пересаджую і все норм виростають по 70-100 см, стараюсь пересаджувати дуже обережно щоб не пошкодити корні, самий більший автік який в мене виростав після такої пересадки був приблизно 110-115 см, сорт не знаю який так як переплутав стаканчики та не підписав їх Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
БогданРастаман 96 Опубликовано: 16 января Буду дивитися якщо в стакані корнів стане забагато одразу пересаджу) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
БогданРастаман 96 Опубликовано: 16 января (изменено) Ось бокс, трішки підросли сьогодні за пів дня :) Підскажіть чи можна вже його на ніч оприскувати з пульвелізатора, чи ще рановато? Изменено 16 января пользователем БогданРастаман 1 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
БогданРастаман 96 Опубликовано: 16 января 3 минуты назад, БогданРастаман сказал: Ось бокс, трішки підросли сьогодні за пів дня :) Підскажіть чи можна вже його на ніч оприскувати з пульвелізатора, чи ще рановато? Ті дві лампочки жовта за зелена то типу аварійне освітлення бо в нас деколи вимикають світло на якусь годину то я зробив щоб хоть що небуть світило, вони на батарейках 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
olk2026 67 Опубликовано: 16 января Ровного грова тебе Богдан. Да земельки ты пожадничал )) как правильно заметил Shajtan А как ты планируешь бороться с запохом без фильтра? Я вот тоже в первых числах посадил и у самого нет нормальных условий... Планирую весной оборудовать шкавчик на кухне где есть выход в дырку на улицу, туда и выдув планирую делать. Даже не знаю как протяну этот цикл... пока все в кладовке ростет)) сделал подобие фильтра Если интересно могу показать. А еще по боксу, ИМХО лучший вариант это скрученная сетка обтянутая пенофолом. Круг, лучше чем квадрат. И получается внутри много за что зацепиться можно. 🤪 не знаю если кто то понимает что пишу))) лучше покажу. Если и делать из говна и палок это наилучший вариант на мой взгляд. На любом строительном рынке за комейки сетку купи. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
БогданРастаман 96 Опубликовано: 16 января Только что, olk2026 сказал: Ровного грова тебе Богдан. Да земельки ты пожадничал )) как правильно заметил Shajtan А как ты планируешь бороться с запохом без фильтра? Я вот тоже в первых числах посадил и у самого нет нормальных условий... Планирую весной оборудовать шкавчик на кухне где есть выход в дырку на улицу, туда и выдув планирую делать. Даже не знаю как протяну этот цикл... пока все в кладовке ростет)) сделал подобие фильтра Если интересно могу показать. А еще по боксу, ИМХО лучший вариант это скрученная сетка обтянутая пенофолом. Круг, лучше чем квадрат. И получается внутри много за что зацепиться можно. 🤪 не знаю если кто то понимает что пишу))) лучше покажу. Если и делать из говна и палок это наилучший вариант на мой взгляд. На любом строительном рынке за комейки сетку купи. Дякую бро що написав, на рахунок запаха думаю біля шкафа поставити два зволожувача повітря і додати у воду ефірну олійку з запахом хвої.. вона доволі крепко пахне думаю хоть трішки переб'є запах конопельки, до речі ще сам бокс знаходиться в середині в шкафу.. на рахунок фільтра так цікаво подивитися твою ідею, але все одно в мене бокс далеко не герметичний то думаю мені фільтр не допоможе.. Только что, БогданРастаман сказал: Дякую бро що написав, на рахунок запаха думаю біля шкафа поставити два зволожувача повітря і додати у воду ефірну олійку з запахом хвої.. вона доволі крепко пахне думаю хоть трішки переб'є запах конопельки, до речі ще сам бокс знаходиться в середині в шкафу.. на рахунок фільтра так цікаво подивитися твою ідею, але все одно в мене бокс далеко не герметичний то думаю мені фільтр не допоможе.. Землі мабуть ще досиплю трошки пізніше Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ROMANKLIM 908 Опубликовано: 16 января (изменено) 29 минут назад, БогданРастаман сказал: Ось бокс, трішки підросли сьогодні за пів дня :) Цитата Підскажіть чи можна вже його на ніч оприскувати з пульвелізатора, чи ще рановато? Мені в схожій ситуації олдовий відповів..інтерпретую з улюбленого : ,,не ну а как ищё!.." Изменено 16 января пользователем ROMANKLIM Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
БогданРастаман 96 Опубликовано: 16 января 2 минуты назад, ROMANKLIM сказал: Мені в схожій ситуації олдовий відповів..інтерпретую з улюбленого : ,,не ну а как ищё!.." Зрозумів) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
БогданРастаман 96 Опубликовано: 17 января 18 часов назад, ROMANKLIM сказал: Мені в схожій ситуації олдовий відповів..інтерпретую з улюбленого : ,,не ну а как ищё!.." Всім привіт, другий день від каски, норм виглядає росточок? 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ROMANKLIM 908 Опубликовано: 17 января Только что, БогданРастаман сказал: Всім привіт, другий день від каски, норм виглядає росточок? Вчора засинав і міркував: на наступний гров, чи знаю/відчуваю/можу визначати коли і скільки рідини манюні давати щоб без пере- і недо- ливів доки корні виростуть. Але чуйка каже: "Дэ ты узбагойся! 100 раз так делал!😂" Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
БогданРастаман 96 Опубликовано: 17 января На рахунок полива то я дав півтора ковпачка від бутилки води ще коли сємка була в землі та більше не поливав поки, на стінках стаканчика видно що є ще волога, я о це боюсь після того перелляти, надіюсь все правильно роблю цей раз.. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 1 608 Опубликовано: 17 января 10 минут назад, ROMANKLIM сказал: Вчора засинав і міркував: на наступний гров, чи знаю/відчуваю/можу визначати коли і скільки рідини манюні давати щоб без пере- і недо- ливів доки корні виростуть. Але чуйка каже: "Дэ ты узбагойся! 100 раз так делал!😂" Інтуїція бро) треба лити не мало, щоб корням був стимул рости, і звісно не сильно багато. Я потроху ллю навкруги, і важливо поливати так щоб весь верх горщика був политий) Це стосується і кокосу і землі, на кокосі просто перелив легше пережити. Особливо якщо використовуєш гроубег. Я малій рослини в 5л кокосу лив десь 1л компоту, полив тоді був може раз на 5 днів приблизно спочатку, точно не пам'ятаю 1 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Вдалого полювання, сталкер Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ROMANKLIM 908 Опубликовано: 17 января А жизнь - только слово. Есть лишь любовь и есть смерть. Эй, а кто будет петь, Если все будут спать! Смерть стоит того чтобы жить, А любовь Стоит того чтобы ждать.. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
БогданРастаман 96 Опубликовано: 17 января Дав на всякий випадок ще два ковпачка води по кругу стаканчика бо зверху земелька підсохла Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 6 861 Трофеи и Медали Опубликовано: 17 января 3 часа назад, Mecheniy сказал: Я потроху ллю навкруги, і важливо поливати так щоб весь верх горщика був политий) Рекомендується більше лити по колу по краям горщика, а не в центр (ну на початку роста кореневої системи, звичайно) Таким чином рослина буде тягнути корені до вологи і швидше сформує розвинену кореневу систему, як в дерева. А як лити під рослину прямо, то корінь буде стрижневий, тупо, як морквинка. В майбутньому, звичайно, неможливо так поливати, коли виливаєш великі об'єми води. А от на перших порах можна спробувати поливати саме по краям 1 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
БогданРастаман 96 Опубликовано: 17 января Только что, Shajtan сказал: Рекомендується більше лити по колу по краям горщика, а не в центр (ну на початку роста кореневої системи, звичайно) Таким чином рослина буде тягнути корені до вологи і швидше сформує розвинену кореневу систему, як в дерева. А як лити під рослину прямо, то корінь буде стрижневий, тупо, як морквинка. В майбутньому, звичайно, неможливо так поливати, коли виливаєш великі об'єми води. А от на перших порах можна спробувати поливати саме по краям Так, я так і роблю ллю воду по кругу стаканчика але не під стебло 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 6 861 Трофеи и Медали Опубликовано: 17 января Ну, тоді, поки питань немає 2 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
БогданРастаман 96 Опубликовано: 20 января Всім привіт, сьогодні п'ятий день растішці, поки є сонце виставив на вікно бо виключили світло .. Не можу зрозуміти, це її треба полити? Листя опустилися та знизу наче лодочка, останній раз поливав вчора зранку і доволі нормально так полив 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
olk2026 67 Опубликовано: 20 января (изменено) 22 минуты назад, БогданРастаман сказал: Листя опустилися та знизу наче лодочка привет дружище! лодочка, это когда вверх закручивается (от переизбытка света на пример), а у тебя скорее наоборот. когда много влаги они так опускаются... поливать не надо. Но я не спец по земле. пусть лучше даст комментарий кто в этом силен. Изменено 20 января пользователем olk2026 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
БогданРастаман 96 Опубликовано: 20 января 17 минут назад, olk2026 сказал: привет дружище! лодочка, это когда вверх закручивается (от переизбытка света на пример), а у тебя скорее наоборот. когда много влаги они так опускаются... поливать не надо. Но я не спец по земле. пусть лучше даст комментарий кто в этом силен. Ну вони типу як закручені як лодочка але знизу Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения