БогданРастаман 96 Опубликовано: 31 января 20 минут назад, БогданРастаман сказал: Сумно, але я думаю все одно виросте норм кустяра) В мого кустіка вже видно що вилазять бокові побєги та вже так гарно пахне якщо понюхати впритик) хотів ще запитати, а коли можна починати робити пригинання? Бо я думав почати коли йому вже буде три тижня .. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 6 862 Трофеи и Медали Опубликовано: Воскресенье в 09:20 Враховуючи стреси, рослина норм росте, але, якби без стресів, то була би більшою на цей момент Ось, як приклад рослини в мене на 13-й день Бувають і менші на той же період ... Ось автік 9 днів А це той же автік в 19 днів віку: Це я тобі прикладів накидав. І це враховуй, що я не на кокосі рощу і не майстер вирощувати монстрів :)) Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
БогданРастаман 96 Опубликовано: Воскресенье в 09:31 8 минут назад, Shajtan сказал: Враховуючи стреси, рослина норм росте, але, якби без стресів, то була би більшою на цей момент Ось, як приклад рослини в мене на 13-й день Бувають і менші на той же період ... Ось автік 9 днів А це той же автік в 19 днів віку: Це я тобі прикладів накидав. І це враховуй, що я не на кокосі рощу і не майстер вирощувати монстрів :)) Ого, крутяк) ну я з кожним разом буду старатись все краще і краще.. сьогодні замітив що мій кустік прискорився, зранку був меньший, зараз вже трішки побільшав Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
БогданРастаман 96 Опубликовано: Воскресенье в 09:32 Вже на наступний раз буду садити одразу в великий горщик та не буду заливати, а цей мій гров щоб набратися трішки опита) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 6 862 Трофеи и Медали Опубликовано: Воскресенье в 09:45 14 минут назад, БогданРастаман сказал: Ого, крутяк) ну я з кожним разом буду старатись все краще і краще.. сьогодні замітив що мій кустік прискорився, зранку був меньший, зараз вже трішки побільшав автік, якщо стресоне на початку, то, як правило, не дуже сильно виростає потім (від максимально можливого потенціалу). Тому, головне вберегти рослину від стресів до початку цвітіння. А там трохи легше їй буде переносити негаразди 1 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
БогданРастаман 96 Опубликовано: Воскресенье в 09:56 6 минут назад, Shajtan сказал: автік, якщо стресоне на початку, то, як правило, не дуже сильно виростає потім (від максимально можливого потенціалу). Тому, головне вберегти рослину від стресів до початку цвітіння. А там трохи легше їй буде переносити негаразди Повністю згоден) але в мене було таке що я висадив в аут автіки на початку травня і різко температура впала до нуля вночі і так було цілий тиждень, вони весь той тиждень стояли під обрізаними бутилками і наче зовсім не росли, але потім коли темпа налагодилась я зняв бутилки і вони ще й нічого собі повиростали, але на жаль не доцвіли як треба через плісняву найбільше урожая з одного автіка я зняв 9 коробків перебитих шишок, було тих автів 15 штук ще до речі листя теж нічого так нагрібало якщо курити 3 ковпака, шишки то з одного вбивали я тупо засинав через півтора часа як покурив)) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
БогданРастаман 96 Опубликовано: Понедельник в 14:44 Всім привіт, растішці сьогодні 18 день, росте, радує око..) вже росте набагато швидше, поливаю раз в два дня відстояною водою та пшикаю на ніч з пульвіка 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
БогданРастаман 96 Опубликовано: 14 часов назад Всім привіт :D сьогодні 22 день растішці, через 2-3 дня коли підсохне земля бо сьогодні полив розпочну робити пригинання.. 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения