Shajtan 6 861 Трофеи и Медали Опубликовано: 18 января Привітос, друзі! Це типу не повноцінний репорт, а спін-оф мого іншого репорту по вирощуванню: Там я описав всі умови вирощування, а тут коротко в назві репорту все вказав. Коротше, я не думав одразу додавати ці два сорти в той репорт, а коли його закрив уже, подумав "а чому б і ні?", тому вашій увазі репортець, як я тестив дві насінини, котрі получив від Барабахи в бонус при замовленні. Це були Gushers та Apple Fritter Ой! дали світло неждано, я пішов, скоро репорт продовжу викладувати, гарного дня, не сумуйте! 7 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 6 861 Трофеи и Медали Опубликовано: 20 января Поки надумав дописати, в Сумській області вирубили світло на цілий день, потім ще з перебоями... І ось я дібрався писнути ще трошки. Про сорти думав вам написати, може вам буде цікаво... Apple Fritter (Яблучний оладок) Apple Fritter , справжній гібридний сорт марихуани, відомий своїм потужним та розслаблюючим ефектом. Виведений Lumpy's Flowers, сорт марихуани Apple Fritter, як повідомляється, є схрещуванням Sour Apple та Animal Cookies . Ефекти Apple Fritter включають відчуття розслаблення , сміху та поколювання в тілі. Це чудовий гібрид, що поєднує в собі камінь GSC з енергією дизельного палива . Коноплі Apple Fritter мають солодкий та землистий смак з легким сирним відтінком яблучного тіста. Терпени яблучного оладки Найбільш поширеним терпеновим компонентом у яблучному оладці є каріофілен , за ним йдуть лімонен та пінен . Каріофілен (перець) Пряний, перцевий терпен, який може мати протизапальні властивості. Лімонен (цитрусові) Пінен (сосна) У америкосів аппел фріттер це таке яблуко з тісто у фрітюрі Виглядає смачно 😋 Gushers (я думав це типу гашиш, а ні, це такі цукерки фруктові) Цей сорт походить з табору Cookie Fam, якому належить дуже популярний бренд канабісу Cookies. Цей сорт є результатом роботи кількох талановитих селекціонерів із Сан-Франциско та округу Лос-Анджелес. Gelato, один із батьків Gushers, був створений Шербінським шляхом гібридизації Sunset Sherbet (Pink Panties x GSC (відомий як Girl Scout Cookies)) та Thin Mint GSC. Результатом став сорт, який дав нам багато легендарних сортів, включаючи Gelato 33 (Larry Bird) та Gelato 44, батька Gushers. Іншим батьком є легендарний TK, також відомий як Triangle Kush, сорт, який широко визнаний точкою походження для всіх сортів OG Kush, що вирощуються сьогодні. Аромат цього гібрида з домінуванням індики - це чудова суміш солодких і злегка кислих тропічних фруктів зі свіжими, землистими трав'яними тонами. Спочатку кайф Gusher дуже бадьорить, потім - заспокійливий. Це створює прекрасне поєднання ейфоричного церебрального кайфу, за яким слідує хвиля повного розслаблення розуму та тіла. Цей кайф робить Gushers ідеальним для підняття настрою протягом дня або боротьби з тривогою, розслабляючи м'язи. Він також дозволить вашому розуму розслабитися та вільно блукати вночі. І ось цукерки: 3 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 2 138 Опубликовано: 21 января 11 часов назад, Shajtan сказал: Apple Fritter (Яблучний оладок) Вітаю бро , у мене теж є таке бонусне зерно від Барабашкі , подивлюсь що у тебе виросте , чи варте воно уваги Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 6 861 Трофеи и Медали Опубликовано: 21 января До речі, я не уточнив, але рости будуть ялини на насіння. Я разом з усіма буду їх пилити гермом Ловрайдера від Доктора. Детальніше в репорті, що я вказав вище. Першим вилізло яблучко: Скрытый текст Наступного дня вилізла цукерка: Скрытый текст _________________________________________________________________ Буду рахувати дні по Гашерсу, один день, гадаю, ролі не грає. Ростуть поки розсадою під днат 250Вт. Так от...4 дні росту ось вам: Apple Fritter Скрытый текст Gushers Скрытый текст __________________________________________________________ 11 днів. Пересаджено в 5л горщики. Суміш торфу та кокосу 2:1 Apple Fritter Скрытый текст Gushers Скрытый текст ______________________________________________ 21 день життя, дав добрив на вегу в половинному розмірі Apple Fritter Скрытый текст Gushers Скрытый текст Ніби-то все красиво виглядає. Мінус, що в кімнаті є білокрилка, котру занесли з вулиці на кімнатних рослинах. Але далі буде видно ще... 6 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 6 861 Трофеи и Медали Опубликовано: 25 января Продовжуємо... Поливаю добривами по таблиці з частотою 2 рази добрива 1 вода. На заміри дренажа думаю забити, бо на землі показує постійно космічні цифри, гадаю, заміряти дренаж на землі може й варто, але за умови, що на початку репорту замірюється дренаж "за замовчуванням". Бо я засипав торф-кокос і не додавав добрив, дренаж показую близько 700-1000 (при заливі води до 200 ппм). Так що по цифрам це забагато на стадії розсади і як я розумію, заміри на землі тільки вводять в глухий кут. Раніше опирався на дренаж і рослини на такій суміші росли недогодовані, бо постійно показувало "до хріна". Типу заливаю 700, в дренажі 2000 Тому, я поступово вирішив забити на це діло ,поки рощу на земляній суміші. Подивимось, як воно буде.... 1 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 6 861 Трофеи и Медали Опубликовано: 25 января 33 дні від проростання (вже, як бачити, цвітемо потихеньку) Викладуючи фотки, подумав, що рослинам, мабуть було жаркувато (а це було літо і + днат), ну і виглядають вони темнуватими. На справді зелений колір нормальний був, просто від днатів падає світло і я трошки його підкорегував на фотках, щоб не тупо жовта була, тому колір рослин "бреше" Apple Fritter Gushers 4 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 6 861 Трофеи и Медали Опубликовано: 28 января Ну що? Поїхали далі? Відносно Пш не писав, тут в мене ситуація ок, заливаю 6-6,5, вода зі старту в мене десь 7. Корегую кислотність ортофосфорною кислотою для пайки (ніяк не замовлю собі харчову). А коли додаю добрива, то можна і не коригувати, вони трохи знижують пш і ніби-то все ок. На ппм я забив дуже додивлятися, інколи роблю заміри. Більше орієнтуюся по зовнішньому виду рослини... Цей раз пересаджувати не планую більше, а додержу до фіналу в 5л горщиках. Цікаво, що з цього вийде, бо завжди гровив автіки в 12л горщиках. а це подумав спробувати в 5л. Тим паче рощу на насіння, може буде й ок. _____________________ Не віриться, коли дивлюся на фотки. Пройшло всього 5 днів з момента минулої фотосесії, а рослини розпушились дай боже! Та і цукру вже трохи насипалось на листя... Сфоткав, нажаль лише Gushers на той момент (38 днів), але ось... Скрытый текст ______________________________________________________________ 46 днів від проростання Apple Fritter Як можна побачити по фоткам, чимось я попалив листки цій рослині, хоча решта (це кілька рослин з іншого репорту, про які я писав на початку) та і Гашерс виглядають норм. Я хз в чому справа. Я навіть дренаж заміряв і ппм кругом +/- однаковий. Вирішив забити на це, може Днат насвітив? Хоча Гашерс навіть ближче до лампи стояв... Загалом ось фотки, що там розповідати: Скрытый текст А ось вам і Gushers, котрий виглядає зовсім інакше і досить пухнасто: Скрытый текст 6 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 6 861 Трофеи и Медали Опубликовано: Среда в 10:18 66 днів від проростання Apple Fritter Проблеми передозу чи я хз чого ще було вирішено, кінчики листків далі не сохнуть. Тобто проблема не прогресує. Так що можна розслабитися. Вже насіння сформувалося, чекаю поки визріє. Даю все ще азоту, тому по їжі виходить десь 1 мл на 1 л NovaMax Grow і так само Bloom Скрытый текст Gushers Рясно запилився, насіння ще зелене, але шишки виглядають вже апетитно Скрытый текст 2 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения