hyperman 122 Опубликовано: 24 февраля 24.02 40ДВК Стрес пройшов, ростемо :) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sshkiper 5 609 Трофеи и Медали Опубликовано: 24 февраля прибери ту сітку,вона тількі мішае 2 exclusive seeds Buddha’s Sister,Soma Seeds®,ORGANIC MARIJUANA Bubble Gum ® Scrog, Lst, Feeding From Ghs, Cannabiogen Delta 9 "Vanilla Kush" Barneys Farm ® "White Russian" Serious Seeds® читать мат.часть тут Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
voodoojuice 864 Опубликовано: 24 февраля 2 часа назад, sshkiper сказал: прибери ту сітку,вона тількі мішае Вона тримає гілки щоб під потужною вагою не обвалилися. 1 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
voodoojuice 864 Опубликовано: 24 февраля А тобі смачного покуру , бро 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
hyperman 122 Опубликовано: 24 февраля 4 часа назад, voodoojuice сказал: А тобі смачного покуру , бро десь читав, що зрощене в землі смачніше, хоча і кількість менша. дякую за підтримку :) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sshkiper 5 609 Трофеи и Медали Опубликовано: 24 февраля 26 минут назад, hyperman сказал: десь читав, що зрощене в землі смачніше, хоча і кількість менша. дякую за підтримку :) Міф номер 18) 2 1 exclusive seeds Buddha’s Sister,Soma Seeds®,ORGANIC MARIJUANA Bubble Gum ® Scrog, Lst, Feeding From Ghs, Cannabiogen Delta 9 "Vanilla Kush" Barneys Farm ® "White Russian" Serious Seeds® читать мат.часть тут Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
hyperman 122 Опубликовано: 26 февраля 26.02 42ДВК Сподіваюсь GG зацвіте до 1-го березня Сітку прибирати вже пізно) обсипляться ті мікрони тріхом, які маємо на сьогодні 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
hyperman 122 Опубликовано: 1 марта (изменено) 1.03 45ДВК Горила зацвіла, але, через той стрес, з різницею в 2 тижні 😑 Хоча по паспорту у всіх харв 60-65ДВК, 3 сорти по різному зацвітають. Це один з тих "каменів", на які треба наступити Скрытый текст Изменено 1 марта пользователем hyperman 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
JimmyNeutron 45 Опубликовано: 1 марта Красота 🙌 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
hyperman 122 Опубликовано: 3 марта (изменено) 3.03 47ДВК У горили на лопухах з"явилась якась болячка, іржа на листі(мені здається перекормив). Я просто видалив пошкоджене листя. Наступний полив чистою кранухою, подивимось як буде. Доставив ще маленький вентилятор. Скрытый текст Изменено 3 марта пользователем hyperman 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 184 Трофеи и Медали Опубликовано: 3 марта Так ти видалив їй листки, куди б треба було направити поживні речовини, а кіількість корму не зменшив. А рослина від стресу ще не відійшла, щоби почати нарощувати нову масу, от в неї і запаслося до біса поживних речовин Лишається промивати чистою водою 1 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
hyperman 122 Опубликовано: 5 марта 5.03 49ДВК Знову з'явились ржаві листки, тому буду далі поливати гориллу водою Runtz перестав розвиватись(відсутні світло-зелені листочки на нижніх гілках), тому я поставив растіху на підставку - 800ppfd Скрытый текст 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
hyperman 122 Опубликовано: 7 марта 7.03 51ДВК Вчора 2-й раз полив горилу чистою кранухою. Нових потерпілих листків поки немає, спостерігаємо далі. Може на фото не дуже добре видно, але Runtz зрозумів, що зараз наросло недостатньо шишок, тому він потроху виправляється 😄 Скрытый текст 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Gamut 438 Опубликовано: 8 марта (изменено) почитав))) сижу і ржу, бо згадую себе і свої такі ж спроби вперто заважати рости автікам ))) я думаю більшість проходить цей шлях, бо інакше не отримаєш досвіду. а чому так виходить в більшості випадків? бо інформації вагон і її не меншає; споживається інфа темпово, а растіха росте набагато повільніше, ніж людина відкриває для себе нові способи знущання над растіхою )))) і чим більше читаю репортів на грунті, тим більше схиляюся то того, що пора починати DWC і гровити фотіки. Звичайно що після перерви в декілька рочків для "збиття оскоми" запущу для початку автік на кокосі і при цьому спробую навіть ЛСТ не застосовувати, лище у випадку явного перевищення висоти, яка б мене влаштовувала. Це дасть можливіть перевірити свою ж витримку. Щиро бажаю отримати задоволення від процесу і від результату )))))) Будь який гров це краще, ніж відсутність грову! Изменено 8 марта пользователем Gamut 1 Нескінченний репорт або рубрика "Рукодупство" Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
hyperman 122 Опубликовано: 8 марта 3 часа назад, Gamut сказал: почитав))) сижу і ржу, бо згадую себе і свої такі ж спроби вперто заважати рости автікам ))) я думаю більшість проходить цей шлях, бо інакше не отримаєш досвіду. а чому так виходить в більшості випадків? бо інформації вагон і її не меншає; споживається інфа темпово, а растіха росте набагато повільніше, ніж людина відкриває для себе нові способи знущання над растіхою )))) і чим більше читаю репортів на грунті, тим більше схиляюся то того, що пора починати DWC і гровити фотіки. Звичайно що після перерви в декілька рочків для "збиття оскоми" запущу для початку автік на кокосі і при цьому спробую навіть ЛСТ не застосовувати, лище у випадку явного перевищення висоти, яка б мене влаштовувала. Це дасть можливіть перевірити свою ж витримку. Щиро бажаю отримати задоволення від процесу і від результату )))))) Будь який гров це краще, ніж відсутність грову! ну хоч комусь підняв настрій - вже не дарма на світі живу :) Знущався ненавмисно, бо без досвіду. Тут ти правий. Тому і не закинув репорт, не почав новий. Грунт обраний із 2-х причин: 1. я новачок, а він пробачає більшість помилок 2. потрібно менше контролю за рослинами Чому не фотіки? Довго ростуть, потрібно більше місця. Для мене 3 маленьких автіка краще, ніж один великий фотік на 400-500г. Ну виростив я фотік, прикурився і чекаю 4-5 місяців, щоб виріс інший сорт? Це не для мене :) краще 6 сортів за 6 місяців(3х3) Дякую за побажання) задоволення вже отримано, і саме воно мене мотивує кожен день ходити на роботу. Бажаю і тобі удачі в починаннях, буду слідкувати за твоїм репортом. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Gamut 438 Опубликовано: 8 марта (изменено) І знову ти зміг змусити мене іронічно посміхатися))) Дійсно, грунт пробачає більше помилок, але.... не у випадку автіків. також на грунті основна проблема саме для початкіівця це бажання "прічінять добро" растіхе підкормами і поливами, і от тут грунт не пробачає. пробачає якраз кокос, бо там перелити таки майже неможливо. єдиний плюс торфосуміші - вона дійсно довше тримає вологу і можна рідше поливати. але завжди є але - виправляти косяки на грунті важче. проливати щоб прибрати засоли або вирівняти ПШ це просто дурний квест. а якщо у тебе 3 растіхі на грунті і ти вирішив всім трох залюбить то тоді трудозатрати набагато вищі ніж для кокосу: великий об"єм води підготовленої, купа вимірів і реактивів для коригування. а ще кругом болото))) тим більше, коли грунт з самого початку якийст з епіцентру або набраний з вулиці. то взагалі торба ))) мої перші умовно вже вдалі грови растіхи більше проводили часу в ванній за проливами ніж в спокої в боксі ))) і оце я все пишу, пишу, а сам усвідомлюю, що зараз як знову почну растіху запускать - ну полюбому ж накосячу ))) а умови життя змінилися, тепер місце, де можна проливати растіху на іншому поверсі і треба йти гров так, щоб небуло необхідності таскати на пролив. так шо думаю у тебе теж буде шанс поржати дзеркально ) Изменено 8 марта пользователем Gamut Нескінченний репорт або рубрика "Рукодупство" Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
hyperman 122 Опубликовано: 8 марта 1 час назад, Gamut сказал: І знову ти зміг змусити мене іронічно посміхатися))) Дійсно, грунт пробачає більше помилок, але.... не у випадку автіків. також на грунті основна проблема саме для початкіівця це бажання "прічінять добро" растіхе підкормами і поливами, і от тут грунт не пробачає. пробачає якраз кокос, бо там перелити таки майже неможливо. єдиний плюс торфосуміші - вона дійсно довше тримає вологу і можна рідше поливати. але завжди є але - виправляти косяки на грунті важче. проливати щоб прибрати засоли або вирівняти ПШ це просто дурний квест. а якщо у тебе 3 растіхі на грунті і ти вирішив всім трох залюбить то тоді трудозатрати набагато вищі ніж для кокосу: великий об"єм води підготовленої, купа вимірів і реактивів для коригування. а ще кругом болото))) тим більше, коли грунт з самого початку якийст з епіцентру або набраний з вулиці. то взагалі торба ))) мої перші умовно вже вдалі грови растіхи більше проводили часу в ванній за проливами ніж в спокої в боксі ))) і оце я все пишу, пишу, а сам усвідомлюю, що зараз як знову почну растіху запускать - ну полюбому ж накосячу ))) а умови життя змінилися, тепер місце, де можна проливати растіху на іншому поверсі і треба йти гров так, щоб небуло необхідності таскати на пролив. так шо думаю у тебе теж буде шанс поржати дзеркально ) ну я знаю про ці помилки, тому і намагаюсь не переливати(зараз по 1л на растіху раз в 2 дні). Добрива протягом циклу даю 2 рази по таблиці, на третій - чисту крануху. Чудова формула, якій не потрібні додаткові виміри пш. Повторюсь у мене немає стільки часу, щоб ще заміряти по 2 рази на день рівень пш. Тому мій вибір - земля, а не кокос. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
hyperman 122 Опубликовано: 9 марта (изменено) 9.03 53ДВК Вчора дав половину дози для 2-го тижня цвіту горилі. Надлишки добрив все ще присутні, незважаючи на те, що растіха цвіте і розвивається. Далі 2 поливи кранухою. Скрытый текст Изменено 9 марта пользователем hyperman 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
hyperman 122 Опубликовано: 11 марта (изменено) 11.03 55ДВК t: 26-27 h: 60% Скрытый текст Изменено 11 марта пользователем hyperman 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 184 Трофеи и Медали Опубликовано: 11 марта Ну може ще вичухаються, жовті правда... азот блокується чи що? Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
hyperman 122 Опубликовано: 11 марта 50 минут назад, Shajtan сказал: Ну може ще вичухаються, жовті правда... азот блокується чи що? Можливо це так виглядає на фото. До старших претензій немає. Завтра буде день, то переміряю на всіх пш. А азот чи ні, я хз Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
hyperman 122 Опубликовано: 14 марта 14.03 58ДВК Горила трохи викликає сум. Незнаю що робити. Це ж кокос можна промити, а не землю. Скрытый текст 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
hyperman 122 Опубликовано: 16 марта 16.03 60ДВК - прибрав сітку - видалив пошкоджене листя на горилі(десь 50% від загальної маси) - зменшив вологість до 45% Скрытый текст 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 184 Трофеи и Медали Опубликовано: 17 марта По ідеї вже не довго чекати, так що зараз головне гірше не наробити 2 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
hyperman 122 Опубликовано: 17 марта 31 минуту назад, Shajtan сказал: По ідеї вже не довго чекати, так що зараз головне гірше не наробити я думаю LSD - 1, Runtz - 2, Gorilla - 3 тижні відповідно в LSD закінчується 4-й тиждень цвіту, може варто починати промивати? останній полив був в неділю і якраз була крануха Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас