Mecheniy 2 136 Опубликовано: 5 апреля Только что, hyperman сказал: подякував, бро напишу, але коли вже нормально підсохнуть хоча би, не кажучи вже про лікування. зараз висушені на швидку руку вони на смак ніякі. пиздують звичайно, але для тріп-репорта я би ще почекав. там мінімум в 2 рази кращий вихлоп має бути після наступного циклу=) Ну да, то зрозуміло, тріп репорт підшмаленої свіжої трави то таке))) Переношу тоді в завершені, думаю, ти не забудеш відписати) Зручніше буде репорт знайти) 1 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Чистка репорту від флуду/поміняти обкладинку --> в лс. Вдалого полювання, сталкер Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
hyperman 125 Опубликовано: 12 апреля Всім привіт Через черговий провтик - порізав на гілки, а потрібно було цільним сушити - із сітки зняв стаф ще вчора. Можу підвести підсумки. Runtz : в банці 28 + 28 скурено до харва = 56г Навалює найкраще. Прикурювання за 2 тижні помічено не було. Запах такий як і в описі - дизель. Тут маємо LSD : 51 в банці + 3г на тест = 54г. Однозначно слабша за попередню. Ледь чути запах землі. Думаю пересушив. Gorilla glue в банці 27 + 1г на тест = 28г Через стрес недозріла, тому і розказувати немає чого. Запаху практично немає, але під якесь пиво думаю піде(як добра барижна січка). Можу сказати, що очікував на меньший результат. Тому думаю а чи взагалі варто переходити на кокос, мені і таких результатів вистачає Хотів би ще виписати основні помилки, які допустив під час першого грову: 1. Мало світла і лампа високо на везі. 2. Ігнор ЛСТ 3. Дефоліація, яка призвела до стресу 4. Відсутність кал-магу 5. Сушка малими гілками Дякую всім за увагу, побачимось в наступному репорті 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 203 Трофеи и Медали Опубликовано: 15 апреля Все одно гарно, бро. Смачного! Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 2 136 Опубликовано: 15 апреля В 12.04.2026 в 12:38, hyperman сказал: ще виписати основні помилки, які допустив під час першого грову: 1. Мало світла і лампа високо на везі. 2. Ігнор ЛСТ 3. Дефоліація, яка призвела до стресу 4. Відсутність кал-магу 5. Сушка малими гілками Дякую всім за увагу, побачимось в наступному репорті Красава!) можна і на землі, он у Хейза які красиві кущі були) якщо тобі не треба терміново травка, то на землі можна пробувати) хоча що на землі що на кокосі ті ж автіки в районі 100 днів тримати можна. Головне звісно землю якісну підібрати) Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Чистка репорту від флуду/поміняти обкладинку --> в лс. Вдалого полювання, сталкер Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 17 694 Трофеи и Медали Опубликовано: 15 апреля Долби,долби её)))) ORGANIC GROW CLUB МОЁ ТИПА ТВОРЧЕСТВО ПРОБЛЕМЫ С РАСТИХОЙ ? Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас