Перейти к публикации

Ядерний попіл (як я курив плісняву)

Рекомендованные сообщения

В інеті повно лякалок, що пліснява шкодить легеням. І, гадаю, вони праві, якась шкода та й є. Але й куріння саме-по-собі шкодить легеням дай боже...

Я зі свого досвіду розкажу вам про часи, коли курили ми всіляке і нічого страшного не було, скільки плісняви я би не курив. Але вам не раджу повторювати мої експерименти, бо хрін знає, може я запустив бомбу сповільненої дії і в мене дах потроху їде, чи легені відмирають...

:825571417_yes50:

Було це років 15 назад...

Поїали ми на плантарь скоцали ялин кілька і одразу постригли частину, а частину я закинув в диван, типу, щоб постригти на другий день. Але от біда, я забув пакет сміттєвий розкрити і пішов свіжачок курити з корешом.:1086183370_Smoke50::1996710226_bong50:

Потім ще було кілька днів достригань, збирань врожаю...

Коротше через днів 5 я згадав, що в пакеті в дивані ялина чекає на мене. Відкрив пакет, а там тупо все покрито пліснявою, що прям з гілки злазить шишка, якщо пальцями протягти. Тупо розкисла мала крапаль :1778190432_plak50:

Я цей шіт зібрав, з палок руками зняв, як шашлик. Нагрів духовку, вимкнув її і у відкритій духовці потроху сушив, час від часу нагріваючи її трохи. Кощунство, але такі були часи. Якось швидко дощовою осінню треба було це висушити...

Я тоді курити цю шнягу побоявся. Просто перетер. Закинув в банку і банку на чердак. Типу колись поексперементую.

Прийшла весна. Шишки скінчилися. А та банка була і чекала свого часу...

:1194491302_holmes50:Дістав я, значить, цю консервацію і вирішив покурити з приятелем. На голяках - це прям було дохріна трави, але небезпечної в теорії, та і не апетитної по-ідеї, бо я тоді сам бачив це все місиво в пакеті. І здогадувався, що це буде "пікантно", м'яко кажучи.

Коротше робимо з бро банку і ... та ну нах. З моїм кашлем вилітають легені, я плачу, задихаюся і просто в шоці... Кашляв, мабуть, тоді я пару хвилин, але і накурило дай боже!

Забігаючи наперед, скажу, що це була найлютіша трава того року. Кого б ми не пригощали, всі казали, що це люта штука. Вона була сіро-коричневого кольору, як сухе болото, тому ми її називали "ядєрний пєпєл" :warning:😁

Хто б не курив завжди жорстко кашляв і завжди був жорстко "вбитий". Отака була легендарна пляснява трава. Я тоді подумав, що лупила вона сильніше, можливо, через те, що біомаса трохи згнила і вона втратила "баласт", а тріхом концентрація через це була вища... Може ще якісь ферменти грибки виділяли, я хз... Може пан @sshkiperдодасть ідей зі свого досвіду...

• Like +1 9
  • Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

Є науково досліднецька інформація по темі впливу плісняви на організм людини, вишневський і пол стеметс про це ще розповідали....те що я з їх розповідді запам'ятав так це те, що пліснява може дати на стільки негативний результат на організм людини, який вже потім має не зворотні наслідки, які не можливо виправити....P.S. я не пам'ятаю чи я був накуренний, коли дивився цю інфу і чи я її на 100% достовірно передаю - я не впевнений, краще передивіться самі, кому цікаво. 

Був у самого досвід, якось коцнули на плантарі три мішки одуванчиків, так як досвіду не було, то залишили сушити їх в гаражі і пішов дощ, за три дні там миттєво освоїлась біла пліснява.....коротше ближче до діла, зкурив я звідти десь пів мішка і що я запам'ятав - стільки гівна с моїх легенів, ніколи в житті не вилітало.....і повторити той досвід, я не згодився навіть за гроші. 

Є ще досвід людей, особливо цінний досвід людей, які живуть більш менш здоровим способом життя, наприклад вегани мені розповідали, що в них самопочуття організма стає гіршим при вживанні плісняви. 

Трохи не по темі, до речі вегани, особливо ті що не курять цигарок, вони дуже сильно відчувають смаки терпенів.....є в мене один цінний веган, дак ось коли він куштує продукт - його оцінка відповідає паспорту заявлених смаків. Конкретніше опишу ситуацію, насипаєш йому банку, не кажеш що це, він курить і розповідає які смаки відчуває і те що він каже на 90% відповідаю паспорту....... я зараз не беру до уваги ситуації, коли в паспорті вказано одне а вийшло зовсім інше ))) 
Він це аргументує тим, що в нього очищенні і розкриті рецептори і коли він не дотримується такого способу життя, то тоді і він не відчуває таких широкий спектр смаків.

Але я ще хочу добавити те, що дуже багато інформації стараються видаляти з доступу і можливо десь щось для нас погано чи навпаки добре а ми думаємо що погано, треба вчитися і не зациклюватися на одному місці.

Я і сам на собі робив різні єксперементи, один з них це повне очищення організму без голодування, якщо в двух словах - то коли я розповідав свої напрацювання лікарям то вони мені казали що з моїм організмом відбувалось щось дуже погане і не зрозуміле медицині........хоча в мене все було краще, аніж коли небуть в моєму житті, це саме на той час. 
Тому вірити чи не вірити чомусь, я нікому не можу порадити. Саме мій досвід показав мені противоріччя того, що мені казала медицина.....

Є ще в мене дуже цікава ситуація, у знайомого батьку потрібно було міняти клапан на сердці, 15 років назад сказали що проживе максимум рік......тепер до діла, прийшов один його знайомий і сказав що знає як його вилікувати......метод по якому лікували, взяли з журналу "Наука и Жизнь".....назва теми - "Регенерація кінцівок мишей за допомогою....."
Саме та людина з того ж самого журналу, зібрала собі двигун, який працював від природного газу з труби, який всі підключають до плити......також він вилікував ще з десяток людей, яким сказали що вони помруть....
Коли я перший раз познайомився з цією людиною, я подумав що це якийсь вундеркінд......коли вже почались ближче спілкуватися, то він мені так і сказав, я ніякий не геній, я просто багато читак і єксперементував.
Не знаю мому саме так, але ця ситуація відклалася в моїй свідомості - ЯК ОТЧЕ НАШ )))

• Like +1 5

Українська Конопляна Асоціація (УКА) приєднуємось... https://uacanas.com  :  https://t.me/uacanas

Поделиться сообщением

18 часов назад, Shajtan сказал:

Я тоді подумав, що лупила вона сильніше, можливо, через те, що біомаса трохи згнила і вона втратила "баласт", а тріхом концентрація через це була вища... Може ще якісь ферменти грибки виділяли, я хз...

З мого досвіду все виходило навпаки....грибки все цінне і смачне з'їдали і залишали не смачні і не прущі ферменти ))) 

• Like +1 1
  • Джа Пре +1 2

Українська Конопляна Асоціація (УКА) приєднуємось... https://uacanas.com  :  https://t.me/uacanas

Поделиться сообщением

Народ, ви себе та свої легені не жаліли, пацанва)
Як казав один знайомий тіп, у такому віці вже не до аби-чого — тільки елітні напої та чистий продукт.

Изменено пользователем DzidzioID
  • Like +1 1
  • Confused 1

Поделиться сообщением

5 часов назад, Michman сказал:

"Регенерація кінцівок мишей за допомогою....."

Так а що за метода була і чи дієва?

Поделиться сообщением

37 минут назад, DzidzioID сказал:

Народ, ви себе та свої легені не жаліли, пацанва)
Як казав один знайомий тіп, у такому віці вже не до аби-чого — тільки елітні напої та чистий продукт.

зараз так, а раніше був двіж-паріж, тоді сортова трава взагалі тільки з'являлася на горизонті

• Like +1 2

Поделиться сообщением

В 09.02.2026 в 21:25, Shajtan сказал:

Так а що за метода була і чи дієва?

На скільки я все зрозумів, то у людини регенерувався клапан на серці......ось слова людини у котрої я запитав, як він лікував батька мого товариша.....

журнал \наука и жизнь\ роде 1968 год толи 6 . толи 8 номеер статья про регенерацию . там условия и основы.выращивали у мышей лапы.Далее ферментные препараты как заплатки в цикле кребса и аминакислот..... это основа болознь неважна.

А ось наприклад ситуація, відказали ноги, лікарі сказали що потрібно ампутувати щоб не вмерла, після такого лікування бабуся вже як років 10 ходить і все ок 

Настойка на мухоморах, настаиваем на уксусе или спирту, уксус это носитель как  простейший жир но и это разбавленная ледяная кислота.вместо него самогон лучше так как в нем и спирты и уксус и другое и они растворят больше веществ.Всегда наносится раствор и смотриться нет ли покраснений и аллергии  а по пульсу смотрим чтоб он не упал иже 50 и не поднялся выше 100 а так никаких особых проблем.... настой на тряпку и на грудь или пояс или ноги 

Поделиться сообщением

@Shajtan місяць шукав у журналі цю статтю про регенерацію і не знайшов.....річ у тому що сам журнал у ПДФ форматі, скани з журналів, читати дуже тяжко, бо все зробленно мілким шрифтом і в різних форматах.

Якщо дати оцінку в цілому, то в мене товариш приїхав з навчання з Голландії, сказав що пів року навчання там, результат як 20років навчання у нас і то не факт, що буде такаж користь від наших вузів..... коли річ зайшла за цей журнал і його зміст, то він сказав що таку інфу як у цьому журналі, таку інфу дають навчальні вузи Европи і чомусь її не дають у наших вузах....

Зараз напишу, це вже мої фантазії і я не впевненний що вони відповідають дійсності........але можливо ти чув за план Европейців ? як нас Слов'ян на коліна поставити з мінімальними витратами.......методою знищення інформації і впровадженням висорого рівня коррупції......якщо це дійсно так - то це працює на 100% і саме це я бачу навколо себе ((
Як ще пояснити те, що в 70-90роках у нас була топова інфа, надрукована в журналах які були в доступі для всіх людей країни, інфа як у топових вузах Европей....а зараз її немає навіть у вузах, найкращих вузах нашої країни.....як ще це все по іншому пояснити, чому це все відбувається, я не знаю.....

Поделиться сообщением

@Shajtan мене вже давно посягала ідея, створити на форумі якийсь розділ, по лікуванню природою, та і взагалі всім на світі......а саме щоб люди ділилися досвідом і нюансами, як для мене, до нюанси з практичного досвіду можуть бути дуже й дуже корисними для багатьох людей.
Тільки не хотілося би, щоб це були великі вставки с чату GPT....де комусь захотілось випіндритися чи скучно, щоб не перетворилося це все на смітник.

• Like +1 4

Поделиться сообщением

23 часа назад, Michman сказал:

Як ще пояснити те, що в 70-90роках у нас була топова інфа, надрукована в журналах які бул

може тому що СРСР постійно крали і присвоювало собі чужі ідеї та заслуги? :1194491302_holmes50: А незалежна Україна розвивається сама собою. :839576028_shrugs50:

Поделиться сообщением

22 часа назад, Michman сказал:

@Shajtan мене вже давно посягала ідея, створити на форумі якийсь розділ, по лікуванню природою, та і взагалі всім на світі......а саме щоб люди ділилися досвідом і нюансами, як для мене, до нюанси з практичного досвіду можуть бути дуже й дуже корисними для багатьох людей.
Тільки не хотілося би, щоб це були великі вставки с чату GPT....де комусь захотілось випіндритися чи скучно, щоб не перетворилося це все на смітник.

це ідея гарна, але якби там була інфа з власного досвіду, котру можна використати на практиці ,а не вологі фантазії про безсмертя 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

В 14.02.2026 в 13:47, Shajtan сказал:

може тому що СРСР постійно крали і присвоювало собі чужі ідеї та заслуги? :1194491302_holmes50: А незалежна Україна розвивається сама собою. :839576028_shrugs50:

Чув про таке і навіть сам вірив в це.......але зустрів людей, які пояснили свою точку зору, після чого у мене теж змінилася думка.....при тому, що це люди які не подтримують Россію....але вони вірять фактам і підтвердженній научній інформації.....і самі щось у цьому світі розуміють, далеко не дурні....
Так ось перший факт про СССР....фото-аєро зйомка....до 90-х років у СССР були топові технології, які в певній час вкрала Японія.....так я не шуткую, виглядає як фантастика, якщо вірити що люди з СССР не розумні і могли тільки щось красти.....алє ця інформація надрукована в Японії, я повторюсь що Японці самі розповіли що вкрали технології у СССР, саме після цього вони і стали лідерами на світовому ринку.....і враховуючи те що СССР був під залізним зановісом, то Японія швидко зайняла головну роль у світі за підтримки Штатів.

Другий факт це те, що у СССР самі потужні технології ядерних реакторів і ще більш потужні технології по збагаченню ураном..... ці технології надали майже найбільший технологічний прогресс для нинішнього технологічного прогрессу людства....

Я не підтримую Россію але факт залишається фактом.... цінності у нас інші, ось що нас вбивавє всіх. 

Я був у Швеції і Норвегії, країни з топовими технологіями.....дуже відрізняются цінності у суспільстві з нашими, там у людей нема такого сарказму як у нас, а у нас кожен другий герой який все знає....я не хочу далі продовжувати, я думаю і так ясно що я хотів донести.

Саме мені стало прикро, що я розповідав що СССР нічого не міг і тільки крав.....насправді це не зовсім так.....а ще є факт що всі у всіх крали а СССР зробили свій великий внесок у розвиток технологій і світового прогрессу. 
Так треба констотувати факт того, що саму цінність людського життя в СССР майже знищили, цінність природи, інтелектуальних знать.....в якийсь час цінності почили підміняти, на силу, бандитизм і коррупцію. 
Але не потрібно на це все ображатися і казати тільки плохе в бік цього режиму. 

Поделиться сообщением

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...